Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3854286 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #12500 dnia: Czerwiec 21, 2012, 10:53:52 pm »
Na dodatek większość czasu mieliście od nas wyższe lvle, a ciągle byliście dnem na daily pvp

o czym ty piszesz , jakie daily pvp jak z wami bylo tylko 1 pvp co wygraliscie bo mielismy fanto na boxie  :(

a jak nas gangowaliscie to potem płacz ze uzywaliscie aoe w mobach i was zabiły :D albo płakałes ze to jest random party na orbis 3 
nie było arena pvp i to cie boli :D

Kul, ale jak ludzie będą mieć 99 to ruskie będą latać z latarkami, pewnie wymówka będzie ze kupili albo cokolwiek innego zeby tylko nasi celebryci mieli sie jak pocieszyc.
przeciez juz HB pisało w marcu ze sproot ma hero bo płaci ludziom za niezapisywanie sie na oly

cos dla hejterów :D na fanto zrobiliscmy hero bo zaplacilismy tazmanowi chyba 40kk za przegranie walki
 PVE FTW !!
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 11:03:39 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12501 dnia: Czerwiec 21, 2012, 11:00:11 pm »
generalnie  jak na servie  ludzie dobiaj te 97 98 lvl  to  juz wystarczy zeby jechac ruskich  wtedy pewnie quit wiadomo  mentalonsc lolpriva  podejrzewam ze do glory  nawet polowa znich nie dotrwa

oly summonerem   to rzeczywiscie wyczyn nie lada  trzeba byc uber pro ogarem  zeby puscic na atak summony wsadzic  2 debufy i brac nogi za pas  liczac na szczesliwy koniec ktory  notabene przy 99 lvl  i eternalu  nadchodzi dosc szybko
Ale już jest ten moment że ludzie dobijają te 97 - 98 lvle. Pojedyncze sztuki 99 lvl. I co robi HI?? Rekrutuje wszystko co popadnie. Do ally bierze wszystko co popadnie. Ba.. już podobno nawet powoli będą oddawać hero innym, bo mają świadomość że sami nie utrzymają/

Kul, ale jak ludzie będą mieć 99 to ruskie będą latać z latarkami, pewnie wymówka będzie ze kupili albo cokolwiek innego zeby tylko nasi celebryci mieli sie jak pocieszyc.

Ten temat coraz bardziej mi przypomina poklepywanie sie po plecach pasztetów, i rage ze dziewczyny ktore maja powodzenie to -_-' i dupodajki. O.o
No to niezłe doświadczenia z imprez ziomek masz.

Toć to z filmow, nie z imprez. Przeciez ja nie wychodze z domu, w koncu bylem w pt analiona.
ale ty masz kompleks względem alarion lolz, idź się leczyć bo jeszcze pojedziesz i go zabijesz

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #12502 dnia: Czerwiec 21, 2012, 11:13:23 pm »
Powodzenia wygrać w ten sposób z tankiem/healerem/daggerem/issem/summonerem...
Chyba, że mówisz o 99 vs 85 -.-

Ostatnio widziałem jak Her0s na 94 Fuse położył lv 97 ?, a Aslan to też ponoć dno..., ale jest lepszy niż ruskie wbił 99 lv i już na dual class 96 sigiel knight
Aslan? to ta chodząca żenada jeszcze gra na core?
Sbkiem 75 w A grade cisnąłem go jak on miał 77+ S grade gdzie dla przypomnienia znerfili steal divinity i praktycznie jedyne co kradnie ten skill to nobless
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2012, 11:16:49 pm wysłana przez Arimas »

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #12503 dnia: Czerwiec 21, 2012, 11:20:52 pm »
Ja to ich podziwiam jak można tyle farmić...
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

• Pochwał: 1

• TommyVercetti
« Odpowiedź #12504 dnia: Czerwiec 21, 2012, 11:55:12 pm »
Dolewając oliwki do ognia to swego czasu Sproot mnie pmował na oly, że mam robić log off za 5kk. Nie mam screena (wydawało mi się to zbyt normalne) więc tylko podsycam bezpodmiotowy flame. No i fakt faktem, że było to w ~marcu.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

« Odpowiedź #12505 dnia: Czerwiec 21, 2012, 11:58:27 pm »
Dolewając oliwki do ognia to swego czasu Sproot mnie pmował na oly, że mam robić log off za 5kk. Nie mam screena (wydawało mi się to zbyt normalne) więc tylko podsycam bezpodmiotowy flame. No i fakt faktem, że było to w ~marcu.

HB to bolało ze kogos stac a ich nie , tak jak mowilem ze na fanto kupowalismy neiktore walki,ale kto bogateu zabroni ??:) tak jak płacz alariona  "aaaa bysmy wygrali z russ cp tylko ze oni na pvp uzywają 100 bresow a my nie uzywamy bo nie mamy"  :shock: albo  " russ uzywaja hero skilli ,a my nie uzywamy bo nie mamy hero"  hahaha hahaha hahaha
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2012, 12:01:37 am wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12506 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:10:27 am »

HB to bolało ze kogos stac a ich nie , tak jak mowilem ze na fanto kupowalismy neiktore walki,ale kto bogateu zabroni ??:) tak jak płacz alariona  "aaaa bysmy wygrali z russ cp tylko ze oni na pvp uzywają 100 bresow a my nie uzywamy bo nie mamy"  :shock: albo  " russ uzywaja hero skilli ,a my nie uzywamy bo nie mamy hero"  hahaha hahaha hahaha

a gdzie "bo oni używają programów" ??

« Odpowiedź #12507 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:15:50 am »
w sumei to od niedawna jest o to płacz ;) wczesniej bylo o bresy, qhp, hero skille, moby, lvl, ekwipunek, ale jak nie idzie to trzeba na cos zwalic zeby morale podniesc  :)

« Odpowiedź #12508 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:16:05 am »
Kamil obiecali ci że pozwolą podriverować jakąś postać że tak nachalnie robisz z siebie kretyna ?
Nie rozumiem przecież nie głupi z Ciebie gość a spamujesz jakbyś inteligencją nie różnił się od mopa
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

« Odpowiedź #12509 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:16:21 am »

Płacz płaczem ale fakt, że oni używali/używają tych B.rez w ilościach hurtowych chyba o czymś świadczy  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #12510 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:18:39 am »
generalnie  jak na servie  ludzie dobiaj te 97 98 lvl  to  juz wystarczy zeby jechac ruskich  wtedy pewnie quit wiadomo  mentalonsc lolpriva  podejrzewam ze do glory  nawet polowa znich nie dotrwa

oly summonerem   to rzeczywiscie wyczyn nie lada  trzeba byc uber pro ogarem  zeby puscic na atak summony wsadzic  2 debufy i brac nogi za pas  liczac na szczesliwy koniec ktory  notabene przy 99 lvl  i eternalu  nadchodzi dosc szybko
Ale już jest ten moment że ludzie dobijają te 97 - 98 lvle. Pojedyncze sztuki 99 lvl. I co robi HI?? Rekrutuje wszystko co popadnie. Do ally bierze wszystko co popadnie. Ba.. już podobno nawet powoli będą oddawać hero innym, bo mają świadomość że sami nie utrzymają/

To ruskie jeszcze maja hero ? Mieli je stracic jakies 3-4 miechy temu 0_o
no widzisz. ale sie porobiło. i co teraz?
swoją drogą, 3-4 miesiące temu to ty chyba jeszcze trzymałeś ich za jajka.

Nie przypominam sobie zebym kogos trzymal za jajka, to nas raczej sie trzyma za jajka. Ja tylko sie ciesze ze na ten server nie przyszedl zaden dobry ruski klan bo byscie uciekali z servera szybko.

« Odpowiedź #12511 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:25:57 am »
Płacz płaczem ale fakt, że oni używali/używają tych B.rez w ilościach hurtowych chyba o czymś świadczy  :D

farmili zakena ;)
Nie przypominam sobie zebym kogos trzymal za jajka, to nas raczej sie trzyma za jajka. Ja tylko sie ciesze ze na ten server nie przyszedl zaden dobry ruski klan bo byscie uciekali z servera szybko.
nie wiem czy to koniec l2 albo juz te lepsze ekipy nie grają , ale szczerze to na core nie przyszedł zaden dobry klan, wiekszosc to powstała na serwerze

tak jak np na rpg to shortpants  mielismy ponad 15 party nolifow , pink miał ze 20 jeszcze wiekszych koksów z rosji , nie liczac ooc i mase innych klanów, wystarczy wspomniec ze ruskim przejelismy barakiela jak zrobilismy cp na prawie 400 osob
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2012, 12:32:14 am wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12512 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:28:22 am »
Kamil obiecali ci że pozwolą podriverować jakąś postać że tak nachalnie robisz z siebie kretyna ?
Nie rozumiem przecież nie głupi z Ciebie gość a spamujesz jakbyś inteligencją nie różnił się od mopa
Lemp ja to gdzieś już wytłumaczyłem. Mudzyn reki na swego pana nie podniesie.
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shout
xRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #12513 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:32:00 am »
a ja odnosze wrażnie, że co poniektórym żal dupe ściska, że już nie grają a inni ciagle się dobrze bawią z l2.
A pisanie o jakiś tam legendarnych klanach z X serwera to se możecie wsadzić.. bo Core stoi już pół roku więc kazdy z tych prosów dawno by serwer przeszedł swoim nolifem i dawno gre skończył bo rozumie, ze pro jest tylko ten kto się liczy 2-4tyg po starcie zerwera, ewentualnei na jakimś prvie na lepszym sofcie leciał.
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #12514 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:39:51 am »
co poniektórym żal dupe ściska, że już nie grają a inni ciagle się dobrze bawią z l2.
raczej chciałbyś żeby tak było, ale tak nie jest :)

« Odpowiedź #12515 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:40:26 am »

farmili zakena ;)
A teraz odpal Mózg i uruchom Myślenie.exe

« Odpowiedź #12516 dnia: Czerwiec 22, 2012, 12:44:17 am »

uciekli bo co by ten dobry ruski klan zrobił? to że nie bylibyśmy w topce nie znaczy że ludzi by quita strzelili, a jeżeli grałby tu taki klan i nie używał softów to byłbym b szczęśliwy.

szczerze to coraz bardziej zaczynam tęskić za starszymi kronikami a szczególnie za pvp które jeśli chciałeś miałeś o każdej porze dnia i nocy, wystarczyło pójść na jakiś frot i zawsze ktoś do zabijania był, lub chociaż ktoś komu było można napsuć trochę krwi. nawet pamiętam jak na rpg tazman próbował farmić a ja zabijałem mu boxa  :D a na core nawet pt o 2w nocy nie znajdziesz na farme, co dopiero pvp, a solo farmić się nie da

« Odpowiedź #12517 dnia: Czerwiec 22, 2012, 01:01:32 am »
bo core to juz stary serwer o dziwo priv servery dłuzej "zyły" ale to pewnie przez kronike
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2012, 01:04:04 am wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12518 dnia: Czerwiec 22, 2012, 01:41:55 am »
bo core to juz stary serwer o dziwo priv servery dłuzej "zyły" ale to pewnie przez kronike
Dzwine bo ja dzisiaj chciałem poexpić na orbis i jakoś nie było kiedy bo ciągle pvp . No ale dead server bo odszedłeś  :D Swoją drogą po co expić i być farmuchem i nie mieć później funu na pvp ?

« Odpowiedź #12519 dnia: Czerwiec 22, 2012, 01:48:55 am »

szczerze to coraz bardziej zaczynam tęskić za starszymi kronikami a szczególnie za pvp które jeśli chciałeś miałeś o każdej porze dnia i nocy, wystarczyło pójść na jakiś frot i zawsze ktoś do zabijania był, lub chociaż ktoś komu było można napsuć trochę krwi. nawet pamiętam jak na rpg tazman próbował farmić a ja zabijałem mu boxa  :D a na core nawet pt o 2w nocy nie znajdziesz na farme, co dopiero pvp, a solo farmić się nie da

01:45 o3 2 pełne party warów + gdzieś jeszcze party randomów. niestety 7 vs 14 nei daliśmy rady. Tak ofc, proponuję jednak mniej na forum, a więcej zaglądać co się dzieje ; p

Kamil szkoda pisać z tobą. Screena dałem co o tobie ludzie sądzą z twojego party, nawet Wilde mówił, że tylko PvE, więc nie pisz nic o pvp, bo byłeś na nim dnem i dalej jesteś.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #12520 dnia: Czerwiec 22, 2012, 01:57:01 am »
Kamil szkoda pisać z tobą. Screena dałem co o tobie ludzie sądzą z twojego party, nawet Wilde mówił, że tylko PvE, więc nie pisz nic o pvp, bo byłeś na nim dnem i dalej jesteś.

a gdzie ja pisałem ze moje party bylo pvp ??
pvp tylko jak trzeba było walczyc o spota i z ruskimi jak ich zergowaliscie, bo zawsze HB mialo extra party na pvp  co widac na queema frapsie  ;)

idac tym tokiem rozumowania to twoje party tez było gownem na pvp bo jak russ chcieli z wami pvp to płakaliscie o hero skile i lvl i bylo sto wymowek i milion PR, ale co tu duzo  mowic zawsze płakałes ze ktos jest lepszy :D

a skoto my bylismy słabi to jaki poziom prezentowało HB i te 12 party ?? jak na orbis 3 nie mogli nas pokonac  :(
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2012, 02:07:31 am wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12521 dnia: Czerwiec 22, 2012, 02:57:45 am »

uciekli bo co by ten dobry ruski klan zrobił? to że nie bylibyśmy w topce nie znaczy że ludzi by quita strzelili, a jeżeli grałby tu taki klan i nie używał softów to byłbym b szczęśliwy.

Ruski klan by mial epici ty nie, ruski klan by mial hero ty nie, ruski klan by mial vesper sety ty nie (mowie o gf) - god to kronika dla inwalidow i l2 idzie w strone wowa/tery - poor pve.

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #12522 dnia: Czerwiec 22, 2012, 07:42:59 am »

Ruski klan by mial epici ty nie, ruski klan by mial hero ty nie, ruski klan by mial vesper sety ty nie (mowie o gf) - god to kronika dla inwalidow i l2 idzie w strone wowa/tery - poor pve.

Ale ty gadasz glupoty, stary gralismy z ruskami na ofie ty nie, nie rob z nich nie wiadomo jakich herosow, radzilismy sobie z nie jednym mocnym ruskim pt, wiesz jaki jest Twoj problem ty caly czas sadzisz ze jak sie nie nolajfi od poczatku do konca to sie nic nie osiagnie. Jakos na rusku gralismy ponad rok i byly momenty gdzie sie maniolilo, byly momenty tak jak w lato ze sie ledwie ciaglo, ale pt caly czas gralo i wcale mocno nie odstawalo z racji tego ze wbilo sie max lvl-e, kazdy juz mial najwazniejsze epiki i mozna bylo z kazdym pt powalczyc jak rowny z rownym, ja mialem max lvl i 100% przez kilka miesiecy na rusku, a ty? Quit w polowie rozgrywki, pfff. Kazde pt ma lepsze i gorsze okresy gry z ta roznica ze pt takie jak Twoje jak ochota na gre jest mniejsza to robi quit i twierdzi ze serwer is ded a tak naprawde wcale taki nie jest.

« Odpowiedź #12523 dnia: Czerwiec 22, 2012, 08:54:49 am »
Rezz ma w zwyczaju pisania bajek.Na DN ma swoją trylogię.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

« Odpowiedź #12524 dnia: Czerwiec 22, 2012, 11:25:04 am »
Tazman pieprzysz jak potłuczony. Jesteś typowym priv skoczkiem, ale to nei znaczy, że inni też tak muszą, czyli no life 15h dziennie przez pierwsze 2 miesiące. Serwery oficjalne mają to do siebie, że tacy ludzie quitują i zostają ci co grają normalnie + ew drobne wyjątki jak pt ruskich. Poku fajnie ci odpisał odnosnie przykładu na Lancerze. Amber party startowało od 0 (Tylko Zosiek miał już BD na lvlu ~~76). Czy mimo to przyjęliśmy taktykę jak ty "no life od początku" ? Serwer miał już ponad rok gdy na niego wbiliśmy, a nie przeszkodziło po roku nam to dociągnąć do czołówki (tak jak i S.H.O.C.K. pt i kilka innych CP), a w między czasie bawić się na pvp z ludźmi na naszym lvlu ew. trochę wyższym i wydając regularnie frapsy (wtedy robił to Delios, ja pod koniec wydałem ze 3).

Co ty byś powiedział?

"eee serwer stoi już ponad półtora roku, szkoda zaczynać, bo nawet no life 2 miesiące nic nie pomoże" 

Nie wspominając, że RPG to każdy z czołówki i nie tylko latał na programach i Stark i paru innych byli zdania, że nie byłeś tu  wyjątkiem. Sorry, pvp z programami mnie nie rajcuje, bo to kaleczenie przyjemności z pvp. Chociaż przyznać ci muszę, że na GoD graliście nieźle, problem pojawiłby wam się, kiedy skasowali rytmy od BD i ludzie dobiliby wasz lvl, ale z ludźmi co mają mentalność taką mentalność nigdy się tego nie przekonamy.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker