Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Obie sygny to lolicon dla zboczeńców :|

Arimas

Cytat: Shen w Marzec 29, 2012, 05:24:46 PM
Obie sygny to lolicon dla zboczeńców :|
Pomijając fakt, że Etna jest demonem i ma kilkaset lat?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Deric

każda sygna jest dobra jak ma epicki cytat osoby takiej jak alarion lub hellsign  hahaha hahaha
i nr 2 jest fajny choć się do nr1 już się przyzwyczaiłem  :D

Russe

Nie pierdolić mi tu o sygnach tylko idźcie robić insty bo :D
mnie się nie chce
A może by wrócić na oficjal :)

Alarion

to lubię w naszym polaczkowie : D

pisze sobie człowiek z Kamilkiem, by wyjaśnić, dlaczego Kamilek tak bardzo kłamie, wraca do domu wieczorem, a tu grono różańcowe już swoje teksty nawala na zupełnie inne tematy, niż te o których zaczynałem gadać z Kamilkiem ; p

W sumei chyba dziś w topicu cała śmietanka aktorska się zabrała, zabrakło tylko prokrystrynatorowa do kolekcji i Zojki, by cała epickość naszego forum zebrała się pod 1 wspólnym sztandarem ; D

keep going kunie, QQuentimy i inni ^_^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Suchutki

Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 07:53:50 PM

pisze sobie człowiek z Kamilkiem, by wyjaśnić, dlaczego Kamilek tak bardzo kłamie, wraca do domu wieczorem, a tu grono różańcowe już swoje teksty nawala na zupełnie inne tematy, niż te o których zaczynałem gadać z Kamilkiem ; p

W sumei chyba dziś w topicu cała śmietanka aktorska się zabrała, zabrakło tylko prokrystrynatorowa do kolekcji i Zojki, by cała epickość naszego forum zebrała się pod 1 wspólnym sztandarem ; D

Pectusa i jego ziomali z Exi nikt nie pobije  :oops: :noob:

TapMadls! - Const pt member.

Dzondzy

Draghar

Baj de łej.. Jaki mam obecnie top lvl na serwie? 99 już wbite? :D

Rickert

Cytat: Suchutki w Marzec 29, 2012, 07:56:03 PM

HAHA! Przypomniales mi stare forum exi i jotka. DZIEKI!
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Suchutki

Cytat: Rickert w Marzec 29, 2012, 08:01:25 PM
Cytat: Suchutki w Marzec 29, 2012, 07:56:03 PM

HAHA! Przypomniales mi stare forum exi i jotka. DZIEKI!

hahah o tak! :D Jotek zmienil numer gg jak Pectus dostal od kogos jego numer  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

TapMadls! - Const pt member.

Alarion

Cytat: Dzondzy w Marzec 29, 2012, 07:56:28 PM
Alarion, ubliżyłeś mi ;<

sorry, nie policzyłem cię do tego "kółeczka" (((

Cat Drama Maker

montezuma

Widzę ze ciągle nie udało ci się uwolnić od obsesji na mój temat. Co do bieżącego tematu brez to odkąd pamiętam alarion płakał ze inni maja jakąś przewaga a jego party nie. Wiec najnowszy płacz ze ktoś używa brez jest czymś naturalnym dla alariona.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Clovery

Cytat: fossil w Marzec 29, 2012, 05:19:56 PM
uu to się pomyliłem(( wyglądało na anime:DD to co to w takim razie jest?

paskudna etna bezcycek.

nawet na demona nie wygląda :/

Arimas

Cytat: Clovery w Marzec 29, 2012, 09:35:35 PM

paskudna etna bezcycek.

Drop dead.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Draghar

Clovery

Cytat: Arimas w Marzec 29, 2012, 10:23:26 PM
Cytat: Clovery w Marzec 29, 2012, 09:35:35 PM

paskudna etna bezcycek.

Drop dead.

No ale tak jest!

Quentim

chyba naprawdę masz cos z mózgiem nie tak jeżeli myślisz ze wyznaczasz o czym można pisać na forum. Wiekszej czesci forum przejadlo sie juz wasze pierdolenie o 7 vs 7 i kiedy jakiś rusek wróci z delegacji.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Cytat: Quentim w Marzec 29, 2012, 11:01:11 PM

chyba naprawdę masz cos z mózgiem nie tak jeżeli myślisz ze wyznaczasz o czym można pisać na forum. Wiekszej czesci forum przejadlo sie juz wasze -_-' o 7 vs 7 i kiedy jakiś rusek wróci z delegacji.

Grasz podobno na dexie, idź sobie tam, podobno fajny serwer i najlepsza kronika l2.

Cat Drama Maker

Dyma

Cytat: Quentim w Marzec 29, 2012, 11:01:11 PM

chyba naprawdę masz cos z mózgiem nie tak jeżeli myślisz ze wyznaczasz o czym można pisać na forum. Wiekszej czesci forum przejadlo sie juz wasze -_-' o 7 vs 7 i kiedy jakiś rusek wróci z delegacji.

tak samo większości znudziło sie czytanie jakich to dupnych zespołów nie słucha alarion, jaki to on na pewno w realu nie jest zrąbany, jakim jest hipokrytą i ignorantem i co mu mama mówi przy obiedzie ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

no wiadomo, ja przecież tylko comy słucham podobno : D

Cat Drama Maker

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 11:23:22 PM
Grasz podobno na dexie, idź sobie tam, podobno fajny serwer i najlepsza kronika l2.

tobie można pisać w każdym temacie na forum ze liczy sie tylo 7 na 7 a mi tu juz nie wolna zagladac? :(

jednak sława robi swoje

Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 11:26:38 PM

a czy ktos cos takiego napisal?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Cytat: Quentim w Marzec 29, 2012, 11:35:02 PM
Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 11:23:22 PM

tobie można pisać w każdym temacie na forum ze liczy sie tylo 7 na 7 a mi tu juz nie wolna zagladac? :(

jednak sława robi swoje

Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 11:26:38 PM

a czy ktos cos takiego napisal?

wystarczy w tym temacie co ci Dyma odpisał.

Cat Drama Maker

Ulquiora

Cytat: Arimas w Marzec 28, 2012, 12:20:47 AM
Biedne ruskie :(

Strasznie nie mogli tego znieść, że dostali wpierdziel na pvp
sproot powinien sprzedawać lekcje propagandy :D
Ich englysz u nich jak u mnie japoński  :P

Itherus

Wczoraj party toplessa napisalo nam po pvp ze jestesmy "zero" i "gavno" :D bilismy sie 7 min troche dlugo jak na top party.