Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3883103 razy)

• Banned

• Pochwał: -1

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #16900 dnia: Grudzień 03, 2012, 11:27:49 pm »
tak tak no bo likas to nie ma 99 i nie gankuje sub na fairy po czym soe że nawet zemścić się nie da... za dużo qhp na jednego fraga co nie :)
i tak ob to lol klan ale czy to źle?
@Deric
ale co ma piernik do wiatraka O_O? chodziłem sobie na coc i odwiedzałem fermę jajek ;), raz próbowaliście się zemścić, ale nie wyszło... QHP jakoś mi nigdy nie szkoda

i troszkę źle zinterpretowałeś post setacrosa, oczywiście, że większość osób w BSach nie ma nic wspólnego z OB, ale chodziło o większość osób, które kiedyś były w OB i teraz powinny sobie kupić snickersa :>
@Deric
ale co ma piernik do wiatraka O_O? chodziłem sobie na coc i odwiedzałem fermę jajek ;), raz próbowaliście się zemścić, ale nie wyszło... QHP jakoś mi nigdy nie szkoda

i troszkę źle zinterpretowałeś post setacrosa, oczywiście, że większość osób w BSach nie ma nic wspólnego z OB, ale chodziło o większość osób, które kiedyś były w OB i teraz powinny sobie kupić snickersa :>
co nie zmienia faktu że dla mnie 4h chodzenie na low spoty jest co najmniej żałosne
a co interpretacji może i tak ale tak dużo to od was ludzi u nas nie ma i jak coś piszą to chyba wam na pmki bo ja nic takiego nie odczułem, a te sporo osób walczących do końca to nie jest wcale tak dużo skoro 2 party pod octa palą pr'a przed 1 (co najmniej 2 pt...)
@Deric
serio? chcesz zaczynać dyskusję o chodzeniu na low spoty? Mnie osobiście się nawet nie chce zaczynać odbijać piłeczki... pomijam, że te 4h sobie tak rzuciłeś żeby uwiarygodnić swój post jakąś cyferką
@Deric
serio? chcesz zaczynać dyskusję o chodzeniu na low spoty? Mnie osobiście się nawet nie chce zaczynać odbijać piłeczki... pomijam, że te 4h sobie tak rzuciłeś żeby uwiarygodnić swój post jakąś cyferką

ja jeszcze rozumiem chodzenie mainem na low spota zeby sobie go odbic do farmy suby,  ale chodzenie po to zeby chodzic i pvp nabijac.. no ok, kazdy musi sobie swoj poziom znalesc.

chlopaki nowa gre wymyslili - kto jest wiekszym randomem hahaha

10 ludzi na krzyz na serwerze wiec niedlugo bedzie aralion placil kazdemu kto wyjdzie z miasta/wejdzie na arene z nim zrobic pvp.

chociaz swoja droga przy online 14 aralion bedzie szczesliwy - tylko 7vs7 i bedzie widac jak na dloni kto ma skilla i wiecej bindow na klawiaturze
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2012, 11:29:21 pm wysłana przez gierojj »

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #16901 dnia: Grudzień 04, 2012, 12:29:25 am »
 z chęcią się zapoznam z definicją low spota i kogo na tym low spocie można bić, bo rozumiem, że 95, iss 99 ( ok na boxie) vs 90-92 jest ok i w pełni akceptowalne, ale przyjście na 99 to już "zniżanie poziomu i żałosne", chociaż obiektywnie rzecz biorąc podobne szanse. Każdy klan ma swoje epizody w toi/harnaku/soa/spezionie (bo, jak nazwać "pvp" party 98-99 vs 90+ na spezionie) itd. Nie moja wina, że wracaliście sobie na topowy spot na fairy żeby tylko farmić jajka, łatwe i szybkie fragi (chociaż z zapasem bsoe i słusznie oczywiście), taka gra, a na siłę próbujecie dorobić filozofię. W skali globalnej to z takiej samej przyczyny zawitaliście w giran, łatwe fragi i tyle. Mam płakać, że żałosne?

Oczywiście, jak ktoś na 85+(im wyżej tym gorzej) szuka wartagów na shrine (czyli 85-), to zgadzam się, to nie jest zbytnio "szlachetne".
ale tak z ciekawości "patrolowanie" na 99 Ketry jest ok?

Zresztą, nie ma co się licytować, bo żaden klan nie jest święty...

« Odpowiedź #16902 dnia: Grudzień 04, 2012, 01:37:55 am »
z chęcią się zapoznam z definicją low spota i kogo na tym low spocie można bić, bo rozumiem, że 95, iss 99 ( ok na boxie) vs 90-92 jest ok i w pełni akceptowalne, ale przyjście na 99 to już "zniżanie poziomu i żałosne", chociaż obiektywnie rzecz biorąc podobne szanse. Każdy klan ma swoje epizody w toi/harnaku/soa/spezionie (bo, jak nazwać "pvp" party 98-99 vs 90+ na spezionie) itd. Nie moja wina, że wracaliście sobie na topowy spot na fairy żeby tylko farmić jajka, łatwe i szybkie fragi (chociaż z zapasem bsoe i słusznie oczywiście), taka gra, a na siłę próbujecie dorobić filozofię. W skali globalnej to z takiej samej przyczyny zawitaliście w giran, łatwe fragi i tyle. Mam płakać, że żałosne?

Oczywiście, jak ktoś na 85+(im wyżej tym gorzej) szuka wartagów na shrine (czyli 85-), to zgadzam się, to nie jest zbytnio "szlachetne".
ale tak z ciekawości "patrolowanie" na 99 Ketry jest ok?

Zresztą, nie ma co się licytować, bo żaden klan nie jest święty...
sorki ale jak sie ma 90-92 to się nie biegnie jak retard na osoby które na subie takich klientów masakrują a potem przychodzi likas.. no proszę cie... (już nie mówiąc że ani twoi ludzie nie byli przed nami na tym spocie ani nie farmili po tym jak nas zabijałeś)po za tym przepraszam cie ale przed siegiem byliśmy u HI w aden i ich też zmasakrowaliśmy (z resztą nie tylko ich), łatwe fragi? może i tak. a co do siegu giran to pokazuje to jak mało rozgarnięte klany są na serwerze skoro z taką przewagą nie mogą tego przekrestowac... i nie wiem czy to wasz "skill" w obronie czy "unskill" 7demek

gierojj ogarnij musk randomie

« Odpowiedź #16903 dnia: Grudzień 04, 2012, 02:14:28 am »
tracimy po 1h z życia na bezsensowne dyskusje, przecież nie chwalę się na forum/w grze, że o zabiłem kogoś tam, gdzieś tam, nie rozumiem dlaczego niektórzy tak lubią po jakimś pvp lądować na forum. Jakbym was codziennie na tych wróżkach odwiedzał po kilka razy, to jasne, miałbym nie po kolei w głowie - a tak nie rób ze mnie celebryty na siłę, bo jakoś nie błaznuję po forach/w grze jak nowe nabytki na hero voicie.

W skrócie, czasem trzeba tych retardów pomścić i tyle ;).

Co do samego zamku, nie mam zamiaru się rozpisywać na temat taktyki zdobywania zamków, ale przypadki enclave(wcześniejsze siege), teraz 7sins wyraźnie pokazują, że coś z tym "skillem" jest nie tak...

« Odpowiedź #16904 dnia: Grudzień 04, 2012, 02:44:53 am »
moj lvl 85,zbieralem pt na soa daily 30-40 min(same randomy),przylecialo BS,rozwalili wszystkich w puch,lvl 95-99 vs 85,jak polecialy z mojej strony chuje w ich strone,odpowiedz byla jedan "no co gdzies musimy nabic punkty pvp",party naturalnie rozeszlo sie.

• Banned

« Odpowiedź #16905 dnia: Grudzień 04, 2012, 07:27:33 am »
"piepszycie" aż uszy bolą
obronili zamek ? obronili - gz im za to
a to że 7demki czy inne enclavy sa lamusami co party z issami nie mogą złożyć i przecrestowac to juz inna bajka.
złoilismy im dupe - złoiliśmy - przejazd jak walcem.
Gz nam fragów - im gz obrony.

Co do pvp/nabijana fragów
War to war ... nie chcesz mieć mieczyków nad głową to wyjdz z klanu. Jakoś nikt nie czepia się do doctora że pk napiernicza jak głupi :)
Ale jak już sie wpadnie pod low level rb na subie i przetrzepie dupsko warom - pojawia się hejt. Chcecie levelować farmuchy? To wyłazić z klanu - krzyżyk na droge. Dochodząc do większego klanu musicie się liczyć z warami.
Ja kocham łazić po rb spotach/SOA/wróżkach/ kamalol island - po prostu jest to frajda dla mnie że zamiast nudnej farmy moge sobie wpaść i komus backstaba sprzedać :)
Ot takie oderwanie od nudnego zycia tanka który fragów nie nabija :)
Szczególną radość wzbudza we mnie jak 97+ postać pali bsoe przed moim daggerem 92 lvl ... po prostu bosko ... a jak jeszcze zdołam ubić takiego delikwenta --- miodnie się robi :)

Jeśli już mowa o spotach poniżej 85 to pozdrawiam fenrisa i dzikiego
thx za pozdrowienia - mam nadzieje ze spotkamy sie nie raz

« Odpowiedź #16906 dnia: Grudzień 04, 2012, 08:46:29 am »
+1 Dla Fenrisa

Sory ale Deric pierd**isz głupoty jak potłuczony. Dając wojnę ob myślałeś że będziecie zdeżać się pt vs pt i że będzie wyrównane pvp?(Dobry joke) War to war i czy to jest suba, academia, czy inny chu** to jest on moim wrogiem. Jak dla mnie wszytko co ma nad głową wartaga jest moim przeciwnikiem i nie roztrząsam czy to jest suba czy coś innego. Jak masz nieogarów co nie umieją spalić pra jak widzą że nie mają szans to nie moja wina. Nie każdą wojnę da się wygrać w bezpośrednim starciu (Szczeglinie przy ogromnej przewadze wroga, czy to liczebnej czy siłowej)

Druga sprawa co za różnica czy bije się wykopsane pt 99 vs pt 95 czy 97 to prawie taka sama zależność jak pt 97 zabija pt 90 ale tego to nikt nie widzi, zważywszy że każdy kto miał trochę pvp wie że pt 97 vs pt 99 nie ma szans bo nie jest w stanie zadać odpowiedniego dmg....Ale co tam bsi zawsze na polaczkowie pokrzywdzeni przez los, jak nie bije ich cały serwer, to im ooc zabija suby.
Szczerze jesteście dobry klanem, macie zaje**ste' pierdol**cie', ale jak zaczynacie się wypowiadać na polaczkowie to aż mi się smutno robi. Jak dla mnie war to sposób na utrudnianie życia wrogowi za wszelką cenę, i nie ważne co i gdzie będe bił.

a i jak coś to nie jestem w OB , choć bardzo szanuje ten klan i na pewno nie za to że jest jakimś topowym klanem czy pro na pvp (bo każdy wie jak jest) a zupełnie za coś innego.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2012, 08:49:33 am wysłana przez misiek440 »

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #16907 dnia: Grudzień 04, 2012, 09:02:02 am »
BS mają zerg to im się w dupie poprzewracało razem z lordem mak0  :afro:
Dzisiaj już zaczynamy grę. Do zobaczenia na spotach.

ALL HAIL BS
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2012, 09:07:44 am wysłana przez Smolensk »
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #16908 dnia: Grudzień 04, 2012, 11:49:30 am »
moj lvl 85,zbieralem pt na soa daily 30-40 min(same randomy),przylecialo BS,rozwalili wszystkich w puch,lvl 95-99 vs 85,jak polecialy z mojej strony -_-' w ich strone,odpowiedz byla jedan "no co gdzies musimy nabic punkty pvp",party naturalnie rozeszlo sie.
jak sobie expie na mmosie tak nagle przychodzi koles w seraphie i bah na 2 skile. no naprawde

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #16909 dnia: Grudzień 04, 2012, 12:24:18 pm »
Ludzie grają na dead l2 serwerze i płaczą, że pvp przegrali ...opłacalne spoty tylko w instancjach a ludzie dalej plączą .. nic dziwnego, że po tych krokodylich łzach zrobili z fajnego L2 jakieś święcące gówno spadające w kierunku WOW.  :x

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #16910 dnia: Grudzień 04, 2012, 01:11:52 pm »
już się poprawili nieco w GD

• Banned

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #16911 dnia: Grudzień 04, 2012, 01:12:21 pm »
3 osoby expia na low levelowych spotach, 2 osoby nieustannie je gankuja i zabijaja, sanhique, amiras, totys ... naliczylem 8 osob, 9 z aralionem. jeszcze 5ciu nowych graczy na core i bedziecie mogli robic tylko pvp 7vs7 (gdzie najlepiej widac skilla i kto ma wiecej skrotow na klawiaturze) w giran arence.

• dante <3
« Odpowiedź #16912 dnia: Grudzień 04, 2012, 01:46:51 pm »
3 osoby expia na low levelowych spotach, 2 osoby nieustannie je gankuja i zabijaja, sanhique, amiras, totys ... naliczylem 8 osob, 9 z aralionem. jeszcze 5ciu nowych graczy na core i bedziecie mogli robic tylko pvp 7vs7 (gdzie najlepiej widac skilla i kto ma wiecej skrotow na klawiaturze) w giran arence.
tak bedzie

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #16913 dnia: Grudzień 04, 2012, 01:52:23 pm »
amiras? to pewnie chodzi o mnie. No ale gość ma dysleksje i trzeba być tolerancyjnym.

To Ja gram na core?

Btw. słabo Ci wychodzi ten attention whoring bo jak widać sporo osób Cie zlewa :<

Btw. Redziu, na tej sygnie to sobie tak jakby uwaliłeś stopę tym mieczem ;D
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2012, 01:56:01 pm wysłana przez Arimas »

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #16914 dnia: Grudzień 04, 2012, 01:58:44 pm »
amiras? to pewnie chodzi o mnie. No ale gość ma dysleksje i trzeba być tolerancyjnym.

To Ja gram na core?

Btw. słabo Ci wychodzi ten attention whoring bo jak widać sporo osób Cie zlewa :<

Arimas prosze, jeszcze rozumię to przeczytać, ale odpisywać, serio trzymaj jakiś poziom  bo to poniżej polaczkowa nawet.
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #16915 dnia: Grudzień 04, 2012, 02:17:06 pm »

To Ja gram na core?

Arimas prosze, jeszcze rozumię to przeczytać, ale odpisywać, serio trzymaj jakiś poziom  bo to poniżej polaczkowa nawet.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #16916 dnia: Grudzień 04, 2012, 05:09:08 pm »
+1 Dla Fenrisa

Sory ale Deric pierd**isz głupoty jak potłuczony. Dając wojnę ob myślałeś że będziecie zdeżać się pt vs pt i że będzie wyrównane pvp?(Dobry joke) War to war i czy to jest suba, academia, czy inny chu** to jest on moim wrogiem. Jak dla mnie wszytko co ma nad głową wartaga jest moim przeciwnikiem i nie roztrząsam czy to jest suba czy coś innego. Jak masz nieogarów co nie umieją spalić pra jak widzą że nie mają szans to nie moja wina. Nie każdą wojnę da się wygrać w bezpośrednim starciu (Szczeglinie przy ogromnej przewadze wroga, czy to liczebnej czy siłowej)

Druga sprawa co za różnica czy bije się wykopsane pt 99 vs pt 95 czy 97 to prawie taka sama zależność jak pt 97 zabija pt 90 ale tego to nikt nie widzi, zważywszy że każdy kto miał trochę pvp wie że pt 97 vs pt 99 nie ma szans bo nie jest w stanie zadać odpowiedniego dmg....Ale co tam bsi zawsze na polaczkowie pokrzywdzeni przez los, jak nie bije ich cały serwer, to im ooc zabija suby.
Szczerze jesteście dobry klanem, macie zaje**ste' -_-'**cie', ale jak zaczynacie się wypowiadać na polaczkowie to aż mi się smutno robi. Jak dla mnie war to sposób na utrudnianie życia wrogowi za wszelką cenę, i nie ważne co i gdzie będe bił.

a i jak coś to nie jestem w OB , choć bardzo szanuje ten klan i na pewno nie za to że jest jakimś topowym klanem czy pro na pvp (bo każdy wie jak jest) a zupełnie za coś innego.
no tak +1 dla fenrisa który low lv subą zabija hlv nieraz

myślałem że god possysa ponieważ za dużo instancji a tu się okazuje że jak octa nie jest w peace zone to już problem bo 2pt palą pry na widok łuka i dagger
smutno to mi się robi jak taki ob przychodzi na polaczkowo który pisze jaki to jego klan jest dzielny i nie raz walczą do końca pomimo braków, a tu chwile później pokazuje się drugi który przedstawia klan jako pr masterzy (który próbuje wygrać wojnę na wszelkie sposoby!?) dobrze w że toi was nie byłojak suby expiłem i alty w aka
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2012, 05:15:29 pm wysłana przez Deric »

« Odpowiedź #16917 dnia: Grudzień 04, 2012, 05:36:24 pm »
O jakiś ty dzielny że na 99 zabijasz lov lvle 95 i 97. Jednak zamku nie umieliście im przejąc przez długi czas, a taki z was pro clan... Aden też nie zdobyliście przez rok, ale to pewnie dlatego żę nie macie szczęścia.

Wole być pr masterem niż tracić punkty w nierównej walce, gdzie w bezpośrednim tarciu nie mam szans....sory nie jestem typem kamikadze i umiem ocenić siłę wroga. Ale oczywiście ty jesteś pro i wszystkich zabijesz na każdym lvlu i z każdym sprżętem. Do tego w przeciwieństwie do Cibie umiem przyznać się do porażki a nie zwalam winę na wszytko dookoła ale bsi są w tym mistrzami

• dante <3
« Odpowiedź #16918 dnia: Grudzień 04, 2012, 05:55:46 pm »
O jakiś ty dzielny że na 99 zabijasz lov lvle 95 i 97. Jednak zamku nie umieliście im przejąc przez długi czas, a taki z was pro clan... Aden też nie zdobyliście przez rok, ale to pewnie dlatego żę nie macie szczęścia.

Wole być pr masterem niż tracić punkty w nierównej walce, gdzie w bezpośrednim tarciu nie mam szans....sory nie jestem typem kamikadze i umiem ocenić siłę wroga. Ale oczywiście ty jesteś pro i wszystkich zabijesz na każdym lvlu i z każdym sprżętem. Do tego w przeciwieństwie do Cibie umiem przyznać się do porażki a nie zwalam winę na wszytko dookoła ale bsi są w tym mistrzami
widzę że kolega nie mógł się zdecydować przez które "ż" napisać i poszedł na kompromis
taka mała dygresja żaden hejting

« Odpowiedź #16919 dnia: Grudzień 04, 2012, 06:24:26 pm »
@Deric
Chyba masz coś z głową, pomijam czytanie ze zrozumieniem i wyrywanie zdań z kontekstu, byleby Ci to pasowało, ale spinasz się o fragi jakby w klanie Ci za każdy zgon odrąbywali po palcu O_O.  Twój kolega z klanu nawet napisał, coś co działa w obie strony:

War to war ... nie chcesz mieć mieczyków nad głową to wyjdz z klanu. Jakoś nikt nie czepia się do doctora że pk napiernicza jak głupi :)
Ale jak już sie wpadnie pod low level rb na subie i przetrzepie dupsko warom - pojawia się hejt. Chcecie levelować farmuchy? To wyłazić z klanu - krzyżyk na droge. Dochodząc do większego klanu musicie się liczyć z warami.

Chciałeś sobie farmić na wróżkach? Skoro tak byłeś dręczony, trzeba było zmienić się na maina, poczekać 15 min aż przyjdę, spuścić mi wpier*** i byłby spokój, ile jeszcze osób musi napisać żeby dotarło, że roztrząsanie każdego fraga na forum jest żałosne :>?

Z mojej strony, koniec dyskusji na ten temat, bo powtórzę się, jest ona bez sensu...

« Odpowiedź #16920 dnia: Grudzień 04, 2012, 08:01:36 pm »
czy HB plakalo przez rok ze ich high lvl bili, a teraz jak mają 99 to ssmi to robią ??  hahaha

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #16921 dnia: Grudzień 04, 2012, 08:12:04 pm »
taka kolej rzeczy :P

« Odpowiedź #16922 dnia: Grudzień 04, 2012, 08:34:01 pm »
@Deric
Chyba masz coś z głową, pomijam czytanie ze zrozumieniem i wyrywanie zdań z kontekstu, byleby Ci to pasowało, ale spinasz się o fragi jakby w klanie Ci za każdy zgon odrąbywali po palcu O_O.  Twój kolega z klanu nawet napisał, coś co działa w obie strony:

Chciałeś sobie farmić na wróżkach? Skoro tak byłeś dręczony, trzeba było zmienić się na maina, poczekać 15 min aż przyjdę, spuścić mi wpier*** i byłby spokój, ile jeszcze osób musi napisać żeby dotarło, że roztrząsanie każdego fraga na forum jest żałosne :>?

Z mojej strony, koniec dyskusji na ten temat, bo powtórzę się, jest ona bez sensu...
on napisał jak on to widzi i co on uważa ja piszę jak ja to widzę i zdania nie zmienię ani nie zmuszam was do tego, a z głową to chyba ty coś masz skoro innego punku widzenia nie przyjmujesz... no chyba że trzeba co to jakoś specjalnie zaznaczyć, a cytat po za tym też wyrwany z kontekstu. po za tym liczę się z warem co nie zmienia faktu że to co robisz jest co najmniej żałosne w mojej ocenie

nie wiem czy zauważyłeś ale bije do pr'a 14osób przed 2 więc? umiesz się przyznać do porażki? może i potrafisz po serii exciusów jak każdy z resztą. polecam powtórzyć wiadomości ze szkoły skoro szacować nie potrafisz, a na gwiazdkę kup sobie jakiś środek na lepsze zapamiętywanie skoro nie pamiętasz kiedy serwer wstał i kto miał aden i ile czasu przed HI

« Odpowiedź #16923 dnia: Grudzień 04, 2012, 08:59:46 pm »
możesz mi wysłać lecytynę, bo może i mam słaba pamięć ale nie zauważyłem żeby inne klany płakały tak jak ty, zresztą koniec tematu bo nie ma co się rozpisywać, każdy ma inne podejście do gry.

« Odpowiedź #16924 dnia: Grudzień 04, 2012, 09:07:57 pm »
a najśmieszniejsze jest to że dla mnie to ty płaczesz