Battle Cleric (aka Bishop przodowy ;p) - Baium Lancer 12.09.2011

Zaczęty przez Alarion, Wrzesień 16, 2011, 04:25:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

to było bardziej jako podsumowanie. Nie pierwszy i mam nadzieję, nie ostatni. Ale to się tylko gry, więc dalej nie wiem do czego pijesz tym obrazkiem O_o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sarin.

Alarion

Cat Drama Maker

Vraghor

hehe dobre dobre :p widze Alarion zyskales nowego hejtera  :P
retired

Alarion

Cat Drama Maker

Dyma

jakby to powiedział agent Smith: "more, more, more... !"

btw, ciekawe kiedy mod Acid zacznie "czyścić" temat :D
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Daglas

AndyBishop

Cytat: Alarion w Wrzesień 17, 2011, 07:21:36 PM
to było bardziej jako podsumowanie. Nie pierwszy i mam nadzieję, nie ostatni. Ale to się tylko gry, więc dalej nie wiem do czego pijesz tym obrazkiem O_o
do niczego. zapytałes jaki inny mógł by być tekst na demotywatorach i mi to do głowy przyszło

Arimas

This thread lacks pony so:

Tak żeby was powkurwiać bo nudno a alarion nie umie grać bishem i jest attention whore bo postnął to na kilku forach :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Quentim

Cytat: Sarin. w Wrzesień 17, 2011, 07:38:25 PM
bystroscia nie grzeszysz albo udajesz greka :)

Poprostu rodzice mu nie powiedzieli skąd sie biorą dzieci.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Bubacz

Cytat: Arimas w Wrzesień 17, 2011, 08:28:41 PM
Tak żeby was -_-'ć bo nudno a alarion nie umie grać bishem i jest attention whore bo postnął to na kilku forach :D

Ja nie umiem do dzisiejszego dnia grać sws'em i co? Jakoś świat się z tego powodu nie skończył... A Ty zamiast postować, lepiej się loguj i na******my w vindi!
---
ShiningWill - Me haz shield!

Arimas

Cytat: Bubacz w Wrzesień 17, 2011, 09:23:18 PM
Cytat: Arimas w Wrzesień 17, 2011, 08:28:41 PM
Tak żeby was -_-'ć bo nudno a alarion nie umie grać bishem i jest attention whore bo postnął to na kilku forach :D

Ja nie umiem do dzisiejszego dnia grać sws'em i co? Jakoś świat się z tego powodu nie skończył... A Ty zamiast postować, lepiej się loguj i na******my w vindi!
Potem

Up up> QQuentim, miałeś grać z nami, chyba nie ciskasz w ten syf co jest na eu becie?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sarin.

i co ta gra jest naprawde taka fajna? co tam takiego jest dobrego arimas?

:D

Alarion

Cat Drama Maker

Bubacz

Cytat: Sarin. w Wrzesień 17, 2011, 09:42:52 PM
i co ta gra jest naprawde taka fajna? co tam takiego jest dobrego arimas?

Ofc, w końcu niespełnione zachcianki z Devil May Cry stają się rzeczywistością! Można naklepać czemuś złemu z kumplami, co na wyższych poziomach nie jest wcale takie proste(bossy mają dużo hp, a potrafią 2shotować ludzi w plate armorze ^^).
Ja już nie mogę się doczekać, aż wyjdzie update z mapami do pvp ;) tak wiem nie jest to stricte pvp gra, ale do tego to chyba tylko fps'y się zaliczają...
---
ShiningWill - Me haz shield!

AndyBishop

moglibyście mi napsiac na gg 8970290 jak ściągnąc i właczyć tego vindi. bo mnie downloader się zawiesza

Gildus

Cytat: Alarion w Wrzesień 17, 2011, 11:08:30 AM
...gdyż w normal PvP nawet dostając suspensiona jakiegoś poważnego problemu z wyczuciem nie mam
15 sek reuse skilla i na wyczucie rzucasz nic tylko pogratulowac ogrania :P czesto bijecie sie z nukerami na codzien?
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

Alarion

trochę rzadko. Ostatnio głównie pt rezistance na nas/my na nich wpada, które po kilku miesiącach  takiego "pół afk" (nie mieli połowy składu) wreszcie ma znów mocny team. Niestety pt mage z 2 hero, z takim poziomem wyfarmienia, które leata sobie na full buffie (łącznei z buffkami od WC) jest nie na nasz poziom. Na dodatek w żadnym wypadku nei chcą 9 vs 9 w warunkach all mighty (czyli buffujesz się tylko tym, co masz w swoim party).

15 sec re use cleanse, to chyba tylko, gdy rzuciłem cleanse bez renewalla na suspe, prawda? ; p

Nie no, zerkając na chat gdy naciśniesz, widzisz ile ci zostało. wiadomo, że nie liczę sobie pod nosem "15, 14, 13 ...", ale jak wcisnę i zobaczę "zostało 4 sec coldownu" to dalej na wyczucie już nie kłopot. Tak się przyzwyczaiłem, ale w sumei zerknę z ikonką na pasku, to może nei być głupie : )

Cat Drama Maker

Gildus

wlasnie z renewalem (za to jak sie doda konski buff to z 6-7 sec na susp o0). tez gralem bez ikonki ale po co bezsensownie klikac jak mozna w tym czasie np backfire komus zarzucic :P
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

Alarion

na którym też dostaniesz 3 x dłuższy coldown ; p

Nie no jasne, nei ma się o co sprzeczać, jest wygodniej w takich sytuacjach. ^^

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: AndyBishop w Wrzesień 17, 2011, 11:05:07 PM
moglibyście mi napsiac na gg 8970290 jak ściągnąc i właczyć tego vindi. bo mnie downloader się zawiesza
http://www.gamershell.com/download_75666.shtml
Polecam ściągnąć z tego, na necie 6mb leciało mi praktycznie perm 500kb
Potem elegancko install+update

Ich downloader za bardzo wariuje jak dla mnie, np. przez minute leci 600+ a potem przez pięć 100

btw. jak masz dostęp na TS oc to pomęcz bubacza jak zainstalować xD

Alarion

Cytat: Sabaton w Wrzesień 17, 2011, 06:36:58 PM
Some Fraps from old times =)

http://www.youtube.com/watch?v=LG-x2wb175E

Nie takie dawne, pamiętam dobrze tą akcję. Bardzo żałuję, że nie mieliśmy wtedy pełnego składu (brakowało chyba 2 osób) i akurat kiedy przyszliście kite'ować połowa z nas poszła po coś do jedzenia. Aż się dziwię, że mnie wtedy nie ubiliście, bo chyba bez songów biegałem : D

Cat Drama Maker

Vraghor

zdziwilbym sie jakbys nie mial jakiejs sensowsnej wymowki na wpierdziel
:D :D :D :D :D
retired