Problem z wejsciem na Beta testy L2.ru

Zaczęty przez s@rn@, Październik 09, 2011, 03:35:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

s@rn@

Witam, jw. Mam problem z połączeniem się z PTS serwerem. Otóż tak: skopiowałem na drugi dysk pliki H5 z ruskim oficialnym klientem, nastepnie zainstalowałem nowego zapuskatora. Po tym zrobiłem skrót zapuskatora i dodałem w elemencie docelowym końcówke "ver:pts". W zapuskatorze zrobił się full Update (okolo 3GB). Po kliknieciu przycisku wejscia (w prawym dolnym rogu, żółto - czarny) włącza sie Okienko z check filem. I tu właśnie zaczyna sie problem: Kiedy ładuje sie pierwszy plik "lineageII.new" okienko gasnie samo i nic sie nie dzieje. Kilka razy probowałem robić to samo, lecz cały czas gasnie. Jesli wie ktos jak pozbyc sie tego problemu, prosze o pomoc. Pozdrawiam

Sanchi

ja po prostu zrobilem skrot do zapuskatora na pulpicie, updatowałem i odpalając przez ten skrót nie mam żadnego check files wszystko ładnie śmiga. nie robilem kopii L2, zrobiłem to na zainstalowanej już grze.

arth

Cz da radę jeszcze odpalić tego PTSa?
Jeśli tak to jak?

arth

zrobiłem i odpala się identycznie jak normalnie, widzę listę full serwerów i swoje postacie

Bubacz

---
ShiningWill - Me haz shield!

roli

arth

u mnie fullcheck (przycisk koło startu) trwa 2 sekundy i dalej tak samo

KubusPuchatek

I tak jest lipa bo kotków juz nie ma i prfy nie zmienisz no chyba ze zrobisz sam to tez w sumie nie duzo roboty.

arth

nie obchodzi mnie to, napisz mi jak uporać się z tym abym mógł wejść

KubusPuchatek

nie obchodzi mnie to :> ja właśnie sprawdzałem i moge wbic ;) xaxaxao