[IL-Stacksub 1+1] L2 OFF L2Giants x30 - 3.03.2011 - 700+ online

Zaczęty przez Santa, Luty 15, 2011, 09:08:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jagla

Warto zaczynać?? Bo szukam jakiegoś serwerka na którym bym się pobawił i zastanawiam się, czy ten serwer jest opłacalny. Gracie tu ?? i jak?

Santa

Sporo ludzi, dobre pliki, dobry balans - jednym słowem zajebiście i jak najbardziej się opłaca

Jagla

Ludzie już bardzo wyfarmieni?? CHociaż na takich ratach to nie jakiś wielki problem, bo raczej szybko się nadgoni.

Santa

Server otwarty niedawno. Jak do tej pory ponad 90% serwera biega w B gradach. A grade jest jeszcze bardzo rzadko spotykany. Przy ostrym expienu  76 można wbic w 1 dzien/noc  8)

Jagla

Są jakieś polskie klany ?? Przyjąłby ktoś prawdopodobnie Phantom summonera, jeszcze nie wiem z jaką subą ?? (myślałem nad BD)

Santa

Około połowa (lub więcej) populacji liczącej 600-700+ graczy to polacy xD. Phantom Summoner/SH wymiata, Phantom Summoner/SK tez o ile maja full buffy. Na selfie PS/BD lepszy, ale tylko na selfie  :D

BenQ

Cytat: Santa w Marzec 18, 2011, 04:28:31 PM
Około połowa (lub więcej) populacji liczącej 600-700+ graczy to polacy xD. Phantom Summoner/SH wymiata, Phantom Summoner/SK tez o ile maja full buffy. Na selfie PS/BD lepszy, ale tylko na selfie  :D
Tak, tylko policz, że każdy ma dual boxa, czyli jakieś 300-350 ludzi + niektórzy jadą na 3-4 kontach (np. Ja), a jeszcze inni 5+. Więc online jest w okolicach 200-250.

PS. Znowu down i znowu w chuj ludzi odejdzie  :x W dodatku weekend again...

Santa

Są całe klany grające bez boxow. Maja aktywnych bd/sws/ itd po subkach. Na dual boxach jadą solo gracze, ale nawet jakby online podzielić przez pół to i tak wyjdzie 350-400  :D

Jagla

Santa

Kilka godzin raczej. Jakieś buraki ciagle ddosuja mimo cisco firewalla. Chyba maja za duzo kasy

BenQ

Cytat: Santa w Marzec 18, 2011, 09:56:13 PM
Kilka godzin raczej. Jakieś buraki ciagle ddosuja mimo cisco firewalla. Chyba maja za duzo kasy
To już drugi, czy tam trzeci weekend z rzędu... Coś czuję, że będzie teraz o połowę ludzi mniej.
Tutaj weekend, człowiek może sobie spokojnie pograć... A tu dupa  :(

PloomBoom

Ale konta założyć nie można gdzieś od 17. Tylko ja mam taki problem (no chyba że od wtedy serwer leży)?
GL & HF

BenQ

Cytat: PloomBoom w Marzec 18, 2011, 10:28:03 PM
Ale konta założyć nie można gdzieś od 17. Tylko ja mam taki problem (no chyba że od wtedy serwer leży)?
Server już leżał o 17.
Btw. Wiecie coś więcej? Bo ja już tego forum nie czytam... Modów nie ma i tylko spam/flame.

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Jagla

Santa

Server przetrwal ddos attacki i od kilku dni jest stabilny. Bez zadnych downow, dc. Online 700+

BenQ

Gra tutaj jeszcze ktoś  :shock:? Bo nikt nic nie pisze, a server 'dalej' stoi  :bump:

pardi

Cytat: BenQ w Kwiecień 03, 2011, 08:46:14 PM
Gra tutaj jeszcze ktoś  :shock:? Bo nikt nic nie pisze, a server 'dalej' stoi  :bump:

sporo ludzi napierdala :P na szczeście mało z tego forum więc topic umarł.
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Santa

Conajmniej 700 wieczorami, w dzień mniej. W weekendy 800+  :D

norka25

serwer ma się dobrze, jeden nolife retard clan odszedł ale to tylko lepiej dla servera...

BenQ

Cytat: norka25 w Kwiecień 18, 2011, 06:36:17 PM

serwer ma się dobrze, jeden nolife retard clan odszedł ale to tylko lepiej dla servera...
Nie wiem, czy ma się tak dobrze, bo gra coraz mniej ludzi  :oops:

pardi

Cytat: BenQ w Kwiecień 22, 2011, 02:38:16 AM

chciałeś powiedzieć więcej* z dnia na dzień
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

BenQ

Cytat: pardi w Kwiecień 22, 2011, 08:48:16 AM
Cytat: BenQ w Kwiecień 22, 2011, 02:38:16 AM

chciałeś powiedzieć więcej* z dnia na dzień
Raczej chyba nie.

Santa