Witaj
Gość

Wątek: Warlock [WK]  (Przeczytany 260578 razy)

• Pochwał: 0

• Loli Addict xD
Odp: Warlock
« Odpowiedź #225 dnia: Czerwiec 20, 2007, 10:03:16 am »
No a po takiej akcji możesz śmiało wpisać "/leave clan" bo ludzi co nie znają swojej roli nikomu nie trzeba, jesteś bufferem buffuj a nie próbuj nabijać fragi.

• Banned

• Pochwał: -5

« Odpowiedź #226 dnia: Czerwiec 20, 2007, 11:04:46 am »
jaki buffer warlock to nie buffer
to jest cos w rodzaju DD jego summony zadaj konkretny demage a z buffkami to niezle potrafią namieszać
nie rubcie z summonera jakiegos buffera bo on nim nie jest
on tylko posiada buffy dla sumona wiec dziekuje bardzo za pisanie takich zeczy summoner bufferem dobre
posiada debufy ale to nie jest buffer
i przyzywa cubci dla pt i na tym konczy sie jego rola zbufami on MA PRZYWAńCóW DO ZADAWANIA BATóW SWOIM PRZECIWNIKOM
a do tego na castle siage zewzgledu na to ze kotki są male i szybkie prawie nie zauwarzony potrawi podejsc do Bowa nukera i nabic moze nie zabije ale moze zmusic doodwrotu co daje clanowi troche wytchnienia
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2007, 11:13:31 am wysłana przez niunius »

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #227 dnia: Czerwiec 20, 2007, 11:13:45 am »
Królowa kociaków jest bufferem dla łuczników i rolą warlocka jest jej używać i buffować na siege jeśli uważasz że jego rola jest inna polecam reroll bo czy to Ci się podoba czy nie jesteś bufferem na mass pvp

• Banned

« Odpowiedź #228 dnia: Czerwiec 20, 2007, 11:24:19 am »
Nie jestem bufferem haha nie rozwalaj mnie jak sie idzie na castle siage to juz lucznicy sa zbuffowani heh a jak nawet buffuje krolowa odsylam przyzywam kaia i nawalam buffy sie zkoncza odsylam kaia przyzywam królową i tak na przemian.
zresztą heh ja królowej nie wykupuje bo to tylko strata sp jest
hehe od buffowania w clanie sa bufferzy a nie summonerzy

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #229 dnia: Czerwiec 20, 2007, 11:32:12 am »
Fajnie bo buff królowej trwa 2 minuty tyle co songi i dance, więc to musi być zabawne takie zmienianie summona co 90 sekund  :shock:
Królowa stratą sp? LOL

• Banned

« Odpowiedź #230 dnia: Czerwiec 20, 2007, 11:46:23 am »
Fajnie bo buff królowej trwa 2 minuty tyle co songi i dance, więc to musi być zabawne takie zmienianie summona co 90 sekund  :shock:
Królowa stratą sp? LOL

Na moim serwie buffy trwaja 20 min
a jesli jakis summoner dal z siebie zrobic buffera to to dupa jest a nie summoner
Jak juz wczesniej pisalem summony warlocka sa male i moga sie bardzo szybko przedzierac przez pole bitwy np do niespodziwajacego sie ataku nukera, dagera, bowa. i w zmusic go do tym czasowego odwrotu
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2007, 12:02:05 pm wysłana przez niunius »

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #231 dnia: Czerwiec 20, 2007, 12:19:08 pm »
No a po takiej akcji możesz śmiało wpisać "/leave clan" bo ludzi co nie znają swojej roli nikomu nie trzeba

Normalnie bym sie pochlastal :P

jesteś bufferem buffuj a nie próbuj nabijać fragi.

Taa...buffer 2 zaklecia jeszcze z kota wow...jestem summonerem nie bufferem.

Królowa kociaków jest bufferem dla łuczników i rolą warlocka jest jej używać i buffować na siege jeśli uważasz że jego rola jest inna polecam reroll bo czy to Ci się podoba czy nie jesteś bufferem na mass pvp

Wiesz osobiscie ci powiem ze mam w dupie to.Jezeli ktos by mi powiedzial ze mam buffowac na siege to bym mial to w dupie i bym sobie poszedl na piwo.Nie robie postaci dla klanu tylko dla siebie a jak im nie pasuje to niech szukaja sobie innego Warlocka.

I tak od Interlude z tymi summonami po 3rd watpie zeby jakis AL uzywal Queen na mass bo z tego co widzialem ten King to jest rzeznik (5k p.atk) i na mass podobno trzyma sie dlugo i dobrze.

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #232 dnia: Czerwiec 20, 2007, 12:28:07 pm »
Te summony z IL to teoria dla większości bo są tylko na offie, wymagają kosmicznego levelu a sam spellbook to biały kruk.

Wiesz osobiscie ci powiem ze mam w dupie to.Jezeli ktos by mi powiedzial ze mam buffowac na siege to bym mial to w dupie i bym sobie poszedl na piwo.Nie robie postaci dla klanu tylko dla siebie a jak im nie pasuje to niech szukaja sobie innego Warlocka.
Wiesz ja bishopem na siegu też miałbym w dupie i bym chwycił draco zamiast leczyć i bym sobie próbował fragi nabijać... jak im nie pasuje niech szukają innego bisha idę na piwo.

Każda postać ma swoją rolę i w grupie stanowią siłę o ile każdy gra dla innych. Dlatego jeśli nie odpowiada komuś gra wsparciem (a taka jest rola warlocka na mass) droga wolna reroll HE i po problemie nabijasz fragi aż miło patrzeć.

• Banned

« Odpowiedź #233 dnia: Czerwiec 20, 2007, 12:28:50 pm »
No a po takiej akcji możesz śmiało wpisać "/leave clan" bo ludzi co nie znają swojej roli nikomu nie trzeba

Normalnie bym sie pochlastal :P

jesteś bufferem buffuj a nie próbuj nabijać fragi.

Taa...buffer 2 zaklecia jeszcze z kota wow...jestem summonerem nie bufferem.

I tak od Interlude z tymi summonami po 3rd watpie zeby jakis AL uzywal Queen na mass bo z tego co widzialem ten King to jest rzeznik (5k p.atk) i na mass podobno trzyma sie dlugo i dobrze.
no wlasnie a wyobras sobie ze moj serwer to interlude
jeszcze jedno wyobraź sobie ze taki king cat podchodzi nie zauwazony do nukera czy dagera, bowmena i wali za 5k a zbuffami to on całkiem szybkie deame zadaje
i powtarzam jeszcze raz summoner to nie buffer

• Banned

« Odpowiedź #234 dnia: Czerwiec 20, 2007, 12:32:02 pm »
Te summony z IL to teoria dla większości bo są tylko na offie, wymagają kosmicznego levelu a sam spellbook to biały kruk.

Wiesz ja bishopem na siegu też miałbym w dupie i bym chwycił draco zamiast leczyć i bym sobie próbował fragi nabijać... jak im nie pasuje niech szukają innego bisha idę na piwo.

Każda postać ma swoją rolę i w grupie stanowią siłę o ile każdy gra dla innych. Dlatego jeśli nie odpowiada komuś gra wsparciem (a taka jest rola warlocka na mass) droga wolna reroll HE i po problemie nabijasz fragi aż miło patrzeć.
hahah w sparcie to sie zgodze ale nie buffowanie zreszta nie gadam juz o tym gadalem z kolesiem ktory gra ceimym elfem summonerem i human summonerem i jest wlasnie tak jak ja npaisalem

« Odpowiedź #235 dnia: Czerwiec 20, 2007, 12:45:04 pm »

Czyli AL co pokazywal jego stasty sciemnial?

Ja ci bronie?

Gdybym chcial sie bawic w zasrane buffowanie to bym gral PP nie Warlockiem.

« Odpowiedź #236 dnia: Czerwiec 20, 2007, 07:19:54 pm »
No ale Ryl...co przy obronie murow albo atakowaniu murow mozesz zrobic oprocz buffowania? W srodku, albo jak przeciwnik wyjdzie na zewnatrz to tak, ale dopoki jeden z tych warunkow nie zostanie spelniony to co innego mozna warlockiem robic na siege'u?

@niunius pisz wolniej plx :D zaczynasz mi w pewnym(aczkolwiek malym :) ) stopniu Thorina przypominac
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2007, 07:21:25 pm wysłana przez bula »

• Banned

« Odpowiedź #237 dnia: Czerwiec 20, 2007, 07:56:32 pm »
No ale Ryl...co przy obronie murow albo atakowaniu murow mozesz zrobic oprocz buffowania? W srodku, albo jak przeciwnik wyjdzie na zewnatrz to tak, ale dopoki jeden z tych warunkow nie zostanie spelniony to co innego mozna warlockiem robic na siege'u?

@niunius pisz wolniej plx :D zaczynasz mi w pewnym(aczkolwiek malym :) ) stopniu Thorina przypominac
wlasnie summonami walic w mur w koncu sa male i przewaznie kotki i bowy oraz nukerzy maja maly problem z namierzeniem takiego kotka zreszta nasyla kotka summoner na mur a sam oddala sie z zasiegu razenia

« Odpowiedź #238 dnia: Czerwiec 20, 2007, 08:04:18 pm »
ta ... jasne Kaiem albo Mew duzo murowi zrobisz ... Kingiem moze tak, ale zadna osoba z tego forum nie gra warlockiem/AL na full IL i nie mamy dokladnych informacji ... chociaz jak Ryl napisal to Kingiem mozna namieszac, ale tez jak sie walczy z wrogiem bezposrednio, a nie przez mury :P

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #239 dnia: Czerwiec 20, 2007, 10:14:53 pm »
buahahahahahah o ku rwa niunius roz jebales mnie serio, chcialem zacytowac ktoregos posta jak czytalem od gory ale musialbym zacytowac wszytrkie ba sa priceless bez kitu:))))

@ ryltar ale bez sensu pieprzysz ze jakbys chcial buffowac to bys gral prophetem lol,  prophet nie ma cat blessing a warlock ma, co na mass pvp czyni z niego buffera czy wam sie to podoba czy nie, to jest NAJEFEKTYWNIEJSZY SPOSOB na wykorzystanie WLa na siegach i jakiekolwiek inne pomysly sa po prostu smieszne (niezauwazony podejdzie pod mury haha lol tylko wejdziesz w zasieg snipe line i od razu ci go zajebia ewentualnie jezeli nie umieja grac na siegach i lataja jak oszolomy to dostaniesz erase)

@truskawka widze ze jako jeden z nielicznych masz pojecie o co chodzi w tej postaci, reszta chyba sie za duzo nagrala na alllersonie:)

Wl 7x

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #240 dnia: Czerwiec 20, 2007, 10:29:00 pm »
Stryk, ty chyba nie widziales nabufowanego kaia w akcji ^^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 52 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

« Odpowiedź #241 dnia: Czerwiec 20, 2007, 10:36:27 pm »
ryltar ale bez sensu pieprzysz ze jakbys chcial buffowac to bys gral prophetem lol,  prophet nie ma cat blessing a warlock ma

Zajebisty argument...

« Odpowiedź #242 dnia: Czerwiec 20, 2007, 10:41:13 pm »
Stryk, ty chyba nie widziales nabufowanego kaia w akcji ^^

widzialem panterke, ktora zmiazdzyla cie kilkoma hitami  :wink: , wiec kai musi byc jescze lepszy ... ale bez przesady...zeby nim mur rozwalac? kot ma pazurami mur rozwalic ... juz to widze :P

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #243 dnia: Czerwiec 21, 2007, 12:14:09 am »
nabuffowany kai jest zajebisty moim kaiem udalo mi sie wyciagnac 2.7 k pattacku co nie zmienia faktu ze gowno nim zdzialasz na siegu.

Wl 7x

« Odpowiedź #244 dnia: Czerwiec 21, 2007, 12:56:46 am »
nabuffowany kai jest -_-'isty moim kaiem udalo mi sie wyciagnac 2.7 k pattacku co nie zmienia faktu ze gowno nim zdzialasz na siegu.

LOL ja kaiem rozbijalem sciany...uderzal ta swoja wielka bania ^^

• Thi0ridazin
« Odpowiedź #245 dnia: Czerwiec 21, 2007, 01:12:20 am »
chyba rysal lakier na bramach :D
ogladam wlasnie z retail sporo filmikow WL i nawet musze przyznac ze niezle radzi sobie...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

• Banned

« Odpowiedź #246 dnia: Czerwiec 21, 2007, 09:16:47 am »
eh pogibalo mi sie torche z tym kai
eh sorki

« Odpowiedź #247 dnia: Czerwiec 21, 2007, 08:18:46 pm »
@primabolan a moglbys podac linki do tych filmikow? :)

• Thi0ridazin
« Odpowiedź #248 dnia: Czerwiec 22, 2007, 05:58:45 am »
poslalem na pm'a ;)
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

« Odpowiedź #249 dnia: Czerwiec 22, 2007, 12:44:57 pm »
dzieki :)