Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

kamiil

Cytat: Dyma w Styczeń 18, 2012, 10:06:16 PM
Cytat: kamiil w Styczeń 18, 2012, 09:14:16 PM
Cytat: HellSign w Styczeń 18, 2012, 08:47:41 PM
Cytat: kamiil w Styczeń 18, 2012, 08:39:12 PM
CytatJak widać nie każdy klat jest w stanie udźwignąć ciężar amber pt
to oficjalnie rumuny już quituja?
pewnie urlopy im się pokonczyly w robocie...

kasa z zamków poleci etc, myslisz ze awaken odpusci $_$

CytatCzemu OOWW bez ally??

słaby online, 00C potrzebuje ppl+++

Ile potrzebują ludzi jeszcze? 1 miesiąc? ... :)

jeszcze 2 tyg, mass feed na class base ooc szykuje  :shock: :shock:
łuk i kto jeszcze.?

awakenowi wystarczy ;)

montezuma

Cytat: HellSign w Styczeń 18, 2012, 09:45:43 PM
Cytat: montezuma w Styczeń 18, 2012, 08:52:25 PM
Cytat: kamiil w Styczeń 18, 2012, 08:39:12 PM
CytatJak widać nie każdy klat jest w stanie udźwignąć ciężar amber pt
to oficjalnie rumuny już quituja?
pewnie urlopy im się pokonczyly w robocie...

kasa z zamków poleci etc, myslisz ze awaken odpusci $_$

zamki dają znacznie mniejszy dochód niż większość myśli, to jest ok 100-200kk/tygodniowo.

Aden ma olbrzymi dochód i to na bank nie 100-200kk/tydź, jak 90% sklepów tam jest i 90% graczy korzysta z owego aukcjonera itd.

Podatek za umieszczenie przedmiotu na aukcji przepada, żaden zamek tego nie dostaje. Za sklepy graczy w mieście nie ma żadnego podatku. Jedyny podatek jaki wpływa dla właściciela zamku to za przedmioty kupione u npc w danym mieście (grocery shop itp)
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

kamiil

u nas dwarf wiecej robi w 1 dzien niz zamek przez tydzien  :P

xRelapse

kamiil

rexetin

He4DSh0t

http://www.youtube.com/watch?v=NpfSGuEf5gY
Mógłby ktoś soundtrack podać?? Z góry dzięki.
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Arimas

Cytat: rexetin w Styczeń 18, 2012, 10:51:31 PM
Arimas a ty wrozka? Ja random QQ
Tak dokładnie! 89>91 samo się nie zrobiło  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

greesha

Nienawidziele beda nienawidziec!

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

wiesiek

Do tego małego co myśli że jest kimś czyli - Alarion

Jeżeli powiedziałem Morda to zasłużyłeś a tak btw moje pt nigdy się nie cofa może twoje tak i kolejna sprawa może byłem z jakimś pt random które nie ogarniało  albo sam nie wiem o co chodziło no i kolejna sprawa musiałem się aż zarejestrować na tym śmiesznym forum aby tobie odpisać co jest dla mnie irytujące. No i na koniec nie znamy się tak więc dupę obrabiaj sobie komuś innemu a nie mi bo sobie tego nie życzę niby panie modzie -.-...

P. s Ryszard pozdrawia przedszkole z forum

Farengar

Cytat: He4DSh0t w Styczeń 18, 2012, 11:00:59 PM
http://www.youtube.com/watch?v=NpfSGuEf5gY
Mógłby ktoś soundtrack podać?? Z góry dzięki.
Obstawiam że wszystko jest z tego albumu/tego wykonawcy (Chevelle), http://pl.wikipedia.org/wiki/Vena_Sera
1. Humanoid
2. The Fad
3. Saferwaters
dalej mi sie nie chce, w sumie hj sam sobie wyczaj
http://www.midomi.com
"...Come to Dragonsreach to discuss the ongoing hostilities, like the rest of the great warriors?..."

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Arimas

Cytat: wiesiek w Styczeń 19, 2012, 12:02:06 AM

Jeżeli powiedziałem Morda to zasłużyłeś a tak btw moje pt nigdy się nie cofa może twoje tak i kolejna sprawa może byłem z jakimś pt random które nie ogarniało  albo sam nie wiem o co chodziło no i kolejna sprawa musiałem się aż zarejestrować na tym śmiesznym forum aby tobie odpisać co jest dla mnie irytujące. No i na koniec nie znamy się tak więc dupę obrabiaj sobie komuś innemu a nie mi bo sobie tego nie życzę niby panie modzie -.-...

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dyma

siemasz Rysiek
witamy na polaczkowie  :)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Russe

A teraz idź i naucz się interpunkcji :)
A może by wrócić na oficjal :)

Dyma

Cytat: Russe w Styczeń 19, 2012, 12:22:45 AM

A teraz idź i naucz się interpunkcji :)

Ej jak witasz nowych na forum
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Kamyl89

Ryszard?
dzisiaj rozjebala mnie  konwersacja w goddart, to sie chlopaki dobrali z nickami:D:D

p.s czemu summoner po 4 klasie z hb ganguje mnie na hs? :(

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

Delios

Archeage <3

blackeagle

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ