L2Insomnia - Low - C5 - [17.06!!]

Zaczęty przez Apocalyptik, Kwiecień 27, 2011, 06:14:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

klakluki

Szukam CP. Godziny wieczorne. Co do klasy i ilosci godzin mozna sie dogadac.
Jak jest jakies CP poszukujace ludzi to na pm/w temacie.

nawrot

Cytat: ShamaU w Czerwiec 15, 2011, 07:36:29 PM
Cytat: MrCynicism w Czerwiec 15, 2011, 12:35:49 PM
Pójdzie mi na interludzie ? i czy tak samo archer pt >all jak na interludzie
Akurat na il ogarniete party nukerow jedzie pt lukow. Z tym ze takich jest malo ^^

chyba u ciebie w Bajce która tworzysz.

pant

Cytat: KaRom w Czerwiec 15, 2011, 01:08:23 PM
Cytat: pant w Czerwiec 15, 2011, 12:48:57 PM
@KaRom nie mam neostrady więc nie wiem ;p zresztą, nie rób alta nie psuj klimatu :P

ja sobie uprzejmie na mainie pośmigam BDkiem ;3

Zacny Pant'cie niestety nie przepadam za const pt z ludźmi 8h+ hejterami itp. My gramy we 3 z reala + 1 mój stary druch z drugiego końca Polski, nie posiadamy owego supportu activ. Jeżeli chcesz, to możesz dołączyć w nasze szeregi... chcemy się ubrac w A-Grade i dołączyć do PL Clanu.

mam nadzieję że nie insynuowałeś  że jestem hejterem z const 8h+ bez życia ^^ też gram 4fun i chce znowu poczuc stare dobre czasy tej gry, nie chce tu grac miesiac dwa, tylko lata - ile tylko będzie można. Rozumiem ,że nie macie aktywnego supportu ale takie serwery są po to by przez zakaz dualboxa między innymi łączyc ludzi ^^ jestem w klanie goodfellas, który z tego co wyczytałem ma byc bez CP więc czeka mnie fajna gra bez spinki i nolifu po 8h(oczywiście czasem trzeba będzie, ale to nie to samo co CP)

http://goodfellas.rapidboards.com/ - jest jeszcze dosłownie kilka miejsc, jeżeli jestes zainteresowany złoż podanie na stronie ^^ klan anglojęzyczny.

xCastielx

Ściągnąłem klienta z ich strony, updatera odpalam wszystko ładnie zainstalowane i chodzi cacy. Kiedy uruchamiam po raz drugi gre updater coś się nie łączy i wyskakuje mi to: http://imageshack.us/photo/my-images/847/beztytuumvh.png/
Jakieś rady jak to naprawić?

camar

Cytat: xCastielx w Czerwiec 16, 2011, 09:34:50 AM
Ściągnąłem klienta z ich strony, updatera odpalam wszystko ładnie zainstalowane i chodzi cacy. Kiedy uruchamiam po raz drugi gre updater coś się nie łączy i wyskakuje mi to: http://imageshack.us/photo/my-images/847/beztytuumvh.png/

jeszcze nie widzialem zeby komus cos takiego wyskoczylo, ale jak sciagasz klienta ze strony (setup i 3x data.cab) to updater nie powinien ci byc do niczego potrzebny

pant

ma ktoś może jakiegoś torrenta do C5 lub inne źródło? Mi tez sie coś psuje z tym ich klientem ^^

He4DSh0t

Cytat: xCastielx w Czerwiec 16, 2011, 09:34:50 AM

Rada co do 1 okienka. Wyłączyłeś antywirusa albo dodałeś insomnie do wyjątków?? Inaczej się nie odpali.
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

ShamaU

Cytat: nawrot w Czerwiec 15, 2011, 10:40:04 PM
Akurat na il ogarniete party nukerow jedzie pt lukow. Z tym ze takich jest malo ^^

Nooby ktore w takim pt nie graly tego nie pojma QQ

nawrot

Cytat: ShamaU w Czerwiec 16, 2011, 01:43:05 PM
Cytat: nawrot w Czerwiec 15, 2011, 10:40:04 PM

Nooby ktore w takim pt nie graly tego nie pojma QQ

Rozpisałem się ale jednak i tak do twojego pustego łba nic nie trafi to wystarczy ten obrazek.

Duo

Akurat shamau ma racje. Na il da sie nukowi wypierdolic build 100% mcrt, co ci daje taki dps ze nawet luki klekaja.

Uploaded with ImageShack.us

Rake

Cytat: Duo w Czerwiec 16, 2011, 04:10:05 PM
Akurat shamau ma racje. Na il da sie nukowi -_-' build 100% mcrt, co ci daje taki dps ze nawet luki klekaja.

True. Niezła była z tego kiedyś chryja jak nukerzy zaczeli nagle kłaść prawie wszystko na 1-2 hity :D Ludzie nie wiedzieli o co chodzi i  myśleli że to bug :P

Ale to nie będzie interlude tylko c5!

Btw. To na c5 nekrus był taki przypakowany czy glad?
[

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Santa

Cytat: pant w Czerwiec 16, 2011, 12:51:15 PM
ma ktoś może jakiegoś torrenta do C5 lub inne źródło? Mi tez sie coś psuje z tym ich klientem ^^
Antywirusy blokują insomnie, a przynajmniej większość z nich. Dlatego musisz na czas używania updatera/grania wyłączać antyvira, a najlepiej -_-' go w -_-'  8)
edit : cholerna cenzura

nawrot

Cytat: Duo w Czerwiec 16, 2011, 04:10:05 PM
Akurat shamau ma racje. Na il da sie nukowi -_-' build 100% mcrt, co ci daje taki dps ze nawet luki klekaja.

Nie wiem co wy z tymi Nukami tak wyjechaliście. Jak grałem na Abyssie dawno temu to HE w Mj secie czasem w pl + epic bizu + Draco Bow na +8 z Focusem ciskałem nuków na 1 lotke. Na innych serwach takiego łuku nie miałem to na 2 lotki.   Chyba że szukaliście fragów pod Dion to się nie dziwie.

roli

i ma ktoś jakieś informacje czy udało się im cokolwiek zrobić z dodaniem czegoś nowego do swoich plików? chociażby offline shopy ? czy dalej jedziemy na c4 + stuttgart ;D co mi w ogóle nie przeszkadza ; )

Apocalyptik

@nawrot

Z takim sprzętem o jakim piszesz, czyli praktycznie top dla łucznika i full buffem łącznie z kotem dobrze ubranego nukera, dobrze zbuffowanego i dobrze ustawionego nie będziesz bił więcej niż ~3.5k. (PR, db+7, aq, baium, valakas w dobrych nukerów od ~2.8k-~4k). Przy takim dmg czasem padnie na 2 lotki, czasem na 4, czasem na 1 jak akurat się nawinie na plecy nie biorąc pod uwagę heala.

Z kolei nuker z top eq czyli valakasem, dc robe+6, augu wild magic, który ma praktycznie 100% m. crit rate ma Cię w 90% przypadków na 2 hity i wypuści je szybciej od Ciebie. W C5 nie ma 100% m crit rate, ale top nuker jest co najmniej równy top archerowi. Więc po Twojemu jeśli nie wychyliłeś nosa poza Dion i tam szukałeś fragów na nukerach bez tarczy, którzy nie wiedzą jak się zbuffować i pokazują Ci plecu to STFU <trollface>

We ride together, we die together.

vathes

A tak z innej beczki to czy jest gdzieś  jakiś zegar który odmierza czas do startu ??

Djiinn

100% m.crit wyciągnie tylko 3 nuków na serwie? mając hero, reszta sie zadowoli swoimi 50%...
Jakby nie patrzeć zanim ubierzesz nukera w DC+6, Valakasa i augu + bedzie to sps (nie wspominając o hero broni) to szybciej sklepiesz pt luczników w MJ+Draco Bow + AQ (których zrobisz pare zanim valakas padnie) i dzięki dobrej asyscie nawet ten 100% mcrit mu nie pomoze...

tyle w temacie...

poza tym, z buffow latwiej wyciagnac przyzwoity mdef niz pdef + dochodzi spell corrupted gdzie lukowi lotki nie przerwiesz...
Franc/TooHotForYou

perfecT

Cytat: vathes w Czerwiec 16, 2011, 07:15:42 PM
A tak z innej beczki to czy jest gdzieś  jakiś zegar który odmierza czas do startu ??
Jest podana godzina??

klakluki

Skoro na c5 chcecie wbijac augu to powodzenia...

camar

nie ma jeszcze godziny, dzisiaj bedzie podana poznym wieczorem; insomnia pisal juz ze start bedzie wieczornymi godzinami dla europejczykow

Dickert

Dickert

Da mi ktoś dobre źródło do ściągnięcia clienta c5 dobrego? Bo stare, linki nie działają.

camar