Plainswalker [PW]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:32:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rav23

To napiszcie mi proszę co mam sobie wrzucić żeby jak najwiecej wycisnac dmg z fronal deadly blowa. Bo z tylu przy expie zadko wale...

Khais

W ogole radze zmienic serwer , jesli jest zbugowany dagger to nic nie zrobisz . Jakie moby bijesz itp ???
Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

fedur

w ogole po jakiego grzybka marnujecie czas tłumaczenia temu idiocie tego? Niech uda mu sie pomyśleć troche samemu..

Ninja Green Edit: //mdh: moze nie tak ostro Fedus :*
no bo -_-'a ile można... ~~

Itherus

Cytat: Rav23 w Grudzień 13, 2009, 10:01:55 PM
To napiszcie mi proszę co mam sobie wrzucić żeby jak najwiecej wycisnac dmg z fronal deadly blowa. Bo z tylu przy expie zadko wale...

/proponuje reroll na destro, jesli chcesz bic z przodu. A tak na powaznie, focus skill mastery nie ma nic do damage, FD i FC tez ci nic nie da z przodu wiec odpusc sobie taki kox. Dmg z blow masz jakies zbugowane na tym serwerze, jesli chcesz expic szybko i efektywnie wez sobie kogos na agro a sam FD i atak od tyłu, nie będziesz musiał wrzucać nawet sztabów.

/nie obrażaj białych elfów trollu bo spotka cie kara !  :D

Rav23

Tzn jak udalo mi się zauwazyc na innych serwerach sprawy mają się podobnie crt regular 400 blow crt 600... Czyli z tego wynika, że albo trafilem na jakieś serwery gdzie jest to zwalone, albo L2j spieprzylo sprawę.

widelec

słyszałem na tym forum, że najlepszymi batami na tanków są dagerzy...
PW da rade ubić tanka?

Bled

Cytat: widelec w Grudzień 31, 2009, 03:26:56 PM
słyszałem na tym forum, że najlepszymi batami na tanków są dagerzy...
PW da rade ubić tanka?
dobrze slyszales

widelec

rzecz jasna z wysokim elementem w dagerze i overenchancie skilli?

Bled

Kwadrat

oczywiscie nonfactor tanka, bo tych z ham +30 i oe sprzetem to raczej nie masz co zaczepiac

Bled

widelec

wiem że pewnie już to było poruszane ale jaka jest różnica między blowami PW a AW? Bo waham sie nad PW, obawiając sie śmiesznie słabych blowów w porównaniu z AW...

Kwadrat

roznica jest niewielka, zreszta nie ma wiekszego znaczenia bo daggerem zabijesz all oprocz sb i dobrego tanka

widelec

cryty z blowow często sie zdarzają tak samo jak AW? Czy racji niskiego str bardzo rzadko?

Elenestir

Przecież str nie wpływa na częstość crit, tylko dex...

widelec

nie wiem czy mie dobrze zrozumialeś, chodzi mi o kryt z blowa czyli kryt ze skilla... a za kryty ze skilla chyba odpowiada str co nie?

Blitz

tak, str odpowiada za czestosc critow w skillach, niemniej jednak 5 str roznicy to praktycznie nic, nie odczujesz tego zbytnio, roznica w dmg jest malutka

patryk1357

Gdzie pw enchantuje skille?

netheril

z tego co pamietam to w HV w warriors guild u ktoregos npc
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Blitz

ja enchantowalem w aden warior's guild

netheril

Cytat: Blitz w Styczeń 04, 2010, 10:38:49 PM
ja enchantowalem w aden warior's guild
tam maja human wariorzy ...
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

fedur

tez tam zawsze to robiłem ~~

netheril

Cytat: fedur w Styczeń 04, 2010, 11:46:55 PM
lol... fajne privy ^_^; a tak srsly to wieczorem sie kumpla WR spytam dla pewnosci

Madith

Cytat: netheril w Styczeń 05, 2010, 07:19:50 AM
lol... fajne privy ^_^; a tak srsly to wieczorem sie kumpla WR spytam dla pewnosci

wez sie nie chwal, ze masz kumpla WRa QQ
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

netheril

Cytat: mdh w Styczeń 05, 2010, 12:45:55 PM
Cytat: netheril w Styczeń 05, 2010, 07:19:50 AM

wez sie nie chwal, ze masz kumpla WRa QQ
fcale sie nie kfale QQ kumpel mowi ze w aden... tak wiem noob jestem  :(