Czy warto tu zaczynać?

Zaczęty przez papaj42, Marzec 14, 2011, 08:44:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

papaj42

Jak w temacie. Warto tutaj grać, czy może lepiej na Cerberusie/EXie?

jac0l

Jeśli masz zamiar sam grać to sie średnio opłaca;p a jeśli z const to co innego, itemki nie są takie drogie.. farma też przyjemna;p ale ogólnie czołówka 'factorów' jest strasznie przefarmiona.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

DramaBOY

Mam do dyspozycji wc82 w full s i doszedlem do wniosku, ze odpadam, resztu juz nie da rady dogonic 85/80/80/80 dynasty itp etc itd Jak dla mnie rozwalili server 2ma eventami, 1szy na bocie wykoxali sie szybko factory do 85, 2gi ludzie z kasa dostali szanse na wszystkie wazniejsze itemy.

Onegar

Tu czy tam No lifów i ludzi z kasa i tak nie dogonisz.
Pytanie czy się dobrze pobawisz i jakie masz szanse.
A pobawić się pobawisz bo jest masa ludzi w A/S.
Szanse też masz ciągle niezłe bo w A gradach idzie przyfarmić brazolów na oli :D.
Co do factorów - jesli bedziesz grał tyle co oni albo zarabiał to dogonisz.

RazielIII

czekaj na EX'a, x15 sie wypala juz
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

thorm1989

oczywiscie ze warto jesli masz zamiar grac systematycznie. dosc latwo ie wyfarmic, na serverze gra w pizdu ludzi, co widac chociazby wieczorami na hbku. czolowka jak to czolowka, swoje przegrala, teraz graja coraz mniej, a mniejszych clanow farmiacych tiata tez jest sporo. poza tym ludzie z dobrych cp tez sie wykruszaja, bo nie kazdy jest w stanie grac x godzin dziennie przez n miesiecy, wiec zawsze mozna kogos zastapic.
.i.

Onegar

Cytat: thorm1989 w Marzec 15, 2011, 01:04:33 PM
oczywiscie ze warto jesli masz zamiar grac systematycznie. dosc latwo ie wyfarmic, na serverze gra w -_-' ludzi, co widac chociazby wieczorami na hbku. czolowka jak to czolowka, swoje przegrala, teraz graja coraz mniej, a mniejszych clanow farmiacych tiata tez jest sporo. poza tym ludzie z dobrych cp tez sie wykruszaja, bo nie kazdy jest w stanie grac x godzin dziennie przez n miesiecy, wiec zawsze mozna kogos zastapic.
Dokładnie.
Sam można powiedzieć, niedawno rozpocząłem przygodę na tym serwerze a teraz proszę nawet nobelek się trafił.

Paskudny

Zrobienie nobla w erze TW nie jest trudne, wystarczy mieć boxy, albo dobre pt żeby pozabijać leszczy, a co do samego zaczynania, zawsze się opłaca, bo wyfarmić się na ratach x15 nie jest trudno, tylko trzeba wiedzieć jak zarobić trochę adeny ;)