Battle Cleric (aka Bishop przodowy ;p) - Baium Lancer 12.09.2011

Zaczęty przez Alarion, Wrzesień 16, 2011, 04:25:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

okej, me download nao

tylko brb mom, musze zalogowac 2 konta na privie zeby dostawac PC cafe punkty za PA zeby kupic czapki!

Nervoson

Fajny fraps, ale w ogole to wszystko co jest do minuty 8 to bym wywalł bo nic nie widac. Poźniej juz coraz lepiej ;) fajne tam pvp mieliscie. A train w 22 minucie super ;)

A no i Shogal nauczyl sie rebuffowac na pvp GZ! Shogalku

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

DefrO

Gildus

dobrze sie odnajdujecie w tej calej zadymie widac zgranie. niestety nie jestem fanem mass pvp i jakos tak cienko mi sie to zawsze oglada :P czekam na ten sam pov ale z jakichs 9v9, najlepiej nie przyspieszony ^^.
ps przydalaby ci sie ikonka cleanse gdzies na 3/4 pasku zeby widziec reuse - zwlaszcza jak trzeba wycastowac na suspension
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

Alarion

Cytat: Nervoson w Wrzesień 17, 2011, 09:08:08 AM
Fajny fraps, ale w ogole to wszystko co jest do minuty 8 to bym wywalł bo nic nie widac.

Nie bawiłem się w ogóle w edycję w 1 scenie. Po prostu chciałem ukazać, jak wygląda gdy takie 2 zergi biją się przez kilka godzin. Dltaego dałem w sumie jakby "spis treści" w 1 poście, żeby jak ktoś widzi, że mu 1 scena nie pasuje, to mógł przewinąć do drugiej. Myślę, że od 2 już  more or less but worth of watching : D

Poźniej juz coraz lepiej ;) fajne tam pvp mieliscie. A train w 22 minucie super ;)

Bezmózg niektórych enemy mnie czasem rozkłada na łopatki ^^

W sumei nie wiem naprawdę, skąd te przyp*** do niego, bo u nas nie miał z tą funkcją problemów od początku gdy zaczął grać...?  :o

Cytat: DefrO w Wrzesień 17, 2011, 09:59:09 AM
tym bsoe w 19 minucie niszczysz

To nie było tak, że mi szkoda % czy coś. W sumie na całym PvP padłem z 5-6 x. Jak to Vorloc napisał na Goha.Ru "It's awsome to be unknown they never target too much".

A b soe spaliłem, żeby nie wypalili mnie dodatkowo z many i takie tam. Chociaż po przeanalizowaniu widzę, że tam w sumie zaraz bym padł :> W końcu survival round, ciągle w środku enemy : )

@Gildus

Pomyślę nad ikonką, chociaż jej użyteczność byłaby dla mnie w zasadzie jedynie na mass PvP, gdyż w normal PvP nawet dostając suspensiona jakiegoś poważnego problemu z wyczuciem nie mam. A fraps większość czasu (nie licząc ostatniej sceny i kilku krótkich momentów) był na około 10% przypsieszeniu. Myślę, że nie dużo, bo u Jassina się przywawali, że jak dał +20% to już było beznadziejnie.

Co do 9 vs 9. Kompa mam od  zeszłego tyg. Na razie było TW, siege, baium i od wtorku ciągle jakieś problemy z onlie. A to ktoś wizyta u lekarza, a to ktoś coś tam i mam nadzieję, że od pon. coś wreszcie frapsnę i co najważniejsze, chłopaki (Roland, Rapid i Dyma) się ogarną i wyślą Delisowoi Fraps ...  :x
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Wrzesień 17, 2011, 11:08:30 AM

W sumei nie wiem naprawdę, skąd te przyp*** do niego, bo u nas nie miał z tą funkcją problemów od początku gdy zaczął grać...?  :o
Bo jakbyś grał z nim wcześniej to byś wiedział
Myślę, że powiedzenie "Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr" tu pasuje

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

montezuma

fraps ok, grasz w miarę dobrze bez większych pomyłek. jaki był skład bo zauważyłem 4 suport. Jeżeli to było 2bp/ee/wc,  to 2 bp chyba nie używał clenase. Jeżeli 2 to se/ee to także grał kiepsko, wc biegał przez pewien czas bez mp. to co nad czym musicie popracować to nauczyć waszych OL ze vop używa się na pve, a nie pvp, większość czasu biegałeś z vop zamiast cov. Twoj EE powinien dać ci pow kiedy straciłeś cov, a wc nie mógł rebufnac cov. WC powinien posiadać 2-3 talizmany life force w przypadku kiedy musi zrobić rebuff a jest pozbawiony many.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Alarion

Cytat: montezuma w Wrzesień 17, 2011, 11:49:34 AM
fraps ok, grasz w miarę dobrze bez większych pomyłek. jaki był skład bo zauważyłem 4 suport. Jeżeli to było 2bp/ee/wc,  to 2 bp chyba nie używał clenase.

No cóż, Kajo (Matus IG, drugi bish) ma niestety od dłuższego czasu znaczące lagi. Chwilę działa mu dobrze, a potem lag i tak w kółko. Najgorzej ma na mass PvP, chociaż i na casual PvP zdarzają się cyrki. Mam nadzieję, że ogarnie jakoś neta wkrótce...

Cytat: montezuma w Wrzesień 17, 2011, 11:49:34 AMto co nad czym musicie popracować to nauczyć waszych OL ze vop używa się na pve, a nie pvp, większość czasu biegałeś z vop zamiast cov.

Żeby tylko VoP-a przerzucali to pół biedy, ale tardy notorycznie spamują zerki i do niedawna buffy na kryty itd. Trudno byłoby to zmienić. Czasami w ciągu 1 rebuffa rzucają np. zerka z 10 x... To oczywiście nie do Ciebie Sabaton : *

Cytat: montezuma w Wrzesień 17, 2011, 11:49:34 AM
Twoj EE powinien dać ci pow kiedy straciłeś cov, a wc nie mógł rebufnac cov. WC powinien posiadać 2-3 talizmany life force w przypadku kiedy musi zrobić rebuff a jest pozbawiony many.

Nad tym możemy popracować.

Dzięki za opinie ^^

Na takim mass PvP jest dużo chaosu i zamieszania. Trudno czasem wszystko ogarnąć i cancel buff/disco jest najgroźniejszą kwestią tutaj.

Cat Drama Maker

Nervoson

Cytat: Alarion w Wrzesień 17, 2011, 11:08:30 AM
Pewnie u nas robił to specjalnie zeby nas zdenerwować ;)

tak btw tu jest niezłe pivipi http://www.myspace.com/video/vid/801244414

Alarion

Niech nasi kumple ze wschodu też to obejrzą. W końcu wszystkie sied'y były na tym Baiumie i był to jeden z lepszych baiumów ever : )

Cytat: Nervoson w Wrzesień 17, 2011, 01:02:08 PM

tak btw tu jest niezłe pivipi http://www.myspace.com/video/vid/801244414

Dobreee! : >

Cat Drama Maker

Dyma

nie wciskaj kitu majkel, po prostu jesteś tak podjarany zrobieniem frapsa, ze wstawiłbyś go nawet na wp.pl jakby dało rade ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Delios

Archeage <3

Alarion

Cytat: Dyma w Wrzesień 17, 2011, 04:16:55 PM
nie wciskaj kitu majkel, po prostu jesteś tak podjarany zrobieniem frapsa, ze wstawiłbyś go nawet na wp.pl jakby dało rade ;p

Najbardiej chciałem na stronkę bravo.pl :<<

Cat Drama Maker

AnDrIx

Vraghor

retired

Alarion

z jakim dopiskiem? "Szkoda, że nie było Dartha" czy innym jakimś? : >

Cat Drama Maker

PuFF

AndyBishop

Alarion

Cat Drama Maker

Alarion

Cat Drama Maker

AndyBishop

Cytat: Alarion w Wrzesień 17, 2011, 06:37:17 PM
Cytat: Nervoson w Wrzesień 17, 2011, 06:36:22 PM
baiuma :)

coś mnei ominęło...?

Cytat: Alarion w Wrzesień 13, 2011, 02:02:28 AM
Dzisiejszy Baium był póki co best ever. W pewnym momencie wszystkie side'y zawitały i było naprawdę fajne ALL VS ALL: Freedoms (++130 osób) vs Espada (Victoria mówił, że ich około 60-70 osób) vs CLF (początkowo 110, pod koniec 60 online, czyli znów słaby) vs Swords (?)

Bite ponad 3 h PvP (chyba z 400 pucharków do cleanse użyłem : D ). dużo fajnych momentów i zwrotów akcji. Większość czasu dominowali Freedmos (jednak zerg ++150 osób + prawie all wardy robią swoje).   

Frapsed +45 min i z materiału jestem bardzo zadowolony. Miło też, że sporo naszych kolegów z Swords się załapało (Akcja z Rudzikiem kinda the best!) Większość czasu ~~13 FPS z Frpasem w całym zergu, więc nawet lepiej niż na siege i TW.

no i Baium w końcu nasz : >

GF wszystkim