Warrior Tyr

Zaczęty przez EsTeCzteryRkA, Czerwiec 30, 2011, 10:57:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

auros

czyli indywidualnosc wszystkich fighterow sprowadza sie do tych kilku smiesznych skili rasowych ?
szkoda :(

Kamal

te rasówki wcale nie są takie śmieszne :>

Alarion

Co sądzisz o tym Tomaso? Czyli jednak glad przebudzony w tyr warriora = OP OP OP : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 01:29:03 PM

Co sądzisz o tym Tomaso? Czyli jednak glad przebudzony w tyr warriora = OP OP OP : D

ten screen jest już nieaktualny.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Alarion

tzn? Nie da się, czy co masz na myśli?

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 01:39:55 PM
tzn? Nie da się, czy co masz na myśli?

po lvl widzę ze dość dawno robiony :) a czy ma wyższy OE spirit tego nie wiem.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Alarion

domyślam się, że da się wyżej raczej, tylk oszansa wzrasta stopniowo na przedziale 85-99

Cat Drama Maker

ARCYK

To przez enchant duelist spirit po przebudzenia najlepiej wychodzi, by zrobić tyrr warriora z glada? Bo nie wiem czy u reszty profek coś ciekawego zostaje. Ale coś mi się wydaje, że długo to tak nie zostanie. Chociaż kto wie co sobie wymyśli encepencesoft...

Alarion

wątpię by w najbliższym czasie to zmienili.

Cat Drama Maker

tommaso

Cytat: Alarion w Grudzień 22, 2011, 01:29:03 PM

Ciekawa opcja, zwłaszcza, iż istnieje perspektywa enchantowania Duelist Spirit aż do +20, a to o ile się nie mylę by dawało ~20% dmg w PvP - w połączeniu z Boost całkiem niezły OP i chyba Berserk buff się nie umywa.
http://gametsg.techbang.com.tw/lineage2/index.php?view=pic&pic=310864

Dodatkowo w update'cie po Harmony (Tauti) skille mają działać inaczej - większy power, inna kalkulacja dmg przy użyciu Soul Shotów (nie wiem czy u Warriora, ale na pewno u Rogue), oraz w końcu mają brać pod uwagę P.Atk. użytkownika.
http://power.plaync.co.kr/lineage2/%5B%ED%85%8C%EC%8A%A4%ED%8A%B8+%EC%84%9C%EB%B2%84%5D+%ED%83%80%EC%9A%B0%ED%8B%B0+%ED%81%B4%EB%9E%98%EC%8A%A4

Także w przyszłości Tyrr Warrior-Duelista może okazać się całkiem niezłym killerem.

Ulquiora

Omg specjalnie skasowałem swoje posty, a teraz wy o tym piszecie. Fajnie że to odkryliście, ale muszą inni o tym wiedzieć, kasować mi posty ale to już!  :P

AsmWalker

Zaelot , fury fist zostają tyrkowi po przebudzeniu?

Ulquiora

Cytat: AsmWalker w Grudzień 24, 2011, 12:23:38 PM
Zaelot , fury fist zostają tyrkowi po przebudzeniu?
Czytaj dokładnie od początku ten topic

auros

jedyne co mu zostaje to wyglad :)

czyro

Nigdzie nie znalazłem info ani video by cokolwiek zostawało z 3rd profesji ... jeżeli zostaje jakiś skill to nie jest brany jego zamiennik z 4th profki ... wiec mamy umiejętności rasowe i 4th profke + wygląd postaci i być może statystyki bazowe ... Ma ktoś link do potwierdzonego źródła ze np Gladiator zostawia sobie jakieś skille i ma wszystkie z Tyr Warriora a np Tyrrant traci wszystko (Fist Fury Zalot etc) i maj wyłącznie z Tyr'a ??

Alarion

na 100% gladowi warto zostawić duelist spirit. co do innych nie wiem czy w ogóle coś się i jest to opłacalne. Na pewno duelist spirit na 4 profce daje kosmicznego kopa w PvP warriorowi

Cat Drama Maker

czyro

A czy wiadomo z jakiego skilla rezygnujemy zostawiając Duelist Spirit ?? oraz ... Czy skille takie jak Fist Fury/Zalot oraz inne z pozostałych klas zmieniające się w Tyr Wariora po prostu znikają i nie dostają zamienników

Alarion

wszystko jest w tym topicu, przeczytaj dokładnie.

Cat Drama Maker

hrypek

light or heavy  armor?

light +2 str i 89 pdef +10 speed + 3 celnosc + 6 evasion i plus 5 proc uniku krytyka 
heavy +2 str 104 pdef

dawaj nawijaj
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

Kamal

Mi się lepiej grało w lighcie, ale kto co woli

sosula

Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

toshiro-

Na szczęście duelist spirit działa tylko z dual swordami. Dual blunty podkręcone na +4 lub więcej zwiększają damage ze skilli, ciekawi mnie jaki jest przyrost na czerwonych latarkach ;)

JennaJ

Ktos sie moze przebudza z Kamalola lub wie co sensownego mozna mu zostawic? ;)
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

tommaso

Cytat: toshiro- w Styczeń 03, 2012, 02:16:49 PM
Na szczęście duelist spirit działa tylko z dual swordami. Dual blunty podkręcone na +4 lub więcej zwiększają damage ze skilli, ciekawi mnie jaki jest przyrost na czerwonych latarkach ;)

To jest połowicznie prawdą, bonus w PvP działa z każdą bronią, dodatkowy Atk.Spd. tylko z dual swordami.

toshiro-

Cytat: tommaso w Styczeń 03, 2012, 05:02:44 PM
Cytat: toshiro- w Styczeń 03, 2012, 02:16:49 PM

To jest połowicznie prawdą, bonus w PvP działa z każdą bronią, dodatkowy Atk.Spd. tylko z dual swordami.
Jesteś pewny? Sądziłem, że blunty w miarę wynagrodzą innym klasom brak DS  :?