Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shanique

ok, dajcie namiary na gościa, który będzie to organizował... chciałabym się zapisać :P

Dyma

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

pokit

cza zabić messengera w zamku, tyle że nie da się resować i w ogóle to nie podobają mi się te kampanie :d godzine przed siegem tracisz zamek i już na siege nie ma sensu iść bo nie da się zapisać, jak dla mnie zwalone.

Prokrastynator

Cytat: kamiil w Sierpień 13, 2012, 01:44:46 PM
a alarion dalej prowadzi krucjate na core przeciwko ncwest  hahaha

CytatScuba go ncsh1t where 50% are bots and 90% of live players using programms on pvp. What you prefer?

załosny czlowieczek  hahaha

made my day   :D
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Draghar

Generalnie jeżeli większość top klanów ogarnęła by dupe i na godzinę zapomnieli by o warach dramach etc to kampania na Aden byłaby realna.

Scuba drame kręci na forum 4game czy jak? :>

TastyB

Cytat: Draghar w Sierpień 13, 2012, 04:04:44 PM
Generalnie jeżeli większość top klanów ogarnęła by dupe i na godzinę zapomnieli by o warach dramach etc to kampania na Aden byłaby realna.

juz raz zapomnieli i sie spieli ale niewiele z tego wyszlo...
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

roli

Cytat: Draghar w Sierpień 13, 2012, 04:04:44 PM

Scuba drame kręci na forum 4game czy jak? :>
Brzmi jak : "ej zrupmy jeden polski klan i wygrajmy serwidor"  :angel:

Draghar

Na godzinę? Tylko po to żeby spuścić manto ruskim? Why not? :>

NotTheFakeTazman

Cytat: Draghar w Sierpień 13, 2012, 07:09:09 PM

Jak ktos by zrekrutowal caly server zeby spuscic mi manto to uwierz napewno nikt powazny by sie nie przejal tylko pompa by byla z zerga ale jakie community taki win.

Khav

Cytat: NotTheFakeTazman w Sierpień 13, 2012, 07:54:39 PM

Jak ktos by zrekrutowal caly server zeby spuscic mi manto to uwierz napewno nikt powazny by sie nie przejal tylko pompa by byla z zerga ale jakie community taki win.
I tu masz rację.. nikt poważny by się tobą nie przejął i pompa by z ciebie była..:D
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

xRelapse

Czym bardziej się wykłócacie o to, tym bardziej żałośnie to wygląda.

Wasze teksty stopiły by nie jeden lodowiec.

kamiil

Redbox

łał takie cos było też na offie, nawet rusku gdzie nikt nie grał

a słyszałeś o tym że idąc do Giran do kościoła i obigając go 3 razy po czym dajesz "sorrow" i klikasz /olympiadstat  to dostajesz x3 pkt na hero ?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

xRelapse

Siusiaki rosną, czy Wasze gumowe lale dalej leżą zakurzone i czekają na tą uniosłą chwilę?

asdf1movie

Cytat: xRelapse w Sierpień 13, 2012, 09:42:13 PM
Siusiaki rosną, czy Wasze gumowe lale dalej leżą zakurzone i czekają na tą uniosłą chwilę?
aheheheheheh :D
idealne podsumowanie tych co 2 miesiące przed startem juz jarają sie comunity, hero, online, dropami, epicami itd itd itd

Dyma

xRelapse kiedyś traktowałem Cię jako trolla, ale ostatnio coraz bardziej Cię lubię :)

btw dead server, ruskie win
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Shanique

NotTheFakeTazman

Cytat: Shanique w Sierpień 13, 2012, 11:45:47 PM

Pierdolnij jeszcze komix albo demotywatora o tym bedzie bardziej funny, not.

Deric

Cytat: NotTheFakeTazman w Sierpień 13, 2012, 11:51:58 PM
Cytat: Shanique w Sierpień 13, 2012, 11:45:47 PM

-_-' jeszcze komix albo demotywatora o tym bedzie bardziej funny, not.
ahahahahahaha  :D :) :D :)

tracer626

moglby ktos powiedziec jaki jest mnie wiecej online teraz na core (oczywiscie nie mam namysli w tym momencie , ogolnie) :)

asdf1movie

no to czekamy teraz na odpowiedzi mędrców ze wschodu, ktorzy sztuke wróżenia online serwera (nawet 3 miesiące przed startem) mają w małym palcu

Russe

Cytat: tracer626 w Sierpień 14, 2012, 11:52:21 AM
moglby ktos powiedziec jaki jest mnie wiecej online teraz na core (oczywiscie nie mam namysli w tym momencie , ogolnie) :)
Odpal zRangera i podlicz os z głównych miast, spotów itp.
Na oko to nikt ci nie powie dokładnie ponieważ admini wielu privów zawyżają liczniki.
Skutek jest taki, że ludzie nawet widząc "tłum" na rynku w aden/giran czy na spotach podadzą ci bardzo różne wyniki. Jednak poczekajmy :) Na pewno znajdzie się jakaś wróżka co nie gra od dawna ale zna "dokładną" ilość zalogowanych  :D
A może by wrócić na oficjal :)

tracer626

Cytat: Russe w Sierpień 14, 2012, 12:23:31 PM
Cytat: tracer626 w Sierpień 14, 2012, 11:52:21 AM
Odpal zRangera i podlicz os z głównych miast, spotów itp.
Na oko to nikt ci nie powie dokładnie ponieważ admini wielu privów zawyżają liczniki.
Skutek jest taki, że ludzie nawet widząc "tłum" na rynku w aden/giran czy na spotach podadzą ci bardzo różne wyniki. Jednak poczekajmy :) Na pewno znajdzie się jakaś wróżka co nie gra od dawna ale zna "dokładną" ilość zalogowanych  :D

nie mam i nie mialem i nawet nie wiem jak uzywac tego zrangera :)

xRelapse

Shen