Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Acid

Cytat: Redbox w Styczeń 04, 2012, 05:00:55 PM

czuje sie urazony tymi slowami. Party na freje nie wyszlo trudno, robilismy je z defriczamiw  dwojke bez prblemu.

"defricze" robiły freje bez większych problemów solo.  :oops:

iDanny

Cytat: Alarion w Styczeń 04, 2012, 03:32:30 AM

yo haters i panowie (i panie ; p )

Uploaded with ImageShack.us

nasze lvle 85-86, nukerzy AM-ki bez acu, tylko 3 sety low R, na 1 healera (Russe będzie od czwartku). Party Seliosa chyba full low R i nawet Selios chwalił się już 150 atri i resistami w armorze.   2:0 z walki z nimi i raz poszedł PR, bo ofc HB style z Franz się nie zmieniło i jak raz dostali wpierdol w 10 sekund, to musieli przyjść za drugim razem w 2 pt (Another victory of HB).

Arimas, ArQQ, bez obrazy, ale -_-'ście pt Lempa z HB, a z nimi na Lancerze było trudniej i bardziej wymagająco czasem. Za kilka dni zaczniemy szaleć na całego i z chęcią dokopiemy się do tego ruskiego PT z 3 summonerami, mimo, że mają duuużo lepszy sprzęt i lvle (całe ich pt w top 10 lvli).

/flame

a to ciekawe bo rozjechalismy ich party 3:1  z tylko 2 setami R grade(na enchanterze i tanku) +bronie S, dokladnie wczoraj wieczorem ;)

Polopiryn

Cytat: Sebal w Styczeń 04, 2012, 07:11:43 PM
PS. Polopiryn, czego Cię w grze nie ma? ;<

Ja wejść za chwilę, ale to kurcze nie wiem na ile bo te lagi ss mnie wpieniają i konik jest słaby przez to :(
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

EsTeCzteryRkA

Polo , jaki masz juz lvl na tym koniu!?
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Polopiryn

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 04, 2012, 10:04:40 PM
Polo , jaki masz juz lvl na tym koniu!?

64 i 10% do 65

//Btw. lvl mam w podpisie  :D

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

;< eh rozumiem... mogli by coś z tym zrobić.
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

KaRom

Czyta ktoś forum CORE i wie coś na temat tych ss lagów? -_-j mnie strzela, wcześniej 1 h max a dziś odkąd wróciłem z pracy (17.00) tak też do tej pory (22.00) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Buszek Swintuszek`

Polopiryn

Cytat: KaRom w Styczeń 04, 2012, 10:07:45 PM
Czyta ktoś forum CORE i wie coś na temat tych ss lagów? -_-j mnie strzela, wcześniej 1 h max a dziś odkąd wróciłem z pracy (17.00) tak też do tej pory (22.00) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Też to zauważyłem, to już mniejsze SS lagi były tydzień temu.... teraz to masakra.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Horken

Brak odzewu z ich strony odnośnie tych ss lagów. Ludzie płaczą u nich na forum i nic.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Sebal

Ja teraz ogólnie lagi mam ... a nie miałem do tej pory. Eh
Sebal- Life ...

KaRom

Cytat: Horken w Styczeń 04, 2012, 10:10:18 PM
Brak odzewu z ich strony odnośnie tych ss lagów. Ludzie płaczą u nich na forum i nic.

Jaja sobie z nas robią? Lagi + Lagi SS qq przecież to gorzej jak priv!!!
Buszek Swintuszek`

Polopiryn

Miszczu zaraz wejdzie i oceni, już się odpala :D

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Horken

Co mnie łapią lagi i stwierdzam, że to jakiś bullshit, a nie gra to sprawdzam forum Innovy.
Widzę nowe strony płaczu i zero info. Ludzie są wściekli, że płacą pieniądze i dostają taka kaszanę.
R.I.P. Ciapu

EsTeCzteryRkA

musimy zniesc hold ku czci Alariona to poprawi sytuacje!  :afro:
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Vanquish

Kasa za PA doszla to pojechali na wakacje i maja wylane...

Polopiryn

Teraz to wszyscy pójdą na Arie, bo tam pusto i lagów nie będzie^^

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Sebal

Niech idą, lepiej dla tych co chcą zostać : D
Sebal- Life ...

Horken

Imo wyfailowali strasznie z datą otwarcia Arii. 3 dni po Core by odpalili i imo byłoby lux
R.I.P. Ciapu

olprax

słyszałem że już ludzie odchodzą z innovy? lfc

asdf1movie

Shen

Odkad PA weszlo to ani jednego gm'a w grze nie widzialem. Lagi w godzinach szczytu sa tragiczne, czekam na pokaz slajdow na pierwszym siege. Jak tego nie ogarna to pomysle o ncsofcie. Boty mam w dupie jesli bede mogl grac z shotami.

Horken

R.I.P. Ciapu

Sebal

Cytat: Horken w Styczeń 04, 2012, 10:29:39 PM
A miało być tak pięknie...

True, true...

czy wiadomo ile jest graczy on?
Sebal- Life ...

Shen

Cytat: Horken w Styczeń 04, 2012, 10:29:39 PM
A miało być tak pięknie...
Jak gralem na ru to takich lagow nie mialem, nie wiem co oni za sztuczki odwalaja na eu.