Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mel

Cytat: Qra w Luty 26, 2013, 02:48:23 PM
2 tygodnie w CH bo wszędzie wpierdol tak ?

W ch będziesz siedział dziś ty w czasie kiedy ja będę na valakasie
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Qra

No z obstawą 200 kumpli z ally to naprawdę jesteś twardy xD Szkoda że Rune pokazało jakim jesteście klanem.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

kamiil

Cytat: Mel w Luty 26, 2013, 03:39:25 PM

pvp klan bs dalej woli plakac ze macie wiecej ludzi niż cos działac i chodzic na smoki ??

Alarion

Cytat: kamiil w Luty 26, 2013, 04:02:58 PM

pvp klan bs dalej woli plakac ze macie wiecej ludzi niż cos działac i chodzic na smoki ??

znowu będziesz pisał na temat pvp o którym nie masz najmniejszego pojęcia??
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

Cytat: Alarion w Luty 26, 2013, 04:14:12 PM

pisząc o smokach ma na myśli farmie a na tym chyba się zna
kamilek miałeś na myśli pve...

kamiil

znowu placzesz ze musiales expic na wrozkach ??

Alarion

smutny jesteś jednoręki truskawkowy trolciu : (

idź sobie zrób jakieś alt konto lepiej, bo widzę bardzo się nudzisz po zownieniu RPG, w oczekiwaniu na polaczkowePL : S
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Mel

Cytat: Qra w Luty 26, 2013, 03:47:34 PM
No z obstawą 200 kumpli z ally to naprawdę jesteś twardy xD Szkoda że Rune pokazało jakim jesteście klanem.

Co pokazalo rune? ze zaliczyliscie kolejny fail przy zamku dla ally? i to mimo ze rg, ob ani top 3 party z ooc tam nie bylo?  hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Redbox

Cytat: kamiil w Luty 26, 2013, 04:26:59 PM

znowu placzesz ze musiales expic na wrozkach ??
jak tam twoje perma SE hero? Nie wyszło? podobno jakis random verma je ma co skille z myszki klika

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

kamiil

tak random verma z baiumem i antharasem  :D

Qra

Cytat: Mel w Luty 26, 2013, 04:57:24 PM
Cytat: Qra w Luty 26, 2013, 03:47:34 PM

Co pokazalo rune? ze zaliczyliscie kolejny fail przy zamku dla ally? i to mimo ze rg, ob ani top 3 party z ooc tam nie bylo?  hahaha

Ale byłą tam Horda oraz cała reszta OOC a rozjebanie was jak gnój po polu to chyba idealnie stwierdzenie. Na dodatek Horda cały czas mogła się rezować a mimo to CS skończył się w crest roomie xD

Tak nawiasem co powstrzymało top 3 pt z OOC przed odbiciem naszego Inadril ? 2 mniej wprawione w walce pt bS czy npceki na murach ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Redbox

Cytat: kamiil w Luty 26, 2013, 05:17:30 PM
tak random verma z baiumem i antharasem  :D
każda wymówka jest dobra

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Mel

Te "2" cp sprawdzimy na frapsie który ktoś tam nakręcił. Wiedziałem ze wyskoczysz z tekstem o resach - tak jakby enclave tego nie miało :shock: ilość osób była taka sama, siege też się skończył jak zawsze ;) nic dziwnego ze dalej się nie pokazujecie na smokach skoro nawet przy braku 2 klanów z ally zaliczasz faila :(

Ps z ciekawości patrzyłem na muzeum: w lutym do ooc doszło 27 osób, do bs 61. A płacz wielki ze to my rekrutujemy :noob:
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Kard

Cytat: Mel w Luty 26, 2013, 06:18:47 PM
Te "2" cp sprawdzimy na frapsie który ktoś tam nakręcił. Wiedziałem ze wyskoczysz z tekstem o resach - tak jakby enclave tego nie miało :shock: ilość osób była taka sama, siege też się skończył jak zawsze ;) nic dziwnego ze dalej się nie pokazujecie na smokach skoro nawet przy braku 2 klanów z ally zaliczasz faila :(

Ps z ciekawości patrzyłem na muzeum: w lutym do ooc doszło 27 osób, do bs 61. A płacz wielki ze to my rekrutujemy :noob:
Ty jak ta żaba co się przykleiła do statku i krzyczy: płyniemy!  hahaha
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Qra

Ktoś tam frapsował, było tak 400 ludzi i co jeszcze ?

Prawda jest taka że kiedy pojawili się ludzie na ich poziomie to poleciały PRy xD

http://www.youtube.com/watch?v=tztzR-Nh0ZY
BS - prawdziwa historia.

bula

Cytat: Alarion w Luty 26, 2013, 11:26:17 AM
aaa to 110 mówisz w noc z niedzieli na na pon? : >
kurwa co tydzien jest sylwester czy ja juz nie wiem co sie do chuja swieczki na swiecie dzieje

Mel

Cytat: Qra w Luty 26, 2013, 08:01:07 PM

Prawda jest taka że kiedy pojawili się ludzie na ich poziomie to poleciały PRy xD

Widac wasze "2" cp tak swietnie sobie radzily ze odpusciliscie rune calym klanem zeby tam pojsc  hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Deric

ja i tak nie wybaczę ooc za to że zmusiliście alariona do użycia tajnych skryptów "lagozord", kilka razy podczas expa w ToI box się przez to wywrócił !

Dzondzy

Cytat: Qra w Luty 26, 2013, 08:01:07 PM

Z ciekawości, co to za programik który pokazuje odczyt w lewym górnym rogu :D ?

misiek440

Qra

BS - prawdziwa historia.

kamiil

Cytat: Redbox w Luty 27, 2013, 10:34:52 AM
Cytat: kamiil w Luty 27, 2013, 10:30:28 AM
Cytat: badyll w Luty 27, 2013, 12:55:29 AM
aralion i qra dalej nie moga przebolec, ze musieli farmic wrozki, bo o orbis mogli zapomniec hahaha

podobnie jak derfo o hero hahaha

btw wyjasni mi ktos jak mozna sobie wstawiac do sygny SHOK cp? bez kitu, 0 hejtu - to party wygralo kiedys jakies konkretne pvp? bo za moich czasow to oni nie dawali rady na wrozkach, jak zabili 3 ule naraz. tylko niech mi nie odpisuje ten cymbal co jebnie akapit ze spacji, blagam.

true story
idz zabierz hero SE jakiemus randomowi na rpgu

od 3 miesiecy gram ESem,  na se nie ma nawet nobla, wiec ciezko zrobic hero  :D

a twoj random SE grał w top mage cp z T, ma na sobie atharasa i baiuma (teraz biega bez cresta) ale na rpg kazdy random tak ma  8)

T to banda 300 złych ruskich na zrangerach  :D wiec nie gadaj kiedy przez rok mieliscie bul dupy z 7  hahaha

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Arimas

Cytat: kamiil w Luty 27, 2013, 02:10:56 PM
Cytat: Arimas w Luty 27, 2013, 11:52:33 AM
Up: ta syka Baby to jeszcze gra?  :D

ke ??
Oh wait, siedziałeś na varce i nie wiedziałeś nawet kto grał w T  :beksa:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.