God TW Lancer 19.11.2011 Amber party by Dyma

Zaczęty przez Dyma, Listopad 27, 2011, 01:47:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

r3ni

Mnie tam ssało w miarę ~600 KILOBAJTÓW (BARDZO DUŻE BBB, żeby nie było..) Frapsisko fajne, choć żeby w pełni ogarniać co się dzieję ( za strony widza) potrzeba czasu i praktyki w GoD. Namów Damona, chcę zobaczyć jak Hulk bije z łuku ;d
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Senti

Sanchi

dobre frapsiwo ale mogłoby być trochę bardziej płynne :( muzyka na minus, bo strasznie zamula, ale ogólnie ładnie oddałeś tutaj rolę tanka w CP na PVP, o to mi chodziło, dzięki!

Dzondzy

Dyma

Cytat: Dzondzy w Listopad 27, 2011, 11:47:30 PM
/summon Delios

WTB link na YT!
zacząłem wgrywać więc rano podeśle linka
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Dyma

Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Phoeniks

powiem tyle - OSTATNIA AKCJA BYLA DO WYGRANIA !  :noob:

:D
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

orlok

0:43 - kasujesz Celerity Sonatę. -3% p.def -11%m.def robi taką różnicę, że nie warto zachować dla 10% reflect?
Nie jest tak, że z tym reflect byłby skuteczniejszy? Czy już trudno ustać przy tak zmniejszonych statach?

Dyma

Cytat: orlok w Listopad 28, 2011, 03:28:19 PM
0:43 - kasujesz Celerity Sonatę. -3% p.def -11%m.def robi taką różnicę, że nie warto zachować dla 10% reflect?
Nie jest tak, że z tym reflect byłby skuteczniejszy? Czy już trudno ustać przy tak zmniejszonych statach?

Ten obniżony m def boli jednak. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie ma to aż taki wpływ, ale w ponad 90% sytuacji, kiedy padam na pvp, okazuje sie, że zapomniałem ją skasować...
Update: