Fire Point x50 14 Stycznia 2011 Interlude

Zaczęty przez nawrot, Styczeń 08, 2011, 11:58:10 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Antonator

wiesz ja moge Ci dac itemki jak mnie gm od banuje  :D

LelOO

nie chciałem żebrać o EQ OMG, chciałem poprostu dac soma +6 do spalenia w zamian za seta, ty byś miał fun przy paleniu a ja bym miał draco seta i wszyscy by byli happy, a antonator, wykorzystałeś już opcje unbana ??

Antonator

tak wykorzystalem i dostalem jaila i bana do tego jeszcze raz  :) i tak zakonczylem tam gre :)

MiilkyChocolate

Cytat: LelOO w Styczeń 29, 2011, 11:06:26 PM
nie chciałem żebrać o EQ OMG, chciałem poprostu dac soma +6 do spalenia w zamian za seta, ty byś miał fun przy paleniu a ja bym miał draco seta i wszyscy by byli happy, a antonator, wykorzystałeś już opcje unbana ??
som +6 za draco seta xDDDDDDDDDDDAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JEPLEM NA DZYDZKI

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

ChillenSaint

nastepnym razem staraj sie na glowe spaść, może to przyniesie jakiś pozytywny efekt w twoim życiu
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

LelOO

ja pierr, jaki ten koleś jest niepełnosprawny umysłowo to nie wytrzymie, czytaj kur* co napisałe, WTT Z KIMŚ KTO JUŻ TU NIE GRA, więc przestań mi tu pier**, wgl nie grasz już na serwerze zamknij morde i wypierdalaj z tego tematu bo on już Cb nie dotyczy, bożeeeeee jak można być takim mieć tak najebane we łbie, i ty sie człowieku zastanaów nad tym co robisz bo jeżeli byś chodził ze mną do szkoły to normalnie był byś bity

Shiny

kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

LelOO

2 technikum, sorry men ale jak widze wypowiedzi tego pro playera to mnie $%#@#%^%#$#@##%$^^,

Shiny

Czym sie przejmujesz, oni ida na czg bo przeciez na IL bylo za nudno (po tygodniu :D)
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

MiilkyChocolate

Lelo 2 technikum? To wybacz ale to raczej Ty bys byl lojony ; )

Mhmm po tygodniu mialem praktycznie wszystko na tym serwie : O Nie widzialem wiekszego sensu grania na tym serwie no bo po co? Bieganie po lokacjach i bic pvp 2/3 vs 5/6 ? Nawet porzadnych 9v9 nie bylo na tym serwie o epicach nie wspomne 3 party vipow nudzace sie na schodach pod baiumam 6h. ide na CzG liczac nie na wiekszy online, a na wiecej 9v9, bo tam const pt bedzie mialo sens : )

Poza tym lelo gadalismy chwile IG i stwierdzam, ze jestes tardem jakim sie reprezentujesz na forum. Co z tego ze tu nie gram? gralem znam realia tego serwa i moge sie wypowiadac. Wiec STFU b1tch.

@BTW WTS CH RUNE AND GODDARD !!!!!

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Aresik

MiilkyChocolate w ogole wiesz co to const pt? Jeśli tak to podaj mi definicje tego zagadnienia wg Ciebie. Jestem strasznie ciekaw i myślę że inni też.

I l2 nie konczy sie na tym że jak juz sobie złożysz itemki to juz jestes PROuberImbaMegaPL.

MiilkyChocolate

Constans party - Party dobrane z 9 lub więcej osób (ale wciąż 9 postaci), które grają wspólnie razem, składają wspólnie itemy na większe wypady chodzą cały czas w tym samym PT. Jest to taki "mini" klan, który gra non stop razem i z nikim z zewnątrz. No chyba, że jest sytuacja, że needujemy EE a z innego const jest tylko EE zalogowany to nie ma problemu, żeby go gdzieś zabrać. I owszem L2 na itemach sie nie konczy, ale na fire pojncie sie konczy bo mnie nie kreci bieganie solo non stop po farmach, dlatego quitnalem. Jest tam zalowe community jak na taki serwer i tyle mam do powiedzenia.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

ChillenSaint

viz jedyny z community który nie jest "żalowy", cool story hahaha
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

bula

Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 30, 2011, 05:51:22 PM
Constans party - Party dobrane z 9 lub więcej osób (ale wciąż 9 postaci)
nie, a zeby byc bardziej dokladnym nie do konca

kazuPwNz

Cytat: Aresik w Styczeń 30, 2011, 05:34:05 PM
MiilkyChocolate w ogole wiesz co to const pt? Jeśli tak to podaj mi definicje tego zagadnienia wg Ciebie. Jestem strasznie ciekaw i myślę że inni też.

I l2 nie konczy sie na tym że jak juz sobie złożysz itemki to juz jestes PROuberImbaMegaPL.
a istnieje w ogóle taka definicja ? :P
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

MiilkyChocolate

Napisalem jak ja to widze i w jakich constach gralem. Racja bula nie do konca, bo np prop na resisty lub jakis spoil/craft tez sie zalicza do consta jak ktos takie zrobi. Przyblizylem tylko z grubsza Aresikowi jak to wyglada, bo consty w VIPach to chyba jakis zart : )

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Aresik

Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 31, 2011, 10:05:11 AM
bo consty w VIPach to chyba jakis zart : )

Niby leżałeś pod baiumem i liczyłeś graczy to nie widziałeś ich klas?

MiilkyChocolate

Co maja klasy do tego? Chlopie prosze Cie nie porownuj mi consta z Fire do np. Consta na RPGach - , - I owszem widzialem. paru lukow, pare kotow, troche nukerow, paru bishow nic poza tym : < A zapomnialbym chyba  ze 2/3 deski non stop zbite na FR/Zealot + jedna w draco secie z baiumem.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Aresik

VIPy rekrutują całe const pt; Tank,WL,Bish (dd/mag) + aktywny kot/koń. Pojedyńczo nie masz żadnego prawa do dropu z rb/epic rb.

i to była o wiele ciekawsza oferta niż wy, gdzie  all biegało w c gratach spsami i sprzedawało cancele na prawo i lewo...

a co do RPG - to jest inny server jakbyś nie zauważył ;)

fart200

Aresik po co wiecej jak b greid jak i tak wycinalem 5 nukowv1 th?? chyba ze 3 cancele poszly od razu :)

viz co do jednego ma racje tylko i wylacznie solowe pvp 1v1/1v2 ale fajnie bylo srednio 100+ dziennie :)

Aresik

ja tam na brak pvp nie narzekam, ale chodzi mi na temat party, dodaj sobie wl, tanka do party magów.... taki dagger nic juz magowi nie zrobi w takim składzie. MillkyChocolate nie zrozumiał w tym ironii. Przy zadnym z rb nie byliście na pvp to czemu piszecie ze jest tylko 1 vs 1???

MiilkyChocolate

Przy zadnym rb nie bylismy na pvp? Jestes pewny? Szkoda, ze was nie bylo jak o IPOS'a sie bilismy z Horde. Szkoda, ze was nie bylo jak z Ascentami sie bilismy o Olkutha czy horusa. Szkoda, ze was nie bylo jak bilismy sie znowu o olkutha glakiego czy golema na woa. Nie wspominajac o tym, ze jak sprawdzalo sie kamerki byl rb odciagalo sie go kawalek dalej i spokojnie 10+ RB dziennie padalo bez zadnych kompletnie trudnosci. Wiec o czym mi mowisz jak na tym serwie nawet porzadnie rbkow nie potraficie wykampic, tylko nawet jak zauwazylem pare rbkow klepalo party randomow : O Was widzialem na jednym RB jak dobijaliscie Kernona. TO juz nie bylo szans wbic. A i jeszcze bylo jak byla bitwa o Golke ktora wygraliscie : < poza tym piszesz, ze to u mnie w C grade biegali i cancelowali? Ciekawe czy byles kiedykolwiek na barakielu z VIPami, bo to wygladalo tak, ze wbijalo sie party Ol 2x Bish reszta sorc/sps z VIPow i cancelowalo wszystko co mialo flagi. A najsmieszniejsza sytuacje mialem deska w cata. Biegne sobie patrze war VIP jakis nuker. Bum cancel ucieka bum cancel ucieka bum cancl ucieka bum cancel zobaczyl ze nie mam kompletnie buffa to dopiero zaczal bic. I kolejna rzecz piszesz rekrutuja cale const tank wl bla bla tak? Ciekawe bo pod baiumem na 3 i troche PT widzialem moze 1 tanka prawdopodobnie zero WLi, a o bishu i dd+kot/kon nie skomentuje tego, bo to chyba podstawa pt nie uwazasz?

@Na koniec bo mi sie przypomnialo a nie chce mi sie w srodek wpierdalac. "all biegało w c gratach spsami i sprzedawało cancele na prawo i lewo..." Jebnales  self owna nie mialem ani jednego sorca / spsa na mainie w klanie. Widze wiesz gowno a sie udzielasz tak jak terrorist, ktory jest glabem do potegi. Oraz ostatnia chyba juz rzecz piszesz ze WL i Tank w pt magow i daggerem nic nie zrobie? : D To widac jaki poziom pvp jest na fire poincie.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Aresik

no poziom jest - najsłabsi odpadli ;) poszukaj screenów które dodałem wcześniej i znajdziesz tam to co mówiłeś ze nie miało miejsca..   :noob:

MiilkyChocolate

Wedlug Ciebie najslabsi, bo widocznie cale zycie grasz na podobnych serwach :) Ja zaznalem naprawde duzo lepsze pvp na RPGach lub nawet na tych lol serwach co wymienilem w sygnie. Nie wiem moze to kwestia gustu wtedy sie nie mieszam mi po prostu tez zalowy serwer pod wzgledem PVP ni chu sie nie podoba.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Aresik