Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

He4DSh0t

Zróbcie psikusa novie i idźcie na Polaczkowo :P
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Isharus

Cytat: He4DSh0t w Grudzień 18, 2013, 11:03:01 AM

po co? możliwe, że  polaczkowo niedługo połączą z Core.

Lancer - Damoon GK 85/75/75/75 sold
VH - Damoon ES 80/65 emo quit
Core - Damon  SD sold
Lilith - Damon Hierophant 99/95/80/80

Alarion

po co iść na serwer, gdzie top clan ma 10-12 cp, podczas gdy nasze 2 side'y mają po ++300 osób i zabawy jest znacznie więcej?

jak coś to prędzej polaczkowo przyłączą do nas, gdy online będzie już tak niski, jak swego czasu na Aria.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

He4DSh0t

Cytat: Isharus w Grudzień 18, 2013, 11:10:54 AM
Cytat: He4DSh0t w Grudzień 18, 2013, 11:03:01 AM

po co? możliwe, że  polaczkowo niedługo połączą z Core.

Biło pisane x razy ze na pewno nie połączą :)

BTW alarion to był żart z tym polaczkowem :)

Alarion

a co, zamkną jak zostanie powiedzmy 300-400 graczy? To byłby strzał w stopę.

Cat Drama Maker

He4DSh0t

GM'i kilkakrotnie pisali, że PL a EU to dwa oddzielne projekty i połączenie nie jest możliwe bla bla bla...

Alarion

więc co wg ciebie zrobią w powyższej hipotetycznej sytuacji?

Cat Drama Maker

Isharus

Ja mam wrażenie, że ostatnie ich błędy są na tyle ostentacyjne, że można je traktować jako przysłowiowe puszczanie oka w stronę gracza, że nie wszystko co mówią należy traktować poważnie. Koniec końców połączą oba serwery i na koniec przeproszą za utrudnienia  :D
Core - Damon  SD sold

Thombstone

Cytat: He4DSh0t w Grudzień 18, 2013, 11:17:21 AM
GM'i kilkakrotnie pisali, że PL a EU to dwa oddzielne projekty i połączenie nie jest możliwe bla bla bla...

Polacza je wtedy gdy administracja uzna ze kondycja servera jest kiepska. Czyli w grudniu po poludniu...
Oni nie powiedza ze server jest w zlym stanie bo nie zrobia sobie antyreklamy, i nie spowoduja ze gracze zaczna uciekac na privy lub official EU / US.
Osobiscie chcialbym by Lilith zostalo polaczone z Core, bo bylaby beka z nich.

Redbox

Cytat: Doti w Grudzień 18, 2013, 10:27:47 AM
To jest bardzo proste. Jeżeli nowa ekipa zacznie jechać na targeterach to reszta też zacznie. Wcześniej czy później. Ja pewnie wcześniej  :D. Botów już mamy w opór więc zrobi się druga Naia, tyle że dalej z kiepskim online. Jak Innova nie będzie umiała szybko zareagować to im serwer padnie.
i tu się z toba zgodze, nie wierze ze martel nagle zacznie być legit. Skonczy sie tak jak mówisz, albo quit, albo programik i będziesz tylko klikal gdzie postac ma isc.  Super kurwa fun

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

He4DSh0t

Cytat: Alarion w Grudzień 18, 2013, 11:20:49 AM
więc co wg ciebie zrobią w powyższej hipotetycznej sytuacji?
Nie mam pojęcia pewnie zostawią serwer tak jak jest, po za tym z tego co widać Innova zbytnio nie lubi łączyć serwerów, bo patrząc na online u ruskich to spokojnie mogliby połączyć kilka serwerów co wyszłoby na dobre im i graczom.

Isharus

Cytat: Thombstone w Grudzień 18, 2013, 11:29:20 AM

Polacza je wtedy gdy administracja uzna ze kondycja servera jest kiepska. Czyli w grudniu po poludniu...
Oni nie powiedza ze server jest w zlym stanie bo nie zrobia sobie antyreklamy, i nie spowoduja ze gracze zaczna uciekac na privy lub official EU / US.

Zawsze można patrzeć na to z drugiej strony czyli, że to Core połączą z Lilith.
Core - Damon  SD sold

Thombstone

Cytat: Isharus w Grudzień 18, 2013, 11:37:50 AM

Raczej polacza Lilith z Core dlatego ze laczac oba projekty skasuja polskiego lipnego clienta i wszyscy beda musieli siedziec na angielskim. Logiczne.

Alik2225

Cytat: Thombstone w Grudzień 18, 2013, 11:40:56 AM
Cytat: Isharus w Grudzień 18, 2013, 11:37:50 AM

Raczej polacza Lilith z Core dlatego ze laczac oba projekty skasuja polskiego lipnego clienta i wszyscy beda musieli siedziec na angielskim. Logiczne.

O ile pamięć mnie nie myli w opcjach l2 była kiedyś możliwość wyboru języka :P Wiec raczej zostanie dodany język pl do klienta niż całkiem skasowany :)

Thombstone

Byla i jest nadal (zaciemniona) ale zaden z officialow z tej opcji nie korzysta, zastanawia mnie dlaczego.

Isharus

Ja akurat byłem zwolennikiem połączenia z Core (do wczoraj?). Teraz zapowiada sie tam niezły botland.
Core - Damon  SD sold

Shanique

Szkoda mi będzie odchodzić... polubiłam klimaty Core :<

JamesDoakes

Cytat: Shanique w Grudzień 18, 2013, 12:38:43 PM
Szkoda mi będzie odchodzić... polubiłam klimaty Core :<
oj tam nie będzie tak źle, będziesz jedynie musiała pamiętać o mass cleansie przy castowaniu każdego możliwego skilla xD

Shanique

zna ich ktoś na tyle, żeby mi powiedzieć, czy jeśli cały server będzie przeciwko nim to sobie pójdą w cholerę?

Dzondzy

Właśnie dostałem zaproszenie na maila, do wspólnej zabawy na Core, od Martela.  Rozważam haha : D

@UP - Nie ma opcji, im większy hejt z Waszej strony, tym bardziej obróci to się przeciwko Wam :) Uwierz mi.

Shanique

wierzę ci... ja ich w ogóle nie znam, ale z tego co słyszę to mamy przerąbane :<

Alarion

chłopaki nie biorą pod uwagę 1 czynnika, że na Core ludzie naprawdę nie chcą tego syfu jaki oni sobą reprezentują. Jakbym miał do wyboru kogo mogę sfocusować na PvP swoim CP : czy CP jednorękiego, albo lorda gruza lub wujka martela, to bez wahania pomógłbym najpierw na glebie położyć naszego top scriptera, a dopiero potem zacząć bić się z jednorękim, albo gruzem. Żeby było zabawniej, oni wychodzą z tego samego założenia.

Także bociki, nie macie tu przed sobą kilku rozdrobnionych klaników po 40-50 osób jak na chronosie, gdzie jeszcze połowa z tych klaników trzymała się kut*** z Novą, żeby mogli cokolwiek robić na serwerze. Tu macie 2 duże side'y, które na smoki wchodzą po 200++ (aż jedni i drudzy muszą wywalać przed wejściem kilka CP, bo jest limit wejścia na smoka), którym naprawdę fajnie się gra przeciw sobie, ale przede wszystkim przeciw żywym ludziom, a nie programom.

Ponadto część CP jest już nieźle sfarmiona i dobrze ze sobą ograna (Amber CP, Sepsa CP, SHOCK CP, Raxor CP i kilka innych, tak samo po stronie enemy). Nie powalczycie z nami tak jak z pierwszym lepszym randomowym CP, co załączyło sobie podstawowe scrypty i dostaje oklep nie wiedząc co się dzieje  : )

także doti, idź polizać dupę swoim botom i przestań się tak podniecać scryptami swoich kolegów, bo naprawdę nie ma czym. : )

Cat Drama Maker

suranel

chłopaki z core już pracują widze nad dobrym excusem?:D

Alarion

Cat Drama Maker