Odp: L2.ws x5 --- [L2OFF] High Five part 5 ---- start 9 WRZEŚNIA (piątek)

Zaczęty przez ChillenSaint, Kwiecień 25, 2011, 12:28:37 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ugh

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Salat89

Czy jest możliwość delevelowania postaci u jakiegoś NPC ? Grałem kiedyś na innym serwerze, kilka lat temu (Grav***) normalne raty bez gmshopow itp i była tam taka możliwość. W Dion zaraz przy Grocery Store stał NPC i tam można było za 1kk adeny obniżyć level. Cały trik polegał na tym, że mając przykładowo 0 adeny przy sobie można to było zrobić za free :)
Chcę zrobić spoila a mam miejscówkę na piękne matsy w moment

ome1

Cytat: Salat89 w Październik 09, 2011, 03:28:48 PM
Czy jest możliwość delevelowania postaci u jakiegoś NPC ? Grałem kiedyś na innym serwerze, kilka lat temu (Grav***) normalne raty bez gmshopow itp i była tam taka możliwość. W Dion zaraz przy Grocery Store stał NPC i tam można było za 1kk adeny obniżyć level. Cały trik polegał na tym, że mając przykładowo 0 adeny przy sobie można to było zrobić za free :)
Chcę zrobić spoila a mam miejscówkę na piękne matsy w moment
możesz obniżyć lvl w każdym mieście na guardach xD

Slomek

No w vesperach i S biegaja głownie ruscy donatorzy więc reszta w A lub S bez atri takze chyba faktycznie lepiej skille na atri bić. I mam mały problem. Nie działa mi CP spammer na L2.WS. Używam L2 CP potion 2.6 ale przy włączeniu go wywala mnie z gry. Znacie sposób na to albo działający CP spammer ??
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Xaxunio

Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

Salat89

Mam jeszcze takie pytanie, czy jest jakiś programik do automatycznej kreacji SS?
Wiem, że wystarczył by zwykły autoclicker ale pobrałem 2 różne i wywala mi grę (zabezpieczenia)
Poradźcie coś bo nie chce mi się non stop sprawdzać mp i klikać..

Thombstone

ja mam cos takiego jak L2 mini macro clicker przyciskow od F1 do F12 przydatne przy wrzucaniu totemow lub jakiegos selfa i hot keyboard pro

dualbox

Salat89 sprawdz: AutoClicker 2.2 by Shocker
pamietaj ze jak masz 7 to odpalaj z administratora
To jest ten dualbox ?!

Kall

Cytat: Slomek w Październik 09, 2011, 07:47:37 PM
No w vesperach i S biegaja głownie ruscy donatorzy więc reszta w A lub S bez atri takze chyba faktycznie lepiej skille na atri bić. I mam mały problem. Nie działa mi CP spammer na L2.WS. Używam L2 CP potion 2.6 ale przy włączeniu go wywala mnie z gry. Znacie sposób na to albo działający CP spammer ??

A co ma do tego dota? Nie masz z doty itemów, biegają bo farmią jak głupi.

L2 EU off @ TapMadls

JamesDoakes

Cytat: Kall w Październik 10, 2011, 11:46:31 AM

idziesz na dv, zabijasz bossy, dropisz vespery, masz sety a przy odrobinie szczęścia nawet i bronie.

@up Nie odpalisz tak łatwo nawet prostego spamera, bo l2.ws ma aktualnie najlepszego(?) antybota. Swego czasu aktualizowali go nawet po 5 razy dziennie żeby l2t nie działał ;o

Thombstone

Slomek

Z Twojej wypowiedzi wnioskuje, że chyba nie grasz na tym serwerze. Z doty idzie wyciągnąć ogromną kasę a co za tym idzie dobry sprzęt. A jeśli ktoś nie musi na spoilu siedzieć bo wszystko moze kupić to ma czas na farme. To dota ma do tego :P
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

bula

Cytat: Slomek w Październik 10, 2011, 01:06:49 PM

Z Twojej wypowiedzi wnioskuje, że chyba nie grasz na tym serwerze. Z doty idzie wyciągnąć ogromną kasę a co za tym idzie dobry sprzęt. A jeśli ktoś nie musi na spoilu siedzieć bo wszystko moze kupić to ma czas na farme. To dota ma do tego :P
z twojej wypowiedz wnioskuje ze zatrzymales sie na poziomie 30 lvl'a

dota i kasa z tego miala ogromne znaczenie na starcie, teraz juz nie

Kall

Cytat: Slomek w Październik 10, 2011, 01:06:49 PM

Obecnie masz tyle możliwości zdobycia sprzętu, że nie potrzebujesz krasia ani kasy z doty, by zdobyć itemy i potem je odsprzedać. Zwykły kox + skup i kucie np. seta morai i sprzedanie go za 800kk wystarczy, by się potem ustawić jak ceny idą w dół. Wystarczy trochę pokombinować nie trzeba wcale dotować.

L2 EU off @ TapMadls

MrGreen

Pewnie można się po h.j. wzbogacić z doty sprzedając czapki za 30 kk.........

!ArO

Ciekaw jestem o ile online spadnie na ws jak na rpg HF5 wprowadzą.. bo i tak z tego co słyszę powoli jednostki już wracają.. W ten weekend rpg na tw ponad 5,5k on gdzie na ws poniżej 4k..

RazielIII

Cytat: !ArO w Październik 10, 2011, 02:36:14 PM
Ciekaw jestem o ile online spadnie na ws jak na rpg HF5 wprowadzą.. bo i tak z tego co słyszę powoli jednostki już wracają.. W ten weekend rpg na tw ponad 5,5k on gdzie na ws poniżej 4k..
Nie spadnie, a poza tym h5 "soon"
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

raiderek

Cytat: !ArO w Październik 10, 2011, 02:36:14 PM
Z tego co pamietam to te liczby chyba wlasnie na odwrot wygladaly
Wasting time since 2004
Ru off.

dualbox

rpg czasem nie podnosi sobie troche online ?
chyba ze tam offlineshop(jak jest) liczy sie do online
To jest ten dualbox ?!

RazielIII

Sa tradeboty ktore odpalasz w przegladarce jako kolejne zakladki, te tradeboty stanowia wiekszosc online ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

MrGreen

Na tw online na l2 ws 6,3k na rpg 5,5 k ...... Na rpg liczba dozwolonych okien to 3 + trade boty , jeśli prawdziwy online ludzi grających na rpg to połowa z tego co podaje strona to będzie dobrze. Na l2ws rzadko kiedy widać ludzi biegających z boxem na plecach , raczej dodatkowe okno przeznaczone jest na shop

!ArO

6,3 gdzie cap jest 5,5?? xD
tradebot większością on?? policz all sklepy w giran, aden i nie wiem czy liczbę 300 przekroczysz.. z resztą na każdym servie jakiś on stanowią sklepy, a to czy odpalane przez przeglądarkę czy klienta to co za różnica.. i tak nie jestem pewien czy te shopy się liczą do onlinu ;)
Boxy? no nic ja życzę tylko wam żeby kiedy już server zaliczy: migracje graczy bo jakiś nowy server wstanie, pierwsze quity sidów z serva i hero kończących grę i tym samym flajmujących na hv server oraz po propagandzie tworzonej przez quiterów tworzonej na forum, że "server jest dead" żeby był taki on i fun jaki jest na rpg po ponad 2 latach ;)

Ulquiora

Może takie pvp będą rozgrywały się po roku stania serva, who cares.
http://www.youtube.com/watch?v=23pzuyA15XU

Server na pewno faila nie zaliczy w przeciągu 2/3 lat