Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kwadrat

Cytat: ractail w Marzec 27, 2010, 01:11:58 PM
Gdzie i w jakiej konfiguracji party najszybciej expić tyrka 76+? Opłaca się biegać w full pt czy lepiej jakieś duo/trio? Licząc, że nie mam boxów poza party.
duo z wc/trio z wc+bd i fog albo cata

ractail

W cata najszybciej? Tam jest najgorszy exp akurat, bardzo niski przelicznik hp/exp.
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Kwadrat

ale leci aa, ponadto stosunek expa/h nie jest wcale taki zly bo nie musisz w zasadzie w ogole biegac

pigulec

Dobra Kwadrat, przekonałeś mnie do tyra. :P Teraz używać hvy, czy light? (hvy mam już złożone, draco tak niezbyt :P) Dye to bizon bulid?

Kwadrat

hvy i -9dex > all ;>

pigulec

Skille na ele, czy duel? Gram na servie, gdzie jest duży limit buffów, i ludzie mają po 170 rezista na każdy element. Co w takiej sytuacji?

Kwadrat

ele, dostaniesz i tak duzo wieksza premie niz z duela

tajemniczy122

Cytat: sosula w Luty 22, 2010, 02:43:36 AM
Juz to widze to zbijanie sie na zaelota przed mass i jeszcze w odpowiednim momencie odpalenie go, potem podleczenie taaa fajnie sie to pisze.

Force Storm+Blaster, a jak dopadniesz helera na stunie to masz jak najszybciej go ubic czyli pelna wiazanka.

Kampfpanzer Final:
http://www.youtube.com/watch?v=faAAG3be52o
Ostatnia akcja to mass.

Nie chciałbym być wścibski , ale czy mógłby ktoś podać pierwszy sound track ?? Wpada w ucho xDD

Kalam

Mam certyfikat haste z wariora , mysle nad Boost CP, Barierą lub UD.Co proponujecie?

seken

Cytat: Kalam w Kwiecień 04, 2010, 09:14:03 AM
Mam certyfikat haste z wariora , mysle nad Boost CP, Barierą lub UD.Co proponujecie?
Mozesz wziąć 3 certy, juz wzieles haste z warriora, to bym wzial celke, i CP

PuFF

Cytat: seken w Kwiecień 04, 2010, 03:13:33 PM
jak juz masz haste nie mozesz wziąć cp...

Gatz

Cytat: PuFF w Kwiecień 04, 2010, 04:46:22 PM
Cytat: seken w Kwiecień 04, 2010, 03:13:33 PM
jak juz masz haste nie mozesz wziąć cp...
A co stoi na przeszkodzie by wziac kolejnego warriora na sube i miec i boost cp,  i haste?

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Kalam

Raty x 10 ,można mieć na kolejnej subce wariora myslę o WL

Vanquish

Cytat: jac0l w Kwiecień 04, 2010, 05:17:13 PM
raty x1?
Co maja raty do mozliwosci wziecia 2 razy na sube warriora...

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

rumcajec

Tak btw. mimo tego ze tyrek ma dodatek do pdefa i nie tylko jak nosi light to i tak ic jest lepszym wyjsciem ?

Gatz

WL'a akurat bym odradzal ale kolejnego warriora jak najbardziej, bo boost cp wydaje mi sie niezbedny. Za trzeci cert wolalbym celke niz ud. Ale pamietaj, wybór nalezy do Ciebie xD

Kalam

Na pierwszego wariora wziąłem deske więc został WL,glad i spoil.Niewielki wybór  :?

PuFF

ale certa nie bedzie mozna wiąć/wziąć/brać :D z woja x2 razy bo taki sh by se wziął x3 cp i by było +2,2k cp..

Kalam

Ooo to mnie podłamałeś  :o więc z sensownych certow zostało UD z knighta i celka z chantera

Kwadrat

mozna wziac 3 razy cert z woja ale nie ten sam (osobiscie polecam haste,ud i celke)... i tak, biegaj z heavy setem, roznosisz wtedy wojow

PuFF

ud/haste/spirit imo jak dla mnie +hv set i jestes pro

Kwadrat

spirit jest rly useless dla tyra, lepiej ud/cp

PuFF

8/10% atack speeda/Patacku unlless?