L2Insomnia - Low - C5 - [17.06!!]

Zaczęty przez Apocalyptik, Kwiecień 27, 2011, 06:14:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kaganpwnz

Cytat: Tumulec w Lipiec 13, 2011, 05:01:49 PM
Cytat: kaganpwnz w Lipiec 12, 2011, 01:29:41 PM
Wyjaśni mi ktoś czemu na tym servie gra max 1500 ppl a na forum jest ponad 7k (czy jakoś tak) zarejestrowanych użytkowników ? To server c5 do tego low, a takich jest już garstka... Tyle klanów się deklarowało nawet coś o LL była mowa a tu taki fail.  :oops:

Jak by grało 7k to by mapa pękała w szwach jak na taka dość stara kronikę miejsc jest o wiele mniej patrząc na star warsy nowe no na start było jednak o wiele więcej ludzi cześć już dawno uciekła po 1 paru godzinach gry inni grali ciut więcej a i start nowego Dexa zrobił swoje jak na C5 i tak ładny online czemu piszesz że FAIL ??

No bo na Celesie grało kilka tysięcy ludzi a to też było c5 i na pewno więcej klanów się angażowało w ten serwer, przykład genocide (pierwsi hero po 2 tygodniach)

jh0ri

Tu wiekszośc gra for fun i to że nikt nie gra na owergame sprawia że nowi gracze mogą szybko dogonic czołówkę.
Тихий!!! Тихий!!!

evilmg

Yo!

Jak wygląda sprawa z onlinem na tym serwerze? Wszędzie ludzie piszą 1,5k+ online a Giran mi ciągle jakieś pustawe się wydaje...

btw: szukam z kumplem klanu (ja spoil on SE, obaj kolo 40 lvlu) możecie coś polecić? Najlepiej międzynarodowy z wysoką średnia wieku i grający bez spinania pośladów...

Apocalyptik

Online ciągle podają w granicach 1-1.5k. Czy taki jest faktycznie to nie wiem. Nie wygląda szczerze mówiąc, kilka dużych klanów po 30-40 osób+ludzie w giran+jeszcze troche randomów, raczej jest mniej niż 1000. Tak to niedawno na evencie wyglądało http://imageshack.us/photo/my-images/713/shot00076o.png/ + jeszcze z drugiej strony. Mam też z niego fraps, ale nie chce mi się wgrywać.

We ride together, we die together.

HellSign

BTW, ja bym tak nie liczył onlinu na kronikach C4-IL jak na hellboundowych +, pamiętam czasy Existence/Azzarath/EPI games, gdzie przy 450-600 Online bardzo dobrze się grało :) ... Taka kronika ;p
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Duczi

Dużo ludzi mówi na serwie o nowym serwie aderyna na kronice gracia Final który wstaje we wrzesniu, to też troszke zmniejszy online
L2Classic RU: Assassin lv 22

RazielIII

Tych serverow z gf plikami powstala cala masa wiec to juz nie jest rewelacja, jedynie co to h5 na rpg/online.ru moze wam online zmniejszyc
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

HellSign

Cytat: RazielIII w Lipiec 16, 2011, 12:09:25 PM
Tych serverow z gf plikami powstala cala masa wiec to juz nie jest rewelacja, jedynie co to h5 na rpg/online.ru moze wam online zmniejszyc

Wiesz 100 tu, 100 tam i już jest 200, ale kronika C5 to duży plus tego serwera, jak wspomniał Raziel z C5 old school ten serwer nie ma sobie równych, a GF będzie za jakiś czas tyle co grzybów po deszczu w lesie.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

evilmg

ten serwer jest świetny, brakuje tylko ludu trochę...

ogólnie stęskniłem się za grą gdzie nie trzeba mieć przynajmniej s80 żeby coś robić.

RazielIII

Jak wam może ludu brakować, kilka lat temu swietnie sie wszyscy bawili na l2j c4 serverach gdzie bylo 300 online, a tu macie 1k+ kazdy teraz tylko na cyferki patrzy.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

evilmg

Ja nie patrze na cyferki tylko na to, ze ciezko cos na rynku ugrac jak nie ma za bardzo z kim handlowac  :P. No dobra może przesadzam ale często tak mam, że idę sobie przez miasto i kołacze mi się myśl, że mało sklepów, do tego znalezienie party czasami jest denerwujące - kumpel jako SE na 44lvlu poddał się po 2 godzinach i poszliśmy na piwo :P

Rickert

Hm, ten serwer już trochę stoi więc na co komu buff 44 SE, albo się znajduje clan z CH i ma się lepsze buffy niż ten SE, albo się tym SE idzie do clanu i wtedy MUSISZ mieć pt. Albo się gra ze znajomym. Bo jeszcze raz zapytam, na co komu Buff SE 44 kiedy buff ch jest 10x lepszy? :p
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Dysoner

Cytat: evilmg w Lipiec 16, 2011, 05:30:30 PM
Ja nie patrze na cyferki tylko na to, ze ciezko cos na rynku ugrac jak nie ma za bardzo z kim handlowac  :P. No dobra może przesadzam ale często tak mam, że idę sobie przez miasto i kołacze mi się myśl, że mało sklepów, do tego znalezienie party czasami jest denerwujące - kumpel jako SE na 44lvlu poddał się po 2 godzinach i poszliśmy na piwo :P
no botow nie ma to nie  ma 1 k sklepow jak tam na rpg / dexy i te inne
Aderyn: I was working on some updates, but seriously, with these kinds of posts...why bother?

Slomek

Na C5 były cryty ze skilli takich jak TSS i Backstab ?? I czy str mocno na nie wpływał? Myśle nad pograniem ale dye nie moge wykombinowac.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Apocalyptik

Były, a str wpływał na nie tak jak i teraz(może jakieś zmiany lekkie były). Daggerem nie dodaje się do str na C5, a gladem tak, więc jak dla mnie problem sam się rozwiązuje :p

We ride together, we die together.

Dysoner

Aderyn: I was working on some updates, but seriously, with these kinds of posts...why bother?

jh0ri

Ktoś kto nie gra i nie używa postaci lub sprzętu , matsow z miłą chęcią przygarnę ! For Free żeby nie było !
Тихий!!! Тихий!!!

JesseJames

Cytat: RazielIII w Lipiec 16, 2011, 05:24:00 PM
Jak wam może ludu brakować, kilka lat temu swietnie sie wszyscy bawili na l2j c4 serverach gdzie bylo 300 online, a tu macie 1k+ kazdy teraz tylko na cyferki patrzy.

imo kiedys ludzi bawilo 3pt v 3pt teraz to jest norma i kazdy liczy na 100 vs 100
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

Pumas

Cytat: JesseJames w Lipiec 24, 2011, 12:23:58 AM
Cytat: RazielIII w Lipiec 16, 2011, 05:24:00 PM

imo kiedys ludzi bawilo 3pt v 3pt teraz to jest norma i kazdy liczy na 100 vs 100

Dokładnie. Raziel dobrze napisał - kiedyś ludzie się bawili tą grą. Teraz większość bierze tę grę zbyt poważnie i oczekuje dużego online'u i zerg akcji na eventach.

Dysoner

ale bardziej pvp podoba mi sie tu te 3 pt v 3 pt niz na gf

LelOO

jeżeli ktoś ma postać conajmniej 40lvl do oddania za free to pls PM :)

Duczi

nie wiem, może źle patrze ale wydaje mi sie ze online na serwie jest ok 300 +/-  i wgląda jakby malał   :(
Serwer zdycha czy co ?
L2Classic RU: Assassin lv 22

Aki

Czy pada to nie wiem. Ja tam czekam aż zrobią offline shopy, pagan obiecywane od startu ;P no i klan system c5 jeszcze kilka bugów a to wszystko okraszone mianem l2 off.
Ale należy się uzbroić w cierpliwość ;P niedlugo wstaje nowy serwer insomni "war" a populacja na c5 spadnie z 200 do 100+50 shopów w giran

esend123

Zamysl byl dobry no ale niestety... Nie wyszlo. :(

Online jest teraz krytyczny. Wszystkie miasta puste, w giran ~20 sklepow i ~5 aktywnych graczy.

Dysoner

nom z rana cienko wieczorem wiecej osob a co do sklepow to errory wyskakuja i dlatego tak malo