Tak więc tak,mój serwer był godny uwagi od początku istnienia ... (
)
Było 70 online ... było mass pi fał pi i w ogóle,jednak przez tych Polaczków nie da się zrobić serwera
Ciągłe PM-Y Petycji to z 60 - Przy onlinie 40 ;oo
Zrobić im Hero to źle jeszcze cię wyzwą od pedałów
Próbowałem włączyć Global Chat od 35 Pi fał pi ale nie działało to powiedziałem że nie chce tego wprowadzać,ogólnie jeden gość mi napisał "i love you server,good job" boże ;o.Maniak.Śniło mi się potem w nocy że miałem 150 online
,no ale tak to bywa to był tylko sen wchodze patrzę a tu 40,no cóż ide na Mida tam na pewno już ludzie wyginęli ale patrze 10 online,podchodzi gościu do mnie i mówi że ubili tyrka w 10 osób i że jest jazda dobra żeby nie robić wipe ;oo , no dobra bawta sie ;d
Wchodzę na pvp server i co widzę ;ooooo ...
100 pm w sekundę z tego wszystkiego poszedłem zapalić bo aż mnie mdliło nie wiedziałem co ze sobą zrobić ... aktualnie mój serwer jest w fazie beta testów i będę go stawiał jedynie dla Proćwiniaków ... taka mała miejscowość,Proćwiniaki mi zgłaszają chociaż bugi a nie jak te cale Polaczki "BUG BUG OH MY GOD BUG OH MY GOD VETEL CHAMPIONSHIP"itd etc.tak więc pamiętacie l2-pro? ;D
Też mój -_-' serwer ale ... Pro stał aż siedem dni! ;d no to tego kunia znacie? xD nie no dwie maszyny pod serwer miałem od dwóch frajerów którzy polecieli na "DONATE" :d ale cóż zawiedli sie co ja im zrobie.Aktualnie będę szukał kolejnego frajera i postawie kolejny serwer a wy nie domyślając się iż postawię go właśnie ja przyjdziecie do mnie grać
,aż do momentu w którym zaliczę sobie 300 online i postanowię opublikować swoją osobę ;d,jeżeli to zaliczę będę spełnionym administratorem,umiem się maskować tak więc czekajcie na mój nowy niespodziewany projekt Lineage 2!
Pozdrawiam wasz niesamowity Dex07! Team no corupted!!