Othel Rogue

Zaczęty przez Itherus, Czerwiec 22, 2011, 02:54:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: Sanchi w Listopad 17, 2011, 06:04:41 PM
Jak sprawuje sie rogal vs tank w godzie?
Słabo, generalnie tanka czymkolwiek jest trudno ubić ( szybko )

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Phoeniks

powiem nawet, ze rouge nie ma szans zeby zabic tanka 1 na 1, chyba, ze ma duzo lepszy sprzet/lvl
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

orlok

http://l2movie.ru/god/othell-rogue/1444-airin-against-the-world-part-1.html

Wreszcie jakiś filmik z dagger pov. Nie powiem żeby to byl najlepszy dagger na świecie, ale już jakiś pogląd o klasie można sobie wyrobić. Podoba mi się styl klasy, ale zdecydowanie będzie trudno nią grać.

Alarion

Daggerem zawsze gralo sie trudniej, niz typowym dd i generalnie bardzo malo jest dobrych.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Itherus

Teraz dagger musi wiecej walić z liścia niz kiedyś takie wymuszenie regular ataku dla osiagniecia wiekszego jebniecia.

Onegar

Cytat: Itherus w Czerwiec 22, 2011, 02:54:20 PM

Sorry że tak wybiję was z rozmowy.
Nie wiem być może oto już ktoś pytał jeśli tak to ten post kosz.

Ok a więc drogi kolego a zarazem założycielu tematu powiedz mi skąd ty wykopałeś te statystyki?
Dwarf mystic? Kamael mystic? wtf?

Dwarf Fighter 87 WIT? a od kiedy ?? z tego co ja się orientuj eto powinno być 37...

Nie mam pojęcia skąd to wziąłeś skopiowałeś ale jeśli już coś takiego robisz to ze zrozumieniem a nie dla samego plusa.
Ok popraw to bo aż wali po gałach.

W sumie po poprawieniu to i tak można tego posta wywalić do kosza bo nic nie wnosi specjalnego.

Phoeniks

te, panie wazniak, jakbys przeczytal kilka postow nizej to zobaczylbys cos takiego:
Cytat: Vanquish w Lipiec 02, 2011, 01:08:18 PM
To zwykly blad, powinno byc 37 a nie 87.
jak nie masz zamiaru napisac nic co wnosi cos do tematu to daruj sobie debilne wytykanie bledow w poscie napisanym 5 miesiecy temu
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

BEAUTIFUL

Mam własciwie 2 pytania:
Czy ktos testowal ta opcje z 1 daggerem i jak sie przeklada na pvp, czy jednak jedyna  opcja sa te duale?.
I drugie pytanie jak wlasciwie wyglada oly na godzie, Teraz jest 8 klas i walka toczy sie miedzy tymi klasami? lub jak jest to rozwiazane.

Itherus

solo jest lepszy do 1v1 ze wzgledu na passyw,  duale na mass i tutaj nie ma ich nawet co porownywac, dps jest wrecz kosmiczny.  Jesli chodzi o olimpiade to walki odbywaja sie w tej chwili tylko w piatek,sobote,niedziele ostatni tydzien olimpiady to class based.

Arnold

Jaką rasą najlepiej grać teraz daggerem ? bo już się w tym gubię xD

/edit
trochę więcej poczytałem i stwierdzam ,że wezmę DE chociaż i tak nie ogarniam czy te rasy można wybrać na początku czy po wykonaniu questa na jakimś wyższym lvlu . sora za niepotrzebnego komenta :p
"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika"

Jezper

Po mojemu nic sie nie zmieni w stosunku do który lepszy. Elf<D.Elf<Human

Itherus

DE biorac pod uwage staty.

Porke

Ktos na forum pisal ze rogue wyrywa z butow z dmg, 2k w robe lub 4k crit wyrywa z butow ?:/ cos slabo...

Arimas

Cytat: Porke w Grudzień 03, 2011, 10:53:10 PM
Ktos na forum pisal ze rogue wyrywa z butow z dmg, 2k w robe lub 4k crit wyrywa z butow ?:/ cos slabo...
Chyba coś ci się przewidziało

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Porke

Niestety nie... Poprostu te blowy sa smieszne...

Alarion

no to niech ci Ither powie, czy takie śmieszne są, jak wali w robkę i jest ona ledwo żywa.

Btw zerknij na mojego frapsa i zobacz w przedostaniej scenie, za ile potrafił mi dagger wywalić.

Cat Drama Maker

roli

Po zrobieniu awaking questa i wybraniu odpowiedniej profesji musisz wcisnąć alt+k, a następnie wybrać trzecią zakładkę i wykupić skille :}
#edit A jak to już zrobisz to znajdź sobie jakiegoś enchantera bo bez buffa to sobie możesz co najwyżej po giran pobiegać...

Alarion

Cytat: roli w Grudzień 04, 2011, 05:48:29 PM
Po zrobieniu awaking questa i wybraniu odpowiedniej profesji musisz wcisnąć alt+k, a następnie wybrać trzecią zakładkę i wykupić skille :}

Dobra wskazówka, też polecam to zrobić : )

Cat Drama Maker

tommaso

P.def. debuffs stack ftw.

Acid

Cytat: Porke w Grudzień 03, 2011, 10:53:10 PM

/owned
Będę miał chwilkę to porobię Ci chyba screeny dmgu.
Często i gęsto zdarza się zdejmować robe userów na staba, a Ty piszesz 2k w robe? Tak jak zostało wyżej napisane... bez buffa to ciężko jest podziałać.  :oops:

Porke

Sprawdzalem to na buffie ktory jest dostepny z pota, wiec mozliwe ze dlatego jest tak a nie inaczej, zaraz sprawdze na full buffie.

Acid

Porke

zawad

Od dwóch dni  testuje Othel Rouge na PTS i szczerze powiedziawszy zawiodłem się.Nie wiem jak skille powyżej 85 lvl ale do 85 nie zbyt ciekawie to wygląda.Testowałem z kolegą, który brał po kolei różne klasy(sprzęt ten sam co na starcie). W pvp z Warrior Tyr zbijając mu hp do 20% myślałem,że wygram do czasu gdy nie załączył Power Revival. Z tankiem zawsze było ciężko wygrać.W walce 1 vs 1 cięzko będzie Othel Rouge wygrać(chyba jest to nie możliwe:)) z Warrior Tyr, Wynn Summonner, Sigel Knight,Aeore Healer troszke łatwiej będzie z Iss Enchanter, Feo Wizzard, a najłatwiej grało się w pvp z Yul Archer. Jest to moje subiektywne zdanie. Daggerami gram od C5.Oczywiście nie chce nikogo zrażać do tej klasy,każdy ma swój rozum i sam zadecyduje.GOD jest kroniką pvp dla  Warrior Tyr, Wynn Summonner.

Podsyłam link z Olympiady na którym widać jak radzi sobie Othel Rouge dla zainteresowanych.
www.youtube.com/watch?v=-fSfArhL7x0

Arimas

@Up
Pierdzielisz coś, u nas ither jakoś daje radę zabijać