Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3855428 razy)

• Pochwał: 14

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #12525 dnia: Czerwiec 22, 2012, 11:51:12 am »
Widze ze jak nie można już usprawiedliwić przegranej lvl/sprzętem to czas użyć nieunieśmiertelnianej wymówki "oni używają programów"
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #12526 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:07:25 pm »
generalnie  jak na servie  ludzie dobiaj te 97 98 lvl  to  juz wystarczy zeby jechac ruskich  wtedy pewnie quit wiadomo  mentalonsc lolpriva  podejrzewam ze do glory  nawet polowa znich nie dotrwa

oly summonerem   to rzeczywiscie wyczyn nie lada  trzeba byc uber pro ogarem  zeby puscic na atak summony wsadzic  2 debufy i brac nogi za pas  liczac na szczesliwy koniec ktory  notabene przy 99 lvl  i eternalu  nadchodzi dosc szybko
Ale już jest ten moment że ludzie dobijają te 97 - 98 lvle. Pojedyncze sztuki 99 lvl. I co robi HI?? Rekrutuje wszystko co popadnie. Do ally bierze wszystko co popadnie. Ba.. już podobno nawet powoli będą oddawać hero innym, bo mają świadomość że sami nie utrzymają/

To ruskie jeszcze maja hero ? Mieli je stracic jakies 3-4 miechy temu 0_o
no widzisz. ale sie porobiło. i co teraz?
swoją drogą, 3-4 miesiące temu to ty chyba jeszcze trzymałeś ich za jajka.

Nie przypominam sobie zebym kogos trzymal za jajka, to nas raczej sie trzyma za jajka. Ja tylko sie ciesze ze na ten server nie przyszedl zaden dobry ruski klan bo byscie uciekali z servera szybko.
uciekli bo co by ten dobry ruski klan zrobił? to że nie bylibyśmy w topce nie znaczy że ludzi by quita strzelili, a jeżeli grałby tu taki klan i nie używał softów to byłbym b szczęśliwy.

szczerze to coraz bardziej zaczynam tęskić za starszymi kronikami a szczególnie za pvp które jeśli chciałeś miałeś o każdej porze dnia i nocy, wystarczyło pójść na jakiś frot i zawsze ktoś do zabijania był, lub chociaż ktoś komu było można napsuć trochę krwi. nawet pamiętam jak na rpg tazman próbował farmić a ja zabijałem mu boxa  :D a na core nawet pt o 2w nocy nie znajdziesz na farme, co dopiero pvp, a solo farmić się nie da

Ruski klan by mial epici ty nie, ruski klan by mial hero ty nie, ruski klan by mial vesper sety ty nie (mowie o gf) - god to kronika dla inwalidow i l2 idzie w strone wowa/tery - poor pve.
Cytat by Tazman :)"liczy sie zabawa czyli uczestniczenie w pvp na farmie tez jest smiesznie zwlaszcza jak masz takich ludzie jak my mamy i podczas farmy sa poruszane najglebsze przemyslenie odnosnie ortografi, grunwaldu, policji itp itp :D Gra sie z ludzmi a nie super wykoksanym hero"

Sw
Widze ze jak nie można już usprawiedliwić przegranej lvl/sprzętem to czas użyć nieunieśmiertelnianej wymówki "oni używają programów"
A jak wyjaśnisz :
Niezłe -_-' miałem jak postawiłem na sleepie 2 ripery kardiego i quema a oni nic. Zero cleansa :D
Zadziwiająco cicho wczoraj papa sproot siedział  :oops:

2 razy w dupe dostal wiec musialo go zabolec  :D a potem zawsze jest emocisza na heroczacie  hahaha

No i wczoraj bez programow byli-debuffy i trucizna w ogóle nie byly przez nich zdejmowane i to tyle na temat ich "skilla".
Nie dziwie sie ze uwazaja ze alarion jedzie na programach bo on jednak czasami debufa zdejmie  :P
gdzie wcześniej cleanse szedł w mniej niż 0,5 s??
Jest w sumie kilka teorii:
Dostali zaćmienia mózgu, uwaliło im łapy, mieli driverów na swoich postaciach, albo mieli wyłączone programy. Które wydaje Ci się najbardziej prawdobodobne?
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shout
xRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #12527 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:09:08 pm »
rozumiem zojka, że ty byś wygrywał party 96-97 vs 99, 4 hero + wspomagane programami, podczas gdy całe twoje cp gra legit? smutny jesteś, szczególnie, że u nas na serwerze jest to tylko (aż) 1 party używające softu.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #12528 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:12:12 pm »
Trzeba spojrzec prawdzie w oczy pare leveli wiecej, wyzszy grade sprzetu i uzywanie programow NIE daje zadnej przewagi na pvp  hahaha (przynajmniej wedlug niektorych)
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

« Odpowiedź #12529 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:15:48 pm »
Twórcy tej samej teorii mówili że bronie OE na +15 też nie dają żadnej przewagi na pvp liczy się tylko skill :)
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

« Odpowiedź #12530 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:16:44 pm »
Które wydaje Ci się najbardziej prawdobodobne?

This:
mieli driverów na swoich postaciach

Po tym całym lizaniu dupska przez kamilka może się nad nim ulitowali? :>

« Odpowiedź #12531 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:25:53 pm »
ruskie mieli dużo driverów na początku, teraz mają tylko kilku.

Cat Drama Maker

• Pochwał: 5

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #12532 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:33:13 pm »
najlepsze moje pvp byly wlasnie na rusku, tam sie nikt nie bal dac flagi czy wjebac w spota - tutaj przy fladze jest bsoe. A ruscy mimo ze wykoksani to bez programow slabo graja pvp i nic tego nie zmieni (vide fraps z GC na rusku gdzie na 1 nasze cp wpadlo 3 czy 4 wroga i kilka randomow). Na core brakuje tez ogarniecia partymatchingu bo ludzie tego malo uzywaja szukajac party (wyjatkiem sa instancje) na innych serwerach - wymieniony Lancer czy l2.ws gdzie gralem na pm byly 3-4 strony z party do wyboru - na core nawet w szczytowym momencie populacji nie przypominam sobie zeby bylo wiecej niz 1,5 strony.
Ludzie quituja , inni wracaja - bo prawde trzeba powiedziec ze mimo innych gier kazda mierzymy pokrojem L2 bo tak dlugo w niego gramy i jak na razie zadna gra nie dorownala L2.
retired

• TommyVercetti
« Odpowiedź #12533 dnia: Czerwiec 22, 2012, 01:12:23 pm »
Dlatego, że konstrukcja L2 wymaga komunikacji i istnienia jakiegoś community. W tej grze na każdą instancje czy każdego bossa trzeba znaleźć bugi, stosować jakieś pokrętne taktyki wykorzystujące dziury w całości (a nie trzeba ich długo szukać) i dobrej komunikacji w party. Podobnie sprawa ma się w pvp, często wszystko jest kwestią sekund i kilku dobrych teamplay'ów.

Brakuje tego w innych grach a więc brakuje emocji i dram to powoduje, że większość qquiterów wraca do l2 a nowe dobrze zapowiadające się serwery/kroniki zawsze są impulsem do powrotu.

Dodatkowo ta gra przynosi realny zarobek cwanym i potrafiącym to wykorzystać graczom. Innym znów sprawia radość pisanie/używanie programów mających na celu ułatwić sobie życie i wieczną konkurencję o lvl / sprzęt. Cel w L2 zawsze jest jasno określony, konstrukcja gier gdzie masz lvl cap po krótkim czasie a potem farmisz sprzęt etc nie przemawia do farmerów. Każdy gracz MMO jest trochę masochistą i cieszą go tylko te sukcesy, które wymagają poświęcenia a zarazem o czymś świadczą - zupełnie jak w życiu. Zresztą fakt, że za pieniądze można mieć niemal wszystko i jedni chcą ciężką pracą do czegoś dojść a inni to po prostu kupują - to również zupełnie jak w życiu.

Jednym słowem ma wszystko, żeby wciąż gromadzić w okół siebie ludzi. Konstrukcja klanów wojen etc, to wszystko napędza całą otoczkę, L2 wychodzi poza grę, jest masę poczytnych forów gdzie ludzie prześcigają się w spamowaniu na temat tej jednej gry.

I gdyby nie fakt, że zapalni gracze już najzwyczajniej w świecie wyrastają ze spędzania 24/7 przy kompie bo zmusza ich sytuacja życiowa, a co raz mnie zaczyna zupełnie od nowa (gra ma niemal 10 lat) to community się wykrusza ale wciąż jest dość duże i wciąż masa ludzi czeka na jakiś sygnał, żeby wrócić do gry.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2012, 01:22:04 pm wysłana przez blacktyger »
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

« Odpowiedź #12534 dnia: Czerwiec 22, 2012, 01:27:35 pm »
Dlatego, że konstrukcja L2 wymaga komunikacji i istnienia jakiegoś community. W tej grze na każdą instancje czy każdego bossa trzeba znaleźć bugi, stosować jakieś pokrętne taktyki wykorzystujące dziury w całości (a nie trzeba ich długo szukać) i dobrej komunikacji w party. Podobnie sprawa ma się w pvp, często wszystko jest kwestią sekund i kilku dobrych teamplay'ów.

Brakuje tego w innych grach a więc brakuje emocji i dram to powoduje, że większość qquiterów wraca do l2 a nowe dobrze zapowiadające się serwery/kroniki zawsze są impulsem do powrotu.

Dodatkowo ta gra przynosi realny zarobek cwanym i potrafiącym to wykorzystać graczom. Innym znów sprawia radość pisanie/używanie programów mających na celu ułatwić sobie życie i wieczną konkurencję o lvl / sprzęt. Cel w L2 zawsze jest jasno określony, konstrukcja gier gdzie masz lvl cap po krótkim czasie a potem farmisz sprzęt etc nie przemawia do farmerów. Każdy gracz MMO jest trochę masochistą i cieszą go tylko te sukcesy, które wymagają poświęcenia a zarazem o czymś świadczą - zupełnie jak w życiu. Zresztą fakt, że za pieniądze można mieć niemal wszystko i jedni chcą ciężką pracą do czegoś dojść a inni to po prostu kupują - to również zupełnie jak w życiu.

Jednym słowem ma wszystko, żeby wciąż gromadzić w okół siebie ludzi. Konstrukcja klanów wojen etc, to wszystko napędza całą otoczkę, L2 wychodzi poza grę, jest masę poczytnych forów gdzie ludzie prześcigają się w spamowaniu na temat tej jednej gry.

I gdyby nie fakt, że zapalni gracze już najzwyczajniej w świecie wyrastają ze spędzania 24/7 przy kompie bo zmusza ich sytuacja życiowa, a co raz mnie zaczyna zupełnie od nowa (gra ma niemal 10 lat) to community się wykrusza ale wciąż jest dość duże i wciąż masa ludzi czeka na jakiś sygnał, żeby wrócić do gry.
+1 Grając i gadając z kumplem o ikonie gier czyli Diablo nawet te gre porównywałem do l2  :)

« Odpowiedź #12535 dnia: Czerwiec 22, 2012, 01:41:14 pm »
Kto nie chce grać niech wypier**** i przestanie zawracać dupe.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

« Odpowiedź #12536 dnia: Czerwiec 22, 2012, 01:53:28 pm »

ja chce grac  !!

« Odpowiedź #12537 dnia: Czerwiec 22, 2012, 01:57:44 pm »

ja chce grac  !!
chcesz mi coś podriverowac za free ;p?

« Odpowiedź #12538 dnia: Czerwiec 22, 2012, 02:01:50 pm »
Jeden serwer zaraz zdechnie, tylko patrzeć kiedy to samo się stanie z 2. I widzę ze nic się nie zmieniło, tylko bot/programy mogą pokonać AnalnegoPvPmastera? Bo inny człowiek nie był by się wstanie z nim mierzyć, a co gorsza go pokonać...

Pozdrawiam wszystkich wzajemnych dupolizow

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #12539 dnia: Czerwiec 22, 2012, 02:04:11 pm »
A może by wrócić na oficjal :)

« Odpowiedź #12540 dnia: Czerwiec 22, 2012, 02:20:36 pm »

Pozdrawiam wszystkich wzajemnych dupolizow

i znowu konia ze stajni wypuścili...

Cat Drama Maker

• Pochwał: 5

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #12541 dnia: Czerwiec 22, 2012, 02:31:15 pm »
zawsze mozesz wstawic to zdjecie z nad morza :)
retired

« Odpowiedź #12542 dnia: Czerwiec 22, 2012, 02:54:11 pm »
poszukam go potem, jak masz pod ręką to wstaw ; )

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #12543 dnia: Czerwiec 22, 2012, 03:17:25 pm »
zawsze mozesz wstawic to zdjecie z nad morza :)
Mówisz, że lubisz oglądać zdjęcia chłopców  :D

« Odpowiedź #12544 dnia: Czerwiec 22, 2012, 03:56:12 pm »
to było zdjęcie pewnego napisu na plaży na piasku ; )

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #12545 dnia: Czerwiec 22, 2012, 04:32:00 pm »
Jak będę w domu to też poszukam ;)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

« Odpowiedź #12546 dnia: Czerwiec 22, 2012, 04:52:42 pm »
Chodzilo mi o ruskow ktorzy lubia competition i wpadaja na taki nowy server w 100-150 osob robia stompa i jak nie ma competition to "easy, go next. Na ruskich offach tez pewnie bylo fajnie na poczatku a potem wiadomo leftoversi, nowe klany i jak ogladales/ogladasz frapsa z ruskich serverow to palec w oko i szukasz mozgu, wiec tak sie nie chwalcie tym ruskim offem bo poziom 99% osob tam jest poprostu slaby.

A co do rpg x15 i grania na programach, niestety nie gralem przez pierwsze miesiace i jak zaczalem grac ruskie juz wygraly i quitnely i zaczely sie tam jakies zmiany w klanach itp itp czyli ogolnie 2ga liga i leftoversi ale wtedy jakos malo kto plakal o rangery (jedynie laylow i katone po jednym stompie na antharasie stwierdzili ze gramy na rangerach i quitneli). Potem juz sie zaczely formowac jeszcze to nowsze klany czyli juz 3liga i nizej to juz wiadomo daily stompy i placze o programy (server troche juz wtedy zaczynal umierac i praktycznie byla dosc dluga przerwa w graniu". Po czym przyszedl merge i z 2letniego dead x5 przyszla 10liga ktora zaczela sie mieszac z nasza 5liga i tak powstal olbrzymi zerg ktory bez przewagi 20-30 osob nie byl wstanie ustac 30-60sec wiec sobie wyobraz jaki poziom te typy reprezentowaly i sie nie dziw ze 95% z nich pisalo po pvp "tazman ranger OMG OMG", niestety zerg po kilku takich stompach "ostatni to chyba byl antahras jakos 70vs70 enlighment mi sie nie skonczyl a typy juz lezaly" zaczal quitowac i server znowu umarl :) Wiec nie nazywaj mnie skoczkiem bo gralem na 3 serverach przez ostatnie kilka lat, a gram tak dlugo az jest fun i czas na farm wynosi 1h dziennie nie wiecej.

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #12547 dnia: Czerwiec 22, 2012, 05:10:48 pm »
Chodzilo mi o ruskow ktorzy lubia competition i wpadaja na taki nowy server w 100-150 osob robia stompa i jak nie ma competition to "easy, go next. Na ruskich offach tez pewnie bylo fajnie na poczatku a potem wiadomo leftoversi, nowe klany i jak ogladales/ogladasz frapsa z ruskich serverow to palec w oko i szukasz mozgu, wiec tak sie nie chwalcie tym ruskim offem bo poziom 99% osob tam jest poprostu slaby.

mhm slucham dalej osoby która tam nie grała a mówi wiele:)

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #12548 dnia: Czerwiec 22, 2012, 05:25:55 pm »

mhm slucham dalej osoby która tam nie grała a mówi wiele:)

Ogladalem kiedys duzo frapsow z tej ruskiej stronki oly/daily/siege i z tego co pamietam to widzialem dobrego necrusa z buzka w crescie i jakiegos hero daggera od delianego z klanu reszta to poprostu totalne randomy (ktore maily nawet hero w party 0_o) przeciwko jeszcze wiekszym inwalidom (ktorzy tez mieli hero !0_o). Pamietam jeszcze ten turniej allmight czy jakos tak, 80% tam grajacych to chyba dokonca niewiedziala w jaka gre graja i co tam robia...

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #12549 dnia: Czerwiec 22, 2012, 05:48:32 pm »
ale za to na rpg to dopiero były bitwy, tam to grali ludzie którzy wiedzieli jak grac.
Prosze Tazman nie mow jak było na Ru, przynajmniej na Lancerze bo nie pamietam zebys tam grał abyś miał spojrzenie na wszystkich .

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama