Witaj
Gość

Wątek: Poczatki na x15  (Przeczytany 5973 razy)

• Pochwał: 0

Poczatki na x15
« dnia: Czerwiec 09, 2011, 07:22:36 pm »
Czesc, zastanawiam sie czy zaczac tu gre. Serwer wydaje sie ciekawy- spory online. Mam kilka pytan:
1. Duzo jest ruskow, jaka narodowsc przewaza?
2. Czy jest mozliowsc uzywania mana potek?
3. Czy ciezko sie farmi na tym serwie?
4.Ciezko jest sie wbic do jakiegos dobrego klanu ?
5. Ludzie sa pomocni?
Dzieki

Odp: Poczatki na x15
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 09, 2011, 07:35:28 pm »
Czesc, zastanawiam sie czy zaczac tu gre. Serwer wydaje sie ciekawy- spory online. Mam kilka pytan:
1. Duzo jest ruskow, jaka narodowsc przewaza?
2. Czy jest mozliowsc uzywania mana potek?
3. Czy ciezko sie farmi na tym serwie?
4.Ciezko jest sie wbic do jakiegos dobrego klanu ?
5. Ludzie sa pomocni?
Dzieki

1. server jest miedzynarodwy, rosjan jest sporo, ale nie przewazaja na pewno.
2. nie
3. nie
4. nie wiem jak w tym momencie wyglada sytuacja, bo juz jakis czas nie gram  l2;p
5. jak wszedzie, nie;]
.i.

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 09, 2011, 07:42:09 pm »
1. jakies 70% ruskie, 30% reszta
2. nie
3. a-s latwo, s80 tylko w cp wiec ciezko
4. tak
5. raczej nie, musisz miec const party i tak ci ludzie pomoga
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 09, 2011, 07:53:55 pm »
Chyba troche przesadziłeś z tymi 70% rusków Raziel;P ogólnie jest jedna zasada, masz const to masz fajny klan i fajne itemzy.
Gimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

serv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 09, 2011, 08:02:13 pm »
A jakie klasy przeważają? Kim polecacie tam zacząć grę. Bo grałem ponad 3 lata necro ale z mana potami.

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 09, 2011, 08:06:40 pm »
Myślę że support, najlatwiej bedzie do cp sie dostac
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 09, 2011, 08:11:12 pm »
To zależy ile czasu chcesz poświęcać dziennie na grę jak sporo to najlepiej jakieś cp więc supporty. Jeżeli lubisz sobie pograć dla relaksu zabawy ale nie wiele godzin dziennie to z nukerów sh a z wojów chyba tyrek do bezstresowej gry i wtedy jesteś niezależny raczej.

Do klanów łatwo się dostać jak masz dobry online + dobry lv i tam parę jeszcze różnych drobniejszych aspektów.

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 09, 2011, 08:25:11 pm »
Zblizaja sie wakacje. Takze czasu bede mial sporo... A supportem mi sie nie chce grac bo gra tym do przyjmenych nie nalezy jak dla mnie... Rozumiem ,ze skille sie kupuje czy sa auto? To co polecicie najbardziej za klase.

« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 09, 2011, 08:31:27 pm »
Skille się kupuje. Skoro dla przyjemności graj tym co lubisz :D Tak jak powiedziałem nuker to najwydajniej sh, summoner to es, warrior to raczej tyr. Z tym że jeśli myślisz o cp to nukerem i summonerem nie tak łatwo znaleźć

« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 09, 2011, 09:22:42 pm »
A nukiem nie będzie się gralo ciężko bez many? Zawsze jak grałem to z potami...

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 09, 2011, 09:25:35 pm »
Ja gram raczej 2h dziennie dla przyjemności zrobiłem sh+kure (odnawia manę, daje buffki) w 7 dni nabiłem 77lv zrobiłem 3rd sam i dorobiłem się dc seta i sov+a+10 więc raczej ciężko nie jest :)

Zresztą jak zaczniesz grać i będziesz potrzebował pomocy odezwij się do mnie, postaram się pomóc na start. nick: Tamahome codziennie po 23 jestem
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2011, 09:27:53 pm wysłana przez Orzik »

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 09, 2011, 09:35:27 pm »
Do dobrego klanu żeby się dostać to, albo musisz znać ludzi z klanu, albo mieć na prawdę dobre cp, jakiegoś dobrego oli farmera, czy coś ;)
farmić się zapewne da z randomami :)

« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 09, 2011, 09:43:53 pm »
Tylko że te niektóre dobre klany są owszem dobre jeśli chodzi o grywalność ale czasem robią z deka przeginki ze swoimi zasadami i regułami. Nie szanują ludzkiego czasu i wymagają parogodzinnej intensywności i generalnie jak czasem nie można to nie szanują człowieka. Ale to niektóre klany te niby dobre

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 09, 2011, 10:16:24 pm »
Tylko że te niektóre dobre klany są owszem dobre jeśli chodzi o grywalność ale czasem robią z deka przeginki ze swoimi zasadami i regułami. Nie szanują ludzkiego czasu i wymagają parogodzinnej intensywności i generalnie jak czasem nie można to nie szanują człowieka. Ale to niektóre klany te niby dobre
Wydaje mi się, że tak jest ze wszystkim, jak chcesz być w czymś dobrym to poświęcasz sporo czasu na to :P

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 09, 2011, 10:19:42 pm »
s80 set kosztuje teraz kolo 12-14 baniek takze da sie samemu wyfarmic

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 09, 2011, 10:52:43 pm »
Ja gram raczej 2h dziennie dla przyjemności zrobiłem sh+kure (odnawia manę, daje buffki) w 7 dni nabiłem 77lv zrobiłem 3rd sam i dorobiłem się dc seta i sov+a+10 więc raczej ciężko nie jest :)

Zresztą jak zaczniesz grać i będziesz potrzebował pomocy odezwij się do mnie, postaram się pomóc na start. nick: Tamahome codziennie po 23 jestem
Czyli otwierales dual boxa? A tak bez boxa to ciezko jest bez many? Czy moze zamiast pakowac sie w magow lepiej isc w jakiegos warriora... Moze jakis lucznik lub tank...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2011, 10:58:52 pm wysłana przez szymek627 »

« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 09, 2011, 10:58:53 pm »
Wydaje mi się, że tak jest ze wszystkim, jak chcesz być w czymś dobrym to poświęcasz sporo czasu na to :P

Nie każdy kto poświęca dużo czasu jest w czymś lepszy od kogoś kto mniej go poświęca :) Tak samo trudno powiedzieć że jest ktoś w czymś dobry bo z pomocą ludzi ma lepsze sety itd. Czasami ten gorszy w gorszym grade potrafi lepiej grać od tego kozaka który gra wiele godzin dziennie i jest dobrze ubrany.

Co do tematu tak jak mówiłem sh + kura i nie ma praktycznie problemu z maną i nie trzeba dual boxa odpalać bo kura odnawia manę daje acu,empa co jest najważniejsze. Lucznik ? jak dla mnie potrzebują konkretnego buffa by jakoś szło. Tank jest fajny można pt dostać bez problemu natomiast jak czasem samemu się lata to strasznie powoli idzie zwłaszcza bez dual boxa z konkretnym buffem

Z warriorów do expa przyjemnego polecam tyranta. Silna postać ma wiele totemów dzięki czemu miło się gra i buffa aż tak bardzo nie potrzeba jak w wypadku tanków.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2011, 11:01:56 pm wysłana przez Orzik »

« Odpowiedź #17 dnia: Czerwiec 09, 2011, 11:03:50 pm »

Nie każdy kto poświęca dużo czasu jest w czymś lepszy od kogoś kto mniej go poświęca :) Tak samo trudno powiedzieć że jest ktoś w czymś dobry bo z pomocą ludzi ma lepsze sety itd. Czasami ten gorszy w gorszym grade potrafi lepiej grać od tego kozaka który gra wiele godzin dziennie i jest dobrze ubrany.

Co do tematu tak jak mówiłem sh + kura i nie ma praktycznie problemu z maną i nie trzeba dual boxa odpalać bo kura odnawia manę daje acu,empa co jest najważniejsze. Lucznik ? jak dla mnie potrzebują konkretnego buffa by jakoś szło. Tank jest fajny można pt dostać bez problemu natomiast jak czasem samemu się lata to strasznie powoli idzie zwłaszcza bez dual boxa z konkretnym buffem

Z warriorów do expa przyjemnego polecam tyranta. Silna postać ma wiele totemów dzięki czemu miło się gra i buffa aż tak bardzo nie potrzeba jak w wypadku tanków.
Chyba wybiore, SH. A jak na serwerze jest z buffami jescze mi powiedz. Ty expisz na full buffie czy nie koniecznie? Zaraz sciagam Gracie Final i jutro do gry!

Jakby ktos szukal CT2.3 to tu ma linka: http://www.fileplay.net/f/5178/mirrors#mirror-top
Wrzucam bo duzo stron usunelo go ze swoich serwerow.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2011, 11:08:10 pm wysłana przez szymek627 »

« Odpowiedź #18 dnia: Czerwiec 09, 2011, 11:14:34 pm »
Ja raczej expie z samą kurą i to wystarcza. Ważne aby expić tam gdzie herby lecą to dużo pomaga i dość często odnawia vita. Buffy są do 62 lv od newbie.

Oczywiście sam podejmij decyzje kim będziesz grał ja uważam że sh miło i przyjemnie się gra, tak samo fajnie mi się grało sorcem. Choć niektórzy uważają że nukerzy są be i fe :D

Ja wybrałem sh nie dlatego że dobry ma matack i potrafi ładnie przylać a dlatego że odpowiada mi jako klasa i gram dla przyjemności nim.

« Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 09, 2011, 11:18:56 pm »
Ok, dzieki za pomoc. jutro Tamahome sie powinienem odezwac wieczorkiem jak wszystko pojdzie po mojej mysli! To sie popytam o wiecej poprzez friend chat w grze.

« Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 22, 2011, 12:03:30 pm »
nie bede zakladal nowego tematu jaka jest cena ds z 150 fire??
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #21 dnia: Czerwiec 22, 2011, 01:17:51 pm »
róznie, od 500 do 800kk

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

« Odpowiedź #22 dnia: Czerwiec 28, 2011, 03:48:36 pm »
ja tez niebede zaczynal nowego tematu i chcialem zapytac czy DUAL BOX na RPG x15 jest dozwolony czy nie , jesli jest to w jakiej ilosci ?????

• check it
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwiec 28, 2011, 03:50:48 pm »
Z tego co pamiętam dozwolony jest multi a dokładnie main + 2 boxy.

« Odpowiedź #24 dnia: Czerwiec 28, 2011, 04:33:04 pm »
 :oops: a szkoda bo przeważnie na takich serwerach z boxami      to każdy sobie i 0 party jest  bo ludzie wola odpalic boxa jak suport z klanu. teraz po tym zastanawiam sie czy zaczynac grac bo ja lubie gran EE.