Bladedancer [BD]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kaio

60 con <lol> ale byłby hardkor, każdy stun nie siada.  :_delf_1:

Marc1n

pl.Spider Ostry panie z Ciebie wymiatacz w PvP/PK :P
HATE ME MOAR!

Yezo

heh, ale pvp score mnie nawet nie dziwi tak jak jewele, 14 kk w kieszeni a Ty w elvenach biegasz :s
League of Legends

pl.Spider

mały oftop w pvp sie nie bawie zwłaszcza pk dla noobkischprzyjemności a biżuteria ?? olewam ją ;] teraz powoli z d na a przechodze i jest gites

niunius

heh ja chodze NM heavy i z sls+7 ale w niedziele wypad robimy na Valakasa wiec dualiki s grade beda
a tak po zatym to w PvP 1VS1 to zabardzo nie ma szans ale na mas pokazue co potrawi
Swoim poison oraz hexem ,Power Break zrobi z nie jednego woja kaleke.
albo wejdzie w tlum i pusci Dance of Medusa (o ile wejdzie) heh w tedy nasi sprzymierzency moga odejsc na nastepne targety bo te im nie uciekna.

Ryltar

Cytatalbo wejdzie w tlum i pusci Dance of Medusa (o ile wejdzie) heh w tedy nasi sprzymierzency moga odejsc na nastepne targety bo te im nie uciekna.

Taa na Abyss x300 siege wlasnie jeden SD tak robil wiec go stargetowalem i sciagnelem ^^ Bo nam bishopa zmienil w kamien :P

CytatSwoim poison oraz hexem

Zazwyczaj jestes w PT lucznikow to puszczaj Hex :P Bynajmniej ja tak robilem ^^

Cytatram na DN i mam pytanko w spawie suby BD/SK.

Jako SK stracisz "druga skore" czyli tarcze wiec nie widze tutaj sesu.Wez spobie moze PR,dowalisz dance i prujesz z luku :P

kaio

CytatTaa na Abyss x300 siege wlasnie jeden SD tak robil wiec go stargetowalem i sciagnelem ^^ Bo nam bishopa zmienil w kamien Razz

Ja byłem tym bishopem :D

żeby nie było offtopu: Puszczając meduze, tylko ty wiesz kto jest zamrożony, bo inni na to nie patrzą z powodu adrenaliny :P:P
Więc twoi będą nawalać tych co mieli na targecie, nie zależnie czy maja meduze czy nie ( tak było ostatnio na x300 z moim bishopem 5 mnie nawalało  :_delf_5_1:) :P

Sam posiadam SD na x300 mama nim Nobla i w c4 jest cieżko bić sie choćby na Olimpiadzie. Naszczęście ratunkiem dla BD jest Arrest w c5.

niunius

heh albo mam jeszcze jedna taktyke denerwoje Destro poisonem i hexem ten zaczyna mnie gonic zpierdzielm w strone lucznikow na koncu poprawiam hexem medusa i lucznicy maja tarcze do cwiczen
ale bez jaj nie daj borze przy masowce niech m,edusa wejdzie w bishopa czy innego healera w tedy to tylko pozostaje modlitwa

bula

tylko po 1. meduza musi wejsc, a po 2. SD na mass musi dobiec do przeciwnika...

niunius

z tym wlasnie jest problem heh ja czruje medyza a wtymn czasie dostaje crita za 10k
eh w tedy moze byc ciezko

Ryltar

Tylko jak wejdzie meduza to sobie mozesz strzelac bo do czasu az ona trwa przeciwnika nie mozna zabic...

Dev

genilany sposob na 1v1 to posion sting i meduska :)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Materid

A ja mam pytanie jak idzie BD na INTERLUDE...
Dostał jakieś nowe skille?? czy coś??
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Imker

Zastanawiam się w jaki sprzęt B Grade przyodziać mojego Bladego Tancerza :)

BW:
+7 Speed - nie zależy mi na tym
+5% regeneracji HP - j/w
Staty - +3 STR jest git, -1 CON ujdzie, ale -2 DEX mi troszkę nie pasuje

Zubei:
+5% P.Def. - na self buffach na 52 lvlu to jest całe 6 punktów mniej niż w BW
+294 HP - czasem lubię polatać solo, a wtedy dodatkowe HP bardzo się przydaje

BW jest o wiele droższy od Zubeia i nie wiele przy tym dodaje. Dodatkowo do Zubeia można sobie założyć dye np. +3 STR - 3CON i wtedy lepiej się na tym wyjdzie. Co wy na to?
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

HAHAxD

jak widze takich emo Bd w bw heavy to mi zal dupe sciska  :shock:
bierz zubei albo nawet doom light(nawet niezle mi sie gralo :P)
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Cytat: Zarean w Wrzesień 15, 2007, 10:29:48 AM
Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

Falconek

Cytat: Imker w Lipiec 12, 2007, 03:14:42 PM
Zastanawiam się w jaki sprzęt B Grade przyodziać mojego Bladego Tancerza :)

BW:
+7 Speed - nie zależy mi na tym
+5% regeneracji HP - j/w
Staty - +3 STR jest git, -1 CON ujdzie, ale -2 DEX mi troszkę nie pasuje

Zubei:
+5% P.Def. - na self buffach na 52 lvlu to jest całe 6 punktów mniej niż w BW
+294 HP - czasem lubię polatać solo, a wtedy dodatkowe HP bardzo się przydaje

BW jest o wiele droższy od Zubeia i nie wiele przy tym dodaje. Dodatkowo do Zubeia można sobie założyć dye np. +3 STR - 3CON i wtedy lepiej się na tym wyjdzie. Co wy na to?

zależy z kim ekspisz. Jak z magami to wszystko jedno bo i tak będziesz tylko stal i rzuca tańce. Jak w grupie w której będziesz trochę bil moby to lepiej BW - większy DPS czyli szybszy exp czyli szybciej dobijesz do A-grade i będziesz mógl pomyśleć o secie pod pvp.

bula

fracti

Cytat: bula w Lipiec 12, 2007, 05:32:05 PM
doom hvy ...
Dla bd? Juz lepiej avadon... Szkoda gimpowac str..

Ryltar

Jezeli masz BW i Dual SLS to:
- 2 DEX nadrabiasz speedem z seta
-atk speed nadrabiasz tancem lub/i dual sls +4
-critical jezeli masz sls*tsugi +4
-akurat reuse skilli nie nadrobisz chyba ze masz fury
- -1 con nie boli w HP
-co do regenu to wyjdziesz na + bo BW daje bonusy.

A zubei to bierz jak masz malo kasy albo szkoda ci na BW.Ja np. SK nosze Avadona bo skladam A grade to mi Doom nie jest potrzebny.

bula

CytatDla bd? Juz lepiej avadon... Szkoda gimpowac str..
jezeli grasz solo to tak ... ale jak masz ciagle party?

Imker

Duale to SLS*Tsurugi. Nie wyobrażam sobie noszenia czegoś innego. Przy krytykach jakie wali BD aż żal tego nie wykorzystać.

Cytat: RyltarA zubei to bierz jak masz malo kasy albo szkoda ci na BW.Ja np. SK nosze Avadona bo skladam A grade to mi Doom nie jest potrzebny.
Właśnie to też jest jeden z powodów dla którego wybiorę Zubei'a. Szkoda wydawać tyle kasy na BW, o wiele lepiej zainwestować ją np. w Talluma. Poza tym każdy BD jakiego widzę w Giran noszący B Grade ma właśnie BW. Fajnie jest się czasem wyróżniać na tle armii klonów :P

Cytat: FalconekJak w grupie w której będziesz trochę bil moby to lepiej BW - większy DPS czyli szybszy exp czyli szybciej dobijesz do A-grade i będziesz mógl pomyśleć o secie pod pvp.
Przy Zubeiu z dye +3 STR -3 CON jest większy DPS, bo nie tracę DEX. Poza tym wiele łatwiej jest złożyć Zubei + założyć dye niż złożyć BW.

Cytat: buladoom hvy ...
Ostatni set jaki założył bym BD :)
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Falconek

Cytat: bula w Lipiec 12, 2007, 11:06:37 PM
CytatDla bd? Juz lepiej avadon... Szkoda gimpowac str..
jezeli grasz solo to tak ... ale jak masz ciagle party?

Tak, bo jak party będzie miało do wyboru BD w BW i BD w doomie to weźmie tego w doomie bo wszyscy chcą wolniej ekspic. Czy my gramy w tą samą grę?

Cytat: ImkerPrzy Zubeiu z dye +3 STR -3 CON jest większy DPS, bo nie tracę DEX. Poza tym wiele łatwiej jest złożyć Zubei + założyć dye niż złożyć BW.

Ale mozesz założyc BW i dye +STR. I to jest właśnie setup do pve dla BD.
Owszem, zubei jest tańsze i to by było na tyle. Tyle, że jak nie zarobisz na BW to na talluma też ci się nie uda raczej :)

Ryltar

CytatTyle, że jak nie zarobisz na BW to na talluma też ci się nie uda raczej

Czyli co ja majac SK wywale Avadona i zaloze dooma? Sprzedam maty na DC to bede mial na doom...Skad wiesz ze nie uzbiera? Moze juz ma kase na BW tylko mysli czy nie zalozyc sobie Zubeia a reszte kasy wydac na Talluma.

Falconek

Cytat: Ryltar w Lipiec 13, 2007, 01:02:10 AM
CytatTyle, że jak nie zarobisz na BW to na talluma też ci się nie uda raczej

Czyli co ja majac SK wywale Avadona i zaloze dooma? Sprzedam maty na DC to bede mial na doom...Skad wiesz ze nie uzbiera? Moze juz ma kase na BW tylko mysli czy nie zalozyc sobie Zubeia a reszte kasy wydac na Talluma.

Niezły offtop, dyskusja o zbrojach zmienia się w dyskusję o ekonomii :)
Jak ma kasę i ma 52 level to niech tanio kupi/skrafci BW a potem sprzeda z zyskiem. Jak ma np level 58 czy 59 i tyle czasu przepękał w tańszym secie to te dwa levele jeszcze wytrzma.

bula

CytatTak, bo jak party będzie miało do wyboru BD w BW i BD w doomie to weźmie tego w doomie bo wszyscy chcą wolniej ekspic. Czy my gramy w tą samą grę?
tak bo w party z magiem/magami BD bedzie dobiegal do mobow ... nie napisalem ze jest to jedyne wyjscie tylko ze jest to jedna z opcji ... dla DE pasuje wiekszosc armorow B i A, tylko zalezy od stylu gry/mozliwosci posiadania party