Bladedancer [BD]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

primabolan

filmik dobry,koles/laska dobrze gra tym BD ale teamplay wiele do zyczenia IMHO :) obejzalem inne filmiki jego/jej autorstwa i tam tez teamplay sporo do zyczenia...ogolnie malutki CHAOS :) ale warto obejzec
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Strong

Ehhhhhhhhh...... Pamietam moją przygode z BG2 :D ,sorry za tego nnoBa ,ponioslo mnie deczko :oops:  A drizzt nie tylko byl dobry,ale byl "dobry"w tym co robil,nawet Linejdżowski BD wymieka i glad tez :P

Ryltar

Mnie dobre postacie nie kreca :P

A filmik fajny ^^

coshoo

Cytat: Marc1n w Maj 21, 2007, 01:20:49 PM
Polecam film z SD 79 w roli głównej, naprawdę fajny :) -> http://files.filefront.com/silv_23_mayavi/;7560882;/fileinfo.html

Fajnie sie ogląda filmik w którym sie widzi znajome postacie bijące i naszych wrogów  :P
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Marc1n

Hehe, to wy :) :?: Znaczy "wasza strona oporu" :?:
Co do jakiś tam "teamplay" bugs, itd. Powiem tak, dopóki mnie to nie razi, to nie doszukuje się, że coś mogłoby lepiej, wszystko się dzieje na bieżąco, nie można zaplanować, ani także zmusić do tego, zeby każdy grał, tak jak trzeba do końca. Można być ogranym mniej, lub więcej :)
HATE ME MOAR!

coshoo

Cytat: Marc1n w Maj 21, 2007, 04:40:01 PM
Hehe, to wy :) :?: Znaczy "wasza strona oporu" :?:

Taa, to nasza "strona oporu" :D

Wczorajszy Aden siege:
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Vascius

Mógłby mi ktoś zdać relacje z C5 jak tam przedstawia się sytuacja BD w pvp? Czy arrest i demonic blade dance sprawiły że sytuacja tancerza w pvp się poprawiła?

montezuma

Cytat: Vascius w Maj 24, 2007, 02:36:56 PM
Mógłby mi ktoś zdać relacje z C5 jak tam przedstawia się sytuacja BD w pvp? Czy arrest i demonic blade dance sprawiły że sytuacja tancerza w pvp się poprawiła?

arest jest ok, demonic blade dance jest natomiast sux.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Vascius

Co jest nie tak z demonic blade dance dokładnie? rzadko wchodzi czy co?

PS. Ziomuś weź już zdejmij ten cytat z podpisu :)

Ryltar

CytatCo jest nie tak z demonic blade dance dokładnie? rzadko wchodzi czy co?

Na PTS C5 BD we mnie go wrzucal przez 3 minuty az mi sie znudzilo i go skopalem :D

Malik

Ryltar ty to wszystkich swoim Sk kopiesz....

"A on był Bogiem z nimi
I smutku, łez, śmierci nie było
Bo dawne rzeczy przeminęły"

Ryltar

Cytat: Malik w Maj 24, 2007, 11:28:38 PM
Ryltar ty to wszystkich swoim Sk kopiesz....

"A on był Bogiem z nimi
I smutku, łez, śmierci nie było
Bo dawne rzeczy przeminęły"

Ta jestem jak Aeze,Cienight,Dontlookatme,Frankie i Voo w jedym...

DestroX

Ej, w jakim A gradzie powinien chodzić BD?? A jakie tatuaże powinien mieć?
x2 Allseron - Gladiator

Krzychu

W theca  i homek w łape i tarcz doom .Destro nie rob z siebie nooba był ten temat w h.....j razy omawiany i za każdym razem trzeba na nowo  odpowiadać ???

xMaestrox

Ja grając BD preferuje max atack speed więc dla mnie najlepszy sprzęt A dla BD to Tallum Heavy set i Dual Kesh*kesh +4
Można iść też w Dmg to wtedy Majestic heavy set i Dual Damascus+4 obie drogi są dobre przy czym opcja 1 jest tańsza
Ja postawiłem na atack speed nie z racji kasy tylko wedlug mnie to jest najlepsze wyjscie dla BD jak chodzi o A grade

Marc1n

HATE ME MOAR!

Yezo

League of Legends

thomson

mam takie pytanko...
jakie eq (zbroja i broń) polecacie dla BD na każdym etapie gry tj.
Od D-grade do A-grade ?
Na czym nim najlepiej expic?

Truskawka

Sądzisz że na 21 stronach tematu o bd nie jest napisane jak go ubrać i gdzie expić?
przeczytaj temat i będziesz wiedział

Marc1n

Yezo A myslisz, że bedą :D :?:
thomson Racz przeczytać cały topic, a nie wygodniacko zadajesz pytanie które juz było wałkowane nie raz nie dwa...
HATE ME MOAR!

pl.Spider

może nie zabardzo w temacie ale nie będę zakładał nowego tematu i tym samym zaśmiecał forum ;p
gram na DN i mam pytanko w spawie suby BD/SK. Biroąc ją zyskuje od SK takie skile jak Heavy Armor Mastery i Sword Blunt Mastery. I tu pojawia sięmoje pytanko czy te skile będą na mnie działały normalnie poprzez zwiększenie dmg i p.def. Pytała qmpla Glada i jemu za każde Heavy Mastery dodaje 2 p.def. W tej kwesti jest gites ;p Problem pojawia się gdy gość wykupuje mastery na swordy... nic mu nie dodaje i chciałbym się spytać czy to jest normalne ;p moze coś dodaje ale nie widać tego w statach. ( tak btw to czy 74 do defa to dużo czy mało,,, bo teraz sam się zaczynam zastanawiac...)

I jeszcze jedno ;p czy jak zrobie BD sub SK to jakie bd miał staty typu str, dex.... czy zostaną z BD, zmienia się w SK a moze się jakoś skumulują ;p

proszę bez głupich odpowiedzi

MonT

Sword/blunt mastery nie działa na duale.
Tak, staty się zmienią. Prosty przykład: Jeśli grasz DE fighterem i idzesz na SK to masz staty DE fightera, ale jeśli pójdziesz na BD TO UWAGA! również będziesz miał staty DE fightera, więc tak, jak najbardziej się zmienią.

Degorran

Cytat: MonT w Czerwiec 07, 2007, 11:10:59 PM
Sword/blunt mastery nie działa na duale.
Tak, staty się zmienią. Prosty przykład: Jeśli grasz DE fighterem i idzesz na SK to masz staty DE fightera, ale jeśli pójdziesz na BD TO UWAGA! również będziesz miał staty DE fightera, więc tak, jak najbardziej się zmienią.
nie miej do niego pretensi pomze nie gral nigdy w L2......  ale to przeciez logiczne.... no chyba ze BD byl by na sciezce rozwoju od dark mistica :P <lol>

THE BEST kabaret Ani Mru Mru!!!

pl.Spider

nie do końca Was rozumiem ;p BD to moja pierwsza postać mam go na 64 lv i nie all kapuje jeszcze ;p tylko z tymi statami to jak... bo wiem że fighter i mystic maja inne to oczywiste ale czy BD i SK mają inne :P no chyba tak ( np takie con ;p )

powiedzcie mi to na logicznym przykładzie..
przykładowo BD na 40 lv ma powiedzmy 25 con, SK 35 ( a może mają tyle samo ;p )
i jak zrobie suba to czy będę miał 25 con, 35 con a moze 60 con ;p

nie narzekajcie tylko wytłumaczcie jakoś logicznie

Truskawka

Sk i BD mają takie same staty więc po takiej zmutowanej subie zostaniesz z tym co masz