L2Insomnia - Low - C5 - [17.06!!]

Zaczęty przez Apocalyptik, Kwiecień 27, 2011, 06:14:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jh0ri

Open Beta
0 days 10 hours 25 minutes 35 seconds         

6 rano oO
ma ktos link do downloadu c5 najlepiej torrent
Тихий!!! Тихий!!!

Kamal

FlashGet + Jdownloader- 10 connections i ciągniesz od czechów :D

jh0ri

Rejestruje się na forum  i mam problem z tym pytaniem  wgl nie wiem co wpisac "Random Question:

If you are human type I am human!" ...

(jednak sobie nie poradziłem)  :noob:
Тихий!!! Тихий!!!

yoomug

Kamal

musisz wpisać razem z wykrzyknikiem  :afro:

maly232

Kurcze ja mam problem ... nie idzie tego ściągnąć leci po 20 kb/s a net 6 mb oO
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

roli

maly232

Właśnie ściągam z tego drugiego ...   :bump:
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

Kamal

Djiinn

Cytat: jh0ri w Maj 25, 2011, 08:04:32 PM
Rejestruje się na forum  i mam problem z tym pytaniem  wgl nie wiem co wpisac "Random Question:

If you are human type I am human!" ...

(jednak sobie nie poradziłem)  :noob:

odpowiedź padła ale dla wszystkich którzy maja problemy:

Przy rejestracji w miejscu na odpowiedź należy wpisać "I am human!"
Franc/TooHotForYou

Avistel

Cytat: Kamal w Maj 25, 2011, 11:59:33 PM
U mnie poleciały na pełnym paśmie (3MB/s):
http://speedfile.cz/8170/data1-cab
http://speedfile.cz/8173/data2-cab
http://speedfile.cz/8171/data3-cab
U mnie też leci na full. To już wczoraj można było ściągnąć, było u nich na forum :P

yoomug

będzie ktoś tam grał na tej beta? może jakieś pt coby poexpić =]

Avistel

Dobrze to przeliczyłem, że beta u nas wystartuje o 6 rano jutro?

LentroN

Tam był błąd w odliczaniu,beta wystartuje coś w przeciągu 16-18 czasu polskiego (dokładnie nie pamiętam).
Aderyn,DwarfPower często na Ircu siedzą,ale czy to takie ważne,tylko beta.

camar

U nas startuje beta o 17:01, ale do live jeszcze minimum tydzien

LinC

LentroN

Dobra,macie jakiś klan do polecenia,na zasadzie: bez CP,w starym stylu gry,spontaniczne party na xp/pvp ale:
-aby był to klan aktywny z jakiś tzw "core",który będzie brać aktywnie udział w pvp o epiki itp (bez wymówek,musimy się lepiej ubrać),po prostu wolę leżeć nawet i na ziemii czasem ale się pobić
-wiem,że to na razie ciężko określic ale aby online wynosił średnio po południu chociaż 25/40
-klan,który nie istnieje od dziś,tylko troszkę już ze sobą gra (mogą być klany z azure)
-nawet i może lepiej aby był to international clan
-aby nie było wymagane ciągłe siedzenie na TS/VT podczas nudnego xp itd,duża część to po prostu strata czasu,oczywiście na siege/epiki jeśli lider tam kieruję swoim klanem to bez problemu mogę być

Jakieś typy? Jak coś PM

Dickert

znaczy rodzaj klanu jakiego szukasz (czyli bez większej organizacji) z warunkami, które podajesz jest raczej niemożliwe.

Klany z ułożonym planem na 2 miesiące ustawionymi CP itd. nie będą miały problemów z random clanem w walce o epiki.

Klan Apo to jest coś w ten deseń. Na razie chyba 19 osób, kilku Polaków, i reszta różnie.

Duo

Cytat: LentroN w Maj 26, 2011, 03:39:41 PM
Dobra,macie jakiś klan do polecenia,na zasadzie: bez CP,w starym stylu gry,spontaniczne party na xp/pvp ale:
-aby był to klan aktywny z jakiś tzw "core",który będzie brać aktywnie udział w pvp o epiki itp (bez wymówek,musimy się lepiej ubrać),po prostu wolę leżeć nawet i na ziemii czasem ale się pobić
-wiem,że to na razie ciężko określic ale aby online wynosił średnio po południu chociaż 25/40
-klan,który nie istnieje od dziś,tylko troszkę już ze sobą gra (mogą być klany z azure)
-nawet i może lepiej aby był to international clan
-aby nie było wymagane ciągłe siedzenie na TS/VT podczas nudnego xp itd,duża część to po prostu strata czasu,oczywiście na siege/epiki jeśli lider tam kieruję swoim klanem to bez problemu mogę być

Jakieś typy? Jak coś PM

Nonsense, exodus to sa klany z polskim core ktore moge polecic, tylko ten ostatni punkt razi w oczy. Reszta sie zgadza. Nie wiem tylko czy ex idzie starym skladem ale co do nonsense to podobno zbieraja stara ekipe.

Uploaded with ImageShack.us

LentroN

Po prostu nie lubię siedzieć w klanie bez CP na TS/VT i gadać 80 % czasu o pierdołach,wolę sobie posłuchać muzyki,a po długim siedzeniu bolą uszy od słuchawek :D,grając z CP bez komunikatora dobrze nam szło na PvP,ale tutaj raczej nie będziemy tak grać jako właśnie CP,ze względu na wakacje,sesje,pracę i inne rzeczy,także wyszło iż chcę spontan gry na starych zasadach.
O NonSense słyszałem,że mają grać,ale Exodus nie,a druga sprawa czy by w ogóle przyjęli.
Jeśli sytuacja będzie wymagać i będzie prośba o wejście to oczywiście wejdę bez problemu.

Djiinn

serwer w USA wiec bez odczuwalnego pinga dla easter europe sie nie obylo... poniżej 130 nie schodzi...
Wiadomo, przez atlantyk taka 80ms przepaść. Chociaż na Celesie lagów w sumie nie bylo. (Moze jakis ddos jest? :P)
Franc/TooHotForYou

Kamal

jh0ri

Też mam lekkie opóźnienia.
Ładna frekwencja na Becie tak wgl.
Тихий!!! Тихий!!!

FlaameZ

Jak maszyna jest w USA, to wiadomo ze opoznienie lekkie bedzie, taka sama sytuacja miala miejsce an starym Cerberusie x15 gdzie do pewnego czasu server stal w stanach i wszysyc mieli delay'e.
Niestety nie pokonasz odleglosci przepustowoscia xD