Trochę zły przykład podałeś. I byłem na 100% pewien że tą stronę podasz za przykład.
Ciężko jest komuś powiedzieć że jak gra na privie nie gra w l2, ciężko jest kasować posty graczom z privów,
dzięki którym właśnie portal ten powstał. To oni dla L2 info tłumaczyli teksty, to oni pisali poradniki.
Dla mnie wielkim zaskoczeniem było że admini zdecydowali się na zostanie Fansite.
My też rozważaliśmy taką możliwość ale dla nas ważniejsi byli/ są ludzie którzy razem z nami tworzyli ten serwis.
I rzeczą niewyobrażalną dla nas było usunięcie działów i treści związanych z priv serwerami bo w naszym przekonaniu zdradzilibyśmy tych użytkowników, jakbyśmy odcinali się od tych użytkowników dzięki, którym ten serwis istnieje.
Rozważaliśmy tez możliwość ukrycia działów tak jak przypuszczam zrobiło to l2 info, i dostęp do nich ma tylko ograniczona liczba użytkowników
.
Ale przedłożyliśmy dobro naszych użytkowników, a cena zostania Fansite nie warta była świeczki.
Nie potrzebna nam była aż tak bardzo renoma Fansite.
I szczerze jak patrzę się na l2 info i zabawę adminów tej strony w fansite to miała chyba tylko jeden cel.
W dniu w którym zostali ogłoszeni fansite, na pół strony widniały ramki z napisem MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ,
I nawet był podany koszt miesięczny takiej reklamy, albo pisało że cena uzależniona od miejsca umieszczenia reklamy ale mogę sie mylić.
Jak również zastanawia mnie fakt że już chyba od ponad roku nie są na oficjalnej liscie fansite a na pierwszej stronie mają to w podpisie że są.
I tak piszesz o tym serwisie jakbyś chciał mu zrobić tu dobrą reklamę, bo tam coś od dłuższego czasu forum prawie umarło.
Beatronix tak w tym czasie to największe oficjalne polskie forum(fansite) padło nie działało przez kilka tygodni nastąpił rozpad ekipy i po przerwie powstały dwa serwisy jeden admin prowadzi stary serwis drugi admin prowadzi nowy serwis.
Wykorzystaliśmy okazję i zamiast robić z naszego serwisu fansite rozbudowaliśmy już istniejący dział.
L2 info natomiast w tamtym czasie istniało kilka miesięcy zmienili o 180 % politykę serwisu tak aby stać się fansite.
Nie wiem panowie czy zauważyliście ale od dłuższego czasu nie dość że jesteśmy najstarszą nieoficjalną polską stroną o l2,
do tego jesteśmy najstarszą w ogóle polską stroną o L2.