Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3850887 razy)

• Pochwał: 3

• Prawie jak Jezus
Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #12850 dnia: Lipiec 01, 2012, 12:45:56 pm »
Lepsi w farmie , może. Lepsi w pvp? Not rly. Jeżeli jednym frapsem oceniasz grę, to gratulacje. Tak masz rację EOT. Bardziej skompromitowac się nie mogłeś.

Widziałem wszystkie frapsy z core które były na tym forum ale nigdy nie widziałem wcześniej frapsa tego party a jedynie frapsy tazmana i alariona oraz płacz na forum o party kardiego , także skoro jesteś lepszy w pvp to spraw żebyś nie musiał klikać to village .

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #12851 dnia: Lipiec 01, 2012, 12:49:04 pm »
Czyli oceniasz ich grę i ogar po jednym frapsie?????? GRATULACJE.
Czyli co jak jestem lepszy od nich w pvp to mam to udowodnić... idąc na pve?????????? Ja pierdole
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shout
xRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

• Pochwał: 3

• Prawie jak Jezus
« Odpowiedź #12852 dnia: Lipiec 01, 2012, 12:50:35 pm »
Czyli co jak jestem lepszy od nich w pvp to mam to udowodnić... idąc na pve?????????? Ja -_-'

Czytanie ze zrozumieniem było w podstawówce i gimnazjum ? Popisałbym jeszcze z Tobą ale tym postem udowodniłeś że nie umiesz nawet czytać , także płacz dalej :( .

Ps. Podpowiem ci jeśli do tego sam nie dojdziesz , widziałem ich na frapsach z innej perspektywy innych pt a nie widziałem ich frapsa , co do 2giego zdania to brak mi słów .

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #12853 dnia: Lipiec 01, 2012, 12:54:29 pm »
wy to dobile jesteście zrobili frapsa gdzie było ich 20min pvp z dosyć długiego czasu i podjaraka że wszystkich jadą gdzie ostatno co drugie pvp przegrywają bo ich pt to jedyne które może coś zdziałać w hi i 7v14 czy 7v21 to jest ich bajka bo przy czymś takim gryzą glebę niż na hv piszą o zwycięstwach. no i ciągle mnie zaskakuje to że oni w ogóle marków nie używają a są tacy pro ogar. a co do ich gry legit to idź na siega daggerem z hide w full zergu uderz im toplesa... i zobacz co się stanie

« Odpowiedź #12854 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:02:44 pm »
Czyli co jak jestem lepszy od nich w pvp to mam to udowodnić... idąc na pve?????????? Ja -_-'

Czytanie ze zrozumieniem było w podstawówce i gimnazjum ? Popisałbym jeszcze z Tobą ale tym postem udowodniłeś że nie umiesz nawet czytać , także płacz dalej :( .

Ps. Podpowiem ci jeśli do tego sam nie dojdziesz , widziałem ich na frapsach z innej perspektywy innych pt a nie widziałem ich frapsa , co do 2giego zdania to brak mi słów .
Idź lepiej farmić pve żeby być pvp masterem (widać kamilko ma naśladowcę). Mnie -_-' czy oni mają 99 czy 95 , czy mają top sprzęt czy nie.. Ale jeżeli używają programów.. co robią na 100% (przykład loguję się na parnasus ukryty za kolumną, ledwo się doczytuję i mam glebę od panter kardiego, gdzie on stoi w -_-' ode mnie i nie ma możliwości żeby mnie widział) to dla mnie są dnem. Jeżeli Ty i Tobie podobni oceniacie ich BRAK programów po jednym frapsie i kilku z innej perspektywy.. to napiszę jeszcze raz : GRATULACJE.. Ja nie mam zamiaru siedzieć i frapsować żeby komuś coś udowadniać. To tylko gra.

I apropo czytania ze zrozumieniem... PISZ ZE ZROZUMIENIEM, skoro twierdzisz :
Na szczęście ty nie musisz z siebie robić debila. Jeżeli nie widzisz różnicy między wyfamieniem a ogarem postaci, to gratulacje. Pamiętaj, wyfarmieni nie znaczy lepsi. To że w tej chwili wygrywają nie znaczy że lepiej ogarniają. Więc przestań wchodzić w dupę ruskom i idź pomóż kamilkowi w truskawkach.

Mhm, nikomu nie włażę w dupę , wręcz przeciwnie po zobaczeniu frapsa śmieje się z waszego kółka różańcowego. Podajecie xx powodów dlaczego przegrywacie i płaczecie o to w kółko jakby ktoś zabraniał wam farmić i mielibyście ograniczenie czasowe na farmienie. A i idąc twoim tokiem myślenia skoro was zabijają to są gorsi ? Tak bo są wyfarmieni ale gorzej grają , ok , ktoś wam zabraniał farmić ? Oh wait... czyli są lepsi EOT.

Lineage 3 wersja PL : Przegrałem pvp = wygrałem bo tamci mieli lepszy sprzęt bo mi rodzice prąd wyłączyli i nie mogłem farmić.
gdzie później dodajesz: "także skoro jesteś lepszy w pvp to spraw żebyś nie musiał klikać to village ." Czyli idąc twoim tokiem myślenia, mam iść farmić..
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 01:05:40 pm wysłana przez Khav »
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #12855 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:07:03 pm »
p[odsumowując fela, lepiej grac 20 godzin ostro dziennie i pozniej miec 99 lvl niz ogladac słonce. Tak to jest to

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #12856 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:12:59 pm »
p[odsumowując fela, lepiej grac 20 godzin ostro dziennie i pozniej miec 99 lvl niz ogladac słonce. Tak to jest to
xXxfelaxXx. Tripple X  do czegoś zobowiązuje.
I oczywiście do tych 20 godzin dziennie, dodaj xxx € wydanych na wszelkiego rodzaju runki/nevity/herbatki.. bo jak to tak, farma bez tego? Bycie pvp masterem zobowiązuje. Albo życie albo gra! To nic że cyt. xxxfelekxxx:"....gorzej grają...". Są wyfarmieni "... czyli są lepsi " EOT
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 01:17:16 pm wysłana przez Khav »

« Odpowiedź #12857 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:16:20 pm »
niektórzy grają xxx lat w l2 i dalej nie pojmują mechaniki tej gry  :shock:

HI gz hero ;)

widze na serwerze zostały tylko same płaczki  :shock: czekam tylko na quit ruskich i podnieta płaczków ze wygrali server i mają hero

tak tak ruskie grają 20 godzin, moze grają 25  hahaha  ruskie party przewaznie mieli online 6-8 godzin, ale wy jestescie pro pvp i o pve nie macie pojęcia nawet
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 01:23:15 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12858 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:26:48 pm »
No tak kamilek.. mechanika L2 według truskawkowego:
".. miesiąc przed startem serwera, bierzesz wolne w pracy/ olewasz szkołę, dzwonisz po wszystkich podobnych maniakach. Robicie zrzutę na kroplówki. Informujecie wszystkich znajomych że 2 miesiące po starcie możecie być ciężko osiągalni... Godzina przed startem serwera.. klient gry odpalony, ts zainstalowany, kroplówki podłączone.. gra otwarta na oknie logowania... ciągłe wpisywanie loginu i hasła.. moooże ruszy.. .. jesssst serwer ruszył.. teraz najważniejsze jest mieć kontakt z driverami.. w razie jak wyrzuci z gry, driver musi w tym samym czasie nacisnąć login, coby nie tracić cennych sekund.. udało się.. po 6 godzinach jesteśmy przed wszystkimi z lvlem... można już spokojnie farmić(czyli bez ludzi na spocie). Teraz przez najbliższy tydzień musimy z driverami wbic jak najszybciej 76, zrobić nobla.. mały poślizg.. 2 tyg.. ale się udało.. no to czekamy na kumpli no-life, którzy także wbiją lada dzień nobla.. i.. idziemy na oli.. jak tam reszta serwera?? aaa dopiero pierwsze 76 wbijają.. NOOOBY....
ok.. trzymając to tempo, mamy hero w drugim miesiącu.. niestety pierwszy miesiąc za mało dobiło noobla.. ale.. jest hero, wygraliśmy serwer. Teraz możemy iść na pvp... ale czemu nikt z nami się nie chce bić? same nooby na serwerze... przecież sprzęt i lvl nie robi różnicy, co z tego że ja mam 96 a reszta dobija 92.. Leszcze nie chcą się bić.. dead serwer czas na quit"

Swoją drogą kamilku. ruskie online 6-8 h.. To zrozum to dzieciaczku, że niektórzy 8 h spędzają w pracy. Do tego min. 1 h na dojazd z domu do pracy i spowrotem. Po pracy umyć się, zjeść coś zająć się chwilę rodziną (tak to też jest ważny czynnik) - ok. 2 h. Policz dodatkowo 8 h snu żeby w pracy być wypoczętym. Więc jak taka osoba wyciągnie max 5 h to jest dobrze. Ale dla Ciebie i XXXXXXmana to nieogar który nie zna mechaniki gry i nie ogarnia pvp.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 01:31:56 pm wysłana przez Khav »

« Odpowiedź #12859 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:27:09 pm »
kamiilQQ ty to sie znasz tak na lineage jak najman na boksie
duzo gadasz a  wyniki masz mizerne
---
khav, teraz przeczytalem Twoj post :D
piwko dla Ciebie ;d
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 01:28:43 pm wysłana przez asdf1movie »

« Odpowiedź #12860 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:35:14 pm »
No ruskie quitna i to predziutko jak tylko 1 mocne party w innych klanach podobijaja 98-99 bo zaczna dostawac ,wiec bedzie quit bo dead / owned server (niepotrzebne skreslic)  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #12861 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:36:51 pm »
niektórzy grają xxx lat w l2 i dalej nie pojmują mechaniki tej gry  :shock:

Oh taaa, smutne jest, ze w 2012 roku ludzie jeszcze nie pojeli ze w kazdym MMORPG pierwsze i najwazniejsze to czas spedzony w grze. :D Jakbym mial grac w L2 2-3h jak to 'topowe pt na tym forum tkore jest lepsze od ruskich tylko mniej graja((((' to bym w ogole offa nie wybral, tzn w sumie oni mowia ze jeszcze pare miechow i sie wyrowna, wiec zobaczymy.

Dobra, mowicie, ze wygrywaja bo programy, nolife, lvle, sprzet, wiec pytanie brzmi - Jak Wy chcecie z nimi wygrac, mowicie ze wyrownacie lvle i gryza glebe, no ale przeciez oni maja zaprogramowane skrypty do pvp, a jak wiadomo DOBRZE zaprogramowany program > czlowiek, tak?
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 01:38:29 pm wysłana przez Rickert »
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #12862 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:37:55 pm »
A od kiedy to nagrywa się przegrane pvp? a raczej wypuszcza z nich frapsy lolz

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #12863 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:42:05 pm »
topless zrobił 96-97 w 3 dni, kiedy pewnei wiekszosc robiła z was ponad miesiąc, wiec wystarczy 3 dni,ale to chodzi a jakąś tam taktyke i dyscypline w party i nie piszcie ze jechał na bocie 3 dni  hahaha

wiekszosc ruskich tez pracuje i ma zycie a wy robicie z nich niewiadomo co, np oton ma zone i dzieci/sproot w jakiejs tam firmie komputerowej robi, kardi to samo
tallahasse chyba najwiekszy ogar na serwerze, zrobił pierwszą awaken class to był enchanter 85 lvl,a potem pierwszy summonera 97  :shock: :shock:

a co im cofneli % za speziona/ ponad 100% na sproocie, odrobili to w 2 dni  :)

co miałem to udowodniłem przez  pierwsz 300 stron tego topicu, wiec sobie mozesz poczytac
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 01:50:19 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12864 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:48:16 pm »
A od kiedy to nagrywa się przegrane pvp? a raczej wypuszcza z nich frapsy lolz

Ja mam parę takich frapsów ;p Np VS Martel CP :D

« Odpowiedź #12865 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:49:42 pm »
Już tłumaczę dlaczego 99 + ench skille + set jest lepsze od 98 w dół.

Na 98 w zależności od klasy, dochodzi Ci parę skilli które możesz enchantować, co jest tylko małą próbką tego co możesz zrobić na 99. Teraz patrząc na to że ruskie, od x czasu farmili sobie epic octa w 1 pt, kiedy my jeszcze normal octa robiliśmy w 2 pt, co im daje przewagę w weaponach r99 blessed, adenie, czy nawet możliwości skompletowania seta blessed r99. Teraz ruskie pt wbijając 99, na drugi dzień już mieli skille +10, np lotus :

Noble +10 ~ 20 sec
PT UD +10 ~ 20 sec
RP +10 ~ 20 sec
SH +10 ~ 20 sec 50% return

czyli przez 60 sec de facto nikt w jego pt nie dostaje dmg. Kalkuluję że Lotus czy inni, mają blessed set r99 od +4 do +6, gdzie większość nas dopiero co zaczyna zbierać takowe sety, i to nie na długo, bo wiadomo tauti.

Nie wiem jak sprawa się ma u summonerów, ale zakładam że enchantowane marki, summony, i inne pierdoły dają również sporego boosta, i używając tych programów, czy nie, większej klasy nie pokazują, mając przewagę nad resztą servera, około 2-3 miesiące (w kwesti gearu,epicków,skilli,lvl).

Idąc na pvp z ruskimi z moim CP, kwestia jest bardzo prosta, co z tego że położymy toplessa, jak nie ma to najmniejszego znaczenia kiedy i tak wstanie od ressa issa, co dodatkowo ułatwia sprawę w pvp. Mając 99 nie interesuję Cie exp, więc wstaniesz na pvp z byle czego, gdzie np ja mając 98 i sporo % wbitych tego nie zrobie, bo stracąc te 0,60 czy 1% musiałbym to odrabiać 3-4h w orbisie, co skraca mój czas dobicia 99.

Pomijam fakt, że goście są cały czas na valorze, jeśli potrzeba mają hero ud, hero berka, co znacząco ułatwia im PvP.

Jeszcze nie tak dawno, hero pt szczyciło się że szuka 7v14, bo są takimi koksami, dostali parenaście razy wpierdziel, i nagle zaczyna się płacz ruskich że ich bijemy w 2 pt. No ok, ale uważanie że ktoś kto nie ma 99, i przynajmniej w 50% podobnego gearu będzie się z nimi bił 7v7, to albo ludzie tutaj są skończonymi debilami, i tak zakochanymi w ruskich do których powinno się strzelać, a nie grać z nimi,to ja dziękuje i raczej nie powinniście się wypowiadać, ledwo dobijając 94 czy 95 i robić z siebie uber koksa który to niszczy server, i z hero pt by wygrał pvp.

Tak samo siebie klaruje Cp mak0, gdzie on nawet z boxami pojedzie każde pt od nas, gdzie 2 dni temu w o2, musiał zawołać party fremana na pomoc, bo biednemu imbatronowi nie szło w pvp (zapomniał odpalić hero berka, albo też użył go wcześniej).

Propaganda się szerzy, co lepsze agenty wieżą we wszystko co ruskie mówią, no ale tak to jest, lepszemu zawsze wchodzi się w dupę tak daleko, "a może jakieś dzigidongi" dostanę od nich, patrz party OneKind jest w HI bo dostał hero od lotusa, triggera CP w HI bo aslan dostał od nich hero, i nie tylko oni, bo większość CP tam ma dostać po hero, gdzie nawet Topless ma zrezygnować z hero na rzecz Triggera.

To właśnie przyciąga ludzi do HI, a wiadomo, jak taki leszczyk wyskoczy z hero, to myśłi nie wiadomo co.

Pozdrawiam haterów i dupowłazów HI.

L2 od C1 to gra gdzie kto ma większy lvl i lepszy sprzęt wygrywa PvP, bez znaczenia jaki ma "skill". Tak samo jest niestety tutaj.Cieszę się że ludzie idą do HI zamiast do nas, przynajmniej wiadomo kto jest warty starania się.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 01:51:39 pm wysłana przez Smolensk »
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

« Odpowiedź #12866 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:51:22 pm »
doomcio witamy w l2 i juz nie płacz ze ktos ma lepiej niz ty  :o

« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 01:53:57 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12867 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:56:27 pm »

gdybym płakał że ktoś ma lepiej niż ja, to dawno bym już tutaj nie grał. Nie masz nic lepszego do powiedzenia, to Ci powiem jak mak0

trash dont talk. Co świetnie się Ciebie dotyczy.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

« Odpowiedź #12868 dnia: Lipiec 01, 2012, 01:59:14 pm »
Ja -_-' ty tępa dzido. Gdzie ty widzisz w doomcia poście płacz. Debile od was pytają co za różnica w sprzęcie.. Doomcio odpisuje a ty "nie płacz". Weź serio włóż łeb do kilba i -_-' deklem.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 02:30:22 pm wysłana przez Khav »

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #12869 dnia: Lipiec 01, 2012, 02:11:09 pm »
Ja -_-' ty tępa dzido. Gdzie ty widzisz w doomcia poście płacz. Debile od was pytają co za różnica w sprzęcie.. Doomcio odpisuje a ty "nie płacz". Weź serio włóż łeb do kilpa i -_-' deklem.
Teraz to żeś kamiil się popisał  hahaha

Btw. widzę HI nadal przyciąga ścierwa typu Seilos

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #12870 dnia: Lipiec 01, 2012, 02:19:00 pm »
topless zrobił 96-97 w 3 dni, kiedy pewnei wiekszosc robiła z was ponad miesiąc, wiec wystarczy 3 dni,ale to chodzi a jakąś tam taktyke i dyscypline w party i nie piszcie ze jechał na bocie 3 dni  hahaha

wiekszosc ruskich tez pracuje i ma zycie a wy robicie z nich niewiadomo co, np oton ma zone i dzieci/sproot w jakiejs tam firmie komputerowej robi, kardi to samo
tallahasse chyba najwiekszy ogar na serwerze, zrobił pierwszą awaken class to był enchanter 85 lvl,a potem pierwszy summonera 97  :shock: :shock:

co miałem to udowodniłem przez  pierwsz 300 stron tego topicu, wiec sobie mozesz poczytac
podobno niektorzy tez maja rodziny, ale mozna moiec rodzine z ktora spedza sie popouldnia ogladajc familiade albo grac w l2 co kto lubi. Kamil 1 kg poprosze na 16.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #12871 dnia: Lipiec 01, 2012, 02:19:59 pm »
Ja -_-' ty tępa dzido. Gdzie ty widzisz w doomcia poście płacz. Debile od was pytają co za różnica w sprzęcie.. Doomcio odpisuje a ty "nie płacz". Weź serio włóż łeb do kilpa i -_-' deklem.
Teraz to żeś kamiil się popisał  hahaha

:D

« Odpowiedź #12872 dnia: Lipiec 01, 2012, 02:20:36 pm »

podobno niektorzy tez maja rodziny, ale mozna moiec rodzine z ktora spedza sie popouldnia ogladajc familiade albo grac w l2 co kto lubi. Kamil 1 kg poprosze na 16.

kamil znaczy sie co udowodniles przez pierwsze 300 stron ?:D Bo czytam ten topick od poczatku a nie bardzo wiem o czym mowisz.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #12873 dnia: Lipiec 01, 2012, 02:23:31 pm »
kamil znaczy sie co udowodniles przez pierwsze 300 stron ?:D Bo czytam ten topick od poczatku a nie bardzo wiem o czym mowisz.
że jest świetny w zbieraniu truskawek
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

« Odpowiedź #12874 dnia: Lipiec 01, 2012, 02:33:41 pm »
chłopaki luzujcie,wystarczy juz o mnei w tym temacie  :)