Prophet [PP]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:31:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yoker

Za czasów C4 robiłem przynajmniej 2-och PP.
1. miałem na nim storm*storm +10, karmian set, SE na dual boxie. 2x disrupt + melee w undead moby
2. od 40 z karmian set + homu acu. Chodziłem w pt. Buffowałem, leczyłem.

Sposób 2gi był duzo, duzo skuteczniejszy a i sporo łatwiejszy do zrealizowania.
Polecam expic w pt.

RoxyFox

Hyh nie :P Chodzi o szybkie doexpienie tego "czegoś" do 56 lvlu i nie pieprzenie się w party przy którym mnie szlak trafia bo ludzie nie myślą jak mają buffy :P

Orochimaru6

Jak PP idzie expic solo na normalnych mobkach to ja jestem krolowa anglii (no chyba ze mialbys10k defa)....Lepiej podlap party i gitara, a jak chcesz buffera ktory moze sam poexpic to bierz Warcryera lub Overlorda, ale WC idzie lepiej solo niz Olkowi.
Jeśli nie masz po co żyć‡...to żyj na złość‡ innym

Hermit

Expie EE solo z taką samą szybkością jak nuker prawie. Fakt PP nie ma skilla na undeady.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Shiny

No to czemu ty sie dziwisz? :D
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

virlix

SORY NIE TEN TEMA POMYŁKA !!!

Edit.....

Worlock

Najlepiej mi się zdobywało  xpa na undetach.

bula

Cytat: Worlock w Marzec 15, 2008, 06:09:50 PM
Najlepiej mi się zdobywało  xpa na undetach.
O, RLY?!

Helioks

NAJLEPIEJ będzie jeśli zostanie się w party chociaż można od 47 iść na cmentarz tam na początek walić undeady,zapodać holda i bić Disrupt Undead

exquel

czemu g.shield>g.might? konkrety pliz

bylyforumowicz

exquel

aha no to ogolnie mowiac, do expa to chyba g.might a w ogole ktos majac ogromna ilsoc p.atk a mala p.defa wolalby g.might imo

DIO

g might do pvp chca destro, tyrant,glad, luki, reszta przewaznie woli gr shield (bo dager i tak nie widzi wielkie roznicy z g might czy bez niego a reszta to juz sami magowie to oni g. might niepotrzebuja :D)

Kll

Cytat: DIO w Marzec 29, 2008, 07:36:38 PM
g might do pvp chca destro, tyrant,glad, luki, reszta przewaznie woli gr shield (bo dager i tak nie widzi wielkie roznicy z g might czy bez niego a reszta to juz sami magowie to oni g. might niepotrzebuja :D)
Lucznicy na full bufffie tez wola g. shield :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Orochimaru6

do expienia G.Might do pvp G.Shield tak prawie kazdy powie z naciskiem na PRAWIE zeby nikt mnie sie nie uczepil :P
Jeśli nie masz po co żyć‡...to żyj na złość‡ innym

Arahja

Cytat: jawron w Styczeń 03, 2008, 12:52:25 AM
Zresztą, czym jest prophet bez many? :P

czym jest jakakolwiek klasa bez many? bez niej każdy traci 95% swojej wartości bojowej.

bula

Cytat: Arahja w Maj 16, 2008, 08:39:46 PM
Cytat: jawron w Styczeń 03, 2008, 12:52:25 AM
Zresztą, czym jest prophet bez many? :P

czym jest jakakolwiek klasa bez many? bez niej każdy traci 95% swojej wartości bojowej.
5 miesiecy ...

Hermit

Cytat: major76 w Sierpień 04, 2006, 06:32:38 PM
Jeśli myślisz o prophecie w Heavy pomyśl o 3 najwazniejszych skilach pasywnych z mystic'a:

1 - Magician's Movement 1 - Increases attack speed when wearing a robe jacket and robe pants.

2 - Mana Recovery 1 -  Increases MP recovery speed when wearing a robe jacket and robe pants.

3 - Spellcraft 1 - Doubles the spell casting speed when wearing a robe jacket and robe pants.

teraz widzisz roznice ?

Edit by Dohid
Dohid: Czyli nie chodźcie prophetem w heavy ;]

Myślę, że masz rację heavy armor u pp to pomyłka.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Arahja

Cytat: Hermit w Maj 16, 2008, 08:48:45 PM

Myślę, że masz rację heavy armor u pp to pomyłka.

Zależy pod jakim kontekstem na to patrzysz. Hvy Armor u PP na oli to podstawa generalnie. w terenie? osobiście nie używam, ale na upartego można używać do pvp. jaką zmianę zbroi po spaleniu many

P.S. Bula, jeśli nie można odnosić się do starych postów nawet sprzed 5 miesięcy to może zamknąć ten topic? forum jest po to by dyskutować i nie wiem czemu wypominasz mi to. jestem nowym użytkownikiem tego forum i po prostu chciałem pewną rzecz skomentować

bula

Cytat: Arahja w Maj 16, 2008, 09:05:39 PM

P.S. Bula, jeśli nie można odnosić się do starych postów nawet sprzed 5 miesięcy to może zamknąć ten topic? forum jest po to by dyskutować i nie wiem czemu wypominasz mi to. jestem nowym użytkownikiem tego forum i po prostu chciałem pewną rzecz skomentować
no w sumie tak ale po co cytowac jedno zdanie sprzed 5 miesiecy? :D

bula

bump!

jakie dye dla hiero na oly?

+wit-men napewno

a co ze str/dex/con ?

Denrad

Wydaje mi się że lepsze będzie +5 con -5str, bo + dex,con -str według mnie mija się z celem bo nasz pp musi mieć troche siły by udźwignąć łuk,duale. (chodzi o p attack). dex dużo nie zmieni a accu i tak będzie kiepskie z łukiem z dexem jedyne co to szybciej pobiegamy. Zawsze wolałem więcej postoić no i stun ressist.
L2 Azure Nanaki x15: Mundrek WC 78/SH 72 --->>> Off

Dragon Network Dragon x15: My all six char --->>> Off 4ever

L2 Dex & Frienz Roxy x5: E1ess4r BH lvl 36 --->>> On o___O???

No Life ProOwnzorMod v. 0.9999 --->>> On/Off Only w nagłych przypadkach nie cierpiących zwłoki.

bula

znaczy mi chodzilo o to czy w ogóle odejmowac str kosztem con, czy nic nie ruszac ...

i nie mam zamiaru nosic duali bo to lolbron na oly jest^^, lepiej miec FB/AS niz duale

Denrad

A dlaczego nie? W końcu pp nie jest jakimś prololownsuperlolhiperroflem który potrzebuje tego str żeby robić roz********** na oly. P attack drastycznie ci nie spadnie, dodając con uwierz mi( a może nie?) zyskasz lepsze bonusy. Łuk to taki secondary weapon wedłóg mnie, nigdy nie próbowałem robić pp meele DD i nie zamierzam bo według mnie za przeproszeniem  to chodząca kupa. Wole go zrobić na sposób TH który zazwyczaj odejmuje str ale luk ma bo nie zaszkodzi. :)
L2 Azure Nanaki x15: Mundrek WC 78/SH 72 --->>> Off

Dragon Network Dragon x15: My all six char --->>> Off 4ever

L2 Dex & Frienz Roxy x5: E1ess4r BH lvl 36 --->>> On o___O???

No Life ProOwnzorMod v. 0.9999 --->>> On/Off Only w nagłych przypadkach nie cierpiących zwłoki.

Kesai

Cytat: Denrad w Lipiec 02, 2008, 03:57:15 PM
duale
a ja glupi myslalem, ze pakiecik 1reczna bron + shield + bless shield jest bardziej oplacalny..