Abyss Walker [AW]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

Crit Wound = +30% Crt.Dmg, nie wiem po co komu cyferki
A Counterattack dokladnie napisze, jak wkoncu SP nazbieram :)
HATE ME MOAR!

pigulec

Powiedzcie mi z czym będą mocniejsze blowy: AS (CD-działa) Dynasty Knife (CD niedziałające)?

bula

Landin

Mogłby ktos opisać po polsku skil mortal blow :) thx :D

PeBe

Mortal blow ?

Tak mniej wiecej, zaspany jestem :

Umiejętność z 5 lvla, rozwija się go do 36lvla, nie ma 100% szans na wejście, wchodzi lepiej z tyłu niż z przodu, w zależności od współczynnika DEX oraz prawdopodobnie rasy postaci + buffów.
Uderzenie z niego (jak wejdzie) jest liczone jako krytyk, tak więc DMG zwiększają również buffki na crt. dmg, jednak buffy na crit rate nie wpływają na % na wejscie blowa.

GOoRN1234

jak zrobić  Crystal Dagger - Mortal Strike?

bula

GOoRN1234

da się bo coś takiego już widziałem, a czy można mieć inny dager z sa "Mortal Strike"

slon

Do c2 mozna bylo miec crystal dagger lub demon sword z SA might mortal, juz go zrobic nie mozna.
?? Serfer kor

HatSauce

no chyba ze sie gra na DN to tam caly czs takie "cuda mozna znalezc" ^^

a btw conterattack to jak na moje oko nie odbijaja dmg z regoralow (regularów jeśli już :P), tylko wlasnie ze skili , wlasnie jak stun czy bluff takie tam, no mi sie nie zdazylo (zdarzyło) bym odbil tym jakis blow czy duble shot

/Fro
Celes x7
HatSauce - Arcana Lord 77/HE 62

The Abyss x300 - retired
Hatsaucee - Th/He/Sps/SwS - BloodyFist member, Schuttgart owner
Hatsauce - Necro - farmer, last BadBoyPL

Ryltar

Cytata btw conterattack to jak na moje oko nie odbijaja dmg z regoralow, tylko wlasnie ze skili , wlasnie jak stun czy bluff takie tam

Jak moze odbic dmg ze stuna czy bluffa jak one dmg nie zadaja?

Dev

Hammer crush zadaje dmg ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Shiffer

jak sprawuje sie AW w walce z light armor userami (HE przede wszystkim) na OLY ?? W intrelude i hellboundzie ?
----> Husaria 4ever <----

bula

Cytat: Shiffer w Wrzesień 22, 2008, 07:30:11 PM
jak sprawuje sie AW w walce z light armor userami (HE przede wszystkim) na OLY ?? W intrelude i hellboundzie ?
archerow kladzie, z innymi daggerami ... zalezy od szczescia

Frohike

Sorry chłopaki, ale to nie jest temat "drama z dexa". Wywaliłem do kosza ten offtop, żeby osoby szukające porad odnośnie AW mogły się tutaj jakoś odnaleźć ;)

Ryltar

Cytat: Dev w Wrzesień 22, 2008, 04:03:18 PM
Hammer crush zadaje dmg ...

Gadam o shield stun i bluff a ten mi z Hammer Crish wyskakuje...

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

Nie, bo zadaje dmg, czyli mozna go wyforce'owac...druga sprawa, ze bylo powiedziane ze nie mozna odbic dmg ze skilli i ktos jako przyklad podal bluff, ktory sam z siebie nie robi dmg, wiec nie ma co zostac odbite, y0
HATE ME MOAR!

HatSauce

mialem na mysli ze odbija skill a nie dmg, stun shiedla czy hummer crusha moze wlasnie odbic  stun a nie dmg, wyglada to mniejwiecej tak ze odtrzymujesz dmg z skilla no stun shota czy walsnie hummer crusha lecz odbijsz stuna :) mam nadzieje ze juz jasniej to brzmi
Celes x7

The Abyss x300 - retired

bula

wlasnie odbija dmg ze skilla a nie efekt

HatSauce

no nie zgadzam sie z tym chyba ze u mnie na frieznie bylo to zbugowanie, nie wiem jak jest na retailu,  moim zdaniem wlasnie na tym polagac powinien ten skill, milo pracuje ten skill na oli szczegolnie jak walczysz z jakim innym dagerem :) jak bedzie lucky to jestes o jedneo blufa do przodu ^^
Cytat: bula w Wrzesień 25, 2008, 07:03:03 PM
wlasnie odbija dmg ze skilla a nie efekt
wyobraz sobie ze odbijasz crytyka z vorka :P?? heh no tak na bank nie jest   :D
Celes x7

The Abyss x300 - retired

bula

odbija dmg ze skilli fizycznych to zostalo przetestowane i tak to dziala ... tak jak Shield of Revenge tylko ze w wypadku CA jest chyba inna formula

Mlor

A ja mam pytanie odnosnie broni. Mam AW 50 lvl.
a)kupic dark screamera i wrzucic focus
b)kupic shadow kris
c)uzywac shadow dark scremera, i skladac demona/krisa
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Marc1n

Shadow Kris zbierac na A
HATE ME MOAR!

Mlor

do A dluuga droga ;], marc1n a nie lepiej skladac krisa z focus albo demona z crit dmg?
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE