Witaj
Gość

Wątek: postac na lancera  (Przeczytany 2333 razy)

• Pochwał: 0

postac na lancera
« dnia: Czerwiec 27, 2011, 07:01:33 pm »
witam, postanowilem wrocic na ruskiego offa, zobaczymy jak wyjdzie ;d
nie wiem jaka postac zrobic. ogolnie ogarniam wszystkie postacie ze swiata l2- wiadomo niektore wiecej niektore mniej. na H5 jeszcze nie gralem a sporo sie pozmienialo. moglby ktos podpowiedziec ktora postacia by sie fajnie expilo, na pvp zeby cos bylo.
zastanaialem sie nad palem( lub DA), tyrkiem, ES (innego summonera) lub jakims kamaelem. powtazam, nie wiem jak daleko zaszly zmiany w h5 wiec nei chce isc w "ciemno". chodzi mi o zrobinie postaci od 1 lvl (nie o kupno). wiem ze supportem nei byloby problemu z expem ale juz sporo supportowalem, ile mozna ;)
bylbym wiedzieczny za jakies podpowiedzi.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 27, 2011, 07:26:43 pm wysłana przez D4rk »

• Pochwał: 4

Odp: postac na lancera
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 27, 2011, 07:22:20 pm »
Od 1szego LvLa to będziesz musiał solować do 80, żeby CP ZNALEŹĆ

SUMMONER[ES best opcja], na god możesz na 85 zrobic quest na 4tą klasę i wybrać jaką chcesz klasę(a będzie ich 8, redukują ilość klas do 8 archer, tank, warrior, mage, rogue, enchanter{BUFF}, summoner, healer.

a)Zrób ESA => SOLUJ w kata do 75, po 75 rób forty na dobre EQ styknie
b)Kup EE 67/SE 66 -> od moich znajomych, graj w moim CP EEkiem z Premium account 19:30-23:30/24
c)Zrób Deskę/AW/TYR solo do 79/80 i szukaj CP.

d)Usuń L2 i nie graj :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 01, 2011, 11:21:26 am »
SUMMONER[ES best opcja], na god możesz na 85 zrobic quest na 4tą klasę i wybrać jaką chcesz klasę(a będzie ich 8, redukują ilość klas do 8 archer, tank, warrior, mage, rogue, enchanter{BUFF}, summoner, healer.

Jest pewien haczyk.

The update issues all characters who are level 76 or above with a single "Stone of Destiny." A character that has both "Stone of Destiny" and "Pact of Righteous Path" can Awaken into a different class.

E.g.: A Maestro normally Awakens as a Tyrr Warrior, but with both "Stone of Destiny" and "Pact of Righteous Path" it is possible to Awaken as a Sigel Knight, Othell Rogue, Yul Archer, Feoh Wizard, Iss Enchanter, Wynn Summoner or Aeore Healer.
    The "Stone of Destiny" disappears even if you Awaken as your designated class.
    The "Stone of Destiny" will only be granted once at the time of the update.
Co oznacza, że w momencie update'a musisz mieć 76 (nie jest powiedziane nic o trzeciej profie, ale pewnie też będzie potrzebna, żeby dostać). Cytat z http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=216369

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 01, 2011, 02:01:32 pm »
Dzisiaj tez zaczne gre na lancerze, wlasnie gre instaluje. Zrobie bishopa ostatnio spodobal mi sie na privie :> mam nadzieje ze ktos mnie przygarnie :D