Witaj
Gość

Wątek: Spellsinger [SPS]  (Przeczytany 141376 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Spellsinger [SPS]
« Odpowiedź #200 dnia: Maj 18, 2007, 08:46:10 am »
jeszcze jak stal paradise to gralem sr a teraz gram SPSemna Darklineage i mam Carmian seta Homa +8 z acum i Plandege Tattoo heh mozecie mi wyjasnic jak zalatwic necro

Bez sleepa nic nie zrobisz, wiec na poczatek musisz uspic Necro, ponziej surrendera na Sumona i wykonczyc go blastami. Rzucasz cancel na Necro, surrendera i jedziez Blast, sleep, blast, sleep .. i rozwalisz go bez problemu :)
"To be or not to be, that is question"

eXtreme x7 - Glad[76] + sub [PR]
Supreme x15 - HE[78] / Destro[78] / SH[78] / SWS [72] + Sorc[76] / WL [75]
Abyss x7 - Necro[72]
Abyss x10 - Glad[65]

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #201 dnia: Maj 18, 2007, 09:13:08 am »
Bez sleepa nic nie zrobisz, wiec na poczatek musisz uspic Necro, ponziej surrendera na Sumona i wykonczyc go blastami. Rzucasz cancel na Necro, surrendera i jedziez Blast, sleep, blast, sleep .. i rozwalisz go bez problemu :)

na full buffach czy nawet na buffach od PP to Ciezko bedzie wsadzic sleepa, biorąc pod uwage ze po c4 i jeszcze w... kazdy wie ze warto inwestowac w jelly... wiec lepiej cancel napoczatku dac a potem starac sie sleepa, a jeszcze zanim dojedziemy summona jest mozliwosc ze nam sie refus cancela skonczy.

« Odpowiedź #202 dnia: Maj 18, 2007, 09:20:46 am »

na full buffach czy nawet na buffach od PP to Ciezko bedzie wsadzic sleepa, biorąc pod uwage ze po c4 i jeszcze w... kazdy wie ze warto inwestowac w jelly... wiec lepiej cancel napoczatku dac a potem starac sie sleepa, a jeszcze zanim dojedziemy summona jest mozliwosc ze nam sie refus cancela skonczy.

Z doswiadczenia wiem, ze na full gdyby sleep nie wszedl za pierwszym to wejdzie za drugim, ale jak juz sie ktos upiera to niech wali cancel pierwszy, ale necro moze silence w tym czasie zarzucic :P

Supreme x15 - HE[78] / Destro[78] / SH[78] / SWS [72] + Sorc[76] / WL [75]
Abyss x7 - Necro[72]
Abyss x10 - Glad[65]

« Odpowiedź #203 dnia: Maj 18, 2007, 01:39:11 pm »
Tak tylko zauwaz, ze cancel wchodzi zawsze a silence jezeli postacie sa na takich samych lvl to nie zbyt czesto. Zreszta jezeli sps i necro sa na full buffie to necro nie ma szans bo po cancel jest 2 razy slabszy. Sprawdz to sobie na jakims serwie gdzie sa AIO.

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #204 dnia: Maj 18, 2007, 03:25:20 pm »
yorki na poczatku cancel. Cast masz szybszy a na mentalu silience nei wejdzie ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 53 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Natchniony moca wiatru
« Odpowiedź #205 dnia: Maj 22, 2007, 06:41:00 pm »
Tak tylko zauwaz, ze cancel wchodzi zawsze a silence jezeli postacie sa na takich samych lvl to nie zbyt czesto. Zreszta jezeli sps i necro sa na full buffie to necro nie ma szans bo po cancel jest 2 razy slabszy. Sprawdz to sobie na jakims serwie gdzie sa AIO.

Cancel nie wchodzi zawsze (ma duza szanse wejscia), silence w postac bez mental shield prawie zawsze (testowane), z mental shield rzadziej, ale to juz nie czasy c4 ze nie bylo szans wbicia, potrafilem wbic silence w postac o 20 lvl wyzsza z mental shield  :o
Cancel jest obecnie jedyna droga do zwyciestwa spsa w pvp, walisz cancel i modlisz sie zeby zdjal odpowiednie bufy (obecnie max 5)
ogolnie sps bez sleep z c4 jest taki sobie
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2007, 06:44:23 pm wysłana przez Fenrirus »

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

• Rozgromie cie!!!
« Odpowiedź #206 dnia: Maj 22, 2007, 08:48:02 pm »
moja opinia jestt taka ze najpierw usypiamy necra i ucikamy od sumka potem walimy slepa sumkkowi 2x blasty slep x2 blasty i dobitka z aury przy tym jak sie neki obudzi to mu slepa i walisz mo surende i potem juz technika jak kto chce :D
Wiem jak robic pvp zajzyj na stronke www.myvideo.de i wpiszcie np. DA vs SPS polecam duzo fajnych wilmikow :D

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #207 dnia: Maj 22, 2007, 08:51:27 pm »
moja opinia jestt taka ze najpierw usypiamy necra i ucikamy od sumka potem walimy slepa sumkkowi 2x blasty slep x2 blasty i dobitka z aury przy tym jak sie neki obudzi to mu slepa i walisz mo surende i potem juz technika jak kto chce :D
skomplikowane jak budowa cepa :)

c4 powinni już zniszczyć ~.~
Lineage 2 Classic EU

« Odpowiedź #208 dnia: Maj 23, 2007, 06:50:46 am »
Po co sleepa wrzucać jak można skorzystać z cs sps. Jak necro dostanie takim hydro blastem albo solar flare to mu przerwie czar. Miałem pojedynek z necro na wyższym lvl niż ja. Chciał na mnie silence wrzucić albo sleepa ale jak mu walnąłem pierwszy z hydro to się koleś schował. Ja na sleepa bym nie poszedł jak można necro rozwalić szybkimi hitami z hydro. Trzeba skorzystać z casting speeda a nie się bawić. :P

« Odpowiedź #209 dnia: Maj 23, 2007, 12:59:03 pm »
no tak... necro ma summona ... nadal nie chcesz sie bawic w Sleep?

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #210 dnia: Maj 23, 2007, 01:10:49 pm »

Czyli z Marc1nem fundujecie kazdemu oplaty za Retka ^^?

• Pochwał: 7

• Thi0ridazin
« Odpowiedź #211 dnia: Maj 23, 2007, 01:57:36 pm »

to ja tez sie zgłosze...

SpS'a mialem i nie narzekalem jesli chodzilo o PvP ,ale to byly czasy 3 chronicle....Sleep wchodzil blyskawicznie...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

• Rozgromie cie!!!
« Odpowiedź #212 dnia: Maj 23, 2007, 02:50:14 pm »
skomplikowane jak budowa cepa :)

ja pisalem jak zniszczyc sumona a nie goscia i czy skomplikowane  :o kto tak mysli? bo ja napewno nie :P
Wiem jak robic pvp zajzyj na stronke www.myvideo.de i wpiszcie np. DA vs SPS polecam duzo fajnych wilmikow :D

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #213 dnia: Maj 23, 2007, 02:51:03 pm »
who cares?
Lineage 2 Classic EU

• Rozgromie cie!!!
« Odpowiedź #214 dnia: Maj 23, 2007, 06:58:30 pm »
co who car? o co ci biega koles muw po polsku :D a nie jak nacpany :D

« Odpowiedź #215 dnia: Maj 23, 2007, 07:46:37 pm »
zamiast do kompa... troche wiecej do książek

ja pisalem jak zniszczyc sumona a nie goscia i czy skomplikowane  :o kto tak mysli? bo ja napewno nie :P

on...

Po co sleepa wrzucać jak można skorzystać z cs sps. Jak necro dostanie takim hydro blastem albo solar flare to mu przerwie czar. Miałem pojedynek z necro na wyższym lvl niż ja. Chciał na mnie silence wrzucić albo sleepa ale jak mu walnąłem pierwszy z hydro to się koleś schował. Ja na sleepa bym nie poszedł jak można necro rozwalić szybkimi hitami z hydro. Trzeba skorzystać z casting speeda a nie się bawić. :P

• Natchniony moca wiatru
« Odpowiedź #216 dnia: Maj 23, 2007, 09:59:17 pm »

Juz nie marudzcie ze 50 zl to az tak duzo, praktycznie kazdego na to stac. Na piwo to cie stac a na gre nie. Gra na priv to wasz wybor a nie koniecznosc. Zawsze mozna isc do parcy np na wakacje zarobic 600zl i masz rok grania za to :P.
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2007, 11:56:16 pm wysłana przez Fenrirus »

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

• Rozgromie cie!!!
« Odpowiedź #217 dnia: Maj 24, 2007, 03:21:27 pm »

Juz nie marudzcie ze 50 zl to az tak duzo, praktycznie kazdego na to stac. Na piwo to cie stac a na gre nie. Gra na priv to wasz wybor a nie koniecznosc. Zawsze mozna isc do parcy np na wakacje zarobic 600zl i masz rok grania za to :P.
wiesz juz wole na piwo niz na jakis glupi oficial co nie mozna zarobic na d graty a placic za to 50zł na miesiąć

« Odpowiedź #218 dnia: Maj 24, 2007, 03:38:14 pm »
To powiem tak ze summona nie kazdy uzywa. Jesli necro juz z summonem wyskoczy to na summona sleepa najpierw, jak wejdzie to wziac sie za necro tylko trzeba to zrobic szybko bo jak necro wejdzie silence to koniec. Dla mnie to tak by wyglądało. Sleep na summona (szybko sleepa sie wrzuca), necro ma mniejszy casting speed wiec bo sleepie trza by bylo zarzucic mu od razu hydro blast by przerwac mu czar. Tak wygrywam wlasnie pojedynki z necro. Ale rzadko necro chodzi z summonem. :P

« Odpowiedź #219 dnia: Maj 24, 2007, 04:54:23 pm »
Jesli necro juz z summonem wyskoczy to na summona sleepa najpierw

Ty chyba nie ogarniasz... nam nie chodzi o to ze summon nas bije, tylko o taki smieszny skill jaki ma necro "transfer Pain" , wiec nie wiem co CI da sleep na summona jak ten skill nadal bedzie dzialal?

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #220 dnia: Maj 24, 2007, 06:46:01 pm »
To powiem tak ze summona nie kazdy uzywa. Jesli necro juz z summonem wyskoczy to na summona sleepa najpierw, jak wejdzie to wziac sie za necro tylko trzeba to zrobic szybko bo jak necro wejdzie silence to koniec. Dla mnie to tak by wyglądało. Sleep na summona (szybko sleepa sie wrzuca), necro ma mniejszy casting speed wiec bo sleepie trza by bylo zarzucic mu od razu hydro blast by przerwac mu czar. Tak wygrywam wlasnie pojedynki z necro. Ale rzadko necro chodzi z summonem. :P

jak widze spotkałeś samych pr0 necro, którzy wyskakiwali bez summona na pvp...mhmm, poza tym sleepa nikt nie uzywa od c5, wygrac z necro nie jest trudno, jedynie ten jego anchor
League of Legends

« Odpowiedź #221 dnia: Maj 24, 2007, 07:50:04 pm »
Transfer pain wam tyle da że  :o moze 100 damage mniej wrzuci sie na necro i tyle. Ludzie gdzie wy gracie?? Najlepiej jak powiedziałem skorzystać z atutu Sps czyli z casting speeda. A summona tez trza udupić jakoś bo duże hity on wali. Ja juz wyrazilem swoje zdanie.

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #222 dnia: Maj 24, 2007, 08:55:08 pm »
Transfer pain wam tyle da że  :o moze 100 damage mniej wrzuci sie na necro i tyle. Ludzie gdzie wy gracie?? Najlepiej jak powiedziałem skorzystać z atutu Sps czyli z casting speeda. A summona tez trza udupić jakoś bo duże hity on wali. Ja juz wyrazilem swoje zdanie.
Nie 100dmg mniej bo 50% mniej a to różnica... więc pytanie gdzie Ty grasz?

« Odpowiedź #223 dnia: Maj 24, 2007, 08:55:41 pm »
a do tego przy bajecznym m.attacku SpS'a to bedziemy go miziac po 300

« Odpowiedź #224 dnia: Maj 24, 2007, 09:47:15 pm »
a do tego przy bajecznym m.attacku SpS'a to bedziemy go miziac po 300

~ 700 bez surrendera
« Ostatnia zmiana: Maj 24, 2007, 10:06:55 pm wysłana przez kargo »