L2Insomnia - Low - C5 - [17.06!!]

Zaczęty przez Apocalyptik, Kwiecień 27, 2011, 06:14:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

perfecT

Jak mam 1 pk to już nie mogę nosić broni od newbie ?

wawa1234

Chada

player

serwer śmiga fajnie, tylko z powodu miejsca gdzie leży mam target delaye... wie ktoś co można z tym zrobić?

Neologis

Cytat: player w Czerwiec 18, 2011, 04:01:03 PM
serwer śmiga fajnie, tylko z powodu miejsca gdzie leży mam target delaye... wie ktoś co można z tym zrobić?

Battleping może coś pomoże.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

ciunky

ciunky

Cytat: spiety w Czerwiec 18, 2011, 07:43:32 PM
od puszczam sobie ten server po 1. odpaliłem bota :P sam się zdziwiłem żę działa ale nie wykrywa npc ;/ Dla tego GL dla wszystkich :) dla chętnych mogę na pm podać wersje która działa pod tą lol insomnie :)

odpuszczam*
dlatego*

Sobie odpuszczaj, nie wiem kogo ma to obchodzić ... Miły server, super kronika i ten hard exp <3

Dickert

Jesteś żenujący. -_- To, że tobie się coś nie podoba to nie znaczy, że musisz psuć zabawę innym u niszczyć czyjeś ambicje ^^ lmao at u.

jh0ri

Cytat: Dickert w Czerwiec 18, 2011, 10:31:11 PM
Jesteś żenujący. -_- To, że tobie się coś nie podoba to nie znaczy, że musisz psuć zabawę innym u niszczyć czyjeś ambicje ^^ lmao at u.

+1+2+3+4 i tak mogę plusowac

Nie wiem po co on spamuje kto chce grac ten gra.
Тихий!!! Тихий!!!

roli

Jedna osoba z mojego klanu została już oskamowana (jest userem tego forum) więc istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że użyła twojego uber bota i sandboxa. Nie wiem czy Ty to okradasz czy też nie, nie mam ani chęci ani zamiaru tutaj kogoś oczerniać, tylko tak mi się skojarzyło.
Uważałbym lepiej na programy tego typu.

Rake

Hehe no fakt. Konto zostało oskubane. Tak to jest jak się ustawia hasło "qwerty" i nick z forum jako login. Uroki tworzenia konta w biegu i lenistwa żeby potem zmienić hasło ;P Swoją drogą to mają ludzie banię żeby się łasić na no grade łachy i trochę adeny ;)

@Spiety

Znajdż mi serwer na którym nie odpalisz bota. Zawsze się da. Chodzi o to żeby administracja nie przymykała oczu na boty tylko aktywnie starała się z nimi walczyć. Generalnie mam to głęboko w poważaniu czy jakiś napaleniec odpala sobie bota czy nie.
[

maly232

Witam nie mam pojęcia czy to Bug czy co straciłem na tym kupę czasu ... ale do rzeczy :

Robię drugą profę Gladiatora,zacząłem questa na 35 lvl jest ok jestem już przy końcu pierwszego questa na Mark of Chalanger,poszedłem do tego dupka w Dwarven Vilage "Filaura" potem pogadałem poszedłem do Mithril Mines aby zabić te Succubus-y ,doszedłem (z 40 min to bite zanim doszedłem) zabiłem dwa Clawy potem Queen pojawił się ten Ronald czy jak mu tam gadam z nim a on mówi żeby szedł do tego całego fiuta "Filaura" (osz curwa) poszedłem znowu do tego pajaca a on mówi "I though Raldo would send me a skilled fighter .You are usseles.You would not last one minute in battle .Go and train yourself" i co mam teraz zrobić no ja to blady jestem w tej chwili ;/

http://lineage2-info.pl/l2/Second%20prof/Trials/Challenger/Challenger.htm

Z tego poradnika robiłem questa,(przy każdym wydarzeniu w queście pisze mi "Complete"

Wie ktoś co z tym -_-' zrobić?
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

spiety

wróć do Kasha :P i da ci marke albo do swojej Gildii ludzi ;] i po gadaj tam z typami .Albo musisz jeszcze raz z tym Ronaldem gadać
^ ^ ^ ^ ^ ^

Postanowiłem usunąć wszystkie swoje posty związane z botami . Ze względu na to że dużo osób poświęciło swój czas aby postawić server , więc nie mi jest go krytykować gdzie palcem nie ruszyłem aby go stworzyć.

ps. Podoba mi się że już nie działa ;] bo o to mi chodziło wielki plus dla administracji tego servera :)

maly232

Ok działa,coś się zbugowało ,zakończyłem questa rozpocząłem znowu i już jest ok skończyłem go  :P

Tyle że 400k na teleporty poszło się ...

No ale to gra

Pozdrawiam i zapraszam do gry
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

spiety

btw. offline shop tu działa ? bo nie widzę żadnych inf dotyczących na ten temat .

SpiT

Cytat: maly232 w Czerwiec 19, 2011, 01:47:54 AM
Witam nie mam pojęcia czy to Bug czy co straciłem na tym kupę czasu ... ale do rzeczy :

Robię drugą profę Gladiatora,zacząłem questa na 35 lvl jest ok jestem już przy końcu pierwszego questa na Mark of Chalanger,poszedłem do tego dupka w Dwarven Vilage "Filaura" potem pogadałem poszedłem do Mithril Mines aby zabić te Succubus-y ,doszedłem (z 40 min to bite zanim doszedłem) zabiłem dwa Clawy potem Queen pojawił się ten Ronald czy jak mu tam gadam z nim a on mówi żeby szedł do tego całego -_-' "Filaura" (osz curwa) poszedłem znowu do tego pajaca a on mówi "I though Raldo would send me a skilled fighter .You are usseles.You would not last one minute in battle .Go and train yourself" i co mam teraz zrobić no ja to blady jestem w tej chwili ;/

http://lineage2-info.pl/l2/Second%20prof/Trials/Challenger/Challenger.htm

Z tego poradnika robiłem questa,(przy każdym wydarzeniu w queście pisze mi "Complete"

Wie ktoś co z tym -_-' zrobić?

musisz podexpic lvl

omgrotflman

mi postac cala noc smigala na bocie, wiec wciaz dziala.

player

Cytat: Neologis w Czerwiec 18, 2011, 06:36:48 PM

mógłbyś rozwinąć? nie bardzo wiem o co chodzi...

Neologis

Cytat: player w Czerwiec 19, 2011, 02:13:28 PM
Cytat: Neologis w Czerwiec 18, 2011, 06:36:48 PM

mógłbyś rozwinąć? nie bardzo wiem o co chodzi...

Jest to program służący do obniżania pingów w grach. Nie wiem ile kosztuje full konto ale za darmo też można używać, tylko, że z jakimiś drobnymi limitami.
http://www.battleping.com/
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

Rival

jaki online? tak seriously, sprawdzone np programem.
co można dostać z oly w c5?

MrCynicism

Cytat: Rival w Czerwiec 19, 2011, 05:56:42 PM
jaki online? tak seriously, sprawdzone np programem.
co można dostać z oly w c5?
hero

ShamaU

To co na il bogi/enchanty... ale to tak po 100 wygranych xd

e2rdos

Sprzedam Postać HE 49lvl jutro 50 będzie;) za real kase , pm dogadamy sie
akutalnie w trakcie składania PL seta , i na koncie ma 500k+ , masa matsów
Akutalnie:
Ru-OFF Van Holter , BD 0lvl

Fresh

Cytat: e2rdos w Czerwiec 20, 2011, 12:38:37 AM

Sprzedam Human Fightera lvl 2 jutro 3 ale mogę też do 5lvl zacząć grać każdą inną klasa co do ceny się dogadamy piszcie!

BTW: BUHAHA  hahaha

4va7ar

:))na tym lvlu to ty na złożenie B gradu nie masz;)

klakluki

200 zl po raz pierwszy