Zrobilem na hight rate propha i o to moje spostrzezenia.
LvL 78 jakby ktos byl ciekawy
Sprzet :Imperial Crusader Set +4 ,Infinity Bow+8 i duale top S +10 ,Set bizuteri top S +4 .
Postac mi sie bardzo podoba na self buffach mamy takie statystyki ze mozemy powalczyc w PvP i mamy duze szanse wygrac!!
Walczylem wczoraj z DA takze w top S grade sprzecie -walka trwala jakies 20min co prawda padlem ale uzywalem luku bo pole pod raka nie mialem ,a DA tez mial luk .Panterke mialem na 4 strzaly .
Oczywiscie nie leczylem sie bo gdybym sie leczyl to pewnie bym go pojechal .
O ile z mele fighterami da sie wygrac to ciezej juz jest z lucznikami i magami Chociaz mamy szanse na zwyciestwo .Z SpSem jest o tyle trudniej ze jak mu wejdzie Cancel to juz praktycznie po walce (no chyba ze ktos jest na tyle szybki ze zrobi full rebuff xD ) .
Lucznicy tu sprawa ma sie roznie -walczac z SR zostalo mu 1900HP .Truno ich trafic ,a stun shot za ktoryms razem wejdzie Tyle ze on mial wiecej enchantowany luk niz ja
Z destro nie walczylem ale podejrzewam ze przegralbym poprawka jestem tego pewien xD
Tak samo ciezko by bylo z WC albo OL .
Daggerzy - Root i pole i dagger lezy . No chyba ze ma luk pod reka xD albo zaatakuje nas z nienacka Ogolnie pole polecam przy wszystkich postaciach meele .
AD.do magow -majac imperial crusader to mamy szanse poniewaz szansa ze mag nas zesleepuje jest mala (jedynie sps jest powazniejszym zagrozeniem bo ma cancel) .
PvE.
Ja majac Heavy armor i daule moge bc spokojnie nawet 3 moby naraz - a jak ktos lubi mniej inwazyjna walke to rot i nawalamy z luku .
Do buffow polecam jakis robe z +do MP i Casting Speeda + bron z accumen .
Podsumowujac.
Prophet to niedoceniana postac ,ktora moze czesto zrobic komus kuku jezeli gracz ktory nim steruje wie co ma robic
Zastanawiam sie wlasnie teraz czy zamiast WL nie zrobic Propheta
bo naprawde to bardzo fajna postac i super wyglada w zbrojach light(pomijajac drake leather armor w ktorej wyglada jak wiesniak) i heavy
PS.Jak tylko wejde do gry zrobie screena i zamieszcze tutaj statystyki na full buffie ,jakby ktos nie dowierzal
Jak stocze wiecej PvP i nabiore wprawy to dopisze jeszcze cos do tego mini poradnika
Obiecane statystyki:
1.W top S grade Light Rmor secie +4
2.W secie imperial crusader +4