Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3851468 razy)

• Pochwał: 8

• dante <3
Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #12875 dnia: Lipiec 01, 2012, 02:34:17 pm »
niektórzy grają xxx lat w l2 i dalej nie pojmują mechaniki tej gry  :shock:

HI gz hero ;)

widze na serwerze zostały tylko same płaczki  :shock: czekam tylko na quit ruskich i podnieta płaczków ze wygrali server i mają hero

tak tak ruskie grają 20 godzin, moze grają 25  hahaha  ruskie party przewaznie mieli online 6-8 godzin, ale wy jestescie pro pvp i o pve nie macie pojęcia nawet

Spoko spoko, max 3 miechy i ruski quitną A WIECIE dlaczaeego? Bo hero zaczną zgarniac INNI. Tzn ruskie qutina przed tym w honorowym stylu niczym pijany chinczyk aby powiedziec pozniej że tak Zroboli bo DEAD SERVER a tak naprawde poczuja oddech innych na pleckach.
   JAK widac juz o tym mowielem ze beda quity bo nie ma competition.

tallahasse chyba najwiekszy ogar na serwerze, zrobił pierwszą awaken class to był enchanter 85 lvl,a potem pierwszy summonera 97  :shock: :shock:

Podsumowujac ten post: PRo ten co w 3 dni zrobi 97 i awaken class. Tak
Talahase to ten co klika skille f2 f3 z myszki?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #12876 dnia: Lipiec 01, 2012, 02:39:17 pm »
3 dni to robił topless z 96 na 97 lvl

tallahasse zrobił pierwszą awaken klass na serwerze, a potem zrobił rerolla na summonera i  wbił pierwszy 97 lvl, bo nie miał ujętego lvla za speziona

zapominacie ze to jest l2 i liczy sie czas spedzony przed komputerem, tak było od c1, a w godzie jeszcze bardziej sie to liczy ze wzgledu na 1 lvl róznicy ( ale zaraz przyjdzie doomcio czy inny płaczek i bedzie pisał  rozprawke dlaczego ruscy nas biją  :beksa: )

redbox co do klikania to nie wiem , kazdy gra jak mu pasuje
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 02:46:14 pm wysłana przez kamiil »

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #12877 dnia: Lipiec 01, 2012, 02:52:43 pm »
powiedz mi gdzie jest napisane że "L2 to gra  w której się liczy czas spędzony przed komputerem". Ja mam przyjemność z grania w L2 mimo że gram 3-4 h dzinnie, nie mam ciśnienia żeby wygrywać z nieogarami którzy 3/4 dnia siedza przed kompem, bo dla mnie to konkurowanie z ludźmi którzy sa uzależnieni od komputera. I mimo iż gram 3-4 h, dobrze się bawię wśród ludzi którzy nie czują ciśnienia tak jak ja. A że często i gęsto party z hi którzy również maniaczą, dostają wpierdol, to tylko wzbudza uśmiech na mej twarzy.
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shout
xRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

« Odpowiedź #12878 dnia: Lipiec 01, 2012, 02:55:29 pm »
L2 to gra  w której się liczy czas spędzony przed komputerem

swiadczy o tym wasz płacz ze bije was 99 lvl party i jak ich dogonimy za rok  to zobaczą co to ogar i pro, a jak stracą hero w maju 2014 to zobaczą jeszcze lepiej 

ale wiem wiem wy gracie dla przyjemnosci a inni grają bo są zmuszani
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 02:58:05 pm wysłana przez kamiil »

• Pochwał: 671

• Try Me
« Odpowiedź #12879 dnia: Lipiec 01, 2012, 03:06:25 pm »
najlepiej to ugadajcie się z ruskimi na ustawkę na PTSie... tam będziecie mieć taki sam sprzęt i lvl... zróbcie kilka walk i się każe kto bardziej ogarnia... proste.

« Odpowiedź #12880 dnia: Lipiec 01, 2012, 03:07:35 pm »
L2 to gra  w której się liczy czas spędzony przed komputerem

swiadczy o tym wasz płacz ze bije was 99 lvl party i jak ich dogonimy za rok  to zobaczą co to ogar i pro, a jak stracą hero w maju 2014 to zobaczą jeszcze lepiej 

ale wiem wiem wy gracie dla przyjemnosci a inni grają bo są zmuszani
Ty naprawdę się ze pawianem na mózgi zamieniłeś.. To wy się fapujecie że ruskie ownią serwer, dajecie screeny, hero listy, fapsy i inne dowody że siedzicie im głęboko w dupie. My wam po prostu podajemy zimną kalkulację dlaczego tak sie dzieje. No ale jak masz brak argumentów i jedynym twoim argumentem nie do podważenia jest "płaczecie" to rozmowa z tobą faktycznie jest bez najmniejszego sensu. I nigdzie nie piszę że oni nie grają dla przyjemności.. Tyle że dla nich przyjemnością było schowanie się na 4 miesiące w mobach, i wyjście z dziupli dopiero jak mają 99+ hero.. dla mnie przyjemnością jest gra w tempie takim jak gram.. a dla ciebie przyjemnością jest gra 24/7 przez 2 miesiace jako murzyn a później podniecanie się "mój właściciel was bije i ja jestem z niego dumny"
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shout
xRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

« Odpowiedź #12881 dnia: Lipiec 01, 2012, 05:34:28 pm »
nie wiem gdzie byles przez ostatnie 4 miesiacee, ale mowiąc ze ruscy wyszli z mobów dopiero na 99 lvlu i zaczeli pvp to fajna bajeczka ;) 

i jak widze co zostało na tym serverze to nie załuje ze juz nie gram, same płaczki które mysla ze jak wszyscy quitneli to cos znaczą   :) hahaha

i juz nie płacz ze grasz 2 godziny dziennie  hahaha
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 05:44:57 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12882 dnia: Lipiec 01, 2012, 05:36:46 pm »
a twoj wlasciciel zaluje? chyba jednak czasem widze Queema

« Odpowiedź #12883 dnia: Lipiec 01, 2012, 05:42:02 pm »
queem wrocił po 2 miesiacach i sobie cos tam pyrka mnie god juz nie bawi ;)

• Pochwał: 5

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #12884 dnia: Lipiec 01, 2012, 05:59:06 pm »
hehe latwych fragow szukacie?
retired

« Odpowiedź #12885 dnia: Lipiec 01, 2012, 06:07:57 pm »

/flame

Czyżby Vision Ally tak nisko upadło że muszą legendarne Oren crestować ? ;o
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 06:13:51 pm wysłana przez Draghar »

« Odpowiedź #12886 dnia: Lipiec 01, 2012, 06:11:40 pm »
najlepiej to ugadajcie się z ruskimi na ustawkę na PTSie... tam będziecie mieć taki sam sprzęt i lvl... zróbcie kilka walk i się każe kto bardziej ogarnia... proste.

shakira to nie CS )  grasz w l2 i farmisz zeby miec przewage nad przeciwnikiem, datego płacz o lvl/hero/equip/ i tak dalej

dlaczego nikt nie gra na 5k ratach i gm shopem ? przeciez kazdy ma równe szanse w pvp ;)

wiec płaczki idzcie grac na high rate i nie plumkajcie sie o lvl i eqip
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 06:14:30 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12887 dnia: Lipiec 01, 2012, 06:12:56 pm »

/flame

Czyżby Vision Ally tak słabo upadło że muszą legendarne Oren crestować ? ;o
dodam że to byla ninja akcja o której pol naszego klanu nie wiedziało i było od nas tylko 3 pt

« Odpowiedź #12888 dnia: Lipiec 01, 2012, 06:26:38 pm »
U niektórych stwierdzam syndrom grupowego myślenia...

Naprawdę co mnie obchodzi, jak ktoś 5 raz z rzędu się tłumaczy bo to, bo tamto. Fajnie, ciesze się że 3/4 z Was ma własne życie, i poświęcają tej grze 2-3 godziny dziennie (Na moje oko i tak za dużo o 3 godziny). Ale wiadomo nie od dziś że L2 jest grą, w której online odgrywa najważniejsza rolę. Może już nie jest to takie fajne jak za czasów stania pod Baiumem 7-8 godzin w 120osób na CC, czy 5 godzinne PVP pod Frytką... Farma jest najważniejsza do momentu aż nie osiągniesz statusu END GAME. Dlatego tłumaczenie się że oni mają to, albo tamto jest o kant dupy. Odczekajcie te swoje 3-4 miesiące, tak jak obiecujecie i wpierdolcie, albo weźcie 300 osób na ich CP i siema...  Na chuj dajecie się trollować Kamillkowi, robi z Was błaznów pisząc o Ruskich. Każdy spinający się, i próbujący mu wytłumaczyć co to znaczą 99Lvle etc, jest idiotą pogrążającym siebie samego z racji że on i tak napisze zaraz coś wyjęte z kontekstu albo poczęstuje truskawką.

Strasznie chaotycznie napisane ale tak właśnie miało być gdyż się śpieszę :)

Pozdrufeczki, albo jak kto woli truskaweczki.

« Odpowiedź #12889 dnia: Lipiec 01, 2012, 06:27:17 pm »
oren, czy nie, przed tauti każdy zamek dobry, tylko szkoda, że akurat sobie właśnie oren upatrzyli ;)

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #12890 dnia: Lipiec 01, 2012, 06:31:26 pm »
Fajny siege :) Ruscy dali się strolować z Goddard jak dzieci :P

GZ dla Ally za szybkie zdobycie Rune.
Pozdróweczki - truskaweczki :D
A może by wrócić na oficjal :)

« Odpowiedź #12891 dnia: Lipiec 01, 2012, 06:39:36 pm »
Na -_-' dajecie się trollować Kamillkowi, robi z Was błaznów pisząc o Ruskich. Każdy spinający się, i próbujący mu wytłumaczyć co to znaczą 99Lvle etc, jest idiotą pogrążającym siebie samego z racji że on i tak napisze zaraz coś wyjęte z kontekstu albo poczęstuje truskawką.

:D

« Odpowiedź #12892 dnia: Lipiec 01, 2012, 07:49:20 pm »
na miejscu Kamila bym wzial w quote wszystkie haterskie posty i dopisal ,,you mad?!"
po co tak spinacie poslady i wyzywacie ludzi od szympansow to tylko gra ale widze temat ruskich bardzo was boli
i jak sami mowicie do ruskich wam brakuje 2-3 miesiace i wyjdzie na to ze w grudniu 2012 bedziecie mieli sprzet i lvl ruskow i nie zdziwie sie ze quitna po roku bycia najsilnijeszym pt na serwie(LOL rok )
takiego placzu jeszcze nie widzialem juz nawet hejtujecie obojetnie jakie pt dojdzie do HI to sa zli i dupowlazy,czyli jak ktos was nie lubi i nie chce pojsc do waszego klanu to jest najgorszy bo idzie do HI.polowa to widze in forum hero in game ...?

P.S jak juz ktos kiedys powiedzial ,,zeby byc factorem i najlepszym trzeba nolific" tak bylo zawsze kto jest bardziej wyfarmiony to wygyrwa.kiedys moze tak tego nie bylo widac bo 1 czy 2 lvl nie robily takiej roznicy ale reszta sie nie zmienila

« Odpowiedź #12893 dnia: Lipiec 01, 2012, 07:54:50 pm »
żeby to chodziło o sam nolife nie byłoby takiego problemu tylko że gdyby inni byli nolifami w taki sam sposób czyli bocili to ruskie były by poniżej przeciętnym pt z takim setupem

z resztą oni są takimi nolifami że na frapsach nawet pełnego składu swojego cp nie mają

P.S jak juz ktos kiedys powiedzial ,,zeby byc factorem i najlepszym trzeba nolific" tak bylo zawsze kto jest bardziej wyfarmiony to wygyrwa.kiedys moze tak tego nie bylo widac bo 1 czy 2 lvl nie robily takiej roznicy ale reszta sie nie zmienila

1-2lv zawsze robuły różnicę i nie ma co tu pierdolić przykłady:
-nuker z crsuem na 79 a nuker bez na 78
-slh z para na 83 a slh bez pary na 82
-łucznik z death shotem na 83 a lucznik bez na 82
-ee ze skillem na maną na 83 a ee na 82
-nuker z enli na 81 a nuker bez na 80
itd itd
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 08:00:00 pm wysłana przez Deric »

« Odpowiedź #12894 dnia: Lipiec 01, 2012, 08:19:16 pm »
przykro mi ale nie gralem na h5 wiec nie znam niektorych skili ale watpie zeby na pvp skil lucznika robil taka przewage ze mozna wygrac dzieki temu latwo 9v9 albo 9v 18.moze fear pomagal bo slyszalem ze op byl ale chyba enchantowany wiec jak spotykales goscia 79 bedac 78 napewno byl nieruszony.
i kazdy z tych skili nie daje ,,az" takiej roznicy zeby zawsze wygrywac 9v9 i to w latwy sposob.nie mowie ze nie pomagaja ale bralem udzial  juz w tylu pvp przez te lata w l2 i bylem w obydwu sytuacjach i potrafilem wygrac jak i przegrac majac lepszy lvl nikt nie jest idealny
ale zobacz co jest teraz,nie masz zadnych szans z ruskimi na 7v7 podejzewam ze jak zabijecie 1-2 osoby to bedzie dobrze i zadne z polskich pt nie jest blisko wygrywania 7v7 z tym pt a kiedys jednak mimo skili ktore wymieniles sie dalo.teraz oni dzieki nolifowi przez 6 miesiecy was leja i pewnie nastepne 3-4 beda to robic a wy bedzicie qq.
takie jest tylko moje zdanie

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #12895 dnia: Lipiec 01, 2012, 08:45:40 pm »
kamil co do fast expa ruskich zapomniałeś, że "troszke" się wspomagali dopalaczami ale nvm.

Ruskie może są nolify nie mają uber skilla itp ale w sumie 3ba im oddać 1: przed przyjściem na serwer przemyśleli co nieco mieli plan na oly, na mocno przeżywalne cp i to im sie znakomicie udało i myśloę, że nawet jak ludzie ich dogonią to mimo wszystko kilku hero ciagle będą 3mać.
A co do tekstów w stylu "za miesiac już ich bedziemy lać.."itp to wynikały one troche z niewiedzy na temat kroniki, np. pamiętam jak Alarion myślał że na 95 już bedzie tłuc toplessa, a tamten tymczasem zdobył 97 i jak się okazało dostał op skila na tym lvl o czym nikt nei wiedział że on taki będzie. Także 3ba cierpliwie czekać aż kilka cp dobije 99 ubierze się i wtedy będzie walka.
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #12896 dnia: Lipiec 01, 2012, 09:12:10 pm »
oren, czy nie, przed tauti każdy zamek dobry, tylko szkoda, że akurat sobie właśnie oren upatrzyli ;)

sorry likas, mieliśmy 2 wyjścia:

1) iść na dion (to już było w waszym posiadaniu)
2) iść na oren

Przed tauti trzeba mieć zamek koniecznie, a na drugim siege 90% klanu będzie off z wiadomej przyczyny, więc nawet tego nie braliśmy pod uwagę. Nie było to umyślnie, by uderzyć w was.

Kamilkowi szkoda już odpisywać, bo on wie dobrze jak jest, tylko jak mówi Dżondży, pajacuje i myśli, że jest fajny po całym dniu zbierania truskawek. Doomcio napisał wszystko w tym temacie, a Felek robi z siebie kretyna i kilku innych ;s

//10% za obrazę. Opanuj swoje ego
« Ostatnia zmiana: Lipiec 02, 2012, 05:43:10 pm wysłana przez Kamal »
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #12897 dnia: Lipiec 01, 2012, 09:30:38 pm »
wiem, nie mam pretensji (bo i o co w sumie), zresztą jak zobaczyłem, że BS też się zapisało potem na oren, to dodałem 2 do 2 i wiedziałem jaki będzie efekt ;), ale wyboru z innym zapisem też nie miałem

« Odpowiedź #12898 dnia: Lipiec 01, 2012, 09:41:55 pm »
@Dyma a co robi ten skill z 97?

PS. Przy okazji możesz jeszcze napisać czy skill summonera z 99 jest dobry czy lipa ;p
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2012, 09:45:31 pm wysłana przez Obsess »

« Odpowiedź #12899 dnia: Lipiec 01, 2012, 09:54:28 pm »
lipa, nie ma sensu expic na 99