Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rusoma

Cytat: Stalwart w Grudzień 02, 2008, 06:47:41 PM
Nom.... Fisty A-Grade +1 (na razie,bo niedawno kupilem) a armor,buty,rekawice,helm sa B-grade ale wszsytkie te rzeczy +5/6 wiec nie widze sensu kupowac A-Grade.
Ale nie otrzymalem odpowiedzi..... Powinienem miecwiekszy atak ?

Tak powinieneś mieć dużo większe statsy (z tym a grade chodziło mi głównie o broń), ponadto sugeruje exp na buffach (najlepiej WC) + np hawk totem, wtedy będziesz mielić te antylopy czy co tam lejesz w 15> sekund.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Stalwart

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 02, 2008, 06:48:34 PM
staty powinieneś mieć duuużo większe

A jak je podniesc ?
Wiem ,ze jakimis moge tatuazami, gdzie je kupic moge ? I jakie ?

pix3l

Na jakim totemie expisz?
:O

TruTherion

Cytat: Stalwart w Grudzień 02, 2008, 09:42:17 PM
Cytat: Asta Entreri w Grudzień 02, 2008, 06:48:34 PM
staty powinieneś mieć duuużo większe

A jak je podniesc ?
Wiem ,ze jakimis moge tatuazami, gdzie je kupic moge ? I jakie ?

Mammon lub koleś w grocery/magic shopie (tylko tu są gorsze).

Stalwart

Mam dead penalty 1lvl.
P.S Nie mam postaci bo byl reset na serwie xD

pigulec

To zmień server, najwidoczniej gmi nie mogą sobie poradzić z lagami i regularnie robią vipe.

Stalwart

Lagow nie ma , cos tam zrobili i wersje na nowsza zmienili ;)

Tyrantino

Witam Wszystkich. Moje pytanie dotyczy zmian jakie wnosi Hellbound, a mianowicie:

- Jakie + ma tyrant na HB ??

- Jakie - ma tyrant na HB ??

Co dostaje, a co traci ?? Czy dalej będzie z Niego dobry farmer ?? Czy będzie dobrze karać na PvP 1v1 itp ??

Dziękuje za odpowiedzi :)

pix3l

To nie 'bedzie' ale BYLO ze...2 updaty temu?:O

Bled

pyta bo na dex wchodzi , zapewne ;]

bylyforumowicz

Cytat: Tyrantino w Grudzień 19, 2008, 03:06:13 AM
Witam Wszystkich. Moje pytanie dotyczy zmian jakie wnosi Hellbound, a mianowicie:

- Jakie + ma tyrant na HB ??

- Jakie - ma tyrant na HB ??

Co dostaje, a co traci ?? Czy dalej będzie z Niego dobry farmer ?? Czy będzie dobrze karać na PvP 1v1 itp ??

Dziękuje za odpowiedzi :)

+HB moze czyscic boss rooma solo, praktycznie bez shotow i z oop pp.

Tyrantino

yhyyyy.....  :o  A zmiany na Graci ??

P.S. Nie mogę znaleźć tych opisów dotyczących zmian tyra na HB ??

TruTherion

Solay

Mam pytanie. Czy na tyrku potrzeba 78+ i fisty s 150 fire + epic biżu by tak ownował te rb?

Asta Entreri

Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

TruTherion

Cytat: Solay w Grudzień 21, 2008, 06:04:31 PM
Mam pytanie. Czy na tyrku potrzeba 78+ i fisty s 150 fire + epic biżu by tak ownował te rb?

Fisty S na +10 :P.

myha

i na +3 można bić rb bardzo szybko, wiadomo ze ciut wolniej niż z +10 ale i tak >2-5minut
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Bled

no wiec tak , nareszcie zaczalem grac tyrkiem (zbieralem sie do tego dosc dlugo)
co prawda do 76 daleko ale powiedzmy ze juz zadecydowalem
-"Hawk oznacza setup na hawka, czyli - con + str(ew -con +dex), fisty z focus" , to + dex or not?
-Do pve z buffem od WC + cov - zakladajac ze wybralem hawka czyli mam ----con +str + dex , uzywac bizona czy hawka?
-fisty: demon splinter 150 fire/holy o.0 ? focus
~~ kronika hellbound.
z "dluzszych" postow marcina wnioskuje ze pvp zaczynamy od bizona , gdy robi sie goraco - elixir i hawk? mniej wiecej tak samo RB'ki (jakby mi sie kiedys trafily;])

zziibbii

Potrzebuję pomocy gdyż chcę zrobić questa na 3rd i kompletnie nie wiem jak się za niego zabrać.
Gram na serwerze Nightmare w sieci DN. Jeżeli ktoś tam gra to bardzo bym prosił o pomoc w grze.
Oczywiście za pomoc zapłacę. Jak ktoś chętny to pisać gg 6638355 . oczywiście mowa o tyrku>gk

TruTherion

Cytat: Bled w Grudzień 22, 2008, 11:51:19 PM
no wiec tak , nareszcie zaczalem grac tyrkiem (zbieralem sie do tego dosc dlugo)
co prawda do 76 daleko ale powiedzmy ze juz zadecydowalem
-"Hawk oznacza setup na hawka, czyli - con + str(ew -con +dex), fisty z focus" , to + dex or not?
-Do pve z buffem od WC + cov - zakladajac ze wybralem hawka czyli mam ----con +str + dex , uzywac bizona czy hawka?
-fisty: demon splinter 150 fire/holy o.0 ? focus
~~ kronika hellbound.
z "dluzszych" postow marcina wnioskuje ze pvp zaczynamy od bizona , gdy robi sie goraco - elixir i hawk? mniej wiecej tak samo RB'ki (jakby mi sie kiedys trafily;])

+DEX jak lubisz trochę szybciej zabijać ale za to szybciej padać.
do pve jak możesz to używaj Bizona, to jak możesz odnosi się do tego, czy jesteś w stanie trzymać 30 lub 60% HP.
DSy fire z racji infernal form

Te dłuższe posty Marc1na odnoszą się do pt vs pt to też weź pod uwagę. Przy -8CON przed 79 raczej nie ma co się bawić w Bizona.

SknerusKK

Cytat: TruTherion w Grudzień 24, 2008, 01:12:47 PM
hole>fire imo - szybszy kox, niektore rb latwiejsze do ubicia, zrobienie resista na holy wiecej kosztuje, niz na fire =]

TruTherion

Cytat: SknerusKK w Grudzień 24, 2008, 02:32:19 PM
Cytat: TruTherion w Grudzień 24, 2008, 01:12:47 PM
hole>fire imo - szybszy kox, niektore rb latwiejsze do ubicia, zrobienie resista na holy wiecej kosztuje, niz na fire =]

Jak dla mnie 170fire>150holy. No ale ja dopiero testy zaczynam. 

pix3l

fire/water resist kazdy ma w armorze bo stony sa tanie jak barszcz(w przeciwienstwie do divine stonow), poza tym wybierajac fisty z holy i tak musz zrobic drugie z fire elementem bo skilli nie da sie enchantowac na holy...

bylyforumowicz

Cytat: pix3l w Grudzień 24, 2008, 10:16:12 PM
fire/water resist kazdy ma w armorze bo stony sa tanie jak barszcz(w przeciwienstwie do divine stonow), poza tym wybierajac fisty z holy i tak musz zrobic drugie z fire elementem bo skilli nie da sie enchantowac na holy...

biorac pod uwage resisty najlepiej w ogole robic wind/earth, holy tak czy siak ludzie robia, imho holy oplaca sie tylko ze wzgledu na farme na HB, na pvp fire lub wlasnie earth/wind.

myha

co lepiej wychodzi podczas farmy na hb, fisty z holy(weak mobów na to) czy fire(infernal form)
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."