L2Immunity (PVP) Gracia Freya

Zaczęty przez Immunit, Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

4va7ar

Cytat: tevin w Styczeń 06, 2011, 02:24:54 PM
Cytat: 4va7ar w Styczeń 06, 2011, 02:11:24 PM
może i ja " na chwilkę " wskocze jak server ruszy..... mam nadzieję że chociaż epicki zrobią 80+ lvl żeby nie trzeba bylo bawic sie w retaile, czy tez lov lvl postacie....
tak btw , jednym z fajniejszych servów pvp na jakim dane mi było grać był L2 Ownage....szkoda że sie posypał.
Ten server był na hellbound no nie? Długo czekam na coś podobnego. Sporo postów na tym waszym forum :)

Jeżeli dobrze pamietam to chyba byla Gracia Final, bo Vesper sety byly

Immunit

Nie, ten serwer nie był na hellboundzie. A jeżeli był to poprostu ktoś inny go sobie założył.

Ten serwer jest zupełnie nowy a nazwe wymyśliliśmy sami.

Pozdrawiam i zapraszam do rejestracji.

A co do postów na naszym forum to na razie się wszystko rozkręca ;)

Kapi1233

Grałem wczoraj na becie i jest wszystko ok.
małe, problemy ale myślę ze do 15 naprawia..

Shyque

Byłem na becie również tanka skille myślę ,że są ustabilizowane , niema większych bugów (póki co) , na razie nie miałem okazji sprawdzić geodaty :)
Co do administracji przemyślcie dokładnie farmy , aby były w super miejscach oraz silę i drop mobów.

/edit: Adminie pamiętaj dodaj najlepiej dziś server na toplisty i nie zapomnij dodać buttony na stronę , szybciej aktywują.

haran

Czy tylko ja mam problem z otrzymaniem Activation Code na forum serwera?
Chciałbym napisać kilka cennych uwag :p

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Shyque

pOmSta

Nie przepadam za bardzo za serwerami PVP, ale póki nie znajde serwera dla siebie wpadne tu tak 4fun

Shyque

Moje pytanie do administracji jak i graczy jak wygląda wkoncu sprawa z tym systemem ? oraz proszę o wyłączenie aktywacji konta na forum servera.

jyqx

Ja akurat wolalbym zeby zaden virus mi sie nie szwedal na kompie wiec proponuje to co napisal mi shyque:P zrobi hosta a my poprostu sciagniemy czysty folder z freya.
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

Shyque

Będzie myślę bezpieczniej , bo niema sensu zawalać sobie komputer , A co do administracji to mogli by sami dodać host , przecierz to kilka linijek . Chyba ,że server stoi na domowej maszynie ze zmiennym ip ;)
/edit Wracając do mojej wczorajszej wypowiedzi , macie problem z wirusem polecam program ComboFix.

tevin

eee tam mi po usunięciu tego jednego pliku unis2000.exe (chyba tak) wszystko działa, nie szaleje już antyvirus.

Shyque

Drogi Tevinie , jak masz czas i chęć dodaj swój system wraz ze skanem wirusów , Oczywiscie jak możesz , myślę ,że nie tylko ja będe wdzięczny. Najlepiej dodaj na speedyshare i megaupload :D Pozdrawiam.

tevin

hmm problem w tym, że nigdy jeszcze nie robiłem czegoś takiego(nie zajmuje się upload'em). serio. Czekam na efekty twojej pracy :D

Shyque

Ale to nic trudnego ;) pakujesz swój system gry popularnym programam winrar , wchodzisz na strone np rapidshare.com i tam masz wszystko po polsku , poprostu podajesz scieżke do zapakowanego pliki .rar i uploadujesz ;) Nic trudnego.

BeZeLek

Dalej ten system jest zasyfiony i dany do download'u ? Aż boje sie sciagac ten syf  :oops:

Shyque

Właśnie też mam takie obawy :/ w robocie
niemam antywirusa. Dlatego moja prośba do Tevina.

pOmSta

Cytat: BeZeLek w Styczeń 07, 2011, 11:07:47 AM
Dalej ten system jest zasyfiony i dany do download'u ? Aż boje sie sciagac ten syf  :oops:

Tak jest, bo wlasnie go zassałem i alarmy zaczeły wyć xD

UgliBiBagli

Cytatw robocie
niemam antywirusa
w robocie to ty masz pracować, a nie napi^%#%$ac w lajnejdża xd

Anyway nadal nie moge zrozumiec, jak mozna byc tak tempym, zeby wrzucic do downloadu zasyfiony system...
QQ

BeZeLek

Cytat: UgliBiBagli w Styczeń 07, 2011, 11:25:57 AM
Cytatw robocie
niemam antywirusa
w robocie to ty masz pracować, a nie napi^%#%$ac w lajnejdża xd

Anyway nadal nie moge zrozumiec, jak mozna byc tak tempym, zeby wrzucic do downloadu zasyfiony system...

Oraz pozniej sie tlumaczyc, ze trzeba usunać jeden plik, zamiast samemu oczyscic system i ponownie dac do downloadu.

Shyque

Macie rację ;) a co do mojej pracy mogę sobie pozwolić na gre . Ale najbardziej istotne jest aby dodał ktoś w pełni czysty system . Pozdrawiam.

Duralex

Immunit

Na forum można się już rejestrować, system oczyszczony z pliku, który zawierał wirusa został usunięty! Można teraz sciągać nowy system i czekać na start serwera! :)

Farmy zostaną dodane do 15 godziny, będą ładnie rozmieszczone potworki. Spodziewamy sie fajnej atmosfery na serwerze.

Shyque

Duralex

Jak ktoś boi się ściągać system to ip serva to : 91.203.223.29
wystarczy wklepac do hosta

Immunit

Plik hosts również dodany na strone serwera.

Pamiętajcie, że trzeba mieć czysty system z freyi.