Flame topic o god/f2p/EUvsRU itp

Zaczęty przez haran, Listopad 21, 2011, 08:19:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

Cytat: Ulquiora w Listopad 30, 2011, 08:31:19 PM
Cytat: Acid w Listopad 30, 2011, 11:33:56 AM
Żebyś się nie zdziwił jak serwery innovy będą postawione na wschodzie, gdzie bez wspomagaczy typu BP/latency fix też nie pograsz komfortowo.
Nawet jeśli tak by było, to i tak wole innove niż ncwest i bot trainy biegające u nich

LF CP! pm, osoby pokroju kamiil mówię stanowczo nie  :bump: Konkrety chcę

szukanie cp na forum, a co z tym idzie robisz CP z ludzmi ktorych nie znasz to fail jak nic i nei o to chodzi w const, pozdro

Horken

Cytat: kamiil w Listopad 30, 2011, 09:53:56 PM
szukanie cp na forum, a co z tym idzie robisz CP z ludzmi ktorych nie znasz to fail jak nic i nei o to chodzi w const, pozdro

Dokładnie. Najlepiej wywiesić ogłoszenie na uczelni "SZUKAM LUDZI DO CONSTA W LINEAGE 2 EU BY INNOVA"
hahaha
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

kamiil

Cytat: Horken w Listopad 30, 2011, 09:56:21 PM

Dokładnie. Najlepiej wywiesić ogłoszenie na uczelni "SZUKAM LUDZI DO CONSTA W LINEAGE 2 EU BY INNOVA"
hahaha

chodzi mi o const skladajacy sie z ludzi, ktorzy nigdy ze sobą nie grali ( nie wiesz jak zachowaja sie w okreslonej sytuacji, skillu w pve-pvp ogarnieciu gry i milion przykladów, nie mowiac o zaufaniu), w 90% przypadkach konczy sie failem

mrow

Cytat: kamiil w Listopad 30, 2011, 09:59:28 PM

hahaha

chodzi mi o const skladajacy sie z ludzi, ktorzy nigdy ze sobą nie grali ( nie wiesz jak zachowaja sie w okreslonej sytuacji, skillu w pve-pvp ogarnieciu gry i milion przykladów, nie mowiac o zaufaniu), w 90% przypadkach konczy sie failem

Jeśli ktoś nie ma żadnego znajomego i chciałby grać w const to co ma zrobić?

a) powiesić się
b) grać w cp z randomami
c) podaj swoją odpowiedź?
Pwrót do gry - 02-12-2011r

Malum

"There is no right and wrong, There is only fun and boring"

kamiil

jak ktos nie ma zadnego znajomego to rpzegrał zycie  :noob:

Horken

No ale przecież jak się zbiera CP i ktoś nie pasuje do niego to jest wspólne głosowanie. Większość stwierdzi, że nie teges - dziękujemy i cya :)
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Gandam

Tenebrae nigdzie sie nie wzbiera. [l2ws]
@WlodzimierzuSz.. :P
skoro poszedłbym tam gdzie jest "Frost" to raczej oczywista odpowiedz ze jestem przeciwny botom ...
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

mrow

Cytat: kamiil w Listopad 30, 2011, 10:18:02 PM
jak ktos nie ma zadnego znajomego to rpzegrał zycie  :noob:

Znajomego do współgrania. Więc? Będzie konstruktywna odpowiedź czy troling?
Pwrót do gry - 02-12-2011r

rexetin

L2ws to jakis priv ? ;x Jak mozna grac na priv shicie skoro retail free ? Wspolczucia .

maxtorek

Cytat: mrow w Listopad 30, 2011, 10:12:57 PM
Cytat: kamiil w Listopad 30, 2011, 09:59:28 PM

hahaha

Jeśli ktoś nie ma żadnego znajomego i chciałby grać w const to co ma zrobić?

a) powiesić się
b) grać w cp z randomami
c) podaj swoją odpowiedź?

Zacznijmy od tego, ze sam jestes randomem. Jedna z opcji jest bardzo  szybkie wyfarmienie sie tak, zeby przeskoczyc nawet czolowke serwera co jest rzecza nie latwa i czychac na wolne sloty w klanach ktore ogarniaja. Jesli nie grales w lepszych klanach i ludzie cie nie beda kojarzyc mozesz zapomniec o ogarnietym pt. Z doswiadczenia wiem, ze jest to mozliwe.  Drugiej opcji raczej nie ma. Chyba, ze lubisz zbierac baty z banda nieogarow w constant wannabe. Zawsze mozesz wstapic do topmadl czy cos takiego z forum podobno full ogary

Dzondzy

Cytat: maxtorek w Listopad 30, 2011, 10:54:17 PM
Zawsze mozesz wstapic do topmadl czy cos takiego z forum podobno full ogary

Nie polecam, straszne leszcze. Już nie moge się doczekać, aż bedą moim carpetem... Ten cały śmieszny r3ni i jego CP. pff  :oops:

Suchutki

Cytat: Dzondzy w Listopad 30, 2011, 10:56:51 PM

Nie polecam, straszne leszcze. Już nie moge się doczekać, aż bedą moim carpetem... Ten cały śmieszny r3ni i jego CP. pff  :oops:

Dokładnie, banda nie ogarów i leszczów ot co! I te ich tapmadl omg wtf?  :shock: :shock: :shock: :shock:

TapMadls! - Const pt member.

kamiil

jak maxtorek

sprobuj szukac jakiegos cp które juz grało ze sobą wczesniej na poprzednim serwerze

mozesz tez grac w cp ktore dopiero powstanie, jesli zaliczy faila to zawsze znajdą sie jakies normalne osoby z ktorymi bedzie mozna expic, juz 2-3 osoby mogą dobrze famic i z nimi juz w grze szukac klanu/ludzi

Gandam

Cytat: rexetin w Listopad 30, 2011, 10:50:42 PM
L2ws to jakis priv ? ;x Jak mozna grac na priv shicie skoro retail free ? Wspolczucia .
kolegow szukasz?
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

WhiteMilker

a tymczasem na nowym serwerze ncwest niespelna 400 graczy online

kamiil

r3crac

400 graczy na serwerze. 20000 na forum.  hahaha

olprax

Cytat: r3crac w Grudzień 01, 2011, 12:47:44 AM
400 graczy na serwerze. 20000 na forum.  hahaha
nie można się zalogować na serwery
myślenie nie boli

FokuSs

Pewnie po prostu grać nei chcą tylko forum poczytać nie kombinowałeś tak? :noob:
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Ulquiora

Ale macie problem. Gram już od c3 w tę grę i z osobami z którymi już trochę czasu grałem albo zaprzestali grę albo porozchodzili się na inne servery (a cyrylice mówię stanowczo nie). Każdy zawsze kiedyś trafił jako random player do jakiegoś klanu i po jakimś czasie się z nimi zgrało. Myślenie nie boli, na pewno przed wstąpieniem do jakiegoś cp będę wymagał wpierw rozmowy z os. z consta na ts'ie, by sprawdzić ich skilla. A nie mam sił grania z nowymi osobami zaczynające w l2 (nie mające doświadczenia). Tyle ode mnie

Pozdrawiam

r3ni

Cytat: Suchutki w Listopad 30, 2011, 11:03:22 PM
Cytat: Dzondzy w Listopad 30, 2011, 10:56:51 PM

Dokładnie, banda nie ogarów i leszczów ot co! I te ich tapmadl omg wtf?  :shock: :shock: :shock: :shock:

Ty w ogóle co to za nazwa ? jakieś TapSzpadl..  a widzieliście członków z renim na czele ? Czołówka trolli z forum, po miesiący będą pod dion expic..
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Kall

Ale za to jaki skill w spamowaniu!!
I nie przeceniaj ich pewnie na Talking Island będą siedzieć i pisać do nowych postaci "Adena pls!"

L2 EU off @ TapMadls

Thombstone

e tam te Adena plis bedzie moze dopiero po tygodniu od gry

r3ni

TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com