Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3852183 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #12450 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:25:44 pm »
tak jak tazman to była dobra zabawa driverując queem i wygrywając top 7 event w 1 tygodniu, gdzie gralismy praktycznie summoner+bd i w ostatnim dniu przepchaliśmy bastarda do top 7, zgarniajac nagrody warte okolo 200 euro we 2  ;) w 16 dniu servera queem był top 1 :D

Faktycznie. Osiągnięcie.

my zalismy grac na core w 5 osob, queem, bastard,fanto, usta i ja jako driver a zgarnelismy 2x hero, top lvle i na koniec marca mielismy 2x isitna neck, istina earn, isitna ring, octavis ring, octavis earning, 2x great zakens a dotego top clan ;) najlepszego summonera + issa na oly ale to mało jeszcze  !! !!
czyli oprócz hero nic nadzwyczajnego, każdy ma takie epiki, ba my nawet antka mamy, i najlepszego summonera? według kogo ciebie? no to ja jestem najlepszym daggerem na serwer grając healerm?  hahaha

i szczerze mam w dupie co osiągnęliście, tylko jak można być takim ćwierć inteligentem i lizać poślady ruskim i strzelać kit że oni są ogarnięci(chodzi mi o pvp) i grają legit? chyba za dużo z nimi siedziałeś i te rozsiewanie propagandy na ciebie przeszło.
a co do ludzi jako ludzi to ich nie znam i nie znałem, może i osobiście są spoko ale póki ich osobiście nie znam i walą taką propagandę i chodzą jak roboty to są zwykłymi kurwohujami

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #12451 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:31:46 pm »
co do wymowek to bilismy sie z kazdym kto nam wchodził na spota ;) wiec nie moja wina tytusku ze byliscie w soa kiedy my w orbis, a poza tym robisz pvp albo o spota albo o drama, alarion bardziej płakał jak nie bylo tego pvp i to bylo najlepsze :D "kardi moje party jest lepsze a queem nei chce pvp"   hahaha
Thats like REALLY COOL STORY bro

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #12452 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:34:41 pm »
czyli oprócz hero nic nadzwyczajnego, każdy ma takie epiki, ba my nawet antka mamy, i najlepszego summonera? według kogo ciebie? no to ja jestem najlepszym daggerem na serwer grając healerm?

tak macie po pół roku... :D  najlepszy summoner na oly to nie tylko moja opinia ale tez alariona etc ;)

i ich osobiście nie znam i walą taką propagandę i chodzą jak
no drama no l2

« Odpowiedź #12453 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:36:50 pm »
nie gadajcie z master kamiiilkiem bo dla niego jak dla sporej czesci "uber privovych graczy" osiągnięcie, to zebrac ekipe kilku no-lifów i przez 2 miesiące jechać 24/24 na kroplówce.
zgarnąć wciul kasy
jakies epiki
dobre eq

i zepchnąć wszystko na allegro po 200 $ na osobe, (super kasa, jeśli połowe sie wydało na kupno PA)

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #12454 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:40:02 pm »
tak jak tazman to była dobra zabawa driverując queem i wygrywając top 7 event w 1 tygodniu, gdzie gralismy praktycznie summoner+bd i w ostatnim dniu przepchaliśmy bastarda do top 7, zgarniajac nagrody warte okolo 200 euro we 2  ;) w 16 dniu servera queem był top 1 :D

Faktycznie. Osiągnięcie.

my zalismy grac na core w 5 osob, queem, bastard,fanto, usta i ja jako driver a zgarnelismy 2x hero, top lvle i na koniec marca mielismy 2x isitna neck, istina earn, isitna ring, octavis ring, octavis earning, 2x great zakens a dotego top clan ;) najlepszego summonera + issa na oly ale to mało jeszcze  !! !!
Czyli rozumiem twoim osiągnięciem jest bycie lepszym w PVE od wszystkich na serwerze, bo o PVP, walcząc z niższymi lvlami do osiągnięć zaliczyć nie można (chyba że jesteś z tych co szczycą się że po przebudzeniu zabijają wszystkich w toi). To że szybciej się wyfarmiłeś, i że szybciej zdobyłeś epiki.. Super. Jak to Deric napisał, mamy dokładnie to samo a nawet więcej, tylko wolniej (gra dla zabawy a nie dla % i SUPER HERO). Pisząc "wy nic nie osiagniecie na tym serwerze" stwierdzasz "nic nie osiągnąłem na tym serwerze".
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shout
xRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

« Odpowiedź #12455 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:43:53 pm »
ciezko bic ludzi z wyższymi lvlami jak wszystcy sa w twoim klanie  :D

tylko ja grałem kiedy na serwerze było 5k ppl a nie 1k  :shock:

nie gadajcie z master kamiiilkiem bo dla niego jak dla sporej czesci "uber privovych graczy" osiągnięcie, to zebrac ekipe kilku no-lifów i przez 2 miesiące jechać 24/24 na kroplówce.
wiekszosc cp pracowała wiec jaki nolife :)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 05:47:49 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12456 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:47:23 pm »
co z tego jesli i tak wszystkie spoty na twoj lvl były puste  hahaha hahaha hahaha

« Odpowiedź #12457 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:48:51 pm »
Nom wygrywaliście pvp z ludzmi o 10 level mniej bo jaki level miało to 5k ludzi.
Cytat: Shanique;134896
If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

« Odpowiedź #12458 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:49:07 pm »
co z tego jesli i tak wszystkie spoty na twoj lvl były puste  hahaha hahaha hahaha

i ten płacz ludzi na forum ze nie maja gdzie expic bo lagi bo za duzo ludzi  hahaha
Nom wygrywaliście pvp z ludzmi o 10 level mniej bo jaki level miało to 5k ludzi.

takie jest l2
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 05:52:30 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12459 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:52:24 pm »
A co to za różnica w pve czy jest 5k czy 1k osób?

No i faktycznie, jak klan pve, to ciężko bić się między sobą. To jest to co ktoś wcześniej pisał. Dlaczego ludzie na serwerze nie przepadają za HB/BS. Bo jak HI siedziało i mobki biło bijąc się jedynie o kawałek spoota , ludzie którzy są aktualnie w BS angażowali się w każdą walkę jaka była możliwa, walczyli o zamki. A HI expiło. Dopiero po 5 miesiącach jak ruskie wbili 99, wyszli z pve jamy, ściągneli spodnie, i ludzie zaczeli masowo wchodzić im w dupę, bo przez swoje pve sprzętowo i lvlowo przegonili resztę serwera. Wtedy też dopiero zdobyli zamek (gdzie potrzebowali prawie dwukrotnej przewagi ludzi) i zaczeli się szczycić że HI pro
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 05:54:16 pm wysłana przez Khav »
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

« Odpowiedź #12460 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:55:26 pm »
masz lvl, masz przewagę w pvp -proste
ale to śmierdzi troche "pathetic" jak nagle od okolo miesiąca ruskie ciągle szukają pvp :D
a przedtem jak bocili w orbisie to siedzieli cichuuuutko jak mysz pod miotłą
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 05:57:10 pm wysłana przez asdf1movie »

« Odpowiedź #12461 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:58:15 pm »
i tak każdy wie że skoro alarion z HI wyszedł to ten klan nie może być pro  :oops:

z resztą HI nie wygrywało żadnego pvp przed 99 bo go unikało całkowicie  :oops:

« Odpowiedź #12462 dnia: Czerwiec 21, 2012, 05:58:26 pm »

No i faktycznie, jak klan pve, to ciężko bić się między sobą. To jest to co ktoś wcześniej pisał. Dlaczego ludzie na serwerze nie przepadają za HB/BS. Bo jak HI siedziało i mobki biło bijąc się jedynie o kawałek spoota , ludzie którzy są aktualnie w BS angażowali się w każdą walkę jaka była możliwa, walczyli o zamki. A HI expiło. Dopiero po 5 miesiącach jak ruskie wbili 99, wyszli z pve jamy, ściągneli spodnie, i ludzie zaczeli masowo wchodzić im w dupę, bo przez swoje pve sprzętowo i lvlowo przegonili resztę serwera.

haha BS czyli HB walczylo o zamki jak HI expilo  hahaha ile masz siege 2h na 2 tygodnie :D

i jaka walka, jak HB nie potrafiło kontrolowac orbis kiedy wyszłi z HI i zrobili 12 party v 3 (potem 4) baa to HI kontrolowało orbis, t
ale to śmierdzi troche "pathetic" jak nagle od okolo miesiąca ruskie ciągle szukają pvp
ruscy bili sie z kazdym od 93 lvla kiedy weszli do orbis, tylko ze teraz pewnie pve mniej bo po co ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 06:05:15 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12463 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:00:17 pm »

i tak każdy wie że skoro alarion z HI wyszedł to ten klan nie może być pro  :oops:

alarion nie wyszedł tylko dostał kicka od kardiego dlatgo taki hejting teraz ma na ruskich  hahaha
tak Hi waliło PR jak HB wpadało do orbis i szlismy na wrózki  ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 06:01:53 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12464 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:02:11 pm »
kamil wciskaj mocniej spacje i dziel jakos ten swój natłok mysli bo trzy razy czytam i nie wiem czy mowisz do mnie czy koło mnie

« Odpowiedź #12465 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:08:03 pm »
w ogóle to świetnie opowiadasz historyjkę której nawet nie byłeś uczestnikiem.
streszczenie: moi koledzy są tak zajebiści że ja też jestem będąc przydupasem i oni mi opowiadali jacy to oni są pro bo zabijają wsyzstkich
cool  :P

alarion nie wyszedł tylko dostał kicka od kardiego dlatgo taki hejting teraz ma na ruskich  hahaha
tak Hi waliło PR jak HB wpadało do orbis i szlismy na wrózki  ;)

czyli alarion był za dobry dla ruskich i im zagrażał   :P 
weź wyślij trochę truskawek dla alarion bo nie ma czym valakasa i antharasa karmić przez co przegrywamy ciągle  :P

i kamil zapominasz że HI to nie są tylko ruskie, więc może zaczniesz teraz zachwalać cp orzeł biały które ma na swoim koncie pewnie setki epików 40hero itd?

« Odpowiedź #12466 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:11:04 pm »
mowie o HI czyli russ moje cp ,tazmana i kingsize

co rozumiecie przez pojecie przydupas  :shock:  ??

alarion chciał hero tak bardzo ze walczył z własnym klanem na oly i dostał kicka  :D
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 06:13:38 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12467 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:14:47 pm »
co rozumiecie przez pojecie przydupas  :shock:  ??

alarion chciał hero tak bardzo ze walczył z własnym klanem na oly i dostał kicka  :D

synonim: kamiil

a walka na oly to chyba nic złego ;p no ale tam zawsze panowal totalitaryzm

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #12468 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:16:06 pm »
Spoko spoko, max 3 miechy i ruski quitną A WIECIE dlaczaeego? Bo hero zaczną zgarniac INNI. Tzn ruskie qutina przed tym w honorowym stylu niczym pijany chinczyk aby powiedziec pozniej że tak Zroboli bo DEAD SERVER a tak naprawde poczuja oddech innych na pleckach.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #12469 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:16:24 pm »
Shit.. Jak przyjdą koksy z Arii to nie będzie za fajnie. ;s

Co do olimpiady - mówiłem, że uczestnictwo jest kwestią myślenia i podtrzymuję nadal to co wcześniej napisałem.
Uprzednio/obecnie za oly można zgarnąć Adenę, QHP i fame więc rewardy całkiem spoko, a jednak.. gdzie ci ludzie? Nie walczą. Dlaczego? Między innymi bo:

-wielu nie przepada za duelowaniem się bądz nie odpowiadają im warunki oly
-walczenie na oly jest stresogenne (nie mówię tu już o przypadkach skrajnej kur*icy przy failu i waleniu łapskami po klawiaturze ale sama rywalizacja 1v1 na arenie gdy można cokolwiek stracić niektórych ludzi przerasta i po prostu czerpią nieprzyjemne doświadczenia z olimpiady)
-PvP 1v1 w L2 trzebia lubić -> jest pewna bariera gdzie po jednej stronie znajduje się spamowanie skilli z odpowiednim timingiem, a po drugiej bycie kalkulatorem.
-za dużo rzeczy ma znaczenie na olimpiadzie w ogóle nie związane z ogarnianiem

Wiadomo, że są i tacy dla których oly jest esencją rozgrywki, inni co jarają się każdą wygraną walką i pokonanych wyzywają od śmieci albo jeszcze inni myślący w przeciwny sposób jak napisałem wyżej.
Dopóki pozostają alternatywne metody zdobycia czegoś, nie spodziewałbym się żadnego zrywu na oly - klasówka summonerów i tak nie wystartuje ^^

btw: strasznie was naspeedowało dzisiaj na tym forum, a gadacie cały czas o tym samym. Coś sięstało w grze..? ;p
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #12470 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:18:51 pm »
wiele walk na oli to bicie 30 sekund i ucieknie pozostałych 4 minut. Co kto lubi

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #12471 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:20:28 pm »
olimpiada straciła na uroku kiedy usuneli chat ;)

dla mnie healer oly to porazka, 6minut wciskac skille i dlatego nikgy nie walczyłem

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #12472 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:31:48 pm »
/popcorn
Flame fajnie się czyta panowie. A kamilek ma skila do pozytywnego gadania aż szok. Nie przyzna się, że unikał pvp z moim CP aż do wyjścia z serwera. Fantomitza akurat jeśli wierzyć poszkodowanemu to złodziej epików także wspominanie o nim to przykra sprawa dla HI.
CP kardiego jeszcze mógłbym zrozumieć, bo teraz gdy osiągnęli dużą przewagę sprzętu/lvl chodzą na PvP ale kamilek autentycznie tylko farmił a to przykre :) A gdyby poświęcił tyle sił na truskawki to miałby już złote góry ze sprzedaży a tak ma parę dolarów dzielone na wielu członków/driverów  :afro:
Z resztą ruscy są dobrzy w jednej rzeczy: propagandzie. Gdy tylko pokonają kogoś od razu spam na HV. Gdy dostaną w dupę to cicho jak w kościele po śmierci organisty. Ogólnie tym zjednują sobie newbie którzy nie znają sytuacji bo przecież mają aden i hero. A tak naprawdę słabo... Wystarczy przypomnieć sobie początki core i nasze pamiętne mass pvp na SoA które trwało ponad 40 min :) I moje CP jako jedyne ani razu nie poszło do miasta w jego trakcie. Walczyliśmy od początku do końca. :)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 06:45:07 pm wysłana przez Russe »
A może by wrócić na oficjal :)

« Odpowiedź #12473 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:45:41 pm »

No i faktycznie, jak klan pve, to ciężko bić się między sobą. To jest to co ktoś wcześniej pisał. Dlaczego ludzie na serwerze nie przepadają za HB/BS. Bo jak HI siedziało i mobki biło bijąc się jedynie o kawałek spoota , ludzie którzy są aktualnie w BS angażowali się w każdą walkę jaka była możliwa, walczyli o zamki. A HI expiło. Dopiero po 5 miesiącach jak ruskie wbili 99, wyszli z pve jamy, ściągneli spodnie, i ludzie zaczeli masowo wchodzić im w dupę, bo przez swoje pve sprzętowo i lvlowo przegonili resztę serwera.

haha BS czyli HB walczylo o zamki jak HI expilo  hahaha ile masz siege 2h na 2 tygodnie :D

i jaka walka, jak HB nie potrafiło kontrolowac orbis kiedy wyszłi z HI i zrobili 12 party v 3 (potem 4) baa to HI kontrolowało orbis, t
ale to śmierdzi troche "pathetic" jak nagle od okolo miesiąca ruskie ciągle szukają pvp
ruscy bili sie z kazdym od 93 lvla kiedy weszli do orbis, tylko ze teraz pewnie pve mniej bo po co ;)
I to jest właśnie ta propaganda hi.
HB zrobiło 12 party vs 4... noob HB pokonywali nas zergiem
HI przejęło zamek 200 vs 130.. HB leszcze nic nie osiągną.
A w czym teraz HI ma przewagę nad resztą serwera jak nie siege.. przez 5 miesięcy siege było tylko 2h na 2 tygodnie, a teraz nagle OP ruskie bo nikt im nie zabierze zamku.
Swoją drogą, mooooże w czasach kiedy grałeś, party kingsize coś znaczyło, bo mieli przewagę lvlową. W tej chwili kiedy lvle są wyrównane, poziom ich pvp nie jest jakiś szczególny.
"ruscy bili sie z kazdym kto wszedł im na pve spot od 93 lvla kiedy weszli do orbis,"<- edited
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 06:47:34 pm wysłana przez Khav »

« Odpowiedź #12474 dnia: Czerwiec 21, 2012, 06:49:31 pm »
russe nie wiem gdzie grałes ale na moich ostatnich serverach celes/rpg to taka była propaganda i flame na HV ze ruscy mogliby sie dużo uczyc

to nie fanto wziął mi epiki, on woli diabolo

khav zamek, HI probowalo od poczatku servera wziąć aden nawet 5 party v 25, nie udało sie bo siege na tej kronice sie nie sprawdza