Abyss Walker [AW]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Nie rozumiem, po co ten evasion? :s
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

rcu2xp

Jak kto woli :P osobiscie też brałem ud.

Draves

Cytat: Rickert w Marzec 03, 2011, 02:29:48 PM
Nie rozumiem, po co ten evasion? :s

A po co jest evasion? Klepiesz się z tankiem to się on wnerwia, że cie trafić nie może ;]? To taki mały przykład... Kolejną rzeczą, z której słynął daggery jest właśnie evasion...
"To moja wiara sprawiła, że się rozwijam i zmieniam ludzi szanuje, doceniam, nie oceniam złych czynów. Z dala od skurwysynów czerpiących siłę z upadku"

Ja jestem Fuer grissa ost drauka.

Madith

to chyba nie grales w najnowszej kronice..

Po 1 z tankami i tak nie masz praktycznie zadnych szans 1vs1
Po 2 tank trzymacie na na perma stunie i bije skillami a zwykly evasion nie pomaga ich unikac
Po 3 masz jeszcze Ultimate Evasion (ktory mozna enchantowac na +time) i Ghost Walking (ktory zwieksza eva o 15).

Osobiscie wolalem wziąć haste, ud, celke..
Latajac z dual daggerami +pvp mode, praktycznie masz perma 1500atk.spd (albo zalaczy sie haste z certy, albo great fury od wc) wiec nawet reguralami z takim atk.spd jestes ladnie kogos scancelowac + zadac jakis tam dmg jak nie masz mp.

No i zapomnij o jakimkolwiek koksie solo bez haste'a :d
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Itherus

Cytat: Madith w Marzec 04, 2011, 07:58:17 AM

Po 2 tank trzymacie na na perma stunie i bije skillami a zwykly evasion nie pomaga ich unikac
Po 3 masz jeszcze Ultimate Evasion (ktory mozna enchantowac na +time) i Ghost Walking (ktory zwieksza eva o 15).

Latajac z dual daggerami +pvp mode, praktycznie masz perma 1500atk.spd (albo zalaczy sie haste z certy, albo great fury od wc) wiec nawet reguralami z takim atk.spd jestes ladnie kogos scancelowac + zadac jakis tam dmg jak nie masz mp.

kłamiesz ja nie mam haste i spokojnie moge solowac........................ w rifcie:)

Rapid

Ja obecnie jestem na etapie kupienia broni dla mojego aw i generalnie mam duzy dylemat czy kupic single czy dual dagery. Z rożnych opinii wnioskuje ze duale sa calkiem spoko czyli nowy skill, dobry cancel buff, solo farma w rifcie ale podobno czesto misuje sie skilami ;/ jak to ma sie na pvp w terenie i oli.

Acid

Moje dual daggery z 300 atri sprawdzają się świetnie na farmie i mass pvp, natomiast na oli i 1v1 z dualami idzie się pociąć.  :o
Moim największym failem było spalić pół many na oli na skille z czego nie wszedł żaden prócz slowa... (TH)

Reasumując dual daggery ze 150 holy spokojnie wystarczą na początek do farmy czy to w rifcie czy gdzie indziej, a na PVP tylko i wyłącznie pojedynczy sztylecik mimo tego, że tracimy możliwość używania Dual Blowa.

x3nomorph

Nie wiem jak to wyglada na TH ale na AW jak widac calkiem niezle:

http://l2movie.ru/go.php?http://video.l2movie.ru/Fun%20Olymp.%20Part%203..avi

Hero AW z dual daggerami na oly.
new future.

Rapid

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Rickert

DeFF jak zwykle fajny filmik.. ;F

Paskudny

Szczerze to słaby filmik  :x

Gandam

rowniez uwazam ze slaby filmik :) za duzo sie cacka :P ale ja jestem tylko dzieckiem l2j :)

Aeore Healer 97 Lilith

Rickert

Cytat: Gandam1989 w Marzec 04, 2011, 06:40:59 PM
rowniez uwazam ze slaby filmik :) za duzo sie cacka :P
:O? Przeczekiwanie talizmanów, enli, ud, flame icona, zealota, frenzy itp. to zabawa? Hmmm.

Gandam

przyzyczailem sie do tego ze nuker pada bo shadow stab ^^

widzialem 3 pierwsze walki

Aeore Healer 97 Lilith

Itherus

solo lepszy, przerabiałem i jedna i druga opcje... missy potrafia  niekiedy człowieka psychicznie wykończyć.

G.O.A.T

Jak już ktoś powiedział, od missów to masz ue/ge/czasem nawet set i buffy.

Draves

No to nie wiem, po co komu haste... Haste to jeden z atutów daggerów, więc warto go rozbudowywac... ;]
"To moja wiara sprawiła, że się rozwijam i zmieniam ludzi szanuje, doceniam, nie oceniam złych czynów. Z dala od skurwysynów czerpiących siłę z upadku"

Ja jestem Fuer grissa ost drauka.

Madith

Cytat: Itherus w Marzec 04, 2011, 12:52:15 PM

kłamiesz ja nie mam haste i spokojnie moge solowac........................ w rifcie:)

ale ty jestes bialasem i masz lepszy support (chociaz tez brakuje tylko dance of bereserker od BD :P).

Cytat: Rapid w Marzec 04, 2011, 01:57:24 PM
Ja obecnie jestem na etapie kupienia broni dla mojego aw i generalnie mam duzy dylemat czy kupic single czy dual dagery. Z rożnych opinii wnioskuje ze duale sa calkiem spoko czyli nowy skill, dobry cancel buff, solo farma w rifcie ale podobno czesto misuje sie skilami ;/ jak to ma sie na pvp w terenie i oli.
Cytat: Acid w Marzec 04, 2011, 03:43:51 PM
Moje dual daggery z 300 atri sprawdzają się świetnie na farmie i mass pvp, natomiast na oli i 1v1 z dualami idzie się pociąć.  :o
Moim największym failem było spalić pół many na oli na skille z czego nie wszedł żaden prócz slowa... (TH)

Reasumując dual daggery ze 150 holy spokojnie wystarczą na początek do farmy czy to w rifcie czy gdzie indziej, a na PVP tylko i wyłącznie pojedynczy sztylecik mimo tego, że tracimy możliwość używania Dual Blowa.

Kwestia gustu :) Nie mowie, czasem zdarza sie missowac..ale ja az tak specjalnie na to nie narzekam..I calkiem dobrze mi sie gra z dualami..i na 84 tez bede staral sie wbic w dualki (o ile bede zmienial, bo na bofesa mnie nie stac a roznicy raczej nie zauwaze miedzy icarami a vesperami).

Poza tym, duzo ludzi lata z dualami i tez dobrze sobie radza na oly wiec cos w tym musi byc..
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Itherus

rifta to ja robie z samym wc bez bd/cc :)

Madith

teraz..wczesniej i tak cisnales z ee na plecach...:P ale to nie wazne :P

osobiscie uwazam, ze dualki sa naprawdę fajne i jak na razie przy nich zostaje :P
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Paskudny

Cytat: Rickert w Marzec 04, 2011, 08:36:54 PM
:O? Przeczekiwanie talizmanów, enli, ud, flame icona, zealota, frenzy itp. to zabawa? Hmmm.
Face staby ftw !:P tyle w tym filmie mnie zaciekawiło, nie miał pvp, też dziwne ;F Ogólnie, to gdyby nie te face staby, to nie było źle ;P

ome1

tam facestaby to może z 2 zrobił nie licząc deadly, lethal,dual,blinding to blowy których nie trzeba w plecy walić ;) a nie zawsze da radę obejść:) Jedyne co mnie boli na tym filmiku to jego dye -8str nie jest miły szczególnie jak używasz duali które mają mniejszy dmg niż pojedynczy :)

G.O.A.T

Dokładnie, w walce z PW który załączył WR gdy miał 3/10 hp mógł go spokojnie zwykłymi dualami zabić.

Yoker

Cytat: Paskudny w Marzec 05, 2011, 01:04:17 PM
Cytat: Rickert w Marzec 04, 2011, 08:36:54 PM
Face staby ftw !:P tyle w tym filmie mnie zaciekawiło, nie miał pvp, też dziwne ;F Ogólnie, to gdyby nie te face staby, to nie było źle ;P
ogladalem frapsy Adrenaline/Benca/Dyapwnz i za kazdym razem wyglada tak samo ;) focus power > shadow step > bs > usuniecie focus power i face staby do samego konca. W sumie i tak wchodza bdb.