Flame topic o god/f2p/EUvsRU itp

Zaczęty przez haran, Listopad 21, 2011, 08:19:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Cytat: montezuma w Listopad 22, 2011, 05:25:44 PM
Cytat: Alarion w Listopad 22, 2011, 05:14:11 PM
zerknij moje posty w topicu dot. 14 serwera ru offa. ostatnie kilak moich postów skierowanych do ciebie.

a te o PiSie. Niestety moje polityczne poglądy są sprawa prywatna i nie widzę potrzeby omawiać ich na forum o grze. Do tego nie odpisuje na posty które maja na celu obrażanie mnie lub innych użytkowników forum, uważam takie wypowiedzi za infantylne i dowodzące jedynie o braku merytorycznych argumentów ze strony próbującego obrażać.
Jako moderator powinieneś utrzymywać porządek na forum a nie prowokowi i jednocześnie podjudzać innych forumowicz do tego samego.

były jeszcze inne merytoryczne, o których zamilknąłeś, a to, że wtrąciłem tam zdanie na temat tego skąd bierzesz swoje teorie spiskowe to inna sprawa.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Vraghor

pomijajac smieszace nas nazwy calosc spolszczona przyzwoicie i mysle ze wiele osob bedzie gralo na polskim kliencie, mnie interesuje tylko angielski
retired

montezuma

Cytat: Alarion w Listopad 22, 2011, 05:28:34 PM
zerknij moje posty w topicu dot. 14 serwera ru offa. ostatnie kilak moich postów skierowanych do ciebie.

a te o PiSie. Niestety moje polityczne poglądy są sprawa prywatna i nie widzę potrzeby omawiać ich na forum o grze. Do tego nie odpisuje na posty które maja na celu obrażanie mnie lub innych użytkowników forum, uważam takie wypowiedzi za infantylne i dowodzące jedynie o braku merytorycznych argumentów ze strony próbującego obrażać.
Jako moderator powinieneś utrzymywać porządek na forum a nie prowokowi i jednocześnie podjudzać innych forumowicz do tego samego.

były jeszcze inne merytoryczne, o których zamilknąłeś, a to, że wtrąciłem tam zdanie na temat tego skąd bierzesz swoje teorie spiskowe to inna sprawa.

napisze jeszcze raz.

nie odpisuje na żadne twoje ataki personale i osób które podjudzasz w stosunku do mojej osoby.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

bezimienny

Cytat: montezuma w Listopad 22, 2011, 05:39:43 PM

napisze jeszcze raz.

nie odpisuje na żadne twoje ataki personale i osób które podjudzasz w stosunku do mojej osoby.

Wezcie swoje gg i mozecie pisac do woli.A nie w innym temacie.Jestem ciekawy co robi moderator i czemu nie kasuje postow ktore nie podlegaja pod ten temat

soldek

Cytat: bezimienny w Listopad 22, 2011, 06:02:01 PM
Cytat: montezuma w Listopad 22, 2011, 05:39:43 PM
(...)

(...)

(...)

(...)

Wezcie swoje gg i mozecie pisac do woli.A nie w innym temacie.Jestem ciekawy co robi moderator i czemu nie kasuje postow ktore nie podlegaja pod ten temat

Great idea ~+1 -_-
A tak ogólnie to może i dobrze ze bedą beta testy, może rozwieje to wątpliwości z tym całym buff stacking^^

Mavi

Na pewno 8 wersji językowych klienta oznacza dużo większą ilość graczy - to spore ułatwienie dla wielu osób.
A jeśli komuś nie będzie odpowiadał spolszczony klient czy polski server to sobie pogra na angielskim :)

Alarion

Dalej czekam na info, gdzie jest napisane, że będzie coś takiego jak "wybór języka - pol lub eng" : )

Cat Drama Maker

Acid

Zamykam do momentu wyczyszczenia. Niektórzy chyba muszą mieć założoną moderkę bo się inaczej nie nauczą...

Bubacz

Topic założony, żeby móc 'podyskutować' nie przysparzając dodatkowej pracy moderatorom i uniknąć spamowania w topikach z ważnymi informacjami.

Let Teh Flame begin!

Cytathaha szukam party do Kolonii Wróżek, wymagany sprzęt to co najmniej zbroja Kadeiry i bron Ułudy ;ss

Gl, r3ni expić w party na solo miejscówce, mając niebieskie moby, albo płacąc za crystal runes......
---
ShiningWill - Me haz shield!

Nehem

1st post
<:

kto chce iść na EU innovy ?
... gram w wowa na Burning Onion ^_^

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Arteias

Cytat: Nehem w Listopad 22, 2011, 07:25:44 PM
1st post
<:

kto chce iść na EU innovy ?

ja wole raczej pytanie czy już ktoś dostał maila zwrotnego z instrukcją co do bety ?

Stannis

www.ooww.dl.pl  Chętnie zobaczę jak "privowcy" tyraja pro ogarów z offa. Hihihi. lets spam on.

Arimas

Cytat: Stannis w Listopad 22, 2011, 07:29:09 PM
www.ooww.dl.pl  Chętnie zobaczę jak "privowcy" tyraja pro ogarów z offa. Hihihi. lets spam on.
woot d fak?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Bubacz

O Wilki jeszcze żyją? 0.o
---

bleble12

nope

soldek

To ten, na eu innovy będzie fajnie, aja szukam klanu, ew cp grającego w godzinach wieczornych.nocnych xD

kamiil

ooww nie dawalo rady na kazdym privie na jakim grali wiec pewnie na ofa idą dla "spokojnej gry" a  nie zeby ownic

Vivinia

Interesting.

Ciekawe jakie inne klany z dexa się tam pojawią.

"Laugh whenever you can. Keeps you from killing yourself when things are bad. That and vodka."

Bubacz

Cytat: Vivinia w Listopad 22, 2011, 07:41:34 PM
Ciekawe jakie inne klany z dexa się tam pojawią.

Gokuz ze swoją armią boxów? :P
---

Jacu

Vivinia

Cytat: Bubacz w Listopad 22, 2011, 07:48:06 PM
Gokuz ze swoją armią boxów? :P

Nie wiedziałem, że on jeszcze żyje :D

Cytat: Jacu w Listopad 22, 2011, 08:00:28 PM
MagicR idzie na pewno :)

O, kolejna dobra nowina.

"Laugh whenever you can. Keeps you from killing yourself when things are bad. That and vodka."

Songo89

Cytat: kamiil w Listopad 22, 2011, 07:40:37 PM
ooww nie dawalo rady na kazdym privie na jakim grali wiec pewnie na ofa idą dla "spokojnej gry" a  nie zeby ownic
odezwal sie random ktory nawet nie npisze z jakiego klanu jest.
powiedz mi kolego gdzie  nie dawalismy rady ? z tego co pamietam ooww klasyfikowalo sie zwykle w top na kazdym serweze gdzie gralismy

TBD       ==>     HC     ==>   7      ==> OOWW
   Nanaki    Nanaki/Roxy/Celes   Arion   Asterios/Hydra Nexus/Rankar

r3ni

OOWW będzie wymiatać ;)

@bubacz. noobie to była pokazówka polskich nazw, ten post nie miał mieć sensu ;P

@Kamiil. Prosze zamilknij.. te Twoje 2x postów a każdy głupszy od poprzedniego, zgrywasz nie wiadomo kogo, dając już dobitnie znać że masz blade pojęcie.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Alarion

Cytat: r3ni w Listopad 22, 2011, 08:21:07 PM

@Kamiil. Prosze zamilknij.. te Twoje 2x postów a każdy głupszy od poprzedniego, zgrywasz nie wiadomo kogo, dając już dobitnie znać że masz blade pojęcie.

+1

Cat Drama Maker