Phantom Ranger [PR]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:34:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

CytatGra sie calkiem ciekawie w takim zestawie, 1 crit = 1 down.

Ta jeden krytyk i lezysz,wiem jak to wkurza.

narril

Ta, szczegolnie jak grasz biednym robe userem (nie licze necro, transfer pain..) i masz pod 6k LACZNEGO hp (cp + hp)  z buffami, a krytyk tego lotra z fatala dochodzi pod 7k ; D

nemezis_1989

ee dye - 8 con? nigdy w zyciu ;d to samobojstwo ...

AraneRiders - Ghost Sentinel 78 ^Glass Cannon^ - SoulTaker - 78 - BladeDancer xx
BloodyRose http://img399.imageshack.us/my.php?image=bloodyrosedl1.jpg

narril

CytatPr = Glass Cannon

Dlatego -8 con, zeby wyciagnac jak najwiekszy dmg.. Jesli Ci sie nie podoba, nie musisz tak grac, to tylko jedna z technik gry PR'em.

Ososbiscie uwazam, ze to jedna z lepszych, nie musisz sie z tym zgadzac, kazdy ma wlasne zdanie.

Smalec666

zgadzam sie PR ma zabic zanim zginie
i -8 con jest nawet dobrym rozwiazaniem
--------------------------
mam problem odnosnie luku c dla PR:(
nie stac mnie na emi, ktory luk polecacie oprucz emi?

Dev: Nie rób double post mi tu, tylko modyfikuj post wcześniejszy
Zapamiętajcie - póki ja tu moderuję nie będzie nabijania postów :P

narril

Bez dyes, masz okolo 2k zycia (hp+cp) wiecej.

Jesli cie stargetuja na massowce, to moze to jest 1 sekunda zycia wiecej.. oplaca sie?

Watpie.

rakven640

A na pvp takie dye nie zdaja egzaminu a nie kazdego stac na ciagla ich wymiane takze ja jestem za tym zeby zostawic bez dye jak zdobedzie sie majestica mozna cos dac z -con

Arthas

Cytat: narril w Grudzień 07, 2006, 10:56:20 PM
Bez dyes, masz okolo 2k zycia (hp+cp) wiecej.

Jesli cie stargetuja na massowce, to moze to jest 1 sekunda zycia wiecej.. oplaca sie?

Watpie.
W ciagu 1 sec dobry healer (bishop/ee) jest w stanie odnowic nawet 3k hp...Wiec sie napewno nie oplaca...

Dalv666

Wiemże to pyt. padło, ale wciąż mam wątpliwości...Gram na dragoniex15, mam tam 66PR...Strzelam z bopa+qr+6.Chciałbym go zamienić na jakiś łuk A i tu pojawia się problem...Carnage czy Soulbow?Carnage ma niższy p.atk ale ejst szybszy...jednak Soulbow może mieć QR...Naprawdę nie wiem :P Doradźcie plz.Dodam tylko, że jestem raczej zainteresowany grą PvE ;)

Dalv - Shilien Templar/Hawkeye - AraneRiders | EPI x4

Azunay

wbrew panujacych stereotypom dal bym Carnage
w poruwnaniu do sb mamy o wiele nizszy atak speed (bez buffow z SB 265 z CB 342)
a roznica w p atak jak dla lucznika jest niewielka z SB ~1800 z CB ~1600

Dalv666

Teraz patrze tak i porównuje staty bopa i carnage bowa...Mają ten sam  atk.spd + mój bop ma QR więc wychodzi, że jest szybszy :P
Na dodatek po enchantowaniu do +6 nie pamiętam ile dokładnie mam p. atk a teraz nie mgoe sprawdzić, ale wydaje mi się, że coś koło 450~ więc mniej więcej tyle co carnage...Hmm trudna decyzja.. .:P

Dalv - Shilien Templar/Hawkeye - AraneRiders | EPI x4

rakven640

carnage bow ma bazowe p.atk 440 a soul bow ma 528 carnage warty polecenia ma mana up a sb qr z ktorym jest podobnie szybki jak carnage plus szpanerski wyglad sb i ta roznica p atk= carnage<sb
wedlug mnie oczywiscie.

Argus

PR      Soul Bow
HE      Soul Bow
SR      Carnage Bow+ mana up (jak juz mowil Dev SR spamuje stunami wiec mana mu jest potrzebna :) )

Dev

u sr albo carnage albo można zostawić bop+QR żeby zapierdzielał jeszcze szybciej ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

[GoH]Darth

Witam
przegldajac rozne topici na temat he i sr
zacząłem myslec nad takim rozstawieniem dye dla PR
jezeli chodzi o full buff i mass to wydaje mi sie ze jest stosunkowo dobrym rozwiazaniem
-4str/+4con -4str/+4dex
Zyskiwalibysmy wowczas troche wiecej hp i strzelali szybciej znacznie, kosztem dmg
Cryty by i tak byly mocne dosc. Wiem ze to troche uposledzenie PR,
ale tak z czystej ciekawosci chcialbym poznac wasze opinie odnosnie takich dye...

BaRt

Tak jak napisałeś to będzie upośledzenie PR,bo jego atutem jest dmg jaki zadaje,a nie szybkość strzelania.
To tyle ode mnie.
pozdr

rakven640

TO jest zly pomysl jesli stac cie na ciagla wymiane dye to na zalatw sobie wyzej napisane dye +4str -4 con +4 dex -4con bo jak cie stargetuja to i tak dlugo juz nie pociagniesz a tak zalatwisz troche magow.

Johiro

hmm gadacie kto kogo ubija i jak ale nie mogę się doczytać jak sobie mówmy na 50+ lvlu radzi ten łucznik i jak wygląda czy wygląda jak wampir z lukem czy jak mleczarz z patykem

Dev

zaraz ... gdzie ja to ... <szuka> ...

...

o, mam, znalazłem, prosze: http://www.wrzuta.pl/film/t2RHF2vW6u/
jak sobie radzi pr, to na abyssie 300x, ale bez scrollow ;p poprostu testowalem jak sobie daje rady bez scrollow i daje sobie nieźle ...

Johiro

o nawet ciekawy filmik ale jaki to był lvl i czy np. łuk może sie świecic ? :D

Dev

w podpisie filmiku masz wszytsko
Emi +1, drake armor, lvl 45

magg

Jaka subclassa dla PR?

Dohid: Poczytaj regulamin a nie drażnij się ze mną.

Hodiel

Ja mam dye +4 str - 4 con, doom light i bopka+qr+9 ... na 62 lvlku osiagam spokojnie p.atk rzedu 2k, i tyle samo hp :D
Jak na razie zapodaje mi sie calkiem niezle i chyba nie zmienie tych dye do konca zycia, chyba ze mi wpadnie w lape majestic to moza dam +dex .

btw, hex niszczy
infinite........................

rakven640

A pvp czy takowego nie stoczyles bo z lucznikami nie masz szans w tym zestawie stunt i koniec oraz wszystkie postacie postaci ktore maja stunta jak tylko go uzyja to prawdopodobnie wygraja. Sa tez postacie ktore cie bez stunta zalatwia.

Toffik

Ja mam takie pytanie odnosnie skilla Hex i Freezing Strike(czy jakos tak). Czy warto uzywac ich w expieniu na mobach na mobach x1 (bo chyba x2-4 sie oplaca) ? Czy ten skill jest glownie pod pvp.