Pytania i odpowiedzi początkujących (i nie tylko) odnośnie L2 GoD - temat zbiorczy.

Zaczęty przez Nathis, Październik 15, 2011, 04:24:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cezary93

Cytat: Dyma w Grudzień 02, 2011, 02:19:39 PM
Bound Item to zwykły item, na który jest nałożone ograniczenie - nie można go tradować. Wszystkie bonusy dodawanie SA atri itp działa
To nie czaję... Tu zdjęcie co powinien dać set Mithril (D-Grade):

Tutaj staty w secie Devition:

Tutaj staty w secie Mithril (cały oczywiście BOUND):

W takim razie tylko A grade wzwyż dają bonusy z setu?
Cytat: Cezary93 w Grudzień 02, 2011, 02:10:44 PM
na rękawiczkach Majestic - również bound - miałem wyraźnie napisane "A part of Majestic robe set".

Z kolei na C-Grade rękawiczkach, które SĄ potrzebne do setu mam napisane tak:

Pytanie krótkie i proste, czy jak skleję sobie CAŁY set BOUND MAJESTIC ROBE czy MAJOR ARCANE to dostanę bonusy z setu?
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

maxtorek

jak widac po screenach dziala to tylko w  a grade + , ewentualnie b grade'y ale ich nie pokazales wiec nie mam wiedzy.

Cezary93

Tak też sobie wydedukowałem, ale potrzebuję w 100% dobrego info a nie gdybania :D
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.

maxtorek

a reszta co za roznica skoro 61 i tak wbijesz w pare dni

Mam pytanie.. Czy certyfikaty z subklasy bedac dzialac w ten sam sposob jak to bylo wczesniej? po przemianie oczywiscie.

Cezary93

Super, ale chodzi mi o to, czy muszę zbierać sałatę na DC FULL ROBE czy MJ BOUND ROBE da mi bonusy. Inaczej szkoda mi siana na MJ, który nie da mi nic.

Vivinia

Bonus z setu dostajesz nawet z seta poskładanego z bound i normal items.

Czyli samo bound -> bonus, samo normal -> bonus, mieszane -> bonus.

"Laugh whenever you can. Keeps you from killing yourself when things are bad. That and vodka."

Mc6

da sie przesunac pasek castowania skilli? jest co najmniej w nieciekawym miejscu ;p

Vesir

Witam nie wiem czy ktoś z was gra może na becie innovy gladem ale mam nadzieje ze ktoś mi pomoże :) zastanawiam się u kogo teraz składa się dualki A/S grade ? z tego co widzę bronie B/A/S są dostępne w luxory, ale nie ma tam duali ;/ jeżeli wygląda to tak jak kiedyś to może być  z tym problem = (1) szukanie gargamela po miastach (2) w luxory nie ma TB wiec nici z duali top A i S  :x      (3) nawet jak bym chciał złożyć Kesh*kesh to wyszło by mnie to 3x drożej niz kupienie broni top A na inna postać... Grałem chwile na Naia po wejściu GOD i tam nie ma tego problemu dzięki (Path to Awakening) na 55 dostałem paczkę z top A grade weapon, a na 70 dostałbym z bronią S grade wiec nie było by problemu... 

123qwe

Cezary93

Cytat: Vesir w Grudzień 03, 2011, 08:23:41 AM
Witam nie wiem czy ktoś z was gra może na becie innovy gladem ale mam nadzieje ze ktoś mi pomoże :) zastanawiam się u kogo teraz składa się dualki A/S grade ? z tego co widzę bronie B/A/S są dostępne w luxory, ale nie ma tam duali ;/ jeżeli wygląda to tak jak kiedyś to może być  z tym problem = (1) szukanie gargamela po miastach (2) w luxory nie ma TB wiec nici z duali top A i S  :x      (3) nawet jak bym chciał złożyć Kesh*kesh to wyszło by mnie to 3x drożej niz kupienie broni top A na inna postać... Grałem chwile na Naia po wejściu GOD i tam nie ma tego problemu dzięki (Path to Awakening) na 55 dostałem paczkę z top A grade weapon, a na 70 dostałbym z bronią S grade wiec nie było by problemu...
U Blacksmith of Mammon pewnie... Koło Blackmeter of Mammon.

Klucznik

nie działą opcja szukaj wiec zadam pytanie tutaj. jaki teraz sie robi quest zeby zbic pk na godzie bo zeby normalnie bic moby to 1 pkt karmy to jest mniej wiecej 10 mobow :S
POZDRO LOL

surda

Cytat: Klucznik w Grudzień 03, 2011, 03:52:42 PM
nie działą opcja szukaj wiec zadam pytanie tutaj. jaki teraz sie robi quest zeby zbic pk na godzie bo zeby normalnie bic moby to 1 pkt karmy to jest mniej wiecej 10 mobow :S

Nie chcę cię martwić ale w GoD nie ma questa na zbicie punktów PK.

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

mrow

Witam panowie. Potrzebuje informacji kim moge zostać po przebudzeniu. Na każdej stronie widze inne informacje.

Jaka klasa daje mi możliwość zostania healerem ? oraz jaka klasa daje możliwość zostania summonerem?

Pwrót do gry - 02-12-2011r

Acid

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Arimas

Cytat: mrow w Grudzień 03, 2011, 06:18:42 PM
Witam panowie. Potrzebuje informacji kim moge zostać po przebudzeniu. Na każdej stronie widze inne informacje.

Jaka klasa daje mi możliwość zostania healerem ? oraz jaka klasa daje możliwość zostania summonerem?
Daj link do 3 stron na których jest sprzeczne info, to dam ci listę klas  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

mskoks

Siema mam pytanie czyli dla polaka innova>ncsoft????     Widze ze juz klany robicie itp... wlasnie sciagan innove i mam nadzieje ze bedzie rownie fajnie jak na shilen albo lepiej oby ty byla prawda

karpiu2822

dostałem(nie wiem skąd bo miałem burdel w kieszeni :p) taki dagger i nie mogę nic z nim zrobić
Oo

MastJedi

jak to nic? możesz go ubrać :) Nawet shoty uzywa.
Ja myślałem, ze na Enchantera dadzą przynajmniej duale a dostałem staff :/

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

chudy111

Cytat: MastJedi w Grudzień 03, 2011, 10:03:59 PM
jak to nic? możesz go ubrać :) Nawet shoty uzywa.
Ja myślałem, ze na Enchantera dadzą przynajmniej duale a dostałem staff :/

Pozdrawiam

ja dostalem dualswordy na enchanterze :)

Mam pytanie dotyczace itemow z shopu, tych unundetified, kupilem ich z 50 i wszystkie sa bound, a niby jest szansa ze beda normal :/ to jakis bug czy poprostu mam takiego pecha?

karpiu2822

zanim dali 85lvl to udało mi się dostać klatę salamander zwykłą reszta bound
Oo

Senti

Czy skille takie jak Dark Blast ,Dark Force itp. u healera są attrb dark czy bez attrb ? Jaki attrb robić po 85lvl ?