Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3855835 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #12325 dnia: Czerwiec 18, 2012, 11:51:23 pm »
Mhm już to widzę jak wolałbyś iść pomagać klanowi który dupczył by Cię wszędzie na fladze  :o
btw. za czasów Sun40 pamiętam jak się bawił z klanami przypomnieć Ci ?
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

• Pochwał: 1

• SK ftw
« Odpowiedź #12326 dnia: Czerwiec 18, 2012, 11:54:26 pm »

Cool story brah, szacunek poprzez siłę lepiej się sprawdza w L2 niżeli włażenie komuś w doope.

+1
Dlatego właśnie ruscy rozdają karty na core a nie polskie płaczki z milionem wymówek na każdą okazje.

« Odpowiedź #12327 dnia: Czerwiec 18, 2012, 11:57:24 pm »
Przecież ja pamiętam jak na tw pomagałem swoim byłym klanem HB, a godzine po tw na soa nas jechali.... drugi przykład Sun40 pisał do mojego byłego cl'a że HB idzie nam pomóc zdobyć zamek gdy tylko wbiegaliśmy na siege zone zostaliśmy przez nich rozjeżdzani...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2012, 11:59:38 pm wysłana przez Revolte »
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #12328 dnia: Czerwiec 19, 2012, 12:28:08 am »
Przecież ja pamiętam jak na tw pomagałem swoim byłym klanem HB, a godzine po tw na soa nas jechali.... drugi przykład Sun40 pisał do mojego byłego cl'a że HB idzie nam pomóc zdobyć zamek gdy tylko wbiegaliśmy na siege zone zostaliśmy przez nich rozjeżdzani...
Ten twój klan to... taki z buźką jakąś zółtą czy coś?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #12329 dnia: Czerwiec 19, 2012, 01:28:51 am »

Cool story brah, szacunek poprzez siłę lepiej się sprawdza w L2 niżeli włażenie komuś w doope.

+1
Dlatego właśnie ruscy rozdają karty na core a nie polskie płaczki z milionem wymówek na każdą okazje.
serio mimo przewagi lvlowej i sprzętowej od początku serwera miesiąc temu po raz pierwszy zdobyli Aden(i to głównie z tego co mówią dzięki zergowi), faktycznie dominacjia.
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #12330 dnia: Czerwiec 19, 2012, 01:53:13 am »

+1
serio mimo przewagi lvlowej i sprzętowej od początku serwera miesiąc temu po raz pierwszy zdobyli Aden(i to głównie z tego co mówią dzięki zergowi), faktycznie dominacjia.

Jakby w tej kronice zamki wyznaczały kto dominuje na serwerze...
Z tego co pamiętam przez większość czasu OOC miało zamek z wardami, a ich top party chowały się po harnaku i gog upper.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 19, 2012, 01:54:56 am wysłana przez Obsess »

« Odpowiedź #12331 dnia: Czerwiec 19, 2012, 08:14:03 am »
HB starciło w oczach wielu mniejszych klanów od samego początku bo nie mieliście do nich szacunku, zobaczyliśmy tylko flage na jakimkolwiek spocie od razu ich jechaliście natomiast ruscy w tym czasie się expili więc nie wdawali się w bijatyki, zabijając ludzi zmniejszych klanów pobudzaliście w nich coraz to większą agresje względem naszego klanu i ludzi, mogę się założyć, że myśleli dobijemy lvl to im pokażemy zrobimy to to dostaną, mniejsze klany się rozpadły lecz zostali ludzie jakieś tam cp którzy i tak by do nas nie chcieli dołączyć bo byli "obrażeni" na nasz klan pragnęli zemsty, no i poszli do ruskich i pewnie mają frajde i wielką satysfakcje z tego i nawet jak wygrali by nawet 3x większą liczbą niż nas.
dokładnie, po za tym gdy jeszcze byliśmy w ooc a hb dopiero raczkowało, kilka osób mi mówiło że chętnie pójdzie do hb bo ooc to są złe ludzie które biją wszystkich na spotach :D druga sprawa że jak nie dawałeś rady dla tych hb to w hi też będziesz mięsną tarczą i obecne bs na spocie cie wymiotą zanim ruskie nawet dupe ruszą.

• Pochwał: 9

• Lancer PW 85|Core GH 99/GS 99|
« Odpowiedź #12332 dnia: Czerwiec 19, 2012, 08:17:15 am »
     Ruskie od samego poczatku serwera sa z przodu pod wzgledem farmy i tak jest az do teraz stad ich dominacja. Nie wiem dlaczego sa tacy twardzi ale sa. Podczas obrony aden 2 tyg temu w takim zergu klepalem toplesa jak pewnie wiele innych osob on sobie normalnie biegal odpychal i wrzucal, debuff gdzie reszta praktycznie nie byla w stanie normalnie targetowac lub biegac. Do tego bierzesz go na target nagle spam dmg od summonerów. Nie chce przesadzac ale nawet dla mnie jest to mega zastanawiajace zachowanie.

« Odpowiedź #12333 dnia: Czerwiec 19, 2012, 09:14:41 am »
Czy nikogo nie zastanowiło co ten nuker ma w prawym górnym rogu co to jest bo nie wiem, ale wydaje mi się że wyświetla nicki graczy :) WTF ktoś mi to wyjaśni nikt na to nie zwrócił uwagi?
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #12334 dnia: Czerwiec 19, 2012, 09:22:11 am »
W prawym nic nie zauważyłem, natomiast w lewym wygląda to jak komunikator głosowy :-]]
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #12335 dnia: Czerwiec 19, 2012, 09:24:37 am »
Czy nikogo nie zastanowiło co ten nuker ma w prawym górnym rogu co to jest bo nie wiem, ale wydaje mi się że wyświetla nicki graczy :) WTF ktoś mi to wyjaśni nikt na to nie zwrócił uwagi?

to taki dodatek co wyswietla nicki z ts-a z kanalu i podswietla jak ktos cos mowi, chcesz to ci dam linka :d ale nie wiem po co Ci jak my sie i tak wszyscy znamy :) btw musimy pogadac, sprawa jest :D

« Odpowiedź #12336 dnia: Czerwiec 19, 2012, 09:27:11 am »

Jak mowimy o tym w lewym rogu to tam jest overlay z TSa 3jki :]

« Odpowiedź #12337 dnia: Czerwiec 19, 2012, 09:35:17 am »
Fakt Lewy górny róg :) lol (chodziło mi o to drugie prawo ) , nigdy nie widziałem takiego czegoś stąd moje pytanie :) ok wątpliwości rozwiane ::)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

« Odpowiedź #12338 dnia: Czerwiec 19, 2012, 10:13:01 am »
Kurde, ale dla mnie to jest zdumiewające rozumiesz że tylko 1 pt używa programy na serwerze core gdzie gra 2/2,5 k ludzi i inni próbowali i podostawali bana, a tylko oni wiedzą jak to robić by nie oberwać bana no wytłumaczcie mi to... Bo wychodzi na to, że są geniuszami.

Już Ci tłumaczę dlaczego... Bana za zR nie dostaniesz. Zwyczajnie frost nie wykrywa. Druga sprawa, to skrypty za $$, które docierają tylko do bananowej lub jak kto woli niedowartościowanej części graczy.

Czyli geniusz tkwi w skryptach i zR premium.

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #12339 dnia: Czerwiec 19, 2012, 11:07:23 am »
Wy macie BP, oni haxy :D
equal
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

« Odpowiedź #12340 dnia: Czerwiec 19, 2012, 11:46:47 am »
Kurde, ale dla mnie to jest zdumiewające rozumiesz że tylko 1 pt używa programy na serwerze core gdzie gra 2/2,5 k ludzi i inni próbowali i podostawali bana, a tylko oni wiedzą jak to robić by nie oberwać bana no wytłumaczcie mi to... Bo wychodzi na to, że są geniuszami.

Już Ci tłumaczę dlaczego... Bana za zR nie dostaniesz. Zwyczajnie frost nie wykrywa. Druga sprawa, to skrypty za $$, które docierają tylko do bananowej lub jak kto woli niedowartościowanej części graczy.

nie wiem skąd się wam biorą te skrypty za $$, skoro wszystko można banalnie prosto napisać samemu z manualem z ich strony :D

« Odpowiedź #12341 dnia: Czerwiec 19, 2012, 12:30:02 pm »
equal

Nie wiem jak można porównywać BP do programów które grają za ciebie. Tak naprawdę ten pierwszy nie powinien być potrzebny ale niestety żyjemy w takim a nie innym kraju + server sam w sobie daje dupy.
Cytat: Shanique;134896
If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

« Odpowiedź #12342 dnia: Czerwiec 19, 2012, 12:31:52 pm »

nie wiem skąd się wam biorą te skrypty za $$, skoro wszystko można banalnie prosto napisać samemu z manualem z ich strony :D

Jezeli to jest takie banalne to chlopie nie zastanawiaj sie tylko bierz za pisanie, zarobisz kupe kasy, i moze nawet uda ci sie jakas laske poderwac.

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #12343 dnia: Czerwiec 19, 2012, 12:41:10 pm »
equal
CoolStory Bro :]
Dawno takiej głupoty nie przeczytałem. Porównywać battleping do rangerów czy wykorzystywania bugów.
Tak swoją drogą to branie opinii o serwerze z forum jest tak samo mądre jak określanie siły klanów czytając hv.
A może by wrócić na oficjal :)

« Odpowiedź #12344 dnia: Czerwiec 19, 2012, 12:56:05 pm »
Nie, Arimas byłem wtedy w BloodyBiscutis. Gdzie pozostałości które zostały po rozwiązaniu klanu co wybrały ?? w większości RedGuards.
Dyma niestety ruskie nie mieli by żadnego zerga bez pt Sproota i to jest widoczne nawet na mass pvp dopóki nie wbije ich pt HI leży i kwiczy, niestety wniosek z tego jest taki, że gdyby dostali bana to serwer leży więc wydaje mi się, że dlatego chłopaki nic z tym nie robią. Jedyne co mogę powiedzieć, że BS i TH mają na prawdę świetny zerg i to na prawdę jest bardzo satysfakcjonujące i widoczne, natomiast cp u HI są na tyle słabe, że jak pt vs pt z nimi wygrywamy to wracają, ale w 2-3 pt, a później płaczą, że pr, albo jarają się ze pokonali 4 os w pt gdzie 3 randomowe nie skłonne do pomocy, a jak już bez komunikatora wiesz jak to wygląda. Myślę, że BS i TH powinni przemyśleć jaki 3 klan dobrać do ally, to by było interesujące.
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

« Odpowiedź #12345 dnia: Czerwiec 19, 2012, 01:01:33 pm »
3 spota w ally trzymamy dla klanu Orzel bialy
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #12346 dnia: Czerwiec 19, 2012, 01:05:07 pm »
3 spota w ally trzymamy dla klanu Orzel bialy
A nie miał być Kolczaste Anioły?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #12347 dnia: Czerwiec 19, 2012, 01:06:13 pm »

Jezeli to jest takie banalne to chlopie nie zastanawiaj sie tylko bierz za pisanie, zarobisz kupe kasy, i moze nawet uda ci sie jakas laske poderwac.

Dokładnie, jeśli potrafisz. Jesteś zarobiony w chuj. Nic tylko pisać :)

« Odpowiedź #12348 dnia: Czerwiec 19, 2012, 01:07:10 pm »
Widzę, że szykuję się ostry zerg  hahaha
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

« Odpowiedź #12349 dnia: Czerwiec 19, 2012, 01:10:07 pm »
Myślę, że BS i TH powinni przemyśleć jaki 3 klan dobrać do ally, to by było interesujące.

Dużego wyboru na dobrą sprawę nie mają. Ostatnio widziałem, że pod Goddard Vision pomagało Dreamsom :>