Historia l2.com.pl

Zaczęty przez Dickert, Maj 30, 2011, 07:13:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

Cytat: kornes w Sierpień 16, 2014, 10:05:07 PM
wybacz :C
i głowa do góry, zawsze możesz sobie znaleźć dziewczynę która cię obroni w razie potrzeby xD
Mam, 50 kg więc chyba się nie nada, proponujesz zmienić? Chyba czas pójść na podryw do Mcdonalda...

darkmelody

o wkurwełęrelapsełę pisze posty xD

Ryltar

Cytat: kornes w Sierpień 16, 2014, 10:05:07 PM
wybacz :C
i głowa do góry, zawsze możesz sobie znaleźć dziewczynę która cię obroni w razie potrzeby xD

LMAO

CytatMam, 50 kg więc chyba się nie nada, proponujesz zmienić? Chyba czas pójść na podryw do Mcdonalda...

McMaciek nie modny teraz w Subway się odchudzają bo myślą że jak zeżrą bułkę z sałatą to zgubią 30 kg.Sam lubię tam łazić bo to jedyne miejsce gdzie kobieta zrobi mi kanapkę ale jak są te spaślaki to odechciewa mi się żreć :|

Naito

Przypominam, że jest to temat o historii lineage2.com.pl

W tej chwili trochę to wygląda jak nowy (kolejny) spam topic ;)
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

JamesDoakes

Cytat: Naito w Sierpień 17, 2014, 11:01:29 PM
Przypominam, że jest to temat o historii lineage2.com.pl

W tej chwili trochę to wygląda jak nowy (kolejny) spam topic ;)
można sobie darować ciasne trzymanie się regulaminu skoro forum odwiedza z 40 tych samych osób.

Naito

Gdybym chciał ciasno trzymać się regulaminu sam bym w tym temacie nic nie napisał ;) Najzwyczajniej odrobinę za dużo zrobiło się tu postów nie mających w ogóle znaczenia z tym tematem. Jako, że dotyczy on czegoś dość istotnego dla tego forum pasuje go za bardzo nie zaśmiecać i pozwolić mu być tematem o historii tego forum i wspomnieniach z nim związanych. Przynajmniej ja bym chciał, aby takowy temat istniał i nie został niepotrzebnie zaśmiecony.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

xRelapse

Cytat: Naito w Sierpień 18, 2014, 02:16:38 AM
Gdybym chciał ciasno trzymać się regulaminu sam bym w tym temacie nic nie napisał ;) Najzwyczajniej odrobinę za dużo zrobiło się tu postów nie mających w ogóle znaczenia z tym tematem. Jako, że dotyczy on czegoś dość istotnego dla tego forum pasuje go za bardzo nie zaśmiecać i pozwolić mu być tematem o historii tego forum i wspomnieniach z nim związanych. Przynajmniej ja bym chciał, aby takowy temat istniał i nie został niepotrzebnie zaśmiecony.
Dość istotne dla tego forum obecnie jest żeby chociaż garstka ludzi się wypowiadała, część kodeksów i regulaminów schowajmy do kieszeni.

Naito

To, może połączyć wszystkie tematy w jeden i wysyłać w nim jak najwięcej wiadomości typu: Dzisiaj byłem do 13 w szkole. Wyszedłem wcześniej bo mnie bolała głowa...

nobody1

Naito

A jaki to ma związek z Tym forum i jego historią ?

nobody1

no byles posmiewiskiem tego forum

Naito

Cytat: nobody1 w Sierpień 18, 2014, 08:26:45 PM
byles

Haha a to dobre, aczkolwiek dobrze dla mnie, że ja byłem a Ty ciągle jesteś ;)

xRelapse

Cytat: nobody1 w Sierpień 18, 2014, 07:13:08 PM
ty juz sie zapisales w historii tego forum forever

https://www.youtube.com/watch?v=XeC9qpbCvQE
Stare ale KWIKŁĘ XD
Jak tam, elfiątka już chodzą do przedszkola?  hahaha

nobody1

Cytat: Naito w Sierpień 19, 2014, 02:40:39 AM
Cytat: nobody1 w Sierpień 18, 2014, 08:26:45 PM
byles

Haha a to dobre, aczkolwiek dobrze dla mnie, że ja byłem a Ty ciągle jesteś ;)

no chyba juz troche wydoroslales i zrozumiales jakiego kretyna z siebie zrobiles jako admin tego forum, fajnie, ze po tylu latach sam sie do tego przyznales

//Soulern: Wystarczy, dalszy flame będzie znikać

Dickert

Żal mi was. Jeden z porządniejszych tematów na forum :D, a i tak trzeba zaspamić i kogoś pobluzgać. :(

impos89

Data rejestracji Czerwiec 10, 2008, 09:45:50 pm

Wiem, że są jeszcze tutaj ludzie, którzy są dużo dłużej ode mnie ale wynik imponujący :) Taki stary już się zrobiłem...
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Beatronix

Jak tak wszyscy smęcą o wieku to i ja nie będę gorszy. Zaczynałem zabawę w  gimnazjum w trochę nolife stylu i się fajnie złożyło, że w liceum praktycznie porzuciłem L2/gry w ogóle  na rzecz znajomych/dziewczyn itp itd.  Paroletnie zalogowanie się do normalnego życia skończyło się tym że zostałem programistą i siedze przed komputerem jeszcze więcej niż w gimnazjum   :oops:

Saladin

Hehe, ja nie chcę nic mówić, ale L2 miało premierę w kwietniu 2004 roku... Ja pamiętam czasy grania w L2 Prelude czy jakoś tak (nawet nie C1) - to miało open bete chyba w 2002 :P
Kurna, jak ten czas leci...
Nie udzielam pomocy przez PM...

blacktyger

U mnie za sprawą Enemy Territory i tego, że siedziałem mocno w jego community od 2003 roku, jakoś dowiedziałem się o L2 - chyba koło 2005 (pierwsza kronika C2) i tak już zostało. Tyle, że wtedy trafiłem na MMORPGER od Per-Aa, tam mówiło się tylko o oficjalnych serwerach i nawet miałem moda. Z czasem umarło i przeskoczyłem tutaj w 2010.

Na podobnej zasadzie odwiedzam esports.pl, strona martwa od kilku lat ale co jakiś czas oddzywają się ludzie z mojego dzieciństwa tam :). Również zaczynałem w gimnazjum, a teraz - własne mieszkanko, frima, dziewczyna od 8 lat (jedna sic!) i nawet papugi się dorobiłem - własny agathion! Czas leci nieubłaganie, oby jak najwięcej z dziecka w nas zostało ;).

Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Ryltar

Cytat: Saladin w Październik 30, 2014, 08:37:06 AM
Hehe, ja nie chcę nic mówić, ale L2 miało premierę w kwietniu 2004 roku... Ja pamiętam czasy grania w L2 Prelude czy jakoś tak (nawet nie C1) - to miało open bete chyba w 2002 :P
Kurna, jak ten czas leci...

Ta było właśnie prelude i potem C1 leciało.Też miałem okazję zagrać ktoś z forum jakiejś gry (Tibii chyba?) wspomniał kiedyś o L2 i tak się zaczęło.

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

NightBird

10lat z l2.com.pl minelo jak jeden dzien ;)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Shanique

Ciekawe czy dostaniesz jakąś nagrodę jubileuszową ;)

JamesDoakes

z okazji zbliżającego się 5ciolecia mojej obecności na forum, proszę Soulerna o usunięcie mojego warna za niewinność.

//Soulern: Za "alarion już pewnie włożył swoją grubą rączkę do spodni"? Biegnę. Jeszcze parę punktów procentowych i będziesz mógł odpracować, to znikną. Taki ficzer mamy, pięciu lat chyba jeszcze nie ma, ale polecam regulamin.

Drag

@Saladin Ty dzieciaku, oddawaj domenę :D