Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3872578 razy)

• Pochwał: 0

• Shady Aftermath
Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #2200 dnia: Styczeń 04, 2012, 04:34:27 am »
wait, nie rozumiem, macie po prostu zamiar zownic servidor?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #2201 dnia: Styczeń 04, 2012, 04:54:08 am »
Na początek: IMO party seilosa ssie  :D

Po drugie: ten serwer jest -_-  8)

And for the lulz: Alarion oddawaj epaluety z lancera!!! wiem, że za-_-eś co najmniej 1  !! !!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #2202 dnia: Styczeń 04, 2012, 08:42:11 am »
wait, nie rozumiem, macie po prostu zamiar zownic servidor?

zownimy servidor i nakręcimy frapsa "Amber vs core", gdzie enemy będzie tak dużo, że staną na freez ; p

Na początek: IMO party seilosa ssie  :D

Sprawdzimy już lada moment resztę HB, ale dobrze by jednak chociaż część party sprawiała większy kłopot na PvP niż pt Lempa, bo inaczej dużą hipokryzją byłoby ich wywalenie.

Po drugie: ten serwer jest -_-  8)

Nie, bo mówią, że to my jesteśmy chujowi, w końcu 3 Linga PvP ziooom! 8)

And for the lulz: Alarion oddawaj epaluety z lancera!!! wiem, że za-_-eś co najmniej 1  !! !!

mam 1k KE tutaj, chcesz 1 epaluetkę? ; p

Ale w8, nie wywalajcie mnie z OC  z powodu insty... oh w8... >.<
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #2203 dnia: Styczeń 04, 2012, 09:15:06 am »
Witam .Pisałem juź tu o szotach ze noe dzałają co 5, 6 dostałe odpowiedz źe to lagi  ale ja niemam lagow  a teraz stwierdziłem jak mi wyskoczy napis po agielsku ( którego nieznam) na koncu coś aktiw  to szoty na .jakis czas dzałają normalnie o co chodzi z tymi szotami  ???

• Pochwał: 1

• SK ftw
« Odpowiedź #2204 dnia: Styczeń 04, 2012, 09:17:59 am »

Zaluj ze nie widziales jaka drame twoj przyjaciel alarion rozkrecil na franz o  KE z insty w zamku.

« Odpowiedź #2205 dnia: Styczeń 04, 2012, 09:26:20 am »

Zaluj ze nie widziales jaka drame twoj przyjaciel alarion rozkrecil na franz o  KE z insty w zamku.

Dawaj KE EmoShenie!!!!!1111one 

/drama2

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #2206 dnia: Styczeń 04, 2012, 10:23:17 am »
Myślałem że po relogach ooww w czasie pvp już nic mnie nie zaskoczy, a jednak  AxxisShadow hahaha
https://forum.4game.com/showthread.php?t=4736

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #2207 dnia: Styczeń 04, 2012, 10:44:28 am »
(Russe będzie od czwartku). Party Seliosa chyba full low R i nawet Selios chwalił się już 150 atri i resistami w armorze.   2:0 z walki z nimi i raz poszedł PR, bo ofc HB style z Franz się nie zmieniło i jak raz dostali wpierdol w 10 sekund, to musieli przyjść za drugim razem w 2 pt (Another victory of HB).
QQ jeszcze jutro zajebunek ale potem tryb no-life mode on i gonimy lvl  :P
Fragusie! Kici, kici, taś, taś :D
A może by wrócić na oficjal :)

« Odpowiedź #2208 dnia: Styczeń 04, 2012, 11:46:15 am »
Myślałem że po relogach ooww w czasie pvp już nic mnie nie zaskoczy, a jednak  AxxisShadow hahaha

Widzialem rozne lamerstwa w l2 ale to na pewno plasuje sie w topie mojej listy  hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

« Odpowiedź #2209 dnia: Styczeń 04, 2012, 11:54:33 am »
Gratulacje, kiedy fraps z tej epickiej walki?

/summon Alarion :D

yo haters i panowie (i panie ; p )

Uploaded with ImageShack.us

nasze lvle 85-86, nukerzy AM-ki bez acu, tylko 3 sety low R, na 1 healera (Russe będzie od czwartku). Party Seliosa chyba full low R i nawet Selios chwalił się już 150 atri i resistami w armorze.   2:0 z walki z nimi i raz poszedł PR, bo ofc HB style z Franz się nie zmieniło i jak raz dostali wpierdol w 10 sekund, to musieli przyjść za drugim razem w 2 pt (Another victory of HB).

Arimas, ArQQ, bez obrazy, ale -_-'ście pt Lempa z HB, a z nimi na Lancerze było trudniej i bardziej wymagająco czasem. Za kilka dni zaczniemy szaleć na całego i z chęcią dokopiemy się do tego ruskiego PT z 3 summonerami, mimo, że mają duuużo lepszy sprzęt i lvle (całe ich pt w top 10 lvli).

/flame

oj alarion z tym ruskim pt może być wam ciężko jak rzuci się na was taka zgraja summonow to nie wiadomo ocb (9x panterki ;O) :D Już jedno pvp z nimi mieliśmy to gdyby nie mobki mogło by być lepiej i może by wyjechali ale tak to niestety 1 lose w soa :/
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2012, 11:58:07 am wysłana przez CzornyDlugi »
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

« Odpowiedź #2210 dnia: Styczeń 04, 2012, 12:02:51 pm »
my mieliśmy 2 lose:

1) 2 dni, gdy nikt nie miał nobla i ogólnie to panowaliśmy nad sytuacją, dopóki nie padła 1 osoba od nas (tzn ich pało więcej do tego czasu)

2) wczoraj, ale problem nukerów jest taki, że waląc aoe ściągasz wszystkie moby w sali, więc na przyszłość trzeba się bić jakoś tam gdzie mobów nie ma.

Poza tym cały czas jesteśmy jeszcze na 1 healera, więc to nie jest nasz docelowy config PvP.

Anyway to party summonerów gra bardzo przeciętnie póki co. Pewnie się chłopaki jeszcze podszkolą, ale póki co, nie pokazują nic specjlanego. Mają po prostu gear, lvle (całe pt w top 10 lvl), noblesy i pantery, które względem nukerów z AM-ki (bez acu), to robią rzeź. Jeszcze 3 x Ttrajan i  będziemy mieć bronie : D
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2012, 12:04:38 pm wysłana przez Alarion »

Cat Drama Maker

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #2211 dnia: Styczeń 04, 2012, 12:27:29 pm »
dokładnie, jak Alarion pisze, na razie są oni super mocno przeciętni, a ja bym powiedział, że nawet mocno nieogarniają. Z takim sprzętem i lvl jak mają przeciwko takiemu sprzętowi i lvl jaki my mamy to potyczki z nimi nie powinno się nazwać pvp, a tymczasem potrzebowali szczególnie przy 1wszym pvp masy szczęścia bo gdyby mój silence wszedł pod koniec hp 2giego healera to mieliby pozamiatane.

a tak btw:

Alarion chyba wyciąga trochę więcej, ale on gra healerem...
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #2212 dnia: Styczeń 04, 2012, 01:18:34 pm »

Alarion chyba wyciąga trochę więcej, ale on gra healerem...

rekord z Lancera 3300, ale tam miałem lepszy sprzęt trochę, tutaj 3k póki co  ((((

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #2213 dnia: Styczeń 04, 2012, 01:47:55 pm »
na kazdej stronie tego flejmu alarion pisze cos konkretnego a jego pokemony tj. russe, dyma itd mu przytakuja
  :):) how sweet  :) :)

« Odpowiedź #2214 dnia: Styczeń 04, 2012, 01:52:06 pm »
Najwieksze pokemony to randomy flamujace pod dziwnymi nikami  hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

• Pochwał: 8

• One Winged BASTARD
« Odpowiedź #2215 dnia: Styczeń 04, 2012, 02:06:37 pm »
mu przytakuja

AMBER vs "NIC NIE ZNACZĄCE RANDOMY!"
Archeage <3

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #2216 dnia: Styczeń 04, 2012, 02:16:54 pm »

Widzialem rozne lamerstwa w l2 ale to na pewno plasuje sie w topie mojej listy  hahaha

Lamerstwo czy nie pomysł dobry
Terrrroryści psia ich mać ! :D
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

• Forza Inter
« Odpowiedź #2217 dnia: Styczeń 04, 2012, 02:25:41 pm »

Lamerstwo czy nie pomysł dobry
Terrrroryści psia ich mać ! :D
Dziekujemy za uznanie.. :D

« Odpowiedź #2218 dnia: Styczeń 04, 2012, 02:26:53 pm »

Arimas, ArQQ, bez obrazy, ale -_-'ście pt Lempa z HB, a z nimi na Lancerze było trudniej i bardziej wymagająco czasem. Za kilka dni zaczniemy szaleć na całego i z chęcią dokopiemy się do tego ruskiego PT z 3 summonerami, mimo, że mają duuużo lepszy sprzęt i lvle (całe ich pt w top 10 lvli).

/flame

Arimas i Arqq na lancerze grali w pt, ktorego nikt chyba nigdy nie widzial w komplecie (pamietam, ze najpierw z Wami mielismy robic CC na freye- przez chyba 2 tyg. nie mogliscie sie zebrac ani razu- pozniej robilismy ja z pt Lempa i chyba tylko raz zdarzylo sie, ze odpuscilismy), do assasin dostali sie po znajomosci  i z tego co mi wiadomo od "Lempow" w 9vs9 dostali po  dupie a tu polecieli z placzem do CLa, zeby pt Carebears z clanu wywalil bo niby nie ogarniaja...  :shock:
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

• Pochwał: 3

• Legendarny StarK
« Odpowiedź #2219 dnia: Styczeń 04, 2012, 02:37:11 pm »
Mistrzowie pve! zdradzcie mi jak tu szybko sie wykoxac od 50 w gore;d gram super summonerem ofc bialym xD

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

• SK ftw
« Odpowiedź #2220 dnia: Styczeń 04, 2012, 03:01:59 pm »
Na summonerach sie nie znam, ale z tego co wiem to kon ma aoe? Iss buff i ancient battleground jakos od 55 chyba juz mozesz robic.

« Odpowiedź #2221 dnia: Styczeń 04, 2012, 03:16:21 pm »
Na summonerach sie nie znam, ale z tego co wiem to kon ma aoe? Iss buff i ancient battleground jakos od 55 chyba juz mozesz robic.
Na bank, jak tyle ludu online  :D Chyba że zaloguje się o 3 w nocy

« Odpowiedź #2222 dnia: Styczeń 04, 2012, 03:16:32 pm »
Mistrzowie pve! zdradzcie mi jak tu szybko sie wykoxac od 50 w gore;d gram super summonerem ofc bialym xD

daily outlawn, potem tylko forest labirynt

« Odpowiedź #2223 dnia: Styczeń 04, 2012, 03:32:19 pm »

/flame

Arimas i Arqq na lancerze grali w pt, ktorego nikt chyba nigdy nie widzial w komplecie (pamietam, ze najpierw z Wami mielismy robic CC na freye- przez chyba 2 tyg. nie mogliscie sie zebrac ani razu- pozniej robilismy ja z pt Lempa i chyba tylko raz zdarzylo sie, ze odpuscilismy), do assasin dostali sie po znajomosci  i z tego co mi wiadomo od "Lempow" w 9vs9 dostali po  dupie a tu polecieli z placzem do CLa, zeby pt Carebears z clanu wywalil bo niby nie ogarniaja...  :shock:

100% agree... W dupach się poprzewracało.

• SK ftw
« Odpowiedź #2224 dnia: Styczeń 04, 2012, 03:53:43 pm »
Na bank, jak tyle ludu online  :D Chyba że zaloguje się o 3 w nocy
Mojego Tk bez problemu tam expilem  i nie bylo duzo ludu. Mogło sie pozmieniac przez te 2 tygodnie.