Abyss Walker [AW]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bled

crt.dmg troche oklepane SA(jednak wymiata.. a szkoda)

Pshepyoor

Cytat: Tyr w Czerwiec 09, 2007, 07:42:53 AM
Widać, że trochę opanował umiejętność kozystania z myszki :P

Nie wiem o co chodzi ale do skilli itp. uzywam klawiatury ;) Mycha tylko do ruchu, odpalania elixiru i reszty gowien ktore mam na innych paskach niz 1 [;

Co do koksu to zbroja w sumie malo istotna jak koksasz w party ;] Przy party z BD/Warlockiem/SwS (a takie zazwyczaj mamy) znacznie bardziej ekonomicznie sprawdza sie Kris z focusem nawet do 76+ ;] Jesli chodzi o NM light, to 3% vampiric rage'a daje malutko ;F Na 1000 dmg dostajesz 30 HP ;F

Pod pvp zdecydowanie Majestic Light i SS+crt.dmg/AS +Crt.dmg/AS Haste

http://files.filefront.com/offensive_vs_titansavi/;7703051;;/fileinfo.html

Tutaj wpadamy na przeciwnikow, ktorzy czekali na nas w cata [;

http://files.filefront.com/mos_RD_karrde_psheavi/;7743617;;/fileinfo.html

A tu zgankowali nas w MoS'ie. Ciezko bylo, duzo bledow ze wzgledu na zaskoczenie jak i to, ze server wlasnie crashowal i m.in zniknal naszej warloczce kot :D Najlepsze jest to, ze nie pojawila mi sie animacja Celestial Shield'a :D

Kesai

pshepyoor - jedno pytanko - WzW? dobrze kojarze? ;-)

Tyr

Cytat: Pshepyoor w Czerwiec 11, 2007, 10:38:41 AM
Cytat: Tyr w Czerwiec 09, 2007, 07:42:53 AM
Widać, że trochę opanował umiejętność kozystania z myszki :P

Nie wiem o co chodzi ale do skilli itp. uzywam klawiatury ;) Mycha tylko do ruchu, odpalania elixiru i reszty gowien ktore mam na innych paskach niz 1 [;

Co do koksu to zbroja w sumie malo istotna jak koksasz w party ;] Przy party z BD/Warlockiem/SwS (a takie zazwyczaj mamy) znacznie bardziej ekonomicznie sprawdza sie Kris z focusem nawet do 76+ ;] Jesli chodzi o NM light, to 3% vampiric rage'a daje malutko ;F Na 1000 dmg dostajesz 30 HP ;F

Pod pvp zdecydowanie Majestic Light i SS+crt.dmg/AS +Crt.dmg/AS Haste

http://files.filefront.com/offensive_vs_titansavi/;7703051;;/fileinfo.html

Tutaj wpadamy na przeciwnikow, ktorzy czekali na nas w cata [;

http://files.filefront.com/mos_RD_karrde_psheavi/;7743617;;/fileinfo.html

A tu zgankowali nas w MoS'ie. Ciezko bylo, duzo bledow ze wzgledu na zaskoczenie jak i to, ze server wlasnie crashowal i m.in zniknal naszej warloczce kot :D Najlepsze jest to, ze nie pojawila mi sie animacja Celestial Shield'a :D

Tak mi sie napisało :p Kto normalny klika na skille myszką? :P
Lineage 2 Classic EU

Dev

Ja klikam ... :P Od F1-F5 ręka a potem myszeczka :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

CytatPrzy party z BD/Warlockiem/SwS (a takie zazwyczaj mamy) znacznie bardziej ekonomicznie sprawdza sie Kris z focusem nawet do 76+ ;] Jesli chodzi o NM light, to 3% vampiric rage'a daje malutko ;F Na 1000 dmg dostajesz 30 HP ;F
Ekonomicznie lepiej Kris, ale efektywniej jest z Bloody. Co do 3% od NM, hmm, to taka różnica jak pomiędzy VR1, a VR4....dalej sądzisz, że to śladowa różnica te 3% :?:
HATE ME MOAR!

myha

ja mam takie pytanie moze troche głupie ale nie jestem pewny tego czy nightmare broni tez przed rotem fizycznym(od tanków) czy tylko tym magicznym?
w opisie jest że chroni też przed hold ogólnie wiec chyba powinno od kazdego rota chronic ale jak jest to nie wiem
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Ryltar

Chroni ale root Tankow ze wzgledu ze jest skillem fizcznym wchodzi bardzo dobrze ale generalnie NM Chroni.

Yezo

ale an root tanków mamy escape shackle, więc to ze wchodzi dobrze, to ząden problem
League of Legends

Marc1n

HATE ME MOAR!

Pshepyoor

Cytat: Kesai w Czerwiec 11, 2007, 04:10:48 PM
pshepyoor - jedno pytanko - WzW? dobrze kojarze? ;-)

Si ^^ stare czasy :)

Cytat: Marc1n

Ekonomicznie lepiej Kris, ale efektywniej jest z Bloody. Co do 3% od NM, hmm, to taka różnica jak pomiędzy VR1, a VR4....dalej sądzisz, że to śladowa różnica te 3%

Jak masz vr4, DoV to ten NM faktycznie cos daje, ale ogolnie z samym NM jak juz mowilem, przy dmg 1000 dostajesz 30 hp :F Wiesz kwestia gustu :) Ty masz swoje zdanie a ja swoje ;) Nie ma sensu sie przekonywac :>

Ryltar

Cytatale an root tanków mamy escape shackle, więc to ze wchodzi dobrze, to ząden problem

Z tego co mowil marcin to Escapoe ma reuse okolo 30 sec. a Arrest/Shackle ma 10 albo 12(na czysto).

myha

w 10 sekund zdążysz uciec na taka odległość ze drugiego już nie zarzuci
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Bled

kekekeke .... To jest jedyna skuteczna taktyka vs tank :)

Maślan

Mam do was pytanie z inneg beczki: Czy BW light będzie dobrym rozwiązaniem? akuratnie go posiadam tylko nie wiem czy się zamienić za Dooma lighta. Jeśli możecie pomurzcie mi w wyborze

TeDeI

hmmm... Jak często używasz magii to BW nie jest zuy. Te 15% casting speeda. Ale głównie walczysz wręcz, a w tym dopomogą bonusy dooma. Jak dla mnie doom rox.
A droga wiedzie w przód i w przód,
Choć zaczęła się tuż za progiem -
I w dal przede mną mknie na wschód,
A ja wciąż za nią - tak jak mogę...
Skorymi stopy za nią w ślad -
Aż w szerszą się rozpłynie drogę,
Gdzie strumień licznych dróg już wpadł...
A potem dokąd? - rzec nie mogę.

Maślan

to wezme Dooma thx ;] za odp

Kesai

jeszcze co do dooma. ostatnio mialem okazje sprawdzic dc i.. imo mocno przereklamowany set (dla aw). doom wypada duzo lepiej. wole evasion niz p def, a p att.. wiadomo jak to sie ma do blowa. ;]

Marc1n

No jakoś przesiadłem sie z Dooma na DC i nie narzekam zbytnio, ale ok :P
HATE ME MOAR!

pablosito

Witam,

Na wstepie chcialbym zaznaczyc, ze dopiero niedawno utknalem w l2 wiec jakbym cos palnal nie tak - darujcie :) Gram na EPI-Citadel (to nie off, ale mozna spotkac tam naprawde swietnych ludzi), abyss walker 55lvl. Po ostatnich kilku lvl (i przejsciu w miedzyczasie na bgrade i zmianie crystal dagger'a z crt.dmg na krisa z focus'em / doom light) wydaje mi sie, ze blowy sa dosyc slabe. Moze oczekiwalem zbyt szybkiego wzrostu dmg ale jak wytlumaczyc to, ze deadly blow (lvl18) z power 2748 zadaje (po hex'ie) np mobkowi typu royal cave servant na 51 lvl (p.def 225) ~1400dmg? Skill'a testowalem na roznych mobkach (bez zadnych resistow na daggery) i tez jest podobnie. Testowalem rowniez glada na tym samym lvl co ja i z tss (power skill' a wg lineage2.com ~2000) wyciagal podobne lub troche wieksze dmg na tych samych mobkach, zakladajac, ze nie mial krytyka (sprzet glada to sls*sls). Czyzby to az tak zalezalo od broni? Czy wina jest zbyt slaby dmg krisa i czy wieksze dmg sa w ogóle osiagalne na mobkach zblizonych lvl do mnie na tym sprzecie? Poza tym to mocno zdziwilem sie, ze gladiator ma az tak czeste krytyki i tak duze dmg - jakos ciezko dostrzec tu  zrownowazenie postaci.

z gory dzieki za wyjasnienie tematu

pozdr

Marc1n

Powerami w nazwach skilli nie ma co się sugerować. One na dobrą sprawe nic nie znaczą, mogą zobrazować raczej skok. Glad będzie miał wiekszy DMG, bo ma duale mające więcej p.atk, a u glada wiele od tego zależy jeżeli chodzi o siłę skilla. U daggera mniej, chodź różnicę na Crt. DMG w daggerze widać też wyraźnie.
HATE ME MOAR!

Kesai

jak chcesz mocniejsze blowy, to zamien tego syfiastego krisa na pieknego demona ;-)

Pshepyoor

Zastanawia mnie tylko to jakie miales buffy?

Miales Death Whisper, Dance of Fire, Cat Queen Buff ?

Glad nigdy nie bedzie walil mocniej ze skilli, bo dmg z jego skilli nie jest zalezny od buffow na crt.damage ktore posiada w przeciwienstwie do dagger'a [; . A wy dalej z tym crt.dmg na daggerze ktory daje ~200 dmg wiecej z blow'a :P

Ryltar

Lepszy Hell Knife z Mental Shield?

Marc1n

200 DMG, czyli zamiast 1300, 1500, czyli ok 13% różnicy w DMG. Mało :?: Więcej niż daje Haste, czy Focus do Critical Rate...
HATE ME MOAR!